hypest Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Vasileios, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν γνώριζα για τις "ενεργές συνδρομές στο VFLive. Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποίησα το συμβόλαιο της κοπέλας μου για αυτή τη δουλειά. Προσωπικά είμαι F2G-guy (Plus non stop). Επίσης φοβάμαι ότι μια και δεν είναι το sms sto 1328 που κάνει την ενεργοποίηση αυτό καθ'αυτό, εύκολα ίσως θα με "γειώσουν" απαντώντας ότι "κύριε, δεν κάνατε φαίνεται σωστά την παραπέρα διαδικασία...". ευχαριστώ πάντως... hypest Πατας και σε παει σε μια σελιδα που αναφερει την τιμη. Πατωντας την τιμη ενεργοποιηται και εμφανιζει επιβεβαιωση. Ναι, νομίζω αυτό έκανα. Θυμάμαι που έμεινα με την αίσθηση ότι έγινε ενεργοποίηση (παρόλο που είχα τις αμφιβολίες μου αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έγινε, ώντας μη έμπειρος vodafone-χρήστης). hypest Η υπηρεσία ονομάζετε Vodafone Unlimited Music & Ιnternet Απλά το επισημαίνω για να μην θεωρεί κανείς ότι το Internet είναι Unlimited Αν θυμάμαι καλά, κατά την διαδικασία ενεργοποίησης υπήρχε η δυνατότητα για "Unlimited Internet μόνο", οπότε και το επέλεξα... γι'αυτό και το έγραψα έτσι στο post μου. hypest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 εσύ κάνε την αναφορά στην Vodafone και αυτοί μπορεί να σου επιστρέψουν τα χρήματα μπορεί και όχι Αλλά έχεις ελπίδες. Αξοίζει τον κόπο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue1975 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 καλησπερα παιδια και συγνωμη αν εχει ηαναειπωθει αλλα οσο και να εψαξα δεν το βρηκα . εχω ενα συμβολαιο για φορητο ιντερνετ και επειδη δεν πιανει εκει που πετιεμαι σ/κ σκεφτηκα να εχω μια ακομα καρτα αλλης εταιριασ που πιανει σιγουρα . ειναι εφικτο με το stick της vodafone η το εχουν κλειδωμενο ?? ξεκλεδωνετε? η πρεπει να αγορασω και δευτερο η΄ενα και για τα δυο ? καμια βοηθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι κλειδωμένο. Εγώ ένα της Cosmote Που έχω είναι ξεκλείδωτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon24 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Μία ερώτηση. Έχω ένα πρόγραμμα surf n talk. Ο όγκος των mb που δικαιούμαι αφορά μόνο το download ή και το upload; Για να ξέρω τι να προσέχω στο μετρητή της συσκευής μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue1975 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι κλειδωμένο. Εγώ ένα της Cosmote Που έχω είναι ξεκλείδωτο . σιγουρο οτι ισχυει και στις vodafone ? γιατι ηθελα μια προπληρεμενη απο wind για συγκεκριμενγ περιοχη και μου ριξαν ακυρο λογω οτι η vodafone τα δινει κλειδωμενα και θα πληρωσω τσαμπα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Μία ερώτηση. Έχω ένα πρόγραμμα surf n talk. Ο όγκος των mb που δικαιούμαι αφορά μόνο το download ή και το upload; Για να ξέρω τι να προσέχω στο μετρητή της συσκευής μου :) Στέλνεις ένα μήνυμα στο 1286 αν έχεις καρτοκινητό και σου έρχετε απάντηση πόσα MB μένουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Στέλνεις ένα μήνυμα στο 1286 αν έχεις καρτοκινητό και σου έρχετε απάντηση πόσα MB μένουν Υπάρχει αντίστοιχο νουμερο για τα συμβολαια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 σιγουρο οτι ισχυει και στις vodafone ? γιατι ηθελα μια προπληρεμενη απο wind για συγκεκριμενγ περιοχη και μου ριξαν ακυρο λογω οτι η vodafone τα δινει κλειδωμενα και θα πληρωσω τσαμπα λεφτα Τι τσάμπα λεφτά θα πληρώσεις ? Βάλε μια κάρτα WIND και δοκίμασε να κατεβάσεις 10ΚΒ ( μέ κόστος 0,07) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Υπάρχει αντίστοιχο νουμερο για τα συμβολαια ? Οχι δυστηχως μονο μεσω 13830 για συνδρομητες με συμβολαιο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon24 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Απλά ρώτησα αν γνωρίζει κανείς αν χρεώνεται και το upload. Anyway θα πάρω το 13830 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue1975 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Τι τσάμπα λεφτά θα πληρώσεις ? Βάλε μια κάρτα WIND και δοκίμασε να κατεβάσεις 10ΚΒ ( μέ κόστος 0,07) τοσο απλο ειναι ? δεν το ηξερα νομιζα θελει ειδικη καρτα sim και ειδικο software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_iskariotis Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 λοιπον παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει αυτο που θελω να ρωτησω αλλα δεν εχω το χρονο να διαβασω 91 σελιδες και να ρωτησω μετα. λοιπον εχω ενα iphone 3g αγορασμενο απο vodafone και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο πακετο καρτοκινητης η καποια υπηρεσια (καρτοκινητης) ωστε να βαζεις συγκεκριμενα λεφτα το μηνα και να εχεις απεριοριστο ιντερνετ η σε φαση μεχρι 5gb οπως ειναι δηλαδη σε καποια συμβολαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Δεν υπάρχει πακέτο στα καρτοκινητά το οποίο να σου δίνει περισσότερο όγκο από 100 ΜΒ (Vodafone Unlimited Music & Internet). Ούτε σε κάποια άλλη εταιρία εκτός της Vodafone. Αν θες μεγάλη διακίνηση όγκου, το συμβόλαιο είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Υπάρχει το πακέτο NS7 της WIND το μόνο γρήγορο πακέτο που παρέχετε σε καρτοκινητό . 7GB για 7 ημέρες συν την ημέρα ενεργοποίησης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Έδωσε full web η wind στα καρτοκινητά; Δεν την ήξερα αυτή την εξέλιξη. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Περισσοτερα στο topic της wind. Μην ξεφευγουμε. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Ο λογαριασμός μου ήρθε με χρεώσεις για χρήση internet.vodafone.gr και πλοήγηση WAP σε ημερομηνίες μεταγενέστερες από την ημερομηνία έναρξης του unlimited music & internet. Πάω για αμφισβήτηση λογαριασμού. Συνολικά υπολογίζω με χρέωσαν 10 ευρώ παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Ο λογαριασμός μου ήρθε με χρεώσεις για χρήση internet.vodafone.gr και πλοήγηση WAP σε ημερομηνίες μεταγενέστερες από την ημερομηνία έναρξης του unlimited music & internet. Πάω για αμφισβήτηση λογαριασμού. Συνολικά υπολογίζω με χρέωσαν 10 ευρώ παραπάνω Παρε στο 13830 και ρωτα τους αυτοι θα δουνε ποτε εκανες την ενεργοποιηση την χρεωση που σου κανανε και σιγουρα αν εχει γινει λαθος θα πιστωθουν στον επομενο αν και εφοσον τα εχεις πληρωσει... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Καλησπερα παιδες, ψαχνω ψαχνω στο τοπικ αλλα τιποτα.... (αν και το ειχα βρει παλιοτερα) Εχω iphone 3G και ψαχνω τροπο να ενεργοποιησω το Vodafone Unlimited Music & Ιnternet για να εχω τα 100ΜΒ. Μεχρι τωρα ειχα το surf 30MB αλλα το απενεργοποιησα. Γνωριζει κανεις πως μπορω να ενεργοποιησω τα 100ΜΒ ????? Αν γινεται χωρις να βαλω την sim σε αλλο κινητο ακομα καλυτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Καλησπερα παιδες, ψαχνω ψαχνω στο τοπικ αλλα τιποτα.... (αν και το ειχα βρει παλιοτερα) Εχω iphone 3G και ψαχνω τροπο να ενεργοποιησω το Vodafone Unlimited Music & Ιnternet για να εχω τα 100ΜΒ. Μεχρι τωρα ειχα το surf 30MB αλλα το απενεργοποιησα. Γνωριζει κανεις πως μπορω να ενεργοποιησω τα 100ΜΒ ????? Αν γινεται χωρις να βαλω την sim σε αλλο κινητο ακομα καλυτερα.... Στέλνεις κενό sms στο 1328. Στη συνέχεια πηγαίνεις "Ρυθμίσεις->Γενικά->Δίκτυο->Κινητό δίκτυο δεδομένων" και αλλάζεις το APN σε webkarta.vodafone.gr Αν δεν δουλέψει όταν σου έρθει το απαντητικό sms πάρε στο 13830 και ζήτα να σου ενεργοποιήσουν το συγκεκριμένο APN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Το ΑΡΝ webkarta.... μου λειτουργει. ΤΟ θεμα ειναι πως οταν μου ερχεται το σμσ με το λινκ για το live.vodafone.gr/imu και το παταω δεν φορτωνει!!!! οποιαδηποτε αλλη σελιδα φορτωνει εκτος απο live.vodafone.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Το ΑΡΝ webkarta.... μου λειτουργει. ΤΟ θεμα ειναι πως οταν μου ερχεται το σμσ με το λινκ για το live.vodafone.gr/imu και το παταω δεν φορτωνει!!!! οποιαδηποτε αλλη σελιδα φορτωνει εκτος απο live.vodafone.com Eσύ internet δεν θέλεις να έχεις? Το Vodafone live δεν υποστηρίζεται στο iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Το ΑΡΝ webkarta.... μου λειτουργει. ΤΟ θεμα ειναι πως οταν μου ερχεται το σμσ με το λινκ για το live.vodafone.gr/imu και το παταω δεν φορτωνει!!!! οποιαδηποτε αλλη σελιδα φορτωνει εκτος απο live.vodafone.com Το live ειναι προσβασιμο μονο μεσω wap. Οποτε μπες με wapkarta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskot Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Η vodafone έχει την πολιτική να συμπιέζει τα δεδομένα κατά την πλοήγηση στο internet. Η υπηρεσία της vodafone είναι στην ουσία μια υπηρεσία της bytemobile. Το ενοχλητικό της υπηρείας είναι ότι εκτός την μείωση της ποιότητας εμφανίζοναι μπάρες κάτω και πάνω και η ιστοσελίδα διασπάται σε τμήματα. Υποτίθεται ότι αυτό βγαίνει όταν δεν υπάρχει καλό σήμα αλλά με τέρμα σήμα hsdpa αυτά συνεχίζουν να εμφανίζονται παρά λίγων εξαιρέσεων. Ξέρετε λοιπόν πως απενεργοποιήστε αυτή η υπηρεσία; Αντιμετωπίζεται όλοι αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts