Alexkass Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (17 Μάρ. 2004 , 00:45) το ίδιο χαώδες η κατάσταση με το αν έχει ορισμένες δυνατότητες η όχι. Τελικά θα έχει υποδοχή κάρτας; όχι. και επίσημα (έτσι θα παρουσιαστή αύριο) ΔΕΝ θα έχει. το λέει και το myphone preview. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. March 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΤΟ Τ630 ΕΙΝΑΙ MADE IN FRANCE ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Pxxx! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 και τι να λέει; τα π800 made in sweden (τα πρώτα) ήταν καλύτερα (τουλάχιστον σε οθόνη) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (17 Μάρ. 2004 , 11:58) όχι. και επίσημα (έτσι θα παρουσιαστή αύριο) ΔΕΝ θα έχει. το λέει και το myphone preview. Άρα, πρέπει να προσέχει τι λέει ο καθένας πριν γράψει. Κάποιος είπε πως θα έχει κάρτα μνήμης, μετά απο διαμαρτυρίες των καταναλωτών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. March 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Kαι καποιος οτι τα πρωτα Ρ800 ηταν φτιαγμενα στη Σουηδια...ενω αν ηξερε καλυτερα(και δεν δεχομαι αμφισβητηση γιατι ημουν απο τους πρωτους στην Ελλαδαπου πηρα Ρ800 την πρωτη μερα που επισημα κυκλοφορησε) ΕΙΝΑΙ MADE IN FRANCE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. March 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Kαι οσο για το msd ας περιμενουμε μεχρι αυριο να ακουσουμε κατι πιο επισημο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. March 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Παιδια ειδατε το νεο 7610?Λοιπον παω στοιχημα πως το Κ700 θα το δουμε το Πασχα.Αν συγκρινετε τα χαρακτηριστικα εκτος του οτι εχει ηδη αργησει να βγει η SONYERICSSON δεν εχει και κατι αντιστοιχο για να απαντησει :eek: .Μεσαι κατηγορια δεν υπαρχει.. :worry: αρiχζω να ανησυχω :worry: (αν και εδω που τα λεμε δε πολλα ανακοινωνται και εγω το μονο που βλεπω στη ΝΟΚΙΑ ειναι το 7250 και 6600 οποτε ας περιμενουμε.. ;) ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 το δικό μου (δεκ. 2002) ήταν σουηδικό όπως και όλα τα πρώτα (πριν έρθει φυσικά ελλάδα) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. March 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Toτε δεν μιλας για επισημη κυκλοφορια αλλα απο αποθηκη εξωτερικου..σε αυτες μπορει να κατασκευαζονται οπου θελουν..(αλλα εκτος αν μιλας για π900!!)Γιατι να σου υπενθυμισω πως αποκλειετε να ειχες αγορασει κανονικα κινητο απο εξω γιατι αν θυμασαι το Ρ800 μολις τελη ιανουαριου οριστικοποιηθηκε η τελευται μορφη!Οποτε ή δουλευομαστε ή ηταν Trial οποτε τι μιλαμε για κατασκευη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Να 'μαι και εγώ Λοιπόν όσον αφορά στη μνήμη, η γνώμη μου είναι ότι είναι υπεραρκετή για την κατηγορία του κινητού (mid range δηλαδή και όχι high end). Το mp3 player που έχει το κινητό πιστεύω πως δεν το βάλανε για να το χρησιμοποιείς για ώρες ακρόασης αλλά για να υποστηρίζει mp3 ήχους κλήσης και πιθανόν και ήχους κλήσης από ηχογράφηση. Ως εκ τούτου η μνήμη χαρακτηρίζεται (από εμένα τουλάχιστον) ως μεγάλη και στην τελική αν θέλει κάποιος mp3 player πλέον κοστίζουν περίπου 100 euro. Για την τιμή θα συμφωνήσω ότι θα κυμανθεί στα 400 euro, αν και αυτό είναι πρόβλεψη (και ευχή), γιατί πάνω από 400 euro, χλωμό το βλέπω το K700 αυτά my 2 cents... Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjCensor Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 epeidi tous perissoterous tous endiaferei i timi kai to an tha exei karta mnimis to K700,molis mathete plirofories episimes gia ena apo ta dio xaraktiristika tou proiontos,postarete kateutheian!!!I'm burned!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Δειτε και αυτο παντως που ανακοινωθηκε σημερα 7610 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bigalis (17 Μάρ. 2004 , 16:58) Toτε δεν μιλας για επισημη κυκλοφορια αλλα απο αποθηκη εξωτερικου..σε αυτες μπορει να κατασκευαζονται οπου θελουν..(αλλα εκτος αν μιλας για π900!!)Γιατι να σου υπενθυμισω πως αποκλειετε να ειχες αγορασει κανονικα κινητο απο εξω γιατι αν θυμασαι το Ρ800 μολις τελη ιανουαριου οριστικοποιηθηκε η τελευται μορφη!Οποτε ή δουλευομαστε ή ηταν Trial οποτε τι μιλαμε για κατασκευη... τέλη Δεκεμβρίου είχαμε το πακέτο με το sdk και πριν τον νέο χρόνο ο χρήστης 97620 έφερε 10-15 τηλέφωνα και εγώ πήρα όπως και άλλοι. ήταν MADE IN SWEDEN και φυσικά είχαν καλύτερη (πιο φωτεινή) οθόνη από τα επόμενα και αναβαθμίζονταν κανονικά. σε παρακαλώ μην αμφισβητείς αυτά που λέω. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (17 Μάρ. 2004 , 18:50) Δειτε και αυτο παντως που ανακοινωθηκε σημερα 7610 δεν ξέρω για features αλλά το design είναι τουλάχιστον απαράδεκτο Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bigalis (17 Μάρ. 2004 , 12:35) ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΤΟ Τ630 ΕΙΝΑΙ MADE IN FRANCE ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Pxxx! Δες post "yositosi" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=6869&perpage=20&pagenumber=7 Σε συνέχεια των όσων αναφέρθηκαν πιό πάνω: -Οι πολυεθνικές χωρίζουν την εμπορική διαθεση των προιόντων τους (μεσω των αντιπροσωπειών) σε ζώνες εμπορευσιμότητας .Η Ελλάδα άλλωτε ανήκει σε Μέση ανατολή ,άλλωτε Αν.Ευρώπη ,άλλωτε ΕΕ) . Ετσι η τιμολογιακή πολιτική "παίζει" αρκετά, από χώρα σε χώρα ανάλογα με τους στόχους της κάθε αντιπροσωπείας , και η συσκευή κατασκευάζεται επίσημα, είτε σε άλλη χώρα με φθηνότερα εργατικά ,είτε με "φθηνότερα" υλικά για την αγορά που απευθύνεται.....(και βγαίνει και ακόμα φθηνότερο αν υπάρχουν και μεγάλες παραγγελίες χονδρικής,που σημαίνει πρόθεση για πιό ευρεία διάθεση,πχ για εταιρίες κινητής όπως Vodafone Live ,T-Mobile κλπ) -Συνήθως οι ανεξάρτητες εισαγωγές (~30% συνολικά στην χώρα μας ,δεν έχουν πχ κάρτα SE Hellas στην συσκευασία) γίνονται από κάποια χώρα της ΕΕ (για να μην έχουν δασμούς αλλά και για να ισχύει η εγγύηση και στην Ελλάδα), αλλά είναι πολύ οφθαλμοφανές και γνωστό ότι φαίνονται (θεωρητικά) πιό καλές σαν συσκευές σε ποιότητα κατασκευής και είναι πολύ συχνά "Made in Europe" ..... -Κατά γενική πρακτική , τα "κορυφαία" πρωτο-εμφανιζόμενα προιόντα στα ηλεκτρονικά είναι κατασκευασμένα στα εργοστάσια που σχεδιάστηκαν,προτού "στρώσουν" την παραγωγή ανάλογα τις εμπορικές ανάγκες. ->>Ας αναμένουμε λοιπόν το τελικό προιόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjCensor Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 telika ti egine me to kinito??Pote tha kikloforisei kai ti timi tha exei??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 όπως έγραψα και αλλού το preview του σάιτ λέει αρκετά. και τιμές δεν ξέρουμε ακόμα. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sornok Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 pos katafere h SE na to kanei pio asximo apo ta t610 k t630, ypokeimeniko vevaia alla leme tora... the truly wise are only a few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. March 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Για να επανελθουμε με φωτο δειτε και μια που "επεσε στα χερια μου.." :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigalis Δημ. March 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Και αυτη.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 Πάντως ο σχεδιαστής του Τ68 πρέπει να είναι άλλος από αυτόν των υπολοίπων νεώτερων μοντέλων, γιατί αυτά δεν πιάνουν μία μπροστά στην σχεδιαστική γοητεία του Τ68, με τις καμπύλες που διεγείρουν.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 ακριβώς. μοιάζουν όλα με ένα τ610 μεταλλαγμένο. πάει το π800 και το τ68ί :( Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (21 Μάρ. 2004 , 02:00) ακριβώς. μοιάζουν όλα με ένα τ610 μεταλλαγμένο. πάει το π800 και το τ68ί :( Γκούχου, γκούχου.....ε, όχι και το Ρ800 όμορφο....απλώς αποτελεσματικό! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (21 Μάρ. 2004 , 01:23) γιατί αυτά δεν πιάνουν μία μπροστά στην σχεδιαστική γοητεία του Τ68, με τις καμπύλες που διεγείρουν.... ;) Έμενα πάντως το Τ68 δεν μου άρεσε και ποτέ, παρόλο που θεωρώ το Τ610 όμορφο κινητό!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (21 Μάρ. 2004 , 21:31) Γκούχου, γκούχου.....ε, όχι και το Ρ800 όμορφο....απλώς αποτελεσματικό! ;) απόλυτη ομορφιά: χρώμα, σχήμα, καμπήλες :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts