theo1973 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Kalispera paidia...sas exei tixei genika na stelnete mms na to pairnei o allos kai na min sas erxete i anafora? parolo pou tin exete energopoiimeni??? simera mou etixe 3 fores...kai ta 2 mms pigan se tim kai to trito se vodafone!!! to mms itan to idio vasika.... anyway meta eftiaksa ena allo kai to esteila ston eafto mou kai mou irthe anafora...den exw dokimasei na steilw allo mms vasika...isws na eftaige to mms pou estelna.... peite mou kai seis sas exei tixei? Στα μισα mms που εχω στειλει τις τελευταιες μερες κατι πηγαινει στραβα...Σε Κοσμοτε απο τα 3 που εστειλα στο ιδιο νουμερο εδω και 2 μερες δεν εφτασε κανενα και ουτε πηρα ποτε αναφορα.Σε αλλο κοσμοτε πριν λιγες μερες εφτασε χωρις να παρω αναφορα.Σε ΤΙΜ παιρνω αναφορα οποτε θυμηθει.Σε βοντα εχει τυχει να παραδοθει και αναφορα να μη μου ερθει καθολου.Για τα μπαζα μου φαινεται η ιστορια μμς στη βοντα και μαλλον θα χε*τουμε πριν φυσικα ακυρωσω το 1,95 που τους προπληρωνω για τα 10 μμς ανα μηνα.Να (προ-)πληρωνω κατι αλλα τουλαχιστον να δουλευει...Και φυσικα ξερω την καραμελιτσα που θα πιπιλησουνε παλι στο c.c."Φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εμας"! Ε χε*τηκα! Φταιτε ολοι μαζι (οι διαφορες εταιριες) γιατι για μια ακομα φορα φαινεστε ανικανοι να συνεργαστειτε και να γινετε συμβατοι! Εγω δε ως συνδρομητης *σας* (στη βοντα) σε *εσας* και μονο θα ριξω την ευθυνη γιατι εσας *πληρωνω*.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Στα μισα mms που εχω στειλει τις τελευταιες μερες κατι πηγαινει στραβα...Σε Κοσμοτε απο τα 3 που εστειλα στο ιδιο νουμερο εδω και 2 μερες δεν εφτασε κανενα και ουτε πηρα ποτε αναφορα.Σε αλλο κοσμοτε πριν λιγες μερες εφτασε χωρις να παρω αναφορα.Σε ΤΙΜ παιρνω αναφορα οποτε θυμηθει.Σε βοντα εχει τυχει να παραδοθει και αναφορα να μη μου ερθει καθολου.Για τα μπαζα μου φαινεται η ιστορια μμς στη βοντα και μαλλον θα χε*τουμε πριν φυσικα ακυρωσω το 1,95 που τους προπληρωνω για τα 10 μμς ανα μηνα.Να (προ-)πληρωνω κατι αλλα τουλαχιστον να δουλευει...Και φυσικα ξερω την καραμελιτσα που θα πιπιλησουνε παλι στο c.c."Φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εμας"! Ε χε*τηκα! Φταιτε ολοι μαζι (οι διαφορες εταιριες) γιατι για μια ακομα φορα φαινεστε ανικανοι να συνεργαστειτε και να γινετε συμβατοι! Εγω δε ως συνδρομητης *σας* (στη βοντα) σε *εσας* και μονο θα ριξω την ευθυνη γιατι εσας *πληρωνω*.- ksereis ti? dikio exeis...panta oi alloi ftaine...kai mena me tis anafores den ta pigene kala prin kana mina..kai den ksanaesteila kiolas mms den stelnw genika. alla exeis dikio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Κλασσικοι Ελληνες που παντα φταιει ο αλλος. Εσεις που φωναζετε, εχετε ελεξει αν ο παραληπτης του MMS εχει απενεργοποιησει τις αναφορες παραδωσης μεσα απο το μενου της συσκευης του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Καλησπέρα! Έχω κάνει σύνδεση και προσπαθώ να ενεγοποιήσω το internet για τον υπολογιστή μου... Αυτό που σου δίνει η Vodafon... Μπήκα στο site που πρέπει και ζητάει τον αριθμό τηλεφώνου και έναν αριθμό μητρώου... ΠΟυ βρίσκεται ο αριθμός μητρώου;; Ευχαριστώ!:) Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 steile xwris xrewsi ena keno minima sto 1289 kai tha sou erthei. i pare tilefwno pali sto 1289. so easy...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Το οποίο είναι δωρεάν :) Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Επίσης το λέει και ο αναλυτικός λογαριασμός που σου έρχεται κάθε μήνα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Κλασσικοι Ελληνες που παντα φταιει ο αλλος. Εσεις που φωναζετε, εχετε ελεξει αν ο παραληπτης του MMS εχει απενεργοποιησει τις αναφορες παραδωσης μεσα απο το μενου της συσκευης του? Κλασσικος Ελληνας που βιαζεται να καταλογισει και να "υπερασπισει" τα "μαγαζια", χωρις καν να διαβασει καλα ενα ποστ! Αν διαβαζες θα εβλεπες οτι στα περισσοτερα απο αυτα που εστειλα, λεω οτι *δεν πηγαν* καν τα μηνυματα εκτος του οτι δεν ελαβα την αναφορα.Συγκεκριμενα 2 τηλεφωνα διαφορετικα τα ειχα στα χερια μου μπροστα μου οταν εστειλα, τσεκαρα τις ρυθμισεις τους και ηταν ενεργοποιημενα τα παντα και παρ'ολα δεν ελαβαν ποτε ο,τι εστειλα. Χθες δε ειχα και αλλο κρουσμα γνωστου μου με βοντα με το ιδιο ακριβως προβλημα με εμενα εδω και καιρο μαλιστα απο ο,τι εμαθα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Μηπως ειναι προς Cosmote? Γιατι αν ειναι δες στο forum της Cosmote τι λενε για την παραδωση των mms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL7 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Κλασσικος Ελληνας που βιαζεται να καταλογισει και να "υπερασπισει" τα "μαγαζια", χωρις καν να διαβασει καλα ενα ποστ! Αν διαβαζες θα εβλεπες οτι στα περισσοτερα απο αυτα που εστειλα, λεω οτι *δεν πηγαν* καν τα μηνυματα εκτος του οτι δεν ελαβα την αναφορα.Συγκεκριμενα 2 τηλεφωνα διαφορετικα τα ειχα στα χερια μου μπροστα μου οταν εστειλα, τσεκαρα τις ρυθμισεις τους και ηταν ενεργοποιημενα τα παντα και παρ'ολα δεν ελαβαν ποτε ο,τι εστειλα. Χθες δε ειχα και αλλο κρουσμα γνωστου μου με βοντα με το ιδιο ακριβως προβλημα με εμενα εδω και καιρο μαλιστα απο ο,τι εμαθα. ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ Ή ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΩΡΟΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΥΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.Π.Χ ΤΑ SAGEM EXOYN ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ - & ΟΧΙ ΔΙΚΤΥΟΥ - ΑΓΝΟΗΣΗ MMS.OTAN ΛOIΠON O XΡΗΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΤΕ MMS.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ MMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ.ΑΝ Η SIM TOΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣYΣKEYH ΛAMBANEI ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Παιδιά από μια αναζήτηση που έκανα μέσα στο topic δεν βρήκα κανένα αποτέλεσμα για τη λέξη "εικόνες", οπότε μάλλον δεν έχει απαντηθεί ξανά αυτό που θα ρωτήσω. Αν πάλι έχει απαντηθεί sorry. :) Μπαίνοντας στο Internet μέσω Vodafone 3G και συγκεκριμένα με τη Mobile Connect Card, σας έχει τύχει ποτέ να εμφανίζει λίγο αλλοιωμένα τα γραφικά στα web sites; Το έχω παρατηρήσει εγώ, και το κάνει μόνο όταν συνδέομαι μέσω Vodafone 3G. Είναι σαν να περνάει η σύνδεση από κάποιο proxy που κάνει αυτόματη επεξεργασία στις εικόνες, μειώνοντας το μέγεθός τους. Ιδέα μου πάντως δεν είναι, γιατί μόλις αποσυνδεθώ και μπω από το ίδιο PC με άλλη σύνδεση (ISDN, ADSL, TIM GPRS/3G κλπ.) τα γραφικά εμφανίζονται κανονικά. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Παιδιά από μια αναζήτηση που έκανα μέσα στο topic δεν βρήκα κανένα αποτέλεσμα για τη λέξη "εικόνες", οπότε μάλλον δεν έχει απαντηθεί ξανά αυτό που θα ρωτήσω. Αν πάλι έχει απαντηθεί sorry. :) Μπαίνοντας στο Internet μέσω Vodafone 3G και συγκεκριμένα με τη Mobile Connect Card, σας έχει τύχει ποτέ να εμφανίζει λίγο αλλοιωμένα τα γραφικά στα web sites; Το έχω παρατηρήσει εγώ, και το κάνει μόνο όταν συνδέομαι μέσω Vodafone 3G. Είναι σαν να περνάει η σύνδεση από κάποιο proxy που κάνει αυτόματη επεξεργασία στις εικόνες, μειώνοντας το μέγεθός τους. Ιδέα μου πάντως δεν είναι, γιατί μόλις αποσυνδεθώ και μπω από το ίδιο PC με άλλη σύνδεση (ISDN, ADSL, TIM GPRS/3G κλπ.) τα γραφικά εμφανίζονται κανονικά. Γινεται επεξεργασια για να εχεις συμπιεση. Εχεις εως και 40% λιγοτερο ογκο δηλαδη φθηνοτερα. Νομιζω αν πατησεις πανω στην εικονα και πατησεις shift+ (ενα πληκτρο δεν θυμαμαι πιο) σου φορτωνει την κανονικη εικονα. Αυτο υπαρχει γενικα στο internet over ps της Vodafone. Στην Vmc υπαρχει επιπλεον και ο macara που ειναι optimizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 sto 6630 iparxei i efarmogi setting wizzard i opoia ri8mizei automata tis ri8miseis mms,gprs,internet(?) analoga me to diktio.(Vodafone stin peropitwsi mou) afou pragmatopoiisa tis ri8miseis, mporesa kai sinde8ika toso me ton opera browser, alla kai me to aggile messager, meso tis ri8misis vodafone internet... Ws edw ola kala... otan pira tin eksipiretisi pelatwn na rwtisw ti xrewnomai gia tin ri8misi vodafone internet, mou apantisan pws xrewnomai me XRONOXREWSI!!! kai mou ipan na sbisw oles tis ri8miseis kai 8a mou steiloun autoi nees... Ela omws pou me tis nees ri8miseis(Vf mms, Vf GPRS, Vf Live!) den mporw na sinde8w oute me ton opera,oute me to aggile... Ksereis kapoios . isws o MODERATOR??? ti isxiei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kubiak Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Υπάρχει η δυνατότητα WAP OVER GPRS σε καρτοκινητό Vodafone Ala Carte; Αν υπάρχει κάποιος κάτοχος (qtek s100 / imate jam) και χρήστης Vodafone Ala Carte - WAP over GPRS που μπορεί να απαντήσει αυτές τις ερωτήσεις please do. 1: Για να έχεις WAPoGPRS πληρώνεις και κάποιο πάγιο ή η χρέωση όταν συνδέεσαι γίνεται μέσω του ποσού που έχεις πιστώσει για ομιλία; 2: Για να έχεις WAPoGPRS έκανες εγγραφή σε κάποια υπηρεσία; 3: Τις ρυθμίσεις WAPoGPRS για το S100/Jam πως τις βρήκες; Παράθεση Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 Υπάρχει η δυνατότητα WAP OVER GPRS σε καρτοκινητό Vodafone Ala Carte; Αν υπάρχει κάποιος κάτοχος (qtek s100 / imate jam) και χρήστης Vodafone Ala Carte - WAP over GPRS που μπορεί να απαντήσει αυτές τις ερωτήσεις please do. 1: Για να έχεις WAPoGPRS πληρώνεις και κάποιο πάγιο ή η χρέωση όταν συνδέεσαι γίνεται μέσω του ποσού που έχεις πιστώσει για ομιλία; 2: Για να έχεις WAPoGPRS έκανες εγγραφή σε κάποια υπηρεσία; 3: Τις ρυθμίσεις WAPoGPRS για το S100/Jam πως τις βρήκες; WAPoGPRS iparxei eite aplo me ogoxrewsi 0.025E/kb i energopoieis to voda live eite exeis simvati siskevi eite oxi gia na exeis tin klimakwti xresi apo 0.01E/kb kai meta ta 3mb tzampa... gia rithiseis mpes sto http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001011000&vars=0000000000 eite pare stin eksipiretisi 1251 0.10E/klisi den exei pagio apla sou afairei apo to ipoloipo sou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kubiak Δημ. March 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2005 . @ sakels: Καταρχήν σε ευχαριστώ που κάθησες να ασχοληθείς και να απαντήσεις και στα δύο νήματα (TIM & VODAFONE). Αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι το Wap Over GPRS για τη συγκεκριμένη συσκευή και μόνο. Δε μπορείς να φανταστείς πόσες ρυθμίσεις έχω δοκιμάσει στη Vodafone (σε σημείο που δεν πάει άλλο). Για το λόγο αυτό θα ήθελα να πάρω πολύ συγκεκριμένες απαντήσεις από κάτοχο της εν λόγω συσκευής. Στο σχετικό νήμα της συσκευής δεν έχω πάρει απάντηση οπότε δοκιμάζω εδώ (όπως και στη θεματική ενότητα της TIM). Ρωτάω και στη θεματική ενότητα της TIM γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσω τη φορητότητα αριθμού έτσι ώστε να μπορέσω επιτέλους να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία Wap Over GPRS με καρτοκινητό, μόνο με τη συσκευή που ανέφερα. Όμως πριν μπω στη διαδικασία της φορητότητας θέλω να έιμαι σίγουρος ότι δε θα κάνω μια τρύπα σοτ νερό. Σε ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις που μου έδωσες... . Παράθεση Τουλάχιστον δύο πράγματα είναι άπειρα: Οι αριθμοί Є R και η ΒΛΑΚΕΙΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Παιδιά διαβάστε τι μου συμβαίνει.Έχω ένα Sharp GX25 Vodafone Live και ενώ έστελνα και λάμβανα κανονικά mms εδώ και μία βδομάδα δεν κάνει τίποτα απο τα δύο πετάγοντας μου το εξής μήνυμα: Σφάλμα σύνδεσης με τον Server.Εννοείται οτι τις ρυθμίσεις που είχα αρχικά και πήγαιναν όλα ρολόι δεν τις έχω πειράξει και μάλιστα τις ξανατσέκαρα και ήταν οκ.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. EDIT: Tελικά έκανα επανεκίνηση (το μόνο που δεν είχα κάνει) και ως δια μαγείας έπαιξε... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elizabeth7 Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Παιδιά διαβάστε τι μου συμβαίνει.Έχω ένα Sharp GX25 Vodafone Live και ενώ έστελνα και λάμβανα κανονικά mms εδώ και μία βδομάδα δεν κάνει τίποτα απο τα δύο πετάγοντας μου το εξής μήνυμα: Σφάλμα σύνδεσης με τον Server.Εννοείται οτι τις ρυθμίσεις που είχα αρχικά και πήγαιναν όλα ρολόι δεν τις έχω πειράξει και μάλιστα τις ξανατσέκαρα και ήταν οκ.Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. EDIT: Tελικά έκανα επανεκίνηση (το μόνο που δεν είχα κάνει) και ως δια μαγείας έπαιξε... :O Και εγώ παλαιότερα είχα ένα sharp gx10 το οποίο δεν το απενεργοποιούσα ποτέ, ούτε καν για να το φορτίσω. Είχα παρατηρήσει το εξής όταν μου έστελναν κάποιο mms ή όταν προσπαθούσα εγώ να στείλω (ως επί το πλείστον τουλάχιστον) μου εμφάνιζε μήνυμα σφάλμα server, όταν το έκλεινα το ξανάνοιγα κανά 2 φορές κατευθείαν έπαιζε! ;) Το ίδιο συμβαίνει και στον αδερφό μου που έχει ένα gx30 προφανώς το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανίζεται όταν κολλάει η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Παιδιά γειά σας! Αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα.... ....Συνδέομαι (γιά την ακρίβεια προσπαθώ...) μέσω bt kai gprs με το ίντερνετ από το λαπτοπ μου, η σύνδεση επιτυγχάνεται και αυτό το βλέπω και μέσω υπολογιστή και μέσω τηλεφώνου (6230), όπου φαίνεται ενεργοποιημένο το G. Όμως όταν πάω να μπω στο ιντερνετ εξπλόρερ και να αναζητήσω κάποια διεύθυνση, μου βγάζει σε όλες τις διευθύνσεις το σήμα της αδύνατης πρόσβασης και φυσικά ούτε μεσω outlook μπορώ να συνδεθώ.... :worry: Έχω κάνει κάτι λάθος;;; Πρέπει κάτι να αλλάξω;;; Τα φώτα σας, παρακαλώ.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Γεια σας παιδια εγω που πηρα εταιρικο εχω δικαιωμα να μου δωσουν δωρεαν συνδεση Internet ή μονο για απλες συνδεσεις ισχυει αυτο?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Η προσφορά για internet με την panafonet δεν ισχύει για τις εταιρικές συνδέσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Δυστυχώς δεν ισχύει για εταιρικές. Ας την έδιναν τουλάχιστο σε καρτοκινητά με λογαριασμό μεγαλύτερο από 17 ευρώ. Όπως στις συνδέσεις. Αλλά είναι πραγματικά ΠΟΛΛΑ τα καρτοκινητά με τέτοιους λογαριασμούς και μάλλον δεν τους συμφέρει !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Παιδια βοηθεια γιατι εχω φτασει στα ακρα!! Εχω το SPV M1000 (2020 δηλαδη) και δεν μπορω να στειλω MMS.Θεμα δικτυου δεν ειναι γιατι το εβαλα σε αλλο κινητο και ολα δουλεψαν καλα... Εχω την 2,06 εκδοση.Αν καποιος ξερει κατι ας μου πει γιατι ετοιμος ειμαι να π[αρω και αλλο κινητο για αυτο τον λογο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Καλήμερα σας... Επειδή βιάζομαι θα ήθελα να μου πείτε εάν ισχύει ακόμη η προσφορά της Βόντα για δωρεάν 3G με το πακέτο CU των 20 ευρώ.. Θέλω να το πάρω για να μπαίνω Internet over GPRS από μη-3G κινητό... Ισχύει η προσφορά? Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts