Jump to content

sotsirx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sotsirx

  • Ημ. Γέννησης 09/04/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

sotsirx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. sotsirx

    OnePlus 6

    Ω ναι δυστυχώς Το αρχικό κεφάλαιο Σ ως C αλλά μόνο εμείς τα βλέπουμε. Οι άλλοι το λαμβάνουν κανονικα ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είσαι τιτανομέγιστος. Έφτιαξε.
  2. Παιδιά πόσο κάνει να επικοινωνήσει η 1+ σε service request? διαβασα κατι τριωρα απο την αποστολή του αιτήματος ενώ σε μένα βλέπω να εξαντλούν το 48ωρο. Αναβαθμισα σε 10αρι, κολλούσε, έσβηνε, τρελή κατανάλωση μπαταρίας, κάνω downgrade, αφού εκανα καθαρισμό της cache και κάτι άλλα παπατζιλίκια που διαβασα, περνάω την 9.0.2 μου βγάζει αναβαθμιση 9.0.9 νομίζω την βάζω λειτουργεί το κινητό σαν καινουργιο για 3-4 μέρες και την Τρίτη έσβησε αφού κόλλησε και δεν ξανανοιξε ποτέ. Εστειλα αίτημα 13 του μήνα (Τετάρτη) το απόγευμα και με βλέπω να μου στελνουν επικοινωνία Παρασκευή απόγευμα. Δεν ξερω αν ειναι hardware ή software το προβλημα εν τω μεταξυ, οποτε δεν εχω και εικόνα τι μπορεί να μου πουν απο εκεί. στον 1,5 χρονο ειμαι που το έχω. Διετής δεν είναι η εγγύηση; Από το site τους το ειχα παραγγείλει.
  3. Τι να σου πω... Δεν έχουν μου είπαν γιατί η Huawei έχει την πολιτική αν ένα αξεσουάρ δεν χρησιμοποιηθεί εντός τριμήνου το παίρνουν πίσω. Επίσης παίζει να έλεγαν μουφες γιατί και μένα στο τηλέφωνο μου είχαν πει έχουν αλλά τελικά δεν... Επειδή για το αμερικανικό τηλέφωνο πρέπει να μιλήσω με Αμερική, μου είπαν από τη Huawei USA ότι καλύπτουν έναν χρόνο εγγύησης και επειδή έχει παρέλθει, αν πρέπει να αλλαχθεί η μπαταρία θα πρέπει να καλύψω το κόστος που ανέρχεται συνολικα στα 164$. Και το σέρβις είναι στο Texas. Οπότε δεν ξέρω τι να κάνω. Να το στείλω εκεί και να πληρώσω για μπαταρία όσο πήρα το xiaomi redmi note 4x που χρησιμοποιώ τωρα, δεν παίζει. Απελπισία.
  4. Και το δικό μου από Αμερική είναι, από το google store αλλά για να σου κάνουν την αντικατάσταση πρέπει μόλις σου στείλουν το πιξελ να στείλεις εντός 21 ημερών το παλιό σου κι αν δεν το λάβουν σου αφαιρουν την αξία του που έχουν δεσμευσει από τον λογαριασμό που έχεις δηλώσει. Βέβαια όλα αυτα δεν θα ήταν θέμα αν κρατούσε το πρόγραμμα αντικατάστασης πάνω απο 5 μέρες (το πολύ). ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή έκανα τεράστιο καβγά και με τα δύο εξουσιοδοτημένα σέρβις, η Huawei ενώ από το τηλέφωνο μου είχαν πει ότι γίνεται η αντικατάσταση και παίρνει 2 ώρες με κόστος 40 ευρώ (με την μπαταρία) όταν πήγα από εκεί μου είπαν δεν έχουν μπαταρίες, δεν παραγγέλνουν αν δεν αφήσεις τη συσκευή ΑΛΛΑ στην προκειμένη περίπτωση δεν τους δίνει δικαίωμα η εταιρεία καν να παραγγείλουν μπαταρία καθώς είναι out of stock. Συγκεκριμένα για τα 6Ρ μου είπε ότι έχει και άλλα 8-9 που κάνουν bootloops και χρειάζονται πλακέτα αλλά ούτε από αυτήν έχουν. Η TS Solutions εκτός οτι δεν δέχεται καν να αναλάβει τη συσκευή επειδή είναι από χώρα εκτός της EU, ως να φτάσουμε σε αυτό το σημείο της κουβέντας μου είπαν εν ολίγοις οτι δεν εχουν οι ανθρωποι στο τηλεφωνικό κέντρο πρόσβαση στην αποθήκη (ηλεκτρονικά θα μπορούσαν να βλέπουν διαθεσιμότητες) και πως πρέπει να το πας να το ελέγξουν και μετά να σου πουν γιατί εκτός οτι μπορεί να είναι κάποιο άλλο το θέμα, παίζει και προτεραιότητα στο κομμάτι "λιγα ανταλλακτικα-πολλοί πελάτες". Τωρα έχω μιλήσει με ένα άλλο service οπου μου είπαν παραγγελία μπαταρίας από το εξωτερικό με χρόνο αναμονής τουλάχιστον έναν μήνα. Μάλλον θα το πάρω μαζί μου αμερική που θα πάω τον δεκεμβρη ή να το κάνω σερβις εκεί ή να το ανταλλάξω, αν παίζει σαν ενδεχόμενο. Απελπισία
  5. Πήρα κι εγώ την απόφαση να το πάω για αντικατάσταση μπαταρίας και στη συνέχεια ίσως το πουλήσω, γιατί με το Oreo έχω την αίσθηση ότι σβήνει πλέον στο 20%. Δεν έχω βρει κάποιο service (με αναζητηση στο google) που να κάνει αντικατάσταση και να ξέρω ότι είναι εμπιστοσύνης. Βρήκα ένα (getitfixed.gr) που από χτες η σελίδα του έχει πέσει και το τηλέφωνο σήμερα μια μιλούσε μια δεν το σήκωναν. Κάποιος να προτείνει κάτι; Το Mi A1 φαίνεται πολύ καλό αν και σε ένα review οι φωτογραφίες ήταν μάπα. Πάντως κατασκευή xiaomi με pure Android είναι πολύ καλός συνδυασμός. Τουλαχιστον το Mi pad 2 που έχω ως κατασκευή ειναι πολύ καλό, με το miui όμως χάνει πολύ.
  6. Το κλείσιμο στο 13% έχει συμβεί σε μένα και επικοινώνησα με την Αρβάτο που μου είπαν απλά ότι αναλαμβάνουν μόνο ευρωπαϊκές συσκευές (η δική μου είναι αμερικανική). Επίσης δεν λειτουργούσαν για την αυξομείωση της έντασης τα κουμπια (αλλά λειτουργούσαν για screenshot πχ) το οποίο θέμα λύθηκε με μία επανεκκίνηση. Πάντως συνοδευτικά στο θέμα του σβησιματος στο 13% ήταν και η αδυναμία να φορτίσει απ τον δικό του ταχυφορτιστη και για δύο μέρες το φορτιζα με αυτόν του mi pad 2. Δεν το έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, τυχαία μάλλον συνέπεσε η παύση του προβλήματος με την λήψη της 7.1.1 stable.
  7. Για θήκη εχω έχω πάρει μία διάφανη nillkin που είναι από σιλικόνη κι έχει προστατευτικό πώμα και για την θύρα usb κάτω. Πολύ ευχαριστημένος αλλά δεν είναι προστατευτική απο πτώσεις αλλά για να μη γλιστράει κυρίως λόγω του μεταλλικού σώματος. Η αναβάθμιση δεν έχει έρθει ούτε σ' εμένα και δεν το έχω ρουταρει για να μην τυχόν μπλοκαρω τη διαδικασία της ενημέρωσης OTA πριν απ όλους λόγω νεξους. Μεταφορά αρχείων κάνω μέσω clouds γιατί κανένας άλλος τρόπος δεν με έχει βολεψει ("χάλασαν" και το airdroid που δοκιμασία ξανά μετά από καιρό σε αυτήν την έκδοση. Πολύ περίπλοκο σε σχέση με το παρελθόν.
  8. δωστε λινκ για το 7 γιατι το πιο πανω μου βγαζει μια κεντρική σελίδα και τίποτε άλλο.
  9. Πέρασα χτες βράδυ την αναβαθμιση της multirom. Δεν βλέπω καμια διαφορά, εκτός απο τη μπάρα αναζήτησης στα email που τα γραφικά της δεν είναι πολύ stable. κατεβάζω την miui 5.7.2 να δω κι εκείνη να μου φύγει η ιδέα. γενικά θα έλεγα να μην την βάλεις Αγγελε, δεν είδα να αλλαξε κάτι.
  10. Αυτην τη στιγμή δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη ρομ που έχω, ίσα ίσα. αλλά ως εταιρεία θα έπρεπε να είναι πιο σωστή απέναντι στον καταναλωτή. δεν γίνεται πάντα η λύση να έρχεται απο τους άλλους. δεν με πείθει η miui. θα το σκεφτώ κι εγώ σοβαρά αλλά αν μη τι άλλο εσυ δεν είχες δοκιμάσει και τη ρώσικη, επομένως θα εμπιστευτώ τον άγγελο που δοκιμασε και τις δυο αλλά επέστρεψε στην iuni. το θέμα είναι οτι βγάζουν μια συσκευή εξαιρετική τεχνικά και τη χαντακώνουν με το software. λες και ζήτησε κανείς μινιμαλισμό και απουσία πολλών ρυθμίσεων. ίδωμεν. ας βγει η αναβάθμιση απο evilgood ή multirom και αν δεν, miui και οτι γίνει.
  11. Αγγελε έβαλες την 3.0.0.6 που λέει οτι έχει θέματα με τους κινέζους και πολλά bugs? το κρατάω στα υπόψην.
  12. egv δεν εχω τεστάρει τίποτε. ήλπιζα μηπως και έβγαζαν cm11 ή 12 αλλά δεν είδα κάτι.
  13. δεν ξέρω τι λέει το honor6 σαν συσκευη και δεν ξέρω και αυτά που αναφέρεις πως θα είναι απο άποψη χαρακτηριστικών. εγώ γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. το viber και το fb messenger έχουν γενικά θέμα, μου το επιβεβαίωσε και ένας γνωστος μου που έχει το huawei ascend mate 7. και σε εκείνον τα ίδια θέματα με αυτά τα δυο...οπότε περιμένουμε να δούμε τι αλλαγές θα έχει το λειτουργικό ή τι θα γίνει με το miui6. Godos γιατι δεν δοκιμάζεις τη ρομ που έχουμε βάλει εγώ και ο aggelos74 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, απο το να φλασάρεις χωριστά τα gapps κλπ;
  14. Διάβασα κάτι που έγραφαν αλλά με το Google translate δεν έβγαλα άκρη. Ασε που δεν είδα και καμιά διαφορά της προκοπης. Οπότε πάω πίσω.
  15. Την έβαλα τη νέα ρομ χτες και μου κολλάει, κλείνει και κάνει επανεκκίνηση. Πρώτη φορά έτσι. Θα το ξαναγύρισω στην προηγούμενη σήμερα. Και έκανα εγκατάσταση μετά από επαναναφορα, να πω ότι είχαν μείνει αρχεία από την προηγούμενη...
×
×
  • Create New...