Jump to content

sagonias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    100
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sagonias

  1. Σε μένα πάντως δεν εχω δει μεγάλη διαφορα σε ταχύτητα...και το hard reset δεν το γλύτωσα
  2. Προς το παρον 2.1, γιατι με αυτα που εχω διαβασει στο forum, το legend με την 2.2 εχει προβληματακια...
  3. Τελικά δεν αντεξα...το αγόρασα και εγω χθες απο το multimara.Τελευταία συσκευή που είχε μεινει στο κατάστημα.Μετα τα symbrian και το 3gs είναι για πολύ ευχάριστη αλλαγή!!! 2 μονό σχόλια: το HTC sync είναι απαράδεκτο...πολυ κατωτερο απο οvi & pc studio και το wifi δυστυχώς δεν έχει μεγάλη εμβέλεια. χάνει γρήγορα το σήμα.
  4. Ποίο είναι το μέγιστο μέγεθος για mail attachmetns στο legend?
  5. To μονό πρόβλημα σύμφωνα με το preview είναι οτι δεν παίζει flash. Aν το sar είναι στα συνηθισμένα επίπεδα της Samsung, θα είναι το επόμενο κινητό μου!!!
  6. Είδα οτι η τιμή του έχει πέσει κάτω απο 300€, να το πάρω το κινητάκι? διαβάζω πολλά για πολλά προβλήματα με τη 2.2?
  7. Δοκίσα κ εγω το sigic drive, δεν τόσο καλό οσο το Garmin, αργεί να βρεί σήμα και το χάνει αρκέτες φορές (πάνω απο 4 σε διαδρομή απο το χαλάνδρι μέχρι την ευελπίδων) αλλά δεν επηρεάζει την μπαταρία!!!! :)
  8. παντως το garmin κανει μεγαλη ζημια στη μπαταρία!οταν το ειχα εγκαταστησει ειχα το πολυ 16 ωρες αυτονομια.τωρα 2,5 μερες!!!
  9. Θα δοκιμάσω να απεγκαταστίσω το GARMIN XT... να δώ μηπως φταέι αυτό! Το στρώσιμο εγινε μια χαρα... μιας κ μενω απο μπαταρια μεχρι το βραδυ...το κινητο ειναι κλειστο κ φορτίζει μεχρι το πρωί! Μήπως θελεί καμια αναβάθμιση λογισμικου?
  10. Σε μένα γύρω στις 16 ώρες συνεχόμενες!!!!:cry: Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει???
  11. Τελικά πόσο σας διαρκεί η μπαταρία? το εχω 10 μέρες και κάθε μέρα θέλει φόρτισμα! εχω κλεισει το 3g. με χρήση 30-40 min ομιλίας κ 5-6 sms το βράδυ θέλει φόρτισμα! λετε να ειναι ελατωματική η μπαταρία????
  12. το gps είναι μια χαρά...αλλα τρώει πολυ μπαταρία...όπως ειχε γράψει ενας φίλος νωρίτερα. μια μπάρα το 10λεπτό!!!
  13. Εχεις τo ψυστίρι κ το σκεφτεσαι! Εχει sar σχεδον 10 φορές μικρότερο...ολα τα αλλα ειναι λεπτομέρειες!!!
  14. Τελικά κατάφερα να δουλέψει το Garmin! Με το 4 είχα προβληματάκια δεν μπορούσε να βρεί το εσωτερικό GPS.αλλά η 5.00.10 είναι super!!!Οι οδηγίες του vagelisda είναι μια χαρά ... απλά ήθελε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ στο S60!:)
  15. Media στο Μαρούσι το έχει σίγουρα...επειδή πολλές προσφορές στη συγκεκριμένη αλυσίδα είναι αναλογα το κατάστημα! μπορεί να είναι μόνο εκει!
  16. εγω το πήρα απο το μαρούσι!! τώρα παιδεύομαι με το pc studio...κανει conflict με το pc studio ths nokia και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω... any ideas????
  17. Τρομερή προσφoρα απο το media markt 249 eyro!!! Τα χριστούγεννα ήρθαν νωριτερα... :)
×
×
  • Create New...