Jump to content

Τα πάντα για: 3G/HSDPA, GPRS, MMS, Vodafone Internet

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α καλά...! Ξέρουμε τι γίνεται από θέμα κάλυψης? Θα έχει καλές ταχύτητες? (Συγκεκριμένα στην Άθυτο)

Mπορείς να καλέσεις το 13830 και να ρωτήσεις συγκεκριμένα αν υπάρχει κάλυψη 3G στη περιοχή που αναφέρεις (την οποία δεν γνωρίζω για να σε βοηθήσω). Το καλύτερο όμως είναι με μια sim Vodafone και ένα κινητό 3G να δεις μόνος σου αν έχει κάλυψη για να είσαι σίγουρος. Οι ταχύτητες σαφέστατα δεν είναι εγγυημένες αλλά γενικά αν έχει 3G είναι ικανοποιητικές. Και από τις άλλες δύο κατα τη γνώμη μου η Vodafone γενικά πάει καλύτερα στο τομέα αυτό.

τα καρτοκινητά alacarte/cu μπορουν να έχουν mobile internet? κανονικό ιντερνετ..οχι wap.

Nαι, γίνεται. APN webkarta.vodafone.gr Kαλό θα είναι να πάρεις στο 13830 να ρωτήσεις αν είναι ενεργοποιημένο αυτό το apn.

Καλησπέρα! Επειδή λέω να αλλάξω πρόγραμμα και να βάλω το vodafone 100 lite που δίνει 250 mb το μήνα ήθελα να ρωτήσω, καθότι άσχετος, αν τα 250 αυτά mb θα με καλύπτουν, επειδή το mobile internet λίγο με φοβίζει με τις χρεώσεις κλπ..

Κυρίως το θέλω για msn οταν δεν είμαι σπίτι να μπορώ να μιλάω άνετα, απο κεί και πέρα να μπάινω που και πού σε κανένα facebook, να στέλνω κανένα email, να κοιτάζω κανένα καιρό, και σε σπάνιες περιπτώσεις άμα επείγει να ψάχνω και τίποτα στο net γενικότερα..

:O

Καλησπέρα! Επειδή λέω να αλλάξω πρόγραμμα και να βάλω το vodafone 100 lite που δίνει 250 mb το μήνα ήθελα να ρωτήσω, καθότι άσχετος, αν τα 250 αυτά mb θα με καλύπτουν, επειδή το mobile internet λίγο με φοβίζει με τις χρεώσεις κλπ..

Κυρίως το θέλω για msn οταν δεν είμαι σπίτι να μπορώ να μιλάω άνετα, απο κεί και πέρα να μπάινω που και πού σε κανένα facebook, να στέλνω κανένα email, να κοιτάζω κανένα καιρό, και σε σπάνιες περιπτώσεις άμα επείγει να ψάχνω και τίποτα στο net γενικότερα..

:O

Θα σε καλύπτει μια χαρά. Μπορείς να βλέπεις το μετρητή της συσκευής (μηδενίζοντας τον κάθε 1η του μήνα) ή να καλείς στο 13830 να σου λένε το υπόλοιπο. Το πρόγραμμα λέγεται Surf & Talk 100 lite. Kαι νομίζω ότι σε καλύπτει είτε η προσφορά του διπλασιασμού (500 ΜΒ) είτε η προσφορά του εξαπλασιασμού (1,5 GB αν και νομίζω ότι είναι για νέες συνδέσεις), ρώτα σχετικά.

Θα σε καλύπτει μια χαρά. Μπορείς να βλέπεις το μετρητή της συσκευής (μηδενίζοντας τον κάθε 1η του μήνα) ή να καλείς στο 13830 να σου λένε το υπόλοιπο. Το πρόγραμμα λέγεται Surf & Talk 100 lite. Kαι νομίζω ότι σε καλύπτει είτε η προσφορά του διπλασιασμού (500 ΜΒ) είτε η προσφορά του εξαπλασιασμού (1,5 GB αν και νομίζω ότι είναι για νέες συνδέσεις), ρώτα σχετικά.

okay thank youuu :)

βασικα εχω μια συνδεση εχω και ενα δευτερο κινητο διαδεσιμο εβαλα μια καρτα CU.Μπορω να εχω και 30 ΜΒ δωρεαν ιντερνετ και αν ναι με ποιο πακετο CU η πως μπορω να το ενεργοποιησω ? Ισχυει ακομα καποια προσφορα για ομιλια και ιντερνετ ταυτοχρονα για το CU ?

Και επισης ... ποιες ρυθμισεις πρεπει να βαλω να μου στειλουν απο την σελιδα της vodafone γιατι εχει παρα πολλες..

vflive?

vfliveprepay?

vfwebprepay?

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Φίλε μου η προσφορά του cu με τα 1000 λεπτά και sms και 30 ΜΒ δεν ισχύει πιά.... ισχύει όμως το talk&surf30 με 30 ΜΒ για 3,5 ευρώ το μήνα νομίζω.

Αν η συσκευή που έχεις είναι 2G τότε δεν αξίζει το κόπο αφού θα συνέεσε με 44kbps, αν είναι απλή 3G τότε πας μέχρι 384kbps σε κάλυψη 3g, ενω αν έχεις 3g hspda τότε θεωρητικά φτάνεις μέχρι 3,7 Mbps σε καλή κάλυψη 3g - εγώ έχω πιάσει μέχρι 1,7 Mbps...

Γεια σας!!

Σκεφτομαι να ενεργοποιησω μια υπηρεσια Surf & Email 30 της vodafone..εγω εχω CU καρτοκινητη και η απορια μου ειναι οτι αφου την ενεργοποιησω μετα οι ανεωσεις θα γινονται με αγορα καρτων (οπως συνηθως) ή καπως αλλιως..??επισης η χρεωση που ειναι 3.5 ευρω καθε μηνα..πως θα γινεται η πληρωμη??απ'το υπολοιπο των μοναδων

μου??

Ευχαριστω για τον χρονο σας..:)

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Οι Ανανεώσεις θα γίνονται όπως εσύ επιθυμείς , με αγορά καρτών, από τα καταστήματα Vodafone , ή και μέσω internet

H χρέωση θα γίνετε με αφαίρεση μονάδων .

Οι Ανανεώσεις θα γίνονται όπως εσύ επιθυμείς , με αγορά καρτών, από τα καταστήματα Vodafone , ή και μέσω internet

H χρέωση θα γίνετε με αφαίρεση μονάδων .

Ευχαριστω για την απαντηση!!:)

Α, και μια αλλη ερωτηση..σε περιπτωη που εχω π.χ. 2.5 ευρω υπολοιπο μοναδων ενω αυτο ειναι καθε μηνα 3.5 ευρω τι θα γινει αν δεν επαρκουν οι μοναδες για την πληρωμη??

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

• 2 weeks later...

Ερώτηση. Έχω κάνει συμβόλαιο στη βοντα και εχω 1.5gb ιντερνετ. Έχω το ν95 8gb. Ο browser της nokia ως γνωστόν είναι χάλια. Πως μπορώ να ρυθμίσω την συσκευή ώστε να μπαίνω με τον όπερα που με εξυπηρετεί καλύτερα?

ήταν στο vodafone live! η ρύθμιση και ο οπερα δεν αναγνώριζε την σύνδεση.

ξέρει κανείς?

(εχω το surf and talk που τριπλασιάστηκε)

Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξανάδα!

Ερώτηση. Έχω κάνει συμβόλαιο στη βοντα και εχω 1.5gb ιντερνετ. Έχω το ν95 8gb. Ο browser της nokia ως γνωστόν είναι χάλια. Πως μπορώ να ρυθμίσω την συσκευή ώστε να μπαίνω με τον όπερα που με εξυπηρετεί καλύτερα?

ήταν στο vodafone live! η ρύθμιση και ο οπερα δεν αναγνώριζε την σύνδεση.

ξέρει κανείς?

(εχω το surf and talk που τριπλασιάστηκε)

Aν και δεν ξέρω από Nokia το καλύτερο που έχεις να κάνεις (φαντάζομαι) είναι να φτιάξεις ένα δικό σου προφίλ ρυθμίσεων βάζοντας ως APN το internet.vodafone.gr , username και password κενά και όχι proxy.

Ένας φίλος ήρθε από γερμανία και θέλει mobile προπληρώμενο νετ.προσφέρει κάτι τέτοιο η voda σε λογική τιμή χωρίς μακρόχρόνια δέσμευση η να κοιτάξω στις άλλες 2;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Στις εκλογές που έλειπα εκτός Αθηνών χρησιμοποίησα πρώτη φορά στα αλήθεια το surf & mail και έμεινα ενθουσιασμένη, δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς γίνεται!

Θα μου πείτε, "καλά έσυ που ήσουνα τόσα χρόνια" αλλά για μένα που δεν είχα μπει ποτέ μου σχεδόν ούτε στο vodafone live ήταν μια απίστευτη αλλαγή το ότι σε ένα σπίτι χωρίς σταθερό τηλέφωνο ή wi fi μπόρεσα με το λάπτοπ και μόντεμ το κινητό και είδα το μέιλ μου, τον καιρό και τα αποτελέσματα των εκλογών! :D

Και επίσης από το απλό μου nokia 6300 μπορούσα σε όλο το ταξίδι και διαβαζα τα νέα από το in.gr και επίσης ανακάλυψα ότι αυτό το κινητό έχει κι ένα πράγμα που λέγεται opera mini με το οποίο μπαίνεις κανονικά (νομίζω) στο ιντερνετ και βλέπεις το μέιλ σου!!! Τσέκαρα το μέιλ μου ενώ ταξίδευα με το πλοίο! :geek: Ακόμα δεν το έχω πιστέψει...

Εσείς μάλλον τα ξέρετε από χρόνια όλα αυτά αλλά για μένα ήταν ένας απίστευτος καινούργιος κόσμος :O.

Έχω πάθει σοκ σας λέω, έχουν περάσει τόσες μέρες κι εγώ έχω ακόμα τον ενθουσιασμό και μπήκα να σας τα γράψω γιατί από τους φίλους μου κανένας δεν με καταλαβαίνει!!! :lol: :p

Και επιπλέον, όλα αυτά έγιναν δωρεάν αφού το surf & mail 30 είναι τζάμπα τον πρώτο μήνα μου το ενεργοποιείς! Και η ταχύτητα μου φάνηκε μια χαρά, επίσης, σαν dial-up, δηλαδή τέλεια για τη χρήση που θέλω!

Καλώς σας βρήκα στον ψηφιακό κόσμο! :lol:

Στις εκλογές που έλειπα εκτός Αθηνών χρησιμοποίησα πρώτη φορά στα αλήθεια το surf & mail και έμεινα ενθουσιασμένη, δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς γίνεται!

Θα μου πείτε, "καλά έσυ που ήσουνα τόσα χρόνια" αλλά για μένα που δεν είχα μπει ποτέ μου σχεδόν ούτε στο vodafone live ήταν μια απίστευτη αλλαγή το ότι σε ένα σπίτι χωρίς σταθερό τηλέφωνο ή wi fi μπόρεσα με το λάπτοπ και μόντεμ το κινητό και είδα το μέιλ μου, τον καιρό και τα αποτελέσματα των εκλογών! :D

Και επίσης από το απλό μου nokia 6300 μπορούσα σε όλο το ταξίδι και διαβαζα τα νέα από το in.gr και επίσης ανακάλυψα ότι αυτό το κινητό έχει κι ένα πράγμα που λέγεται opera mini με το οποίο μπαίνεις κανονικά (νομίζω) στο ιντερνετ και βλέπεις το μέιλ σου!!! Τσέκαρα το μέιλ μου ενώ ταξίδευα με το πλοίο! :geek: Ακόμα δεν το έχω πιστέψει...

Εσείς μάλλον τα ξέρετε από χρόνια όλα αυτά αλλά για μένα ήταν ένας απίστευτος καινούργιος κόσμος :O.

Έχω πάθει σοκ σας λέω, έχουν περάσει τόσες μέρες κι εγώ έχω ακόμα τον ενθουσιασμό και μπήκα να σας τα γράψω γιατί από τους φίλους μου κανένας δεν με καταλαβαίνει!!! :lol: :p

Και επιπλέον, όλα αυτά έγιναν δωρεάν αφού το surf & mail 30 είναι τζάμπα τον πρώτο μήνα μου το ενεργοποιείς! Και η ταχύτητα μου φάνηκε μια χαρά, επίσης, σαν dial-up, δηλαδή τέλεια για τη χρήση που θέλω!http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/lol.gif

Καλώς σας βρήκα στον ψηφιακό κόσμο! :lol:

σε καταλαβαίνω απόλυτα! η κοπέλα μου μου έκανε παράπονα οτι δεν αφήνω το κινητό μου απο το χέρι :lol:. μιας και σε "βλέπω" πολύ ενθουσιασμένη, αν δεν θες να σε χάσουν οι φίλοι σου, μην πάρεις ΠΟΤΕ BlackBerry. όσο πιο άμεση η πληροφορία τόσο πιο πολύ κολλάς

σε καταλαβαίνω απόλυτα! η κοπέλα μου μου έκανε παράπονα οτι δεν αφήνω το κινητό μου απο το χέρι :lol:. μιας και σε "βλέπω" πολύ ενθουσιασμένη, αν δεν θες να σε χάσουν οι φίλοι σου, μην πάρεις ΠΟΤΕ BlackBerry. όσο πιο άμεση η πληροφορία τόσο πιο πολύ κολλάς

Χχααχαχα. Θεός!! Μία από τα ίδια.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Ένας φίλος ήρθε από γερμανία και θέλει mobile προπληρώμενο νετ.προσφέρει κάτι τέτοιο η voda σε λογική τιμή χωρίς μακρόχρόνια δέσμευση η να κοιτάξω στις άλλες 2;

Αν θελει ιντερνετ στο κινητο του ας βαλει μια καρτα CU ας ενεργοποιησει το πακετο surf & mail 30 και πριν φυγει ας το κανει παλι απενεργοποιηση η ας μην αφησει υπολοιπο στην καρτα γιατι νομιζω γινεται αυτοματα ανανεωση και σου αφαιρουν τα 3,5 ευρω απο το υπολοιπο της καρτας σου.Οποτε οταν ξαναερθει βαζει μια καρτουλα λεφτα... ενεργοποιει ξανα το ιντερνετ κτλ κτλ...Απλα πρεπει να βαλει και τις ρυθμισεις ιντερνετ για το κινητο τις οποιες θα βρεις στην σελιδα της βονταφον (ρυθμισεις συσκευων)

Αν θελει ιντερνετ στο κινητο του ας βαλει μια καρτα CU ας ενεργοποιησει το πακετο surf & mail 30 και πριν φυγει ας το κανει παλι απενεργοποιηση η ας μην αφησει υπολοιπο στην καρτα γιατι νομιζω γινεται αυτοματα ανανεωση και σου αφαιρουν τα 3,5 ευρω απο το υπολοιπο της καρτας σου.Οποτε οταν ξαναερθει βαζει μια καρτουλα λεφτα... ενεργοποιει ξανα το ιντερνετ κτλ κτλ...Απλα πρεπει να βαλει και τις ρυθμισεις ιντερνετ για το κινητο τις οποιες θα βρεις στην σελιδα της βονταφον (ρυθμισεις συσκευων)

Ευχαριστώ πολύ!

EDIT

Έστειλα SMS για ενεργοποίηση (2 στο 19109) αλλά μου λέει ότι για τον αριθμό μου υπάρχει φραγή.Καινούριο νούμερο CU και δε μπορω να καταλάβω γιατί το κάνει.

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

πρέπει να κάνεις πρώτα μια ανανέωση ώστε να έχεις πάνω από 3,5 ευρώ , ακόμα και αν η ενεργοποίηση είναι δωρεάν.

Κάθε φορά που μπαίνω στο vodafone live και μετά με το opera mini πρέπει να μπαίνω στα μενού και να αλλάζω από VF live prepay σε VF web prepay και μετά αντίστροφα πάλι για να ξαναμπώ στο vodafone live.

Χρησιμοποιώ το Nokia 6300.

Έτσι πρέπει να είναι;

Μια φορά που είχα πάρει στο CC ο τεχνικός (που νομίζω απλώς βαριόταν να ασχοληθεί μαζί μου ή δεν ήξερε τη συσκευή καθόλου) μου είπε να πάω τη συσκευή μου σε κατάστημα VF γιατί μπορεί να έχει, λέει, πρόβλημα στο λογισμικό ή στις ρυθμίσεις -δεν κατάλαβα καλά. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο; :worry:

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται η αλλάγη web/VF live αυτόματα;

Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τις δεκάδες διαφορετικές ρυθμίσεις, ξέρει κανείς τις χειροκίνητες ρυθμίσεις για το Surf & Email 30 σε καρτοκινητό για Windows Mobile? Π.χ. το APN είναι internet.vodafone.gr, wap.vodafone.gr, wapkarta.vodafone.gr, webkarta.vodafone.gr ή webonly.vodafone.gr? :wacko:

Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τις δεκάδες διαφορετικές ρυθμίσεις, ξέρει κανείς τις χειροκίνητες ρυθμίσεις για το Surf & Email 30 σε καρτοκινητό για Windows Mobile? Π.χ. το APN είναι internet.vodafone.gr, wap.vodafone.gr, wapkarta.vodafone.gr, webkarta.vodafone.gr ή webonly.vodafone.gr? :wacko:

Τα σωστά APNs είναι τα wapkarta.vodafone.gr και webkarta.vodafone.gr!Με το 1ο έχεις πρόσβαση και στο μενού του vodafone live!

Κάθε φορά που μπαίνω στο vodafone live και μετά με το opera mini πρέπει να μπαίνω στα μενού και να αλλάζω από VF live prepay σε VF web prepay και μετά αντίστροφα πάλι για να ξαναμπώ στο vodafone live.

Έτσι πρέπει να είναι;

Μια φορά που είχα πάρει στο CC ο τεχνικός (που νομίζω απλώς βαριόταν να ασχοληθεί μαζί μου ή δεν ήξερε τη συσκευή καθόλου) μου είπε να πάω τη συσκευή μου σε κατάστημα VF γιατί μπορεί να έχει, λέει, πρόβλημα στο λογισμικό ή στις ρυθμίσεις -δεν κατάλαβα καλά. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο; :worry:

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται η αλλάγη web/VF live αυτόματα;

Αυτόματα δεν μπορεί να γίνει η εναλλαγή προφίλ σύνδεσης.Το μόνο που μπορείς να κάνεις-αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο κινητό σου-είναι να ορισεις το προφίλ web prepay ως το προεπιλεγμένο για το opera mini και να αφήσεις ως γενικό προφίλ σύνδεσης του κινητου σου το live prepay.

Μ'αυτόν τον τρόπο,ο opera mini θα συνδεεται μόνο μέσω web prepay ενώ ο browser του κινητού με το live prepay,το οποίο απαιτείται για πρόσβαση στο vf live!Δες απλά τις ρυθμίσεις και τις επιλογές που έχεις για τις εφαρμογές,π.χ. στις οδηγίες χρήσης

Έτσι πρέπει να είναι;

Στο λαπτοπ θα ορίσεις το webkarta ως apn στις ρυθμίσεις το nokia pc suite, ενώ στο κινητό το wapkarta. Έτσι όποτε μπαίνεις από κινητό έχει το σωστό (wapkarta), ενώ η σύνδεση που θα ανοίξεις από το λαπτοπ θα χρησιμοποιήσει το webkarta.

Εγώ έτσι τα έχω ρυθμίσει με το Ε51 μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Είμαι νέος στο χώρο , και τώρα θα αποκτήσω ένα Ιphone με πρόγραμμα vodafone μάλλον στο Surf & Talk 150 plus που έχει 2,5Gb Όγκος δεδομένων.Δεν πρόκειτε να κατεβάζω τίποτα απο το κινητό μου κ το ξέρω αυτό...

Αλλά αυτός ο όγκος πόση ώρα περίπου μου επιτρέπει για να σερφάρω απλά σε σελίδες??Αναλογα με τις σελίδες βέβαια θα μου πείτε...Αλλά να έχω στο περίπου μια γενική άποψη...Οι εφαρμογές του iphone που θα έχω στο κινητό μου κ για να δουλέψουν χρειάζονται Internet γιατί τραβάνε Live δεδομένα,τρώνε πολύ απο τον διαθέσιμο όγκο δεδομένων?

Υπάρχει κάποια υπηρεσία στην vodafone ή κάτι άλλο Που να ενημερώνομαι(με ένα μήνυμα ας πούμε σε ένα 4ψήφιο αριθμό) για το που βρίσκομαι κάθε μήνα.Δηλαδή να μου λέει ότι έχεις χρησιμοποιήσει τα 1,8gb για παράδειγμα απο τα 2,5 δωρεάν.Μπορώ να το κλειδώσω έτσι ώστε μόλις τελειώσει ο προσφερόμενος Όγκος δεδομένων να μην μπαίνει άλλο στο Internet??

Ευχαριστώ κ συγνώμη αν γίνομαι λίγο κουραστικός αλλά φοβάμαι λίγο.....