Jump to content

Sony Ericsson S700i

bigalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

erwthsh:exei kanei kaneis allagh "kapakiwn" gia na mou pei poso paei kai poso krataei h olh diadikasia?Ta ashmi merh tou kinitou kai to kentriko polyplhktro xanoun to xrwma tous poly grhgora

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

erwthsh:exei kanei kaneis allagh "kapakiwn" gia na mou pei poso paei kai poso krataei h olh diadikasia?Ta ashmi merh tou kinitou kai to kentriko polyplhktro xanoun to xrwma tous poly grhgora

Πράγματι... Δεν το έχω δοκιμάσει όμως, αν και κάποιοι από εδώ που το δοκίμασαν δεν θυμάμαι να έχει ιδιαίτερα ψηλό κόστος, ή να κρατάει αρκετή ώρα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Προσοψη αγορασμενη απο το ιντερνετ γυρω στα 20-25€ (μπρος -πισω) εγκατασταση εδω στην αθηνα στο 9volto με κοστος 10-15€ και το τηλ εμεινε 1 μερα στο μαγαζι...

vre paides pou tha pouliso to s700 mou? se aristi timi giati thelo to w800 na to paro kainourio

Θα πας στο Buy and Sell. Αλλά η άριστη τιμή θα είναι με το ζόρι τριψήφια...

Θα πας στο Buy and Sell. Αλλά η άριστη τιμή θα είναι με το ζόρι τριψήφια...

Εμένα πάντως σε ένα μαγαζί το παίρναν για 230 ευρώ...οπότε μάααααλλον υπερβάλεις :D

Εμένα πάντως σε ένα μαγαζί το παίρναν για 230 ευρώ...οπότε μάααααλλον υπερβάλεις :D

Συγνώμη; Αν είναι έτσι να πουλήσω και το δικό μου!

ναι, αλλά το έχω σε άριστη κατάσταση και το πήρα τον μαίο... :)

Κι εμένα σε άριστη κατάσταση είναι φίλε μου και το πήρα τέλη Μαρτίου...

Γεια χαρά σε όλους...

συνδέω το τηλ. με τον υπολογιστή. Βλέπω όλους τους φακέλους και στην μνήμη και στο στικ, τις φωτογραφίες, τα Mp3 τα themes....

ρε παιδιά τα παιχνίδια και οι εφαρμογές ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; :worry:

που είναι τα παιχνίδια ; Ο Ε Ο ;

που είναι οι εφαρμογές ; Ο Ε Ο ;

( φυσικά στο τηλέφωνο φαίνονται κανονικα σε φακέλους "παιχνίδια" και "εφαρμογές " αλλα στον υπολογιστή δεν φαίνονται....

ΗΕLP !!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΚΑΣΩ !!!!!! :( :mad: :X

Ευχαριστώ προκαταβολικά :) :) :)

Γεια χαρά σε όλους...

συνδέω το τηλ. με τον υπολογιστή. Βλέπω όλους τους φακέλους και στην μνήμη και στο στικ, τις φωτογραφίες, τα Mp3 τα themes....

ρε παιδιά τα παιχνίδια και οι εφαρμογές ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; :worry:

που είναι τα παιχνίδια ; Ο Ε Ο ;

που είναι οι εφαρμογές ; Ο Ε Ο ;

( φυσικά στο τηλέφωνο φαίνονται κανονικα σε φακέλους "παιχνίδια" και "εφαρμογές " αλλα στον υπολογιστή δεν φαίνονται....

ΗΕLP !!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΚΑΣΩ !!!!!! :( :mad: :X

Ευχαριστώ προκαταβολικά :) :) :)

κι εγω οταν συνδεω το k700i μου με bluetooth με το pc,τα παιχνιδια και τις εφαρμογες δεν μου τις εμφανιζει.αρα δεν θα τις εμφανιζει και στο δικο σου.μαλλον ετσι θα πρεπει να ειναι το σωστο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετω.

Εχω το εξης προβλημα.

Ειχα βαλει για ηχο στο εβδομαδιαιο ξυπνητηρι, μια σειρηνα, που μου ειχε δωσει ενας φιλος, με bluetooth.

Oταν ανοιγα το μενου, εγραφε "σειρηνα", και χτυπαγε κανονικα.Αυτο κρατησε καποιους μηνες.

Σημερα, παρατηρησα το εξης. Το μεν μενου, εξακολουθει να γραφει "σειρηνα". Ο ηχος ομως, δεν ειναι της σειρηνας, αλλα καποιος αλλος απο το μενου των ηχων.

Και κατι αλλο. Ο ηχος της σειρηνας, ΧΑΘΗΚΕ, απο το μενου των ηχων.

Τι συμβαινει αραγε?

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Πάντος βλέπω τα πρώτα πρώτα δημοσιεύματα για το s700i και λέω δες τι καλά που το παρουσιάζουν... και μέσα σε λιγότερο!! απο 1 χρόνο όλοι βλέπουν πώς και πώς να το πουλήσουν.. Τελικά αποδείχτηκε κατα την γνώμη μου όχι τόσο καλό όσο το προλαλούσαν και δεν άξιζε τα λεφτά του.... ( 550Ε )

Και επειδή αποσύρθηκε και νωρίς τώρα ούτε να το πουλήσεις στα μισά λεφτά δε μπορείς!!! :( :(

▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Πάντος βλέπω τα πρώτα πρώτα δημοσιεύματα για το s700i και λέω δες τι καλά που το παρουσιάζουν... και μέσα σε λιγότερο!! απο 1 χρόνο όλοι βλέπουν πώς και πώς να το πουλήσουν.. Τελικά αποδείχτηκε κατα την γνώμη μου όχι τόσο καλό όσο το προλαλούσαν και δεν άξιζε τα λεφτά του.... ( 550Ε )

Και επειδή αποσύρθηκε και νωρίς τώρα ούτε να το πουλήσεις στα μισά λεφτά δε μπορείς!!! :( :(

den ksero ti les si, alla emena mou aresei para poli. kata ti gnomi mou to pio oraio meta apo to w900i.moiazei me ti sony cybershot kai exei terastia othoni. einai to proto pou anoigei etsi strava.it's my favourite.to mono pou den mou aresei einai to mikris analisis video.kata ta alla... FUN TOU S700i ENOTHEITE!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Θα σας πω κατι να γελασετε. Ο ηχος της σειρηνας, επανηλθε μονος του!!

Θαυμα, θαυμα!

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

den ksero ti les si, alla emena mou aresei para poli. kata ti gnomi mou to pio oraio meta apo to w900i.moiazei me ti sony cybershot kai exei terastia othoni. einai to proto pou anoigei etsi strava.it's my favourite.to mono pou den mou aresei einai to mikris analisis video.kata ta alla... FUN TOU S700i ENOTHEITE!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Εμενα μου αρεσει πολυ,γιατι πανω απο ολα ξεχωριζει απο τα υπολοιπα...Το εχω 7 μηνες περιπου και δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα...Μετα το T68i που το ειχα παρει μολις βγηκε,ειναι το αγαπημενο μου...Ε,ενταξει λογικο ειναι σημερα να υπαρχουν καλυτερα κινητα, αλλά ετσι ειναι η τεχνολογια.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Εμενα μου αρεσει πολυ,γιατι πανω απο ολα ξεχωριζει απο τα υπολοιπα...Το εχω 7 μηνες περιπου και δεν μου εχει κολλησει ουτε μια φορα...Μετα το T68i που το ειχα παρει μολις βγηκε,ειναι το αγαπημενο μου...Ε,ενταξει λογικο ειναι σημερα να υπαρχουν καλυτερα κινητα, αλλά ετσι ειναι η τεχνολογια.

Μα πραγματικά..

φορητό φωτογραφικό άλμπουμ ( τεράααστια οθόνη και καταπληκτική ευκρίνεια )

mp3 player ,

ραδιόφωνο με μνήμες

παιχνίδια στην οθονάρα....

εφαρμογές

σημειώσεις - ηχογραφήσεις

απίστευτα εύκολη και τέλεια επικοινωνία με τον υπολογιστή

μνήμη memory stick duo ( εεε ναι δεν παίρνει μεγάλης χωρητικότητα ΟΚ )

mp3 για ήχους κλήσεις

φωτογραφική μηχανή με αξιοπρεπεις επιδόσεις για απλές καθημερινές στιγμές 1.3 Mpixel

πανέμορφο ( οκ, υποκειμενικό αυτό )

κλπ κλπ κλπ

εεε βρήτε μου καλύτερο με όοοολα τα προηγούμενα και πάω αύριο να το πάρω........... :) :) :)

Παιδιά αν το S700 έπαιρνε Pro Duo θα ήταν το καλύτερο από όλα!έχει οθονάρα και η κάμερα του είναι μια χαρά.Έχω βγάλει απίστευτες photos, ειδικά την ημέρα με το S700!Αύριο θα πάρω το P910 γιατί θέλω να δω από πρώτο χέρι πως είναι να έχεις κινητό με ανοιχτό λειτουργικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε κάποια σημεία θα υπερέχει το S700, παρότι το P910 είναι πολύ πιο ακριβό!

Αν εννοείς ότι αυτά τα κάνεις με τον phone browser της SE (που λέγεται My Phones και εγκαθίσταται στην "Επιφάνεια Εργασίας" του υπολογιστή μας όταν βάλουμε το cd που περιέχεται στο κουτί του S700i), εγώ δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να δω τα περιεχόμενα με αυτό το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα δεν "βλέπει" το κινητό... :worry:

Έτσι, αναγκάζομαι να διαχειρίζομαι το τηλέφωνό μου με το (εναλλακτικό) πρόγραμμα FMA. Δε λέω, ευχαριστημένος είμαι, αλλά θα ήθελα να μπορώ να το κάνω και μέσα από το "επίσημο" πρόγραμμα της SE. Μήπως ξέρει κανείς να μου υποδείξει τι να κοιτάξω; (Σημειώνω ότι το κινητό μου το συνδέω με τον υπολογιστή μέσω θύρας υπερύθρων.)

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*...

Αύριο θα πάρω το P910 γιατί θέλω να δω από πρώτο χέρι πως είναι να έχεις κινητό με ανοιχτό λειτουργικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε κάποια σημεία θα υπερέχει το S700, παρότι το P910 είναι πολύ πιο ακριβό!

Σε τι να υπερέχει το S700 από το P910;

άσχετο, το P910 τα παιχνίδια του S700 τα δέχεται;

κοιτα να δεις η οθονη του p910 ειναι 208x320 ενω του s700 ειναι 240x320 pixel.

ισως μερικα παιχνιδια να τα παιξεις,ισως μερικα οχι.αλλα εγω νομιζω οτι θα τα παιξεις σχεδον ολα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson S700i