Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

geia sas kai apo mena

exw edw kai kamposo kairo to s700i kai eimai arketa ikanopoihmenos.tha ithela kapoios na me voithisei sto na sygxronisw to kinhto me to pc (dld poies rythmiseis tha prepei na kanw).

exw sto pc to bluetooth ths level one (usb) kai exw katevasei kai to fma kai prospathw edw kai kati meres na ta sygxronisw alla den vgazw akrh,parakalw enlight me :O

efxaristw ek twn proterwn

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν εγκαθιστώ στο κινητό έναν νέο ήχο ή μια φωτογραφία είτε μέσω της θύρας υπερύθρων είτε κατεβάζοντάς την από το wap, στις "Πληροφορίες" του αρχείου (τις οποίες βλέπω μετά από το μενού του κινητού) αναγράφεται η σωστή ώρα εγκατάστασής του στο κινητό, μολονότι εγκαθίσταται (κατ' αρχήν) στο Memory Stick.

Όταν όμως περάσω ένα αρχείο κατευθείαν από τον υπολογιστή στο κινητό στο Memory Stick (μέσω card reader), τότε η ώρα εγκατάστασης του αρχείου που αναγράφεται είναι πάντα... +3 ώρες (δηλαδή τρεις ώρες αργότερα) από την κανονική! :w00t: :w00t: :w00t: Μετά από μερικές δοκιμές παρατήρησα μάλιστα (από τα Properties στον υπολογιστή) ότι τα folders που δημιουργεί από μόνο του το κινητό στο Memory Stick έχουν ώρα δημιουργίας τρεις ώρες νωρίτερα από την κανονική που δημιουργήθηκαν!

Διευκρινίζω ότι οι ρυθμίσεις της ώρας είναι οι σωστές, τόσο στο κινητό μου όσο και στον υπολογιστή.

Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Είναι τουλάχιστον ανεξήγητο. Για ρίξτε μια ματιά παρακαλώ και πείτε μου...

Το παρατήρησε και κάποιος άλλος αυτό, παιδιά; Σε τι μπορεί να οφείλεται; Αντιμετωπίζεται - και αν ναι, πώς;

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Το παρατήρησε και κάποιος άλλος αυτό, παιδιά; Σε τι μπορεί να οφείλεται; Αντιμετωπίζεται - και αν ναι, πώς;

Δοκίμασε να κάνεις format NTFS και αφού κάνεις επανεκίνηση της συσκευής ρίξτου το MS.

Ισως στρώσει

Someone, Somewhere in Summer Time

exw balei thl.katalogo na ton blepei apo sim...alla epeidh ta eixa misa ellhnika k missa agglika ta bgazei prwta alfabhtika sta agglika k molis teleiwnei sta ellhnika ginete na ta bazei me thn seira ola h prepei na ka8omai k na allazw ena ena se ellhnika?]

to handsfree me to koumpi mporeis na allazeis sta8mous sto radio?

distixws file mou,apo oso kserw toulaxiston, den ginetai oute to ena pou les, oute to allo.prepei na katseis na allakseis ola ta onomata ena-ena se ellhnika kai to koumpi sto handsfree xrhsimeyei gia na apanthseis h na termatiseis mia klhsh k sthn anamonh energopoiei thn fwnhtikh klhsh.afto toulaxiston kanei sto diko mou S700..

exei kaneis thn teleytaia ekdosh logismikou tou S700?poia einai?diafores me thn R3F008?

Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η R3M008.

Έκανα αναβάθμιση την προηγούμενη εβδομάδα (επειδή είναι ακόμα σε εγγύηση και μου παρουσίαζε και κάποια προβλήματα μου την έκαναν δωρεάν), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά από την προηγούμενη έκδοση την R3F008.

Pe paidia 8a trela8w...Phga se katasthma Vodafone na parei to kinhto h adelfh moy kai moy eipan oti stamathse h paragwgh giati hr8e to k750!!!

Ti allo 8a akoysoyme!!!

ma ama mbeis sta site tis vodafone kai tis cosmote den iparxei kan....kai egw psaxnw gia metaxeirismeno twra.opoios exei kati as steilei kana PM.bebaia se logiki timi e?oxi kati 250ria pou akouw mias kai kainourgio to briskw 302e.by the way pws epese etsi dramatika i timi tou re paidia????apisteuto.otan prwtoirthe konta sta 600e ekane!!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

ma ama mbeis sta site tis vodafone kai tis cosmote den iparxei kan....kai egw psaxnw gia metaxeirismeno twra.opoios exei kati as steilei kana PM.bebaia se logiki timi e?oxi kati 250ria pou akouw mias kai kainourgio to briskw 302e.by the way pws epese etsi dramatika i timi tou re paidia????apisteuto.otan prwtoirthe konta sta 600e ekane!!!!

Nαι,οντως στα sites των vodafone και cosmote δεν υπαρχει.Δεν το πιστευω ρε παιδια αυτο που συμβαινει!Ουτε χρονος δεν εχει περασει καλα-καλα και το αποσυρανε?Aφου πουλαει ακομα και πολυ μαλιστα!Κινηταρα παντως,ετσι?Σκεφτομαι οτι αμα καποιος ψαξει καλα θα βρει εστω καποια τελευταια κομματια.Να ρωτησω και κατι που θελω?Ο αντικαταστατης του Κ700i ειναι το K750i,σωστα?Tου S700i ποιος θα ειναι?Το S750i ?

Γιατι να το δωσουν πιο κατω :confused: εγω ενα που ειχα 6 μηνων το εδωσα αμεσως 240 πηρα αλλο motorola E1000 ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ και πηρα ξανα το s700i ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ..... Η τιμη ειναι παντα αναλογη της προσφορας ζητησης....

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Htan ligo poly logiko na pesei h timh afoy bghke to k750 sta 380 eyro...Alla moy fainetai apisteyto na stamathsoyn th paragwgh, enw prin apo ligo kairo paroysiase h SE to S600...

Me thn idia logikh 8a eixan stamathsei to k700 otan ebgalan to k500 kai s700...

Pisteyw oti prospa8oyn na prow8hsoyn sygkekrimena montela...To kinhto exei ystera apo toso kairo foreba xaraktiristiika kai timh pleon api8anh!

Γιατι να το δωσουν πιο κατω :confused: εγω ενα που ειχα 6 μηνων το εδωσα αμεσως 240 πηρα αλλο motorola E1000 ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ και πηρα ξανα το s700i ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ..... Η τιμη ειναι παντα αναλογη της προσφορας ζητησης....

simfwnw oti einai etsi alla otan ena kinito kainourgio kanei 300e thewrw oti kapou sta 200-220 analoga me thn katastash einai i logiki timi tou.to mono pou me problimatizei s auto t tilefwnw einai o ogkos tou.tha doume.ase pou skeftomai kai to k750 pleon.......

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Δεν ξερω αν εχει συζητηθει και πιο παλια, αλλα εντοπισα ενα σοβαρο προβλημα.

Στη συνταξη μηνυματος με Τ9 στα Ελληνικα, οταν παω να γραψω τη λεξη "μ'αγαπας" :O , σβηνει σιγα σιγα η οθονη μετα τρεμοπαιζει και στο τελος κανει restart το κινητο!!! :wacko: :blink:

Δοκιμαστε το και εσεις, στο μηνυμα με Τ9 στα ελληνικα παττηστε 5-1-2-2-2-7-2-7

Εγώ ρε παιδιά που περίμενα να πάρω το κινητό από τον Αύγουστο που το γλυκοκοίταζα, τώρα που μάζεψα τα λεφτά δεν μπορώ να το βρω γιατί σταμάτησε η παραγωγή του,όπως είπατε.Πού να πάω να το βρω ρε γαμώτο;

Εγώ ρε παιδιά που περίμενα να πάρω το κινητό από τον Αύγουστο που το γλυκοκοίταζα, τώρα που μάζεψα τα λεφτά δεν μπορώ να το βρω γιατί σταμάτησε η παραγωγή του,όπως είπατε.Πού να πάω να το βρω ρε γαμώτο;

i pas se metaxeirismeno opws psaxnw kai egw i xtipas ena k750 opws episis skeftomai na kanw kai egw!!! ;)

Στη συνταξη μηνυματος με Τ9 στα Ελληνικα, οταν παω να γραψω τη λεξη "μ'αγαπας" :O , σβηνει σιγα σιγα η οθονη μετα τρεμοπαιζει και στο τελος κανει restart το κινητο!!! :wacko: :blink:

Όντως!!!Ισχύει αυτό το πρόβλημα!Σήμερα και εμένα μου έκανε το ίδιο κόλπο όταν με έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο!Μόλις πάτησα το κουμπί για να απαντήσω στην κλήση μου τρεμόπαιξε η οθόνη,δονήθηκε δύο φορές και έκανε restart(χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογήσω το ΡΙΝ).

Πώς μπορώ να δώ ποια έκδοση firmware έχω;Πατάω τον κλασικό κωδικό δηλαδή *#06# αλλά μου βγάζει μόνο το ΙΜΕΙ και όταν παώ να δω στην κατάσταση τηλεφώνου δεν μου βγάζει κάτι σχετικό!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Εμενα δεν το κανει το δοκιμασα .... :D φαινεται με αγαπαει για ΑΥΤΟ :w00t:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Χαχαχα!! :D

Απίστευτο... Μόλις το δοκίμασα και μου έβγαλε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα :w00t:

Στο "Σ'αγαπώ" πάντως δεν έχει πρόβλημα ;) :D

The evil that men do lives on and on...

Εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να το βρω.

Μου ειπαν σε ενα καταστημα voda οτι κατα 50% θα εχουν 2-3 κομματια σημερα, ας ελπισουμε να ειμαι τυχερος.

Πιστευω για τα λεφτα του ειναι το καλυτερο κινητο της αγορας

Αλήθεια, υπάρχουν κάπου σε αντιπαράθεση δείγματα από φωτογραφίες τραβηγμένες με το S700 και με το Κ750, για να συγκρίνουμε ποιου από τα δύο η φωτογραφική μηχανή είναι καλύτερη;

Και δεν εννοώ "επίσημα" δείγματα, από το site της SE, αλλά δείγματα χρηστών, τραβηγμένες σε ρεαλιστικές συνθήκες...

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

ontws re gmt k emena to kanei afto!fainetai emena den m'agapaei.. :(

• The title was changed to Sony Ericsson S700i