Vasileios Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Αν όμως το βαλεις σε συμβατή συσκευή και το ενεργοποιήσεις μία φορά μετά ανανεώνεται κανονικά ανα μήνα σε όποια συσκευή θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosz Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Είναι σίγουρο ότι τα 100ΜΒ ισχύουν και με ΑΡΝ internet.vodafone.gr (και χωρίς proxy); Μην πληρώνουμε κερατιάτικα στη Vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Καλά ε μου έχουν σπάσει τα νεύρα που δεν σου επιτρέπουν να το ενεργοποιήσεις από άλλη συσκευή! Θα πάω στο κατάστημα vodafone και θα τους πω να το ενεργοποιήσουν αυτοί αλλιώς θα πρέπει να βρίσκω τις συσκευές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 τώρα το επιτρέψανε από όλες Τις συσκευές. Σου στέλνουν ένα link για Να βάλεις μόνο τά 100, χωρίς το music Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Δηλαδή με την αποστολή SMS στο 1328 γίνεται μόνο η εγγραφή στην υπηρεσία και για την ενεργοποίηση πρέπει να μπεις στο Vodafone Live; Άρα χρεώνεσαι συνδρομή μετά την εγγραφή ή μόνο αφού καταφέρεις να το ενεργοποιήσεις; Και όταν αγοράζεις νέα κάρτα SIM, είναι ήδη περασμένες οι ρυθμίσεις wap (?) για μπεις στο VF Live ή πρέπει να περάσουμε πρώτα τις ρυθμίσεις χειροκίνητα ή μετά από επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 τώρα το επιτρέψανε από όλες Τις συσκευές. Σου στέλνουν ένα link για Να βάλεις μόνο τά 100, χωρίς το music μπορείς να μας δώσεις το link γιατί στέλνω μήνυμα και δεν έρχεται τίποτα;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 live.vodafone.com/imu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 live.vodafone.com/imu ναι αλλά σε αυτή τη σελίδα λέει αν θες να έχεις 100mb mobile internet και από κάτω τίποτα:X :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Μόλις έβαλα το unlimited internet 100 MB. Για να σερφάρω επιλέγω το "Web Vodafone" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosz Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Μόλις έβαλα το unlimited internet 100 MB. Για να σερφάρω επιλέγω το "Web Vodafone" ? Λογικά ναι, αλλά στο customer support δεν ξέρανε στα σίγουρα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimram Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Προσπάθησα να ενεργοποιησω την συγκεκριμένη υπηρεσία σε μια CU sim. Μου έστειλαν το sms, μπήκα στο link που είχε, μου είπε οτι η συσκευή δεν είναι συμβατή (ενα Ε51) και οτι αν εναλλακτικά θέλω 100MB mobile internet να παω σε αλλη σελιδα να το ενεργοποιήσω. Μπαίνω και σ'αυτή την άλλη σελίδα αλλα εκεί μου λεει ότι υπήρξε καποιο προβλημα με την υπηρεσία και να προσπαθήσω αργότερα. Προσπάθησα 3-4 φορές αλλά κάθε φορά το ίδιο μου βγάζει. Αντιμετώπισε κανείς μηπως το ίδιο πρόβλημα; Αν τελικα καταφέρω να το ενεργοποιήσω, ξέρει μηπως κανεις ποιο APN πρέπει να χρησιμοποιώ για το CU; Το Vf live prepay ή το Web Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Ρε παιδιά από την εξυπηρέτηση πελατών δεν γίνεται να μας το ενεργοποιήσουν; Πρέπει ντε και καλά να το ενεργοποιήσουμε από συμβατή συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Την υπηρεσία unlimited music την ενεργοποίησα από ενα 5800 και μετα έβαλα την σιμ σε ενα 3250 και δεν συνδέεται χρησιμοποιώντας το ΑΡΝ internet.vodafone.gr. Φταίει μήπως που το 3250 δεν ειναι 3G ? Δεν μπορεί να συνδεθεί με απλό και ταπεινό GPRS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Δοκίμασε με το wapkarta.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 έχω το 5800 και προσπαθώ να ενεργοποιήσω τα mms δοκίμασα με το wizard του nokia και με το μύνημα που στέλνει η vodafone μέσα από το site. δεν με αφίνει να στείλω και στις 2 περιπτόσεις. δοκίμασα και το 1392 αλλά δεν έρχετε το μύνημα edit: τώρα μου λέει η vodafone οτι δεν ήταν ενεργοποιημένη η υπηρεσία (παρόλο που το είχα κάνει στο 1392 και παρόλο που το είχα ζητησεί σε εναν υπάληλο). μου είπαν να περιμένω μερικές ώρες. Άντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 εβαλα και εγω μια καρτα cu στο 5800. ενεργοποιησα την υπηρεσια με τα 30mb internet.... (χτες δεν δεχοταν την καταχωρηση μου επειδη η υπηρεσια δεν λειτουργουσε λογω τεχνικου προβληματος) πηρα και τις ρυθμισεις web prepay στο κινητο απο το site της voda και ακομα να μπω σε καποια σελιδα... αργουνε παντα τοσο πολυ στην voda για τις ενεργοποιησεις? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Αν στη γραμμή δεν υπάρχει κάποια ενεργοποιημένη υπηρεσία κάνει μία μέρα. Λογικό. Αλλά αν είχαν και τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα τι να κάνουν κι αυτοί? Βγάλε καλού κακού τη sim και βάλ' την ξανά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Μια ερωτηση..εχω ενεργοποιησει ενα προγραμμα της vodafone το vodafone surf & email 30mb και θελω να το σταματησω αλλα δν θυμαμαι πως. Βασικα νομιζω κατι στελνεις σε εναν αριθμο, λιγη βοηθεια..:confused: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Μια ερωτηση..εχω ενεργοποιησει ενα προγραμμα της vodafone το vodafone surf & email 30mb και θελω να το σταματησω αλλα δν θυμαμαι πως. Βασικα νομιζω κατι στελνεις σε εναν αριθμο, λιγη βοηθεια..:confused: Στείλε με δωρεάν SMS τη λέξη 2OFF στο 19109. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Partsaklo Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Εχει παρατηρήσει κανένας πρόβλημα με το hotmail?? Έχω καρτοκινητό και γενικότερα δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το internet. Ενώ μπαίνω όμως στο hotmail και πάω να απαντήσω σε κάποιο email μου βγάζει το μήνυμα ''Η συνδεση διεκόπη.Προσπαθείστε ξανά''. Αυτό συμβαίνει όσες φορές και να προσπαθήσω ξανά. Το ίδιο συμβαίνει και εάν πάω να στείλω εξαρχής ένα νέο email. Του έχει συμβεί κανενός κάτι αντίστοιχο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
headysbrain Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 kalispera pedia, prota prota mesichurite ta linika mu ine jia ton ***** exo mia erotisi Echo mia sinthesi to vodafone jia to spiti 500 lepta ja stehera, kai thelo tora otan katewo jia diakopes stin elada na walo to paketo jia internet Surf & Email 250 me ta 500mb 13euro pistewo oti jia 4 edthomathes tha mu ftasi. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5663 stin vodafone selitha the jrafi jia poso kero prepi na to paro to paketo? Jinete na to paro jia ena mina? Boro na to paro to pakete kai na walo ti karte sto notebooke? kai na to liturjiso me http sites? i ine mono jia wap sites? kai pio apn prepie na walo? i iparchi ali lisi otan katewo jia elada na bo me sto internet? wrika akomi sto wind.com.gr to paketo ADSM Non-Stop 7 14€ 7 ημέρες (7GB) http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1443&langID=1 ti ine i pokali lisi jia mena? Kai then ksero ama echi stin perea(saloniki) umts/HSDPA sto vodafone i sto wind. kalo kalokeri pedia Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Palavoulis Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Την υπηρεσία unlimited music την ενεργοποίησα από ενα 5800 και μετα έβαλα την σιμ σε ενα 3250 και δεν συνδέεται χρησιμοποιώντας το ΑΡΝ internet.vodafone.gr. Φταίει μήπως που το 3250 δεν ειναι 3G ? Ωραίο πρόγραμμα αλλά δεν παίζει σε άλλα κινητά περα απο την συγκεκριμένη λίστα που έχει. Δεν μπορεί να δουλέψεις την υπηρεσία με άλλο κινητό ακόμα δεν μπορεις να ακούς τα κομμάτια που θα κατεβάσεις όταν απενεργοποιήσεις την υπηρεσία και δεν μπορεις να το έχεις σαν ήχο κλησεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Αν έχεις καρτοκινητό βάλε wapkarta.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 kalispera pedia, prota prota mesichurite ta linika mu ine jia ton ***** exo mia erotisi Echo mia sinthesi to vodafone jia to spiti 500 lepta ja stehera, kai thelo tora otan katewo jia diakopes stin elada na walo to paketo jia internet Surf & Email 250 me ta 500mb 13euro pistewo oti jia 4 edthomathes tha mu ftasi. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5663 stin vodafone selitha the jrafi jia poso kero prepi na to paro to paketo? Jinete na to paro jia ena mina? Boro na to paro to pakete kai na walo ti karte sto notebooke? kai na to liturjiso me http sites? i ine mono jia wap sites? kai pio apn prepie na walo? i iparchi ali lisi otan katewo jia elada na bo me sto internet? wrika akomi sto wind.com.gr to paketo ADSM Non-Stop 7 14€ 7 ημέρες (7GB) http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1443&langID=1 ti ine i pokali lisi jia mena? Kai then ksero ama echi stin perea(saloniki) umts/HSDPA sto vodafone i sto wind. kalo kalokeri pedia Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Μπορείς να βάλεις το Surf n' Mail για έναν μήνα και μετά να το σταματήσεις. Θα λειτουργεί κανονικά στο notebook, αρκεί να βάλεις τις σωστές ρυθμίσεις στο λογισμικό που χρησιμοποιεί το notebook. Για την κάλυψη 3G στην Περαία, καλύτερα να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών να σου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Μερικες αποριες .. εχω συνδεση βονταφον την οποια εχω λυσει μου δωσανε μια sim και μου ειπαν οτι σε 1 μηνα θα απενεργοποιηθει η sim που εχω στο κινητο τωρα και θα γινει καρτοκινητο.Οι ρυθμισεις που εχω στο κινητο για το ιντερνετ (Εχω Νοκια 6210 vodafone live συσκευη) πρεπει να τις αλλαξω και να βαλω για καρτοκινητο? 2ον)Οταν γινει καρτοκινητο θα πρεπει να δηλωσω τα στοιχεια του εκ νεου συμφωνα με τα καινουργια κολπα ?? 3ον) Πως θα ενεργοποιησω το surf & mail 30 οταν θα γινει η συνδεση καρτοκινητο μεσω και παλι της εξυπηρετησης πελατων? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts