giothesuper Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 συνήθως όταν μπαίνεις στο ίντερνετ με ανδρόιντ συσκευή πρωτα ενεργοποιείς την αντίστοιχη επιλογή για να ενεργοποίηση του data και τότε δίπλα απο την ένδειξη του σήματος σου εμφανίζει που δικτύωνεσαι εκείνη την στιγμή σε gprs εμφανίζοντας ένα g , edge εμφανίζοντας ένα ε . Εάν είσαι σε 3g εμφανίζει την αντίστοιχη επιλογή , το ίδιο και για το hsdpa.εξαρτάται απο το εάν έχει αναβάθμιστει η κεραία που σε καλύπτει κάθε φορά και βλέπεις την αντίστοιχη ένδειξη. Αναλόγως την ένδειξη έχεις και καλύτερη ταχυτητα. στο 3g τα ανδροιδες εχουν ενα Η..και επισης η χρεωση ειναι αυτη του 1 ευρω..και αμα περασεις 15mb(με smartphone ανετα τα φτανεις) χανεται η ταχυτητα και γινεται πιο αργο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 στο 3g τα ανδροιδες εχουν ενα Η..και επισης η χρεωση ειναι αυτη του 1 ευρω..και αμα περασεις 15mb(με smartphone ανετα τα φτανεις) χανεται η ταχυτητα και γινεται πιο αργο το Η που σου εμφανίζει δεν εμφανίζεται μόνο σε ανδροιντ αλλα και σε άλλες συσκευές είναι θέμα που δικτύωνεται το κινητό σου . Εάν το 3g έχει αναβάθμιστει σε Η δηλαδή 3, 5g για αυτό έχεις τέτοια ένδειξη . Μπορεί σε κάποια περιοχή να σου βγάλει 3g μόνο εκτός απο Η στο λέω για να το έχεις υποψιν σου . Απλά όταν έχεις Η κάλυψη δηλαδή 3,5g έχει καλύτερη ταχυτητα απο το απλο 3g . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 το Η που σου εμφανίζει δεν εμφανίζεται μόνο σε ανδροιντ αλλα και σε άλλες συσκευές είναι θέμα που δικτύωνεται το κινητό σου . Εάν το 3g έχει αναβάθμιστει σε Η δηλαδή 3, 5g για αυτό έχεις τέτοια ένδειξη . Μπορεί σε κάποια περιοχή να σου βγάλει 3g μόνο εκτός απο Η στο λέω για να το έχεις υποψιν σου . Απλά όταν έχεις Η κάλυψη δηλαδή 3,5g έχει καλύτερη ταχυτητα απο το απλο 3g . Αυτό το ξέρω:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλα,ε! Αμα δειτε απο που ξεκινησε η κουβεντα και που εχει φτασει , θα παθετε πλακα. Διαβαστε τα ποστ 2687 και 2692 στην σελιδα 180, μηπως καποιος εχει τη λυση στο προβλημα που αναφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Που αναφέρει η Voda την ελάχιστη παραμονή (3μήνες) για το mobile Internet στο εξωτερικό? :mad::mad::mad: >link< Στραβός είμαι :cool: ή το ξέχασαν :confused: καταλάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Καλα,ε! Αμα δειτε απο που ξεκινησε η κουβεντα και που εχει φτασει , θα παθετε πλακα. Διαβαστε τα ποστ 2687 και 2692 στην σελιδα 180, μηπως καποιος εχει τη λυση στο προβλημα που αναφερω. Καπου σε εχω χασει πραγματικα :), Ξαναδιαβασα τα Post και δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα σου :) Παμε μια απο την αρχη για να δουμε αν μπορουμε να σε βοηθησουμε? Που αναφέρει η Voda την ελάχιστη παραμονή (3μήνες) για το mobile Internet στο εξωτερικό? :mad::mad::mad: >link< Στραβός είμαι :cool: ή το ξέχασαν :confused: καταλάθος??? εισαι συμβολαιο η καρτοκινητο? Edited February 11, 2012 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Τελικα βρεθηκε λυση στο προβλημα που αναφερω στα ποστ 2687 και 2692 στην σελιδα 180. Ηταν το πιο απλο τελικα. Ειχε προβλημα η καρτα sim. Πηγα σε ενα καταστημα vodafone, δοκιμασαμε 2 αλλες καρτες sim, οι οποιες δουλευαν κανονικα. Οποτε αγορασα μια καινουργια sim και το προβλημα λυθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DM13 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπέρα σε όλους ! Σκέφτομαι να βάλω 3g internet στο pc και να κόψω το σταθερό ίντερνετ ..Ο λόγος είναι γιατί πληρώνω 40ευρώ τον μήνα περίπου και έχω conn-x στα 2mb + τηλέφωνο (οτε) Από το 2007 έχω την σύνδεση και δεν έχω αλάξει άλλη εταιρία η πακέτο. Το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιούμε καθόλου εδω στο σπίτι γιατι έχουμε κινητά, και σκέφτομαι να βρω μια λύση για να μην πληρώνω άσκοπα λεφτά.. το ξέρω θα μου πείτε να βάλω μια άλλη φθηνότερη εταιρία για ίντερνετ+σταθερό και ίσως να κάνω κάτι τέτοιο , αλλα εγώ πλέον θέλω μόνο ιντερνετ και οχι σταθερο τηλ και κάτι τετοιο νομίζω δεν γίνετε .. Δεν ξέρω αν συμφέρει η ιδέα του 3g γιατί η ογκοχρέωση στα mb είναι πρόβλημα.. Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει αν υπάρχει κάποιο 3g free-σε ογκοχρέωση πακέτο για να συνδέσω ? Ευχαριστώ πολυ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπέρα σε όλους ! Σκέφτομαι να βάλω 3g internet στο pc και να κόψω το σταθερό ίντερνετ ..Ο λόγος είναι γιατί πληρώνω 40ευρώ τον μήνα περίπου και έχω conn-x στα 2mb + τηλέφωνο (οτε) Από το 2007 έχω την σύνδεση και δεν έχω αλάξει άλλη εταιρία η πακέτο. Το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιούμε καθόλου εδω στο σπίτι γιατι έχουμε κινητά, και σκέφτομαι να βρω μια λύση για να μην πληρώνω άσκοπα λεφτά.. το ξέρω θα μου πείτε να βάλω μια άλλη φθηνότερη εταιρία για ίντερνετ+σταθερό και ίσως να κάνω κάτι τέτοιο , αλλα εγώ πλέον θέλω μόνο ιντερνετ και οχι σταθερο τηλ και κάτι τετοιο νομίζω δεν γίνετε .. Δεν ξέρω αν συμφέρει η ιδέα του 3g γιατί η ογκοχρέωση στα mb είναι πρόβλημα.. Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει αν υπάρχει κάποιο 3g free-σε ογκοχρέωση πακέτο για να συνδέσω ? Ευχαριστώ πολυ !!! Όχι δεν νομίζω να υπάρχει. Γενικά, κατεβάζεις ταινίες και διάφορα από το ίντερνετ; Πόσα mb χρειάζεσαι το μήνα; Η cyta έχει πακέτο μόνο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DM13 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπέρα φίλε barca10 ! Ναι κατεβάζω συνέχεια ταινείες , μουσική , youtube .. σε καθημερινή βάση θα έλεγα ! Και εγώ αυτη την εντύπωση είχα ,ότι δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο αξιόλογο πακέτο σε απεριόριστο 3g για να το έχω σπίτι όλη μέρα..ίσως στο μέλον να είναι μια καλή λύση για σύνδεση στο ίντερνετ ! Το πρόβλημα με την Cyta είναι οτι δεν έχει δίκτυο στην περιοχή μου.. Μάλον ετοιμάζομαι να βάλω μια άλλη σύνδεση για σταθερό ίντερνετ+τηλέφωνο , και να φύγω απο τον πανάκριβο οτε.. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπέρα φίλε barca10 ! Ναι κατεβάζω συνέχεια ταινείες , μουσική , youtube .. σε καθημερινή βάση θα έλεγα ! Και εγώ αυτη την εντύπωση είχα ,ότι δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο αξιόλογο πακέτο σε απεριόριστο 3g για να το έχω σπίτι όλη μέρα..ίσως στο μέλον να είναι μια καλή λύση για σύνδεση στο ίντερνετ ! Το πρόβλημα με την Cyta είναι οτι δεν έχει δίκτυο στην περιοχή μου.. Μάλον ετοιμάζομαι να βάλω μια άλλη σύνδεση για σταθερό ίντερνετ+τηλέφωνο , και να φύγω απο τον πανάκριβο οτε.. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου !!! Χρειάζεσαι adsl. Σε καμία περίπτωση 3g internet. Βρες καμία καλή προσφορά από hol ή wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Καλησπέρα σε όλους ! Σκέφτομαι να βάλω 3g internet στο pc και να κόψω το σταθερό ίντερνετ ..Ο λόγος είναι γιατί πληρώνω 40ευρώ τον μήνα περίπου και έχω conn-x στα 2mb + τηλέφωνο (οτε) Από το 2007 έχω την σύνδεση και δεν έχω αλάξει άλλη εταιρία η πακέτο. Το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιούμε καθόλου εδω στο σπίτι γιατι έχουμε κινητά, και σκέφτομαι να βρω μια λύση για να μην πληρώνω άσκοπα λεφτά.. το ξέρω θα μου πείτε να βάλω μια άλλη φθηνότερη εταιρία για ίντερνετ+σταθερό και ίσως να κάνω κάτι τέτοιο , αλλα εγώ πλέον θέλω μόνο ιντερνετ και οχι σταθερο τηλ και κάτι τετοιο νομίζω δεν γίνετε .. Δεν ξέρω αν συμφέρει η ιδέα του 3g γιατί η ογκοχρέωση στα mb είναι πρόβλημα.. Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει αν υπάρχει κάποιο 3g free-σε ογκοχρέωση πακέτο για να συνδέσω ? Ευχαριστώ πολυ !!! HOL double play lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvanGR Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Γειά σας, Ξέρει κανείς εάν μπορώ να έχω 3G Internet σε smartphone, μέσω κάρτας Vodafone CU; Στην επίσημη ιστοσελίδα βλέπω κάποια πακέτα που με ενδιαφέρουν, όπως τα Surf & Email. Με ανησυχούν όμως οι αναφορές σε WAP, και η έλλειψη αναφοράς σε 3G... Παραθέτω από τη σελίδα: http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-internet/surf-email-60/ Τα πρώτα 60 MB (με ρυθμίσεις Internet και WAP), είναι χωρίς επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που ξεπεράσεις τα 60ΜΒ του πακέτου, η επιπλέον πλοήγηση χρεώνεται με 1€ ανά ημέρα χρήσης Τα ΜΒ είναι για κίνηση μέσω των APN (Ρυθμίσεων Internet): wapkarta.vodafone.gr, webkarta.vodafone.gr Γνωρίζει κανείς κάτι σε αυτό; Παρεπιπτόντως, η υπηρεσία "Internet όλη μέρα" κάνει αναφορά σε 3G. http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-internet/surf-email-60/ Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 ναι μπορείς :thumbup: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 κανονικό 3G δίνει η Vodafone CU Τώρα με 5 ευρώ αγοράζουμαι το πακέτο των 100ΜΒ που προσφέρει 500ΜΒ ( μέχρι 29/02 αγορά) Θα βάλεις για ΑPN internet.vodafone.gr ή webkarta.vodafone.gr το Wapkarta είναι για WAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DM13 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Καλησπέρα και πάλι ! και εγώ για το πακέτο '' HOL Double Play Lite ''(6mb) είχα σκεφτεί , αλλά βρήκα ένα ποιο οικονομικό στην Wind (Wind Double Play S)(24mb) .. Μάλον ένα απο αυτα τα δύο προγράμματα σκέφτομαι θα συνδέσω.. ! Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katourlina Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπερα σας, εχω nokia Χ3-02, και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα των 60ΜΒ το μήνα με 3 ευρω. Απο σημερα το πρωι, ενω χρησιμοποιησα internet, εμφανίζεται μονίμως το σηματάκι G στην οθόνη μου, ακομα και οταν δεν ειμαι συνδεδεμένη, με αποτέλεσμα να χρεώνομαι ΜΒ χωρις να τα καταναλώνω. Επισκεφθηκα τη ΝΟΚΙΑ, μου εκαναν κατι ταχυδακτυλουργικά, μου χαλασαν τις ρυθμισεις και "και καλα" μου το εφτιαξαν.. Επισκεφθηκα ενα καταστημα VODAFONE, με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να χρεώνομαι και πως το σημα G σημαινει ότι εχω τη δυνατότητα προσβασης στο internet. Ενω εχει βραδιάσει πλέον, χωρις να χρησιμοποιω τα ΜΒ μου αυτα μειώνονται με ρυθμό περίπου 0,1ΜΒ την ωρα ή το δίωρο. Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτο; Γιατι με τις εταιρίες δε βγαζω ακρη.. Ευχαριστω! Παράθεση θέλω διακοπές.. :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπερα σας, εχω nokia Χ3-02, και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα των 60ΜΒ το μήνα με 3 ευρω. Απο σημερα το πρωι, ενω χρησιμοποιησα internet, εμφανίζεται μονίμως το σηματάκι G στην οθόνη μου, ακομα και οταν δεν ειμαι συνδεδεμένη, με αποτέλεσμα να χρεώνομαι ΜΒ χωρις να τα καταναλώνω. Επισκεφθηκα τη ΝΟΚΙΑ, μου εκαναν κατι ταχυδακτυλουργικά, μου χαλασαν τις ρυθμισεις και "και καλα" μου το εφτιαξαν.. Επισκεφθηκα ενα καταστημα VODAFONE, με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να χρεώνομαι και πως το σημα G σημαινει ότι εχω τη δυνατότητα προσβασης στο internet. Ενω εχει βραδιάσει πλέον, χωρις να χρησιμοποιω τα ΜΒ μου αυτα μειώνονται με ρυθμό περίπου 0,1ΜΒ την ωρα ή το δίωρο. Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτο; Γιατι με τις εταιρίες δε βγαζω ακρη.. Ευχαριστω! Δοκίμασε να τηλ και στην ΝΟΚΙΑ 00800-44144300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπερα σας, εχω nokia Χ3-02, και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα των 60ΜΒ το μήνα με 3 ευρω. Απο σημερα το πρωι, ενω χρησιμοποιησα internet, εμφανίζεται μονίμως το σηματάκι G στην οθόνη μου, ακομα και οταν δεν ειμαι συνδεδεμένη, με αποτέλεσμα να χρεώνομαι ΜΒ χωρις να τα καταναλώνω. Επισκεφθηκα τη ΝΟΚΙΑ, μου εκαναν κατι ταχυδακτυλουργικά, μου χαλασαν τις ρυθμισεις και "και καλα" μου το εφτιαξαν.. Επισκεφθηκα ενα καταστημα VODAFONE, με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση να χρεώνομαι και πως το σημα G σημαινει ότι εχω τη δυνατότητα προσβασης στο internet. Ενω εχει βραδιάσει πλέον, χωρις να χρησιμοποιω τα ΜΒ μου αυτα μειώνονται με ρυθμό περίπου 0,1ΜΒ την ωρα ή το δίωρο. Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτο; Γιατι με τις εταιρίες δε βγαζω ακρη.. Ευχαριστω! λοιπόν σαν πρώτη φάση βάλε να σε ρωτάει εάν θά συνδεθείς με wifi ή απο το δίκτυο. Βγάλε απο της ρυθμίσεις σύνδεσιμοτητας εκεί που λέει πακετά δεδομένων επέλεξε επέλεξε όταν απαιτείτε και όχι όταν διατίθετε. Μόλις το κάνεις αυτο θά εμφανιστεί η ένδειξη g στην οθονη σου . Εάν ακόμα σε χρεώνει όγκο προφανώς κολλάει απλά όταν βγαίνεις απο το ίντερνετ και η ένδειξη με το g είναι πιο σκούρα δηλαδη χρησιμοποιείτε απλά πήγαινε προφίλ και γυρνα το σε προφίλ εκτός σύνδεσης. Μετά θά σε ρωτήσει εάν ολες οι συνδέσεις θά διακοπουν επιλέγεις ναι και κλείνει το g μετά γυρίζεις το προφίλ του κινητού σου σε ένα αλλο προφίλ πχ στο κανονικό και δεις οτι δεν θά έχεις ενεργή σύνδεσή πακέτου δεδομένων και δεν θά εμφανίζετ το g σε χρήση. Άρα δεν θά σε χρεώνει. Πάντως να ξέρεις οτι εάν δεν έχεις επιλέξει να σε ρωτάει εάν θά συνδεθεί σε wifi ή απο το δίκτυο του κινητό σου . Και έχεις μπεί με wifi και αυτο δεν ποιανεί και πατήσεις να μπεις κάπου αυτο θά συνδεθεί κατευθείαν απο το δίκτυο σου και θά σε χρεώσει επειδή δεν υπάρχει wifi δίκτυο , ενώ όταν σε ρωτάει απο που θά συνδεθεί θά συνδεθεί μόνο εκεί που θά επιλέξεις εσύ άρα άμα επιλέξεις wifi δεν θά σε χρεώσει απο το δίκτυο. Εάν μετά απο όλα αυτά πάλι δεις οτι σε χρεώνει Mb . Η καλύτερη λυση είναι να σβήσεις τις ρυθμίσεις που μπαίνει και οπότε θέλεις να μπεις να καλείς το 1392 και να στήσ στέλνει δωρεάν και να μπαίνεις και μετά πάλι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katourlina Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Σας ευχαριστω και τους δυο.. τωρα θα ασχοληθω με το "θέμα". Αυτές τις δυο τρεις μερες που περασαν μέχρι να ξαναμπω εδω, παρατήρησα ότι το σηματάκι "G" στην οθόνη μου εμφανίζεται απο τις 9 το πρωι μεχρι το απογευμα γυρω στις 6.. (τωρα δεν υπαρχει δηλαδη που ειναι 18:10)... οι ωρες λειτουργιας των γραφείων της vodafone; αυτο μου περασε απ το μυαλο, μπορει να ειναι και χαζομαρα αλλα εξαφανίζεται το "G" το βραδυ μεχρι νωρις το πρωι, εχω δυνατότητα ομως να μπω στο ιντερνετ το βραδυ, κανονικα, με vodafone live.. και οταν το κλεινω, εξαφανιζεται το G οπως γινόταν παντα.. Και πάλι σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση θέλω διακοπές.. :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Μπορεί να είναι άλλα προβλήματα κάλυψης . Ας πούμε εμένα μου συμβαίνει κάτι παρόμοιο στο εξοχικό μου όταν κατεβάζω τα πατζούρια τα οποία είναι μεταλικά . Μήπως κατεβάζεις και εσύ τα πατζούρια στις 6 το απόγευμα; Ακόμα και αν τα κατεβάζει η γειτόνισα απέναντι σου μπορεί να χάνεις το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katourlina Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 τι να πω, δεν ξερω.. χαζομαρες λεω μαλλον.. παντως μετα τις 6 εξαφανιζεται.. Παράθεση θέλω διακοπές.. :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μόλις έλαβα τον λογαριασμό μου και βρήκα την επισήμανση που βλέπετε στην επισυναπτόμενη εικόνα. Γνωρίζεται τι θα γίνει με τις ημέρες που χάνονονται; πχ τώρα θα πληρώσω μέχρι 13 Απριλίου το πάγιο που περιλαμβάνει την προπληρωμένη χρήση internet. Όμως στις 14 Απριλίου που ξεκινά η νέα τιμολόγηση ο μετρητής data θα ξαναμηδενιστεί επειδή αλλάζουν πολιτική. Θα υπάρξει διαφορετική χρέωση στο πάγιο; Έχει βγει κάποια άλλη ανακοίνωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Και σε μένα ήρθε έτσι ο λογαριασμός. Επιτέλους. Επειδή τους είχα αφήσει παράπονο, ότι μόνο αναλυτικός δεν είναι ο λαγαριασμός, αν δεν μπορείς να καταλάβεις πότε ακριβώς χρεώνεσαι και γιατί. Αυτό ίσχυε στα πακέτα data επι το πλείστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μόλις έλαβα τον λογαριασμό μου και βρήκα την επισήμανση που βλέπετε στην επισυναπτόμενη εικόνα. Γνωρίζεται τι θα γίνει με τις ημέρες που χάνονονται; πχ τώρα θα πληρώσω μέχρι 13 Απριλίου το πάγιο που περιλαμβάνει την προπληρωμένη χρήση internet. Όμως στις 14 Απριλίου που ξεκινά η νέα τιμολόγηση ο μετρητής data θα ξαναμηδενιστεί επειδή αλλάζουν πολιτική. Θα υπάρξει διαφορετική χρέωση στο πάγιο; Έχει βγει κάποια άλλη ανακοίνωση; Λογικα δεν θα αλλαξει το παγιο. Απλα κερδιζεις τη διαφορα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts