honda22 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Παιδιά SOS. Ερώτηση για τους κατέχοντες του κινητού. Πήρα σήμερα το κινητό και από τη πρώτη στιγμή που το άνοιξα μου κίνησε την περιέργεια ο ήχος που κάνει η δόνηση. Με λίγα λόγια κάνει σαν κουδουνίστρα κάθε φορά που αγγίζω την οθόνη. Αν κουνήσω το κινητό ακούγεται να τρίζει κάτι από μέσα έντονα. Είναι πάνω πάνω, δλδ κάτι γίνεται με το βαρίδι που έχει το μοτεράκι της δόνησης :( Έχει παρατηρήσει κανένας σας κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Παιδιά SOS. Ερώτηση για τους κατέχοντες του κινητού. Πήρα σήμερα το κινητό και από τη πρώτη στιγμή που το άνοιξα μου κίνησε την περιέργεια ο ήχος που κάνει η δόνηση. Με λίγα λόγια κάνει σαν κουδουνίστρα κάθε φορά που αγγίζω την οθόνη. Αν κουνήσω το κινητό ακούγεται να τρίζει κάτι από μέσα έντονα. Είναι πάνω πάνω, δλδ κάτι γίνεται με το βαρίδι που έχει το μοτεράκι της δόνησης :( Έχει παρατηρήσει κανένας σας κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ. Μενού-Ρυθμίσεις-Τηλέφωνο-ρυθμίσεις αφής-αποκρ. με δόνηση το βάζεις ΟΧΙ Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Μενού-Ρυθμίσεις-Τηλέφωνο-ρυθμίσεις αφής-αποκρ. με δόνηση το βάζεις ΟΧΙ Το ξέρω αυτό και δεν ζητάω αυτό. Όταν κουνάς το κινητό τρίζει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Το ξέρω αυτό και δεν ζητάω αυτό. Όταν κουνάς το κινητό τρίζει κάτι; Αν ακουγεται οπως καταλαβα, μαλλον εχει προβλημα η δονηση της συσκευης σου.Μιας και ειναι σημερινη προτεινω να την παρεις πισω να σου δωσουν αλλη Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Το είδα σε άσπρο. Δεν ξέρω, ίσως και να 'μαι υλιστής.... Το κινητό είναι το ομορφότερο που έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Καλώδιο USB OTG CA-157 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis22 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) το κινητακι αξιζει παιδια?θελω και εγωω! Απο χαρακτηριστικα με καλυπτει...η μπαταρια ομως?ποσο καιρο?χωρις μουσικη και ουτε τπτ απλα μονο τηλεφωνο 2 ωριτσες την ημερα..ποσο να με παρει? Edited November 30, 2010 by soulis22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 (edited) Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει δει το κινητό σε μπλε και άσπρο. Όπως καταλαβαίνετε είμαι μεταξύ λευκού και μπλε χρώματος. Αν κάποιος έχει άποψη επί του θέματος θα το εκτιμούσα να τη μοιραστεί μαζί μου! Edited November 30, 2010 by XL_31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει δει το κινητό σε μπλε και άσπρο. Όπως καταλαβαίνετε είμαι μεταξύ λευκού και μπλε χρώματος. Αν κάποιος έχει άποψη επί του θέματος θα το εκτιμούσα να τη μοιραστεί μαζί μου! Το ασπρο ειναι πολυ ομορφο, ομως, δεν μου αρεσει το πισω καλυμα που ειναι γκρι, φενεται ασκοπο. Το μπλε απο την αλλη ειναι πιο σπανιο σαν χρωμα σε τηλεφωνα και τραβαει πιο ευκολα τα βελματα. Εγω πηρα το μπλε τελικα διοτι με γοητευσε απο την πρωτη στιγμη :lol: Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτό του κινητού; Ρωτάω επειδή θα είναι πολύ πιο ρεαλιστική σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούν στο νετ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Πάντως από όσο ξέρω στην Ελλάδα από την αντιπροσωπεία της nokia έχει έρθει μόνο σε λευκό χρώμα. Τα άλλα από Ιανουάριο έμαθα. Λόγικα όσα καταστήματα το έχουν σε άλλο χρώμα είναι παραεισαγωγή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Πάντως από όσο ξέρω στην Ελλάδα από την αντιπροσωπεία της nokia έχει έρθει μόνο σε λευκό χρώμα. Τα άλλα από Ιανουάριο έμαθα. Λόγικα όσα καταστήματα το έχουν σε άλλο χρώμα είναι παραεισαγωγή.. Ισχύει. Ρώτησα κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Σου είναι εύκολο να ανεβάσεις μια φωτό του κινητού; Ρωτάω επειδή θα είναι πολύ πιο ρεαλιστική σε σχέση με αυτές που κυκλοφορούν στο νετ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στειλε μου ΠΜ με το μαιλ σου :) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Πάντως από όσο ξέρω στην Ελλάδα από την αντιπροσωπεία της nokia έχει έρθει μόνο σε λευκό χρώμα. Τα άλλα από Ιανουάριο έμαθα. Λόγικα όσα καταστήματα το έχουν σε άλλο χρώμα είναι παραεισαγωγή.. Δηλαδή εμείς που θέλουμε μαύρο?:blink:θα περιμένουμε το 2011?? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Δηλαδή εμείς που θέλουμε μαύρο?:blink:θα περιμένουμε το 2011?? Αν θέλεις να είσαι καλυμμένος ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis22 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Μπαταρια καλη παιδια ? ? ?? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 2 μέρες βγάζει άνετα, ανάλογα με την χρήση προσθέτεις μέρες. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, 9,6mm είναι που να χωρέσει μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis22 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 2 μέρες βγάζει άνετα, ανάλογα με την χρήση προσθέτεις μέρες. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, 9,6mm είναι που να χωρέσει μεγαλύτερη μπαταρία. εγω ουτε μουσικη θα ακουω ουτε τπτ....μονο μηνυματα και κανενα 2 ωρες τηλεφωνο..3 μερες το εχουμε ?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Τελικά μου αλλάξανε την συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Τελικά μου αλλάξανε την συσκευή :) Επρεπε διοτι οπως τα περιεγραφες, πρεπει να ηταν προβληματικη η δονηση Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick71 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Απο φωτο και βιντεο πως τα παει ? τΤι σημαινει ,Υποστήριξη DRM WMDRM10, OMA DRM 2.0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Απο φωτο και βιντεο πως τα παει ? τΤι σημαινει ,Υποστήριξη DRM WMDRM10, OMA DRM 2.0 ? Απο φωτο και βιντεο μην περιμενεις και πολλα. Τα 5μπξ ειναι για μοστρα περισσοτερο παρα λειτουργικα. Προσωπικα θα προτιμουσα 3 με αυτοματη εστιαση και πιο ποιοτικο φακο. Αλλα ευτηχως που οι φωτογραφιες και τα βιντεο δεν ειναι μεσα στη λιστα μου για τα χαρακτηριστικα μιας συσκεης. Τα αλλα 2 που λες ειναι ειδη κωδικοποιησης για αρχεια μουσικης και βιντεο νομιζω. Κατι σαν προστασια Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Παιδιά προσανατολίζομαι και εγώ προς την αγορά του και με ενδιαφέρει πολύ η λειτουργία του USB OTG. Μπορεί κάποιος κάτοχος να τεστάρει αν έχει τη δυνατότητα εκτός από στικάκια να διαβάζει και 2.5άρι εξωτερικό δίσκο ? Αν μπορεί να τροφοδοτεί και 2.5άρι και να διαβάζει τα αρχεία του τότε μιλάμε για ένα μικρό θαύμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Παιδιά γιατί το sms έχει μόνο 60 χαρακτήρες όριο? (προφανώς αναγνωρίζει τα ελληνικά ως unicode. Είναι θέμα έκδοσης firmware ή δεν κάνω κάτι σωστά?Thnx! Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 μπορείς να κανείς sync της επαφές με gmail ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts