bored01 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Η vodafone έχει την πολιτική να συμπιέζει τα δεδομένα κατά την πλοήγηση στο internet. Η υπηρεσία της vodafone είναι στην ουσία μια υπηρεσία της bytemobile. Το ενοχλητικό της υπηρείας είναι ότι εκτός την μείωση της ποιότητας εμφανίζοναι μπάρες κάτω και πάνω και η ιστοσελίδα διασπάται σε τμήματα. Υποτίθεται ότι αυτό βγαίνει όταν δεν υπάρχει καλό σήμα αλλά με τέρμα σήμα hsdpa αυτά συνεχίζουν να εμφανίζονται παρά λίγων εξαιρέσεων. Ξέρετε λοιπόν πως απενεργοποιήστε αυτή η υπηρεσία; Αντιμετωπίζεται όλοι αυτό το πρόβλημα; Μιλάς για οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή συγκεκριμένα για το live? Και μέσω ποιού APN (προφίλ ρυθμίσεων) έχεις πρόσβαση στο internet? Γιατι στις ρυθμίσεις wap η κίνηση περνάει μέσω proxy, κάτι το οποίο δεν γίνεται στις ρυθμίσεις internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Η vodafone έχει την πολιτική να συμπιέζει τα δεδομένα κατά την πλοήγηση στο internet. Η υπηρεσία της vodafone είναι στην ουσία μια υπηρεσία της bytemobile. Το ενοχλητικό της υπηρείας είναι ότι εκτός την μείωση της ποιότητας εμφανίζοναι μπάρες κάτω και πάνω και η ιστοσελίδα διασπάται σε τμήματα. Υποτίθεται ότι αυτό βγαίνει όταν δεν υπάρχει καλό σήμα αλλά με τέρμα σήμα hsdpa αυτά συνεχίζουν να εμφανίζονται παρά λίγων εξαιρέσεων. Ξέρετε λοιπόν πως απενεργοποιήστε αυτή η υπηρεσία; Αντιμετωπίζεται όλοι αυτό το πρόβλημα; Δεν εχει να κανει με το σημα, αλλα με τη συσκευη και τις δυνατοτητες της. Πχ με symbian δεν θα δεις ποτε μπαρες. Εσυ μπαινεις μεσω wap. Μπορεις να μπεις με ιντερνετ η μεσα στις κοκκινες μπαρες να επιλεξεις ρυθμισεις και να βαλεις καμια βελτιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Παιδιά υπάρχει νούμερο όπως 1284 για να ενημερώνει για τον όγκο δεδομενον που έχω στη σύνδεση έχω το προγραμμα με το 1gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Παιδιά υπάρχει νούμερο όπως 1284 για να ενημερώνει για τον όγκο δεδομενον που έχω στη σύνδεση έχω το προγραμμα με το 1gb Δυστυχώς όχι. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το 13830 για να σε ενημερώσουν για το υπόλοιπο των ΜΒ του προγράμματος σου. Βέβαια μπορείς να το ελέγχεις και από τον μετρητή της συσκευής σου (αρκεί να θυμάσαι να το μηδενίζεις κάθε 1η του μήνα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskot Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Δεν εχει να κανει με το σημα, αλλα με τη συσκευη και τις δυνατοτητες της. Πχ με symbian δεν θα δεις ποτε μπαρες. Εσυ μπαινεις μεσω wap. Μπορεις να μπεις με ιντερνετ η μεσα στις κοκκινες μπαρες να επιλεξεις ρυθμισεις και να βαλεις καμια βελτιωση. στο intenret μπαίνω πάντως μέσω του htc magic που έχει android, το apn μου έιναι το ακόλουθο Name Vodafone GR APN webonly.vodafone.gr Proxy not set Username user Paswword pass Server not set NMSC null MMS proxy not set MMS protocol WAP 2.0 MCC 202 MNC 05 APN type default φίλοι μου που το είχαν με σύνδεση cosmote δεν είχαν τέτοια προβλήματα. Μήπως υπάρχει λοιπόν κάποια ρύθμιση για να απενεργοποιηθεί η ρημάδα η bytemobile δηλαδή η συμπίεση και κυρίως οι μπάρες. Πάντως μόλις περάσει ένας χρόνος θα πάω cosmote. Γιατί καλά αυτό που έχω πάει σε 4 διαφορετικά καταστήματα και δεν ήξερε κανένας, πέσε είναι περίπλοκο. Στην τρίτη μέρα χρήσης μου χάλασε ο φορτιστής του κινητού. Στην αρχή δεν ήθελαν καν να μου τον αλλάξουν. Ύστερα μου είπαν να έρθω σε μια βδομάδα γιατί έχουν τελειώσει οι φορτιστές της htc και θα κάνουν καινούργια παραλαβή. Μόλις πήγα πάλι μετά από μια βδομάδα δεν τον είχαν ακόμα έτοιμο και τελικά περίμενα ενάμιση μήνα για έναν φορτιστή. το πρόβλημα το έλυσα τελικά κατά τύχη μετά από μήνες, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να αλλάξω το webonly σε internet:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Το ΑΡΝ webkarta.... μου λειτουργει. ΤΟ θεμα ειναι πως οταν μου ερχεται το σμσ με το λινκ για το live.vodafone.gr/imu και το παταω δεν φορτωνει!!!! οποιαδηποτε αλλη σελιδα φορτωνει εκτος απο live.vodafone.com Τελικα εβαλα την καρτα sim σε αλλο κινητο, συνδεθηκα στο vodafone live, ενεργοποιησα την υπηρεσια για 100ΜΒ το μηνα και αφου ξαναεβαλα την σιμ στο iphone συνεχισε να λειτουργει κανονικα η υπηρεσια των 100ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskot Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 παιδιά το πρόβλημα με τις μπάρες και την υπερβολική συμπίεση λύθηκε αλλά ακόμη παρατηρώ κάποια συμπίεση στις εικόνες πολύ λιγότερη βέβαια. Πως απενεργοποιήτε τελείως η συμπίεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hypest Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 εσύ κάνε την αναφορά στην Vodafone και αυτοί μπορεί να σου επιστρέψουν τα χρήματα μπορεί και όχι Αλλά έχεις ελπίδες. Αξοίζει τον κόπο . Καλημέρα σε όλους, απλά για "update" του φόρουμ, ξαναεπικοινώνησα με το customer care (13830), πάτησα "0" για να προσπεράσω το αρχικό στάδιο που απαιτεί να βάλεις τον αριθμό vodafone σου, κ τελικά έκανα αίτηση για έκδοση αναλυτικού λογαριασμού μια κ είναι απαραίτητο για να σου προχωρήσουν την διαδικασία αμφισβήτησης. Μερικές μέρες μετά ήρθε με συστημένο ο αναλυτικός λογαριασμός, όπου κ φαίνεται καθαρά ότι έγινε η χρέωση/ενεργοποίηση του Music&Internet Unlimited, αλλά ταυτόχρονα, όλες οι μετέπειτα προσβάσεις δικτύου (πλοήγηση WAP, πλοήγηση VFLive! και πλοήγηση internet.vodafone.gr) χρεώθηκαν κανονικά, χωρίς να υπάρχει καμία με μηδενική χρέωση! Είναι μάλλον προφανές ότι έγινε λάθος κατά το billing, και έτσι όταν επικοινώνησα ξανά με το customer care,η agent προχώρησε "έυκολα" την αίτηση αμφισβήτησης. Οπότε, ευχαριστώ Vasileios που με προέτρεψες να επιμείνω ;) μια κ βλέπω οτι πράγματι υπάρχουν ελπίδες να "ξεχρεωθούν" τα 100ευρώ για τα 18MB internet! θα ενημερώσω το φόρουμ ξανά όταν θα υπάρχει το τελικό αποτέλεσμα. hypest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Σκέφτομαι να βάλω ενα πρόγραμμα που μου παρέχει ίντερνετ στο κινητό.Δεν θέλω τπτ σπουδαίο,απλά να μπαίνω σε καμιά σελίδα,πχ facebook,να βλέπω τα μέιλ μου κτλ.Πιστεύετε ότι τα 500 ΜΒ αρκούν για έναν τέτοιο χρήστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 500 MB είναι πάρα πολλά για αυτό που θες. Εγώ με 30mb που βλέπω καθημερινά facebook και e-mails δεν προλαβαίνω ποτέ να τα τελειώσω. Τα mb τελειώνουν γρήγορα με αναπαραγωγή video, αλλιώς πολύ δύσκολα. Παίζει ρόλο βέβαια και η συσκευή. Άλλο να μπαίνεις με ένα sony ericsson και άλλο με i-phone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Πως χρεώνονται τα ΜΒ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 τι εννοείς πώς χρεώνονται; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Πως γινεται η καταμέτρησή τους,δηλ αν μπαινω εγω σε μια σελιδα ποσα ΜΒ θα μου "τρώει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 βασικά εξαρτάτε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς Αν έχεις Opera mini αυτός συμπιέζει τις σελίδες μέχρι και 84% έτσι ας πουμε η πρώτη σελίδα του myphone αν δεν κατεβάζεις εικόνες είναι 30 kB αν κατεβάζεις με χαμηλή ανάλυση είναι γύρω στα 80 kb και με υψηλή ανάλυση στα 130 Kb Αν έχεις μόνο 30 MB τον μήνα αναγκαστικά κάνεις κάπιον συμβιβασμό Αλλά 500 είναι πάρα πολά για normal χρήση , όχι Video όχι μουσική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Οταν κανω χρηση του wifi κ εχω ασυρματο δικτυο,δεν χρεωνομαι,ετσι δεν ειναι? Επίσης για να βαλω προγραμμα ιντερνετ πρεπει να εχω gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 πρέπει να έχεις GPRS ή WAP με WIFI δεν χρεώνεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Αν μπορει να γραψει καποιος τα ΑΡΝ για καρτοκινητο επειδη ειχα συμβολαιο και τωρα το εχω μετατρεψει σε καρτοκινητο πρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις και δεν βρισκω στην σελιδα της Βονταφον τις ρυθμισεις και μεσω sms παλι δεν γινεται τιποτα αν μπορει καπιος να μου δωσει τα δυο σημεια προσβασης WAP kai GPRS Ευχαριστω :D Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Αν μπορει να γραψει καποιος τα ΑΡΝ για καρτοκινητο επειδη ειχα συμβολαιο και τωρα το εχω μετατρεψει σε καρτοκινητο πρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις και δεν βρισκω στην σελιδα της Βονταφον τις ρυθμισεις και μεσω sms παλι δεν γινεται τιποτα αν μπορει καπιος να μου δωσει τα δυο σημεια προσβασης WAP kai GPRS Ευχαριστω :D INTERNET SETTINGS APN webkarta.vodafone.gr for WAP settings APN wapkarta.vodafone.gr proxy yes proxy ip 213.249.019.049 port 5080 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 έχω φτιάξει στο κινητό μου (samsung e590) 3 accounts για να λαμβάνω-στέλνω mails. ιντερνετ υπάρχει από την προσφορά του cu. το θέμα είναι ότι εδώ και μέρες ενώ όλα είναι οκ δε μπορώ να στείλω μαιλ από το κινητό μέσω των accounts που έχω φτιάξει. μαιλ δέχομαι κανονικά. τι μπορεί να φταίει; οι λογαριασμοί είναι gmail, hotmail, vodafone mail. όποιον και να έχω ως outgoing το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. καλά με hotmail kai vodafone mail ούτε πριν μπορούσα να στείλω να φταίει κάτι με τον smtp του gmail? στο pc όμως δουλεύει μια χαρά. κάτι με τις ρυθμίσεις του κινητού; δεν πείραξα τίποτα όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 να ρωτησω κατι... τι διαφορα εχει το web vodafone απο το vf gprs σα προφιλ? και τα δυο δουλευουν για νετ, δεν εχω δει διαφορα στην ταχυτητα, μονο που καποιες εφαρμογες μπαινουν μονο με web vodafone. γιατι? έχω φτιάξει στο κινητό μου (samsung e590) 3 accounts για να λαμβάνω-στέλνω mails. ιντερνετ υπάρχει από την προσφορά του cu. το θέμα είναι ότι εδώ και μέρες ενώ όλα είναι οκ δε μπορώ να στείλω μαιλ από το κινητό μέσω των accounts που έχω φτιάξει. μαιλ δέχομαι κανονικά. τι μπορεί να φταίει; οι λογαριασμοί είναι gmail, hotmail, vodafone mail. όποιον και να έχω ως outgoing το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. καλά με hotmail kai vodafone mail ούτε πριν μπορούσα να στείλω να φταίει κάτι με τον smtp του gmail? στο pc όμως δουλεύει μια χαρά. κάτι με τις ρυθμίσεις του κινητού; δεν πείραξα τίποτα όμως πλακα πλακα ακριβως το ιδιο επαθα σημερα με το Ν97 μου δεν φευγουν τα μαιλ.... Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 πλακα πλακα ακριβως το ιδιο επαθα σημερα με το Ν97 μου δεν φευγουν τα μαιλ.... αν καταφέρεις και στείλεις mail τελικά, πες μας γιατί εγώ παιδευομαι εδώ και μέρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agalmata Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Ρυθμίσεις για Χ1 υπάρχουν ; Στο site της ericsson δεν υποστηρίζει αποστολή και από την vodafone δεν στέλνει κολάει το σύστημα . Για vflive και web edit : Το γνωστό cab το έχω αλλά δεν δουλεύουν οι ρυθμίσεις , κάνει συνέχεια disconnect .Χωρίς nodata Παράθεση http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι για την vodafone, γιατί είμαι μεταξύ voda - wind για καρτοκινητό για χρήση gprs internet. Βλέπω πως με το wind πρόγραμμα, υπάρχουν παρατράγουδα για λάθος χρεώσεις, και υπόλοιπα καρτών -40 ευρώ και έχω διαβάσει και για -500 ευρώ. Κάτι τέτοιο γίνεται κι εδώ; ή όταν μηδενιστεί το υπόλοιπο της κάρτας, απλά σταματάει να δουλεύει το internet? Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 μόλις τελειώσει η κάρτα σταματάει το Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 μόλις τελειώσει η κάρτα σταματάει το Internet πολύ καλό αυτό ;) Vodafone Λοιπόν ! :) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts