Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδιά,

Επειδή θέλω να συνδέσω το pocket pc μου με bluetooth με το κινητό μου (SE w900i) και να μπαίνω ίντερνετ μέσω GPRS, ψάχνω για τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για να συνδεθει.Έχω vodafone, γνωρίζω ότι χρειάζεται αυτή η εντολή για να κάνει το ppc το κινητό να καλέσει (*99***1#) αλλά απο κει και πέρα μου βγαίνει ένα παράθυρο που μου ζητάει user, pass και domain.μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι πρέπει να βάλω εκει για να επιτευχθεί η σύνδεση? Σας ευχαριστώ :)

Στο user δωσε τον αριθμο του κινητου σου και στο password εναν οποιοδηποτε 4ψηφιο αριθμο.

καλησπερα... να κάνω μία ερώτηση κι εγω?? εψαξα τον τιμοκοτάλογο της Vodafone αλλά δεν βρήκα πουθενά πόσο κοστίζει η αποστολή ΜΜΣ σε ξένο δίκτυο ... μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι ανάλογο ??
They say I'm crazy... I really don't care.. that's my prerogative....

καλησπερα... να κάνω μία ερώτηση κι εγω?? εψαξα τον τιμοκοτάλογο της Vodafone αλλά δεν βρήκα πουθενά πόσο κοστίζει η αποστολή ΜΜΣ σε ξένο δίκτυο ... μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι ανάλογο ??

Καλησπέρα.

Είναι 0,69 ανά mms.

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Ξέρουμε σε ποια γερμανικά δίκτυα στέλνει mms η voda?

Σιγουρα με το δίκτυο της Vodafone Germany και αν δεν κάνω λάθος με το D1 πάρε στο 13830 ή 1251 και ρώτα και θα σου πουν ακριβώς.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Aπ'όσο γνωρίζω μόνο από το δίκτυο της Vodafone μορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν από εξωτερικό.

Στο D1 και στο Ο2 νομίζω οτι μπορούν μόνο όταν είναι βόνταφον κινητά και κατά τη διάρκεια περιαγωγής στέλνουν από αυτά τα δίκτυα αυτά ΜΜS στην Ελλάδα.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Σιγουρα με το δίκτυο της Vodafone Germany και αν δεν κάνω λάθος με το D1 πάρε στο 13830 ή 1251 και ρώτα και θα σου πουν ακριβώς......

Aπ'όσο γνωρίζω μόνο από το δίκτυο της Vodafone μορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν από εξωτερικό.

Στο D1 και στο Ο2 νομίζω οτι μπορούν μόνο όταν είναι βόνταφον κινητά και κατά τη διάρκεια περιαγωγής στέλνουν από αυτά τα δίκτυα αυτά ΜΜS στην Ελλάδα.

Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Το επιβεβαίωσα είναι τα δίκτυα που ανάφερα........:) :) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια βοήθεια και σε μένα τον άσχετο...Όταν χρησιμοποιώ το Opera για να δω κάποιο site από το κινητό τι χρησιμοποιώ;

Πρόσβαση WAP 0.0119 € / KB

ή

Πρόσβαση στο Internet 0.0060 € / KB ;

Μια βοήθεια και σε μένα τον άσχετο...Όταν χρησιμοποιώ το Opera για να δω κάποιο site από το κινητό τι χρησιμοποιώ;

ή

Προσβαση στο internet, μεσω internet.vodafone.gr. οποτε ισχυει το δευτερο.

ή

Αν δεν έχεις πληρώσει το πάγιο των 17.85€ τότε πληρώνεις 0.0060€/ΚΒ είτε χρησιμοποιείς το wap.vodafone.gr είτε το internet.vodafone.gr.

To 0.0119 είναι ΛΑΘΟΣ!!! και απλά βαριούνται να το διορθώσουν στο site τους!

(EDIT:Σωστό είναι! Το ακριβίνανε!)

Aν έχεις πληρώσει το μηνιαίο πάγιο των 17.85, τότε με το wap.vodafone.gr θα πληρώνεις 0.0060€/ΚΒ, ενώ με το internet.vodafone.gr 0.0018€/ΚΒ.

Μπορείς να κατεβάσεις KB με το data account VF Live!Postpay, το οποίο συνδέεται στο wap.vodafone.gr, ή με το "σωστό" Voda ISP GPRS, το οποίο συνδέεται στο internet.vodafone.gr.

Αν δεν έχεις το Voda ISP GPRS ζήτα να σου το στείλουν ...μέχρι να το κάνουν, γιατί είναι ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ και ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ! Ελάχιστοι εκεί μέσα γνωρίζουν.

Έχουμε και συνέχεια...

Στο Κ750i πήγα στο Connectivity -> Settings for Java -> Internet profiles, επέλεξα το Voda ISP GPRS και στα settings του, έβαλα proxy=no, αφού από default είναι ρυθμισμένο σε proxy=yes με IP=0.0.0.0!!!

Έτσι, κατεβάζω με τον opera από το internet.vodafone.gr.

Kαι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, "διόρθωσα" τη ρύθμιση του VF Live!Postpay από wap.vodafone.gr σε ... nowap.vodafone.gr. :D

Πίστεψέ με βλαστήμησα να τα μάθω όλα αυτά... (μη μου πει κανείς ότι δεν είναι έτσι... :X :) )

Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out?

Αν δεν έχεις πληρώσει το πάγιο των 17.85€ τότε πληρώνεις 0.0060€/ΚΒ είτε χρησιμοποιείς το wap.vodafone.gr είτε το internet.vodafone.gr.

To 0.0119 είναι ΛΑΘΟΣ!!! και απλά βαριούνται να το διορθώσουν στο site τους!

Aν έχεις πληρώσει το μηνιαίο πάγιο των 17.85, τότε με το wap.vodafone.gr θα πληρώνεις 0.0060€/ΚΒ, ενώ με το internet.vodafone.gr 0.0018€/ΚΒ.

Μπορείς να κατεβάσεις KB με το data account VF Live!Postpay, το οποίο συνδέεται στο wap.vodafone.gr, ή με το "σωστό" Voda ISP GPRS, το οποίο συνδέεται στο internet.vodafone.gr.

Αν δεν έχεις το Voda ISP GPRS ζήτα να σου το στείλουν ...μέχρι να το κάνουν, γιατί είναι ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ και ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ! Ελάχιστοι εκεί μέσα γνωρίζουν.

Έχουμε και συνέχεια...

Στο Κ750i πήγα στο Connectivity -> Settings for Java -> Internet profiles, επέλεξα το Voda ISP GPRS και στα settings του, έβαλα proxy=no, αφού από default είναι ρυθμισμένο σε proxy=yes με IP=0.0.0.0!!!

Έτσι, κατεβάζω με τον opera από το internet.vodafone.gr.

Kαι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, "διόρθωσα" τη ρύθμιση του VF Live!Postpay από wap.vodafone.gr σε ... nowap.vodafone.gr. :D

Πίστεψέ με βλαστήμησα να τα μάθω όλα αυτά... (μη μου πει κανείς ότι δεν είναι έτσι... :X :) )

Είσαι πάρα πολύ απόλυτος:blink: .....χωρίς να ξέρεις;) ...........η χρέωση έχει αλλάξει και είναι 0.0119 ευρώ...........πάρε και 13830 ή 1251 για να ενημερωθείς;) ;)

Δηλαδή μέσω του VFlive εάν κάνεις πλοήγηση στο internet (δηλαδή σε άλλες σελίδες πλην του live portal) χρεώνεσαι 0.0119 ευρώ/KB εάν συνδεθείς μέσω των internet ρυθμίσεων η χρέωση είναι 0,006 ευρώ/KB και με το πάγιο των 10MB είναι 0,0018 ευρώ/KB

[sIGPIC][/sIGPIC]

cabj το 13830 έχω πάρει, πολλές φορές τις τελευταίες 2 εβδομάδες, και μου έχουν πει 2 διαφορετικά άτομα ότι η χρέωση για το wap είναι 0.006€/ΚΒ παρά το ότι στη σελίδα λέει 0.0119.

Να σου πω την αλήθεια, μπορεί να έχεις δίκιο τώρα που το ξανασκέφτομαι, γιατί μου έχουν πει τόσα πολλά λάθος πράγματα, που γιατί να μην είναι κι αυτό;!

Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί το wap να μας πει από κάποιο λογαριασμό του τί τον έχουν χρεώσει;

Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out?

Τελικά cabj, μάλλον δίκιο είχαμε κι οι δύο (το δικό σου είναι βέβαια λίγο πιο φρέσκο...) :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=144046

Συνεπώς αυτό που καταλήγω να πιστεύω είναι ότι εσκεμμένα μου έλεγαν (και επέμεναν) να χρησιμοποιήσω για το gprs το λογαριασμό που έχει το wap.vodafone.gr!

Οι λόγοι είναι προφανείς! :angry:

Paidia na rwthsw kati. H apostolh mms exei pagia xrewsh, p.x. sthn vodafone 0,47 eurw, asxeta me to megthos tou mms?

Palia thymamai eixe kathgories kai ginotan diplasia h xrewsh an estelnes panw apo 50kb.

Κωστας - Κατερινη

Paidia na rwthsw kati. H apostolh mms exei pagia xrewsh, p.x. sthn vodafone 0,47 eurw, asxeta me to megthos tou mms?

Palia thymamai eixe kathgories kai ginotan diplasia h xrewsh an estelnes panw apo 50kb.

Η χρέωση του mms προς κινητά ελλάδος είναι 0,4641 ευρώ με το Φ.Π.Α. και εάν το επιτρέπει η συσκευή η χωρητικότητα του mms μπορεί να είναι μέχρι 300 KB από το δίκτυο της Vodafone..........Δυστυχώς κάνεις λάθος ΔΕΝ υπήρχε ποτέ κλιμακωτή χρέωση των mms αυτή που αναφέρω πιο πάνω είχε πάντα απλά άλλαξε η χωρητικότητα απο 100 KB που ήτανε σε 300 KB

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως ενεργοποιούμε το GPRS σε κάρτα CU;

Πως ενεργοποιούμε το GPRS σε κάρτα CU;

Καλείς το 1251 (χρέωση 0,119 ανεξάρτητα από τη διάρκεια της κλήσης) και ζητάς ενεργοποίηση. Φυσικά θα χρειαστούν και οι απαραίτητες ρυθμίσεις στη συσκευή.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Τις έχω τις ρυθμίσεις. Ενεργοποίηση χρειάζομαι μόνο :p

Τίποτα :) οπότε πρέπει απλώς να κάνεις την κλήση στο 1251, δυστυχώς στη vodafone δεν γίνεται η ενεργοποίηση με την αποστολή sms όπως γίνεται στις άλλες τρεις.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• 2 weeks later...
έχω ένα sony ericsson V600i και έχω πειράξει τις ρυθμίσεις για το vodafone live κια τα mms.Ξέρει κανείς πως είναι οι κανονικές ρυθμίσεις για το internet, το streaming και java; Δεν έχω χάσει τις πρωτότυπες ρυθμίσεις. Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας βοηθήσει...