neo24gr Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 ερωτηση: 1) ποσο κοστιζει να συνδεθεις με καρτα cu στο ιντερνετ? 2) μπορω να μπω σε οποιαδηποτε www σελιδα? 3) στον τιμοκαταλογο cu στο site της vodafone, οταν λεει : Vodafone Internet (1397) Δωρεάν για κλήσεις από κινητό CU εντός Ελλάδος. τι θελει να πει ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 ερωτηση: 1) ποσο κοστιζει να συνδεθεις με καρτα cu στο ιντερνετ? 2) μπορω να μπω σε οποιαδηποτε www σελιδα? 3) στον τιμοκαταλογο cu στο site της vodafone, οταν λεει : Vodafone Internet (1397) Δωρεάν για κλήσεις από κινητό CU εντός Ελλάδος. τι θελει να πει ? Τα καρτοκινητά δεν έχουν πρόσβαση σε σελίδες www και το τρίτο ερώτημά σου λέει ότι εάν καλέσεις το 1397 από το κινητό σου CU όταν είσαι στην Ελλάδα είναι δωρεάν.......... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Εγώ θέλω να ρωτήσω χρεώσεις όταν μπαίνω στο Wap!Εχω Vodafone A la carte...Επίσης υπάρχει καποιος τροπος να πληρωνω ξερω 'γω 1 ποσο τον μηνα και να μπαινω οσο θελω μεσα η εστω κατι παρομοιο;Οτιδηποτε θα με ενδιέφερε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Εγώ θέλω να ρωτήσω χρεώσεις όταν μπαίνω στο Wap!Εχω Vodafone A la carte...Επίσης υπάρχει καποιος τροπος να πληρωνω ξερω 'γω 1 ποσο τον μηνα και να μπαινω οσο θελω μεσα η εστω κατι παρομοιο;Οτιδηποτε θα με ενδιέφερε! Η χρέωση για το wap είναι 0,0119ευρώ/Kbyte. Μπορείς να κάνεις ανανέωση από κατάστημα Vodafone κάθε μήνα ή από κάποιο συμβόλαιο (αυτόματα κάποιο ποσό κάθε μήνα) ή ανανέωση μέσω πιστωτικής κάρτας από το site της Vodafone (με δυνατότητα αυτόματησης ανανέωσης όποτε εσύ θες λέγεται "περιοδική ανανέωση")! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Η χρέωση για το wap είναι 0,0119ευρώ/Kbyte. Μπορείς να κάνεις ανανέωση από κατάστημα Vodafone κάθε μήνα ή από κάποιο συμβόλαιο (αυτόματα κάποιο ποσό κάθε μήνα) ή ανανέωση μέσω πιστωτικής κάρτας από το site της Vodafone (με δυνατότητα αυτόματησης ανανέωσης όποτε εσύ θες λέγεται "περιοδική ανανέωση")! Xμ...δεν κατάλαβα και πολύ καλά... Να ξανακανω την ερωτηση καλυτερα...! Υπαρχει μια υπηρεσία που αν πληρωνεις π.χ. 5 Ευρω το μηνα,θα σου δώσει το δικαιωμα να μπαινεις στο Wap με αυτά τα 5 Ευρώ που προπληρωσες,χωρις να σου "τρωει" αλλα Ευρω απ'την καρτα για καθε σου εισοδο; Αν μπορεις ξαναπαντησε...Ελπιζω να το εκανα πιο κατανοητο...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Xμ...δεν κατάλαβα και πολύ καλά... Να ξανακανω την ερωτηση καλυτερα...! Υπαρχει μια υπηρεσία που αν πληρωνεις π.χ. 5 Ευρω το μηνα,θα σου δώσει το δικαιωμα να μπαινεις στο Wap με αυτά τα 5 Ευρώ που προπληρωσες,χωρις να σου "τρωει" αλλα Ευρω απ'την καρτα για καθε σου εισοδο; Αν μπορεις ξαναπαντησε...Ελπιζω να το εκανα πιο κατανοητο...:( Ναι! Υπάρχει το Vodafone Live! Unlimited. Είναι όμως μόνο για πρόσβαση στο Vodafone Live! και δίνει απεριόριστη πρόσβαση ΜΕΣΑ σε αυτό. Επίσης δίνει δωρεάν πρόσβαση στο Ζωντανό Πρόγραμμα της Live TV αν έχεις 3G. Δωρεάν πρόσβαση στον οδηγό διασκέδασης και ένα πολυφωνικό ringtone το μήνα. Ακόμα και αν το ενεργοποιήσεις αυτό, αν πας να μπεις σε άλλα wap sites (πχ http://wap.myphone.gr/ ) πάλι θα χρεώνεσαι ανά Kbyte εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilianna Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Ναι! Υπάρχει το Vodafone Live! Unlimited. Είναι όμως μόνο για πρόσβαση στο Vodafone Live! και δίνει απεριόριστη πρόσβαση ΜΕΣΑ σε αυτό. Επίσης δίνει δωρεάν πρόσβαση στο Ζωντανό Πρόγραμμα της Live TV αν έχεις 3G. Δωρεάν πρόσβαση στον οδηγό διασκέδασης και ένα πολυφωνικό ringtone το μήνα. Ακόμα και αν το ενεργοποιήσεις αυτό, αν πας να μπεις σε άλλα wap sites (πχ http://wap.myphone.gr/ ) πάλι θα χρεώνεσαι ανά Kbyte εκεί... Ααααααα.......Τότε δε με συμφέρει αν είναι μόνο για vodafone live! Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acutidens Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Η ΤΙΜ έχει στην ιστοσελίδα της χάρτη με την κάλυψη 3G. Η Vodafone γιατί είναι ντροπαλή; Έχετε εμπειρίες σχετικά με την κάλυψη της Vodafone (μην μου πείτε για Αθήνα!); Από ότι ακούγεται τελικά ποια εταιρεία έχει την καλύτερη κάλυψη 3G; :worry: Κάτι επίσης ενδιαφέρον: Το κόστος δεδομένων στο χαμηλότερο προπληρωμένο πακέτο 3G connect card (1Mb - 5,95ευρώ) είναι κατά 123000% (ω ναι!) υψηλότερο από το κόστος δεδομένων στο υψηλότερο πακέτο (20Gb - 99ευρώ). Τώρα εδώ θέλουν να πιστέψουμε ότι το κόστος της υπηρεσίας πηγάζει από το πραγματικό κόστος της Vodafone; Μου φαίνεται ότι απλά θέλουν να αποκλείσουν τον περιστασιακό χρήστη από την υπηρεσία... Παράθεση If it works, don't fix it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Η ΤΙΜ έχει στην ιστοσελίδα της χάρτη με την κάλυψη 3G. Η Vodafone γιατί είναι ντροπαλή; Έχετε εμπειρίες σχετικά με την κάλυψη της Vodafone (μην μου πείτε για Αθήνα!); Από ότι ακούγεται τελικά ποια εταιρεία έχει την καλύτερη κάλυψη 3G; :worry: Κάτι επίσης ενδιαφέρον: Το κόστος δεδομένων στο χαμηλότερο προπληρωμένο πακέτο 3G connect card (1Mb - 5,95ευρώ) είναι κατά 123000% (ω ναι!) υψηλότερο από το κόστος δεδομένων στο υψηλότερο πακέτο (20Gb - 99ευρώ). Τώρα εδώ θέλουν να πιστέψουμε ότι το κόστος της υπηρεσίας πηγάζει από το πραγματικό κόστος της Vodafone; Μου φαίνεται ότι απλά θέλουν να αποκλείσουν τον περιστασιακό χρήστη από την υπηρεσία... 1. καλυψη 3g εχει σε παρα πολλες περιοχες της Ελλαδας και σε πολλα νησια. 2. Αν σου φενεται περιεργες οι τιμες, μπορεις να δεις τις διαφορες στο χωρις παγιο και στο vf 900. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Μια διευκρινηση αν εχετε την καλοσυνη. Αν χρησιμοποιω εφαρμογες στο κινητο μου οπως msn, irc κλπ η χρεωση τελικα ειναι 0,0119ευρώ/Kbyte ? Ειμαι συνδρομητης vodafone με συμβολαιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Η ΤΙΜ έχει στην ιστοσελίδα της χάρτη με την κάλυψη 3G. Η Vodafone γιατί είναι ντροπαλή; Έχετε εμπειρίες σχετικά με την κάλυψη της Vodafone (μην μου πείτε για Αθήνα!); Από ότι ακούγεται τελικά ποια εταιρεία έχει την καλύτερη κάλυψη 3G; :worry: Κάτι επίσης ενδιαφέρον: Το κόστος δεδομένων στο χαμηλότερο προπληρωμένο πακέτο 3G connect card (1Mb - 5,95ευρώ) είναι κατά 123000% (ω ναι!) υψηλότερο από το κόστος δεδομένων στο υψηλότερο πακέτο (20Gb - 99ευρώ). Τώρα εδώ θέλουν να πιστέψουμε ότι το κόστος της υπηρεσίας πηγάζει από το πραγματικό κόστος της Vodafone; Μου φαίνεται ότι απλά θέλουν να αποκλείσουν τον περιστασιακό χρήστη από την υπηρεσία... Αυτό με τις τιμές φίλε μου γινόταν πάντα σε όλες τις εταιρείες κινητής και για voice και για data. Οι συνδρομητές που πληρώνουν περισσότερα έχουν και γενικότερα πιο προνομιακή μεταχείρηση. Και ίσως αυτό αποτελέσει και δέλεαρ για συνδρομητές με μικρότερη χρήση ώτσε να ανεβάσουν το πρόγραμμά τους... Ως προς τη κάλυψη 3G όπως είπε ο takeovernet έχει κάλυψη σε αρκετές περιοχές της χώρας, ηπειρωτικές και νησιωτικές. Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο συγκεκριμένο σημείο (π.χ γραφείο, σπίτι ή γενικότερα πόλη) μπορείς να καλέσεις το 13830 και να ρωτήσεις. Θα πρέπει να ξέρεις πάντως πως ακόμα και στις περιοχές που καλύπτονται μερικές φορές το σήμα χάνει σε ισχύ σε εσωτερικούς χώρους, και αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα βρεις με όλες τις εταιρείες. Ως προς το ποιά εταιρεία έχει τη καλύτερη κάλυψη 3G, αυτό είναι υποκειμενικό καθώς μπορεί να διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Γενικά ακούγεται ότι στην επαρχία είναι καλύτερη η Cosmote, αλλά το δίκτυο της δεν αποδίδει καθόλου καλά σε ταχύτητες σε σχέση με Vodafone και ΤΙΜ (των οποίων η κάλυψη είναι συγκρίσημη). Για data υπηρεσίες καλύτερα Vodafone/TIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anoredis Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 παιδια μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τις ρυθμισεις για MMS της Vodafone στο Fujitsu Siemens Loox T830? ευχαριστώ πάρα πολύ Παράθεση ουδείς ήξερε πρίν μάθει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 παιδια μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τις ρυθμισεις για MMS της Vodafone στο Fujitsu Siemens Loox T830? ευχαριστώ πάρα πολύ Πάρε στο 13830 και ζήτα ρυθμίσεις μπας και ξέρουν(μάλλον χειροκίνητα θα τις κάνεις)............διότι δεν πωλείται από την Vodafone........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acutidens Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 TakeOverNet και bored01 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :) Επιπλέον υπολόγισα αυτό που πρότεινε ο TakeOverNet. Δηλαδή σύγκριση κλιμακούμενης μείωσης στη χρέωση στη φωνή (0 vs 900 λεπτά) και στα δεδομένα (0 vs 20GB). Έχουμε και λέμε: VF 0 λεπτά προπληρωμένα: 0,2356 / λεπτό ομιλίας VF 900 λεπτά προπληρωμένα: 113 ευρώ / 900 λεπτά ομιλίας = 0,1255 / λεπτό ομιλίας Δηλαδή με μηδέν προπληρωμένο χρόνο η χρέωση είναι στο 188% σε σχέση με το πακέτο 900. Άντε πες σχεδόν το διπλάσιο δηλαδή, 2Χ = 200%... Για τα δεδομένα είναι 123000%, δηλαδή 1230Χ (χίλιες διακόσιες τριάντα φορές μεγαλύτερη!!!)... :blink: Είναι σαφές ότι η υπόθεση ξεφεύγει αστρονομικά από την λογική της κλιμακούμενης μείωσης (άλλο 2Χ άλλο 1230Χ). Αν πούμε ότι η πραγματική τιμή κόστους των δεδομένων για την VF είναι κάπου στο 80% της ογκοχρέωσης στα 20Gb, τότε τα δεδομένα στο πακέτο χωρίς προπληρωμένο όγκο πωλούνται κάπου 1500 φορές πάνω από αυτή ακριβώς την τιμή κόστους. Σαν να παίρνεις κάτι 100 ευρώ και να το πουλάς 150000 ευρώ :cry: Παράθεση If it works, don't fix it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Οταν επιλεγω profile internet.vodafone.gr δε μπορω να συνδεθω καθολου. Εσεις μπορειτε η χρειζεται υποχρεωτικα το wap.vodafone.gr ? Επισης msn δε με βαζει με κανενα profile. Εχω symbian τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Οταν επιλεγω profile internet.vodafone.gr δε μπορω να συνδεθω καθολου. Εσεις μπορειτε η χρειζεται υποχρεωτικα το wap.vodafone.gr ? Επισης msn δε με βαζει με κανενα profile. Εχω symbian τηλεφωνο Τί σύνδεση έχεις? Είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία στην γραμμή σου? Τί κινητό έχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Τί σύνδεση έχεις? Είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία στην γραμμή σου? Τί κινητό έχεις? Συμβολαιο vodafone εχω. Ειναι ολα ενεργοποιημενα. Η συσκευη ειναι nokia 6290. Για msn χρησιμοποιω το turbo msn Πηρα μολις το cc και μου ειπαν ειναι ολα σωστα. Μου προτειναν να σβησω τις ρυθμισεις στη συσκευη και να τις ξαναστειλουν, αλλα δε νομιζω οτι φταινε οι ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Συμβολαιο vodafone εχω. Ειναι ολα ενεργοποιημενα. Η συσκευη ειναι nokia 6290. Για msn χρησιμοποιω το turbo msn Πηρα μολις το cc και μου ειπαν ειναι ολα σωστα. Μου προτειναν να σβησω τις ρυθμισεις στη συσκευη και να τις ξαναστειλουν, αλλα δε νομιζω οτι φταινε οι ρυθμισεις. Με αυτή την συσκευή σου δούλεψε το turbo msn πιο πριν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Με αυτή την συσκευή σου δούλεψε το turbo msn πιο πριν? Οχι ουτε το turbo msn ουτε browsing μπορω να κανω με το internet.vodafone.gr παρα μονο με το wap.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinxgr Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι! Έχω CU με W810! Τις ρυθμίσεις μου τις έστειλε η Vodafone μετά από σχετικό τηλεφώνημα. Απότι βλέπω το προφιλ του MMS είναι το VF mms http://mms.vodafone.gr Η χρέωση αν θυμάμαι καλά είναι κάπου 0,45€ Στις απορίες τώρα 1) Μπορώ να στείλω οικονομικότερα mms μέσω gprs (νομίζω πως όχι στη περίπτωση μου) 2) Μέγιστο μέγεθος είναι τα 100kb? Είτε 1 είτε 100 δηλαδή την ίδια χρέωση έχουν? Μέσα σε αυτά τα kb περιέχονται και οι χαρακτήρες κειμένου που θα γράψω ή υπάρχει μέγιστο μήκος? 3) Σε αποστολή που έκανα σε άλλο Vodafone κινητό (w850) του πήγε μόνο το κείμενο και στη φωτό έγραφε σφάλμα internet ή κάτι τέτοιο. Καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myescapology Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι! Έχω CU με W810! Τις ρυθμίσεις μου τις έστειλε η Vodafone μετά από σχετικό τηλεφώνημα. Απότι βλέπω το προφιλ του MMS είναι το VF mms http://mms.vodafone.gr Η χρέωση αν θυμάμαι καλά είναι κάπου 0,45€ Στις απορίες τώρα 1) Μπορώ να στείλω οικονομικότερα mms μέσω gprs (νομίζω πως όχι στη περίπτωση μου) 2) Μέγιστο μέγεθος είναι τα 100kb? Είτε 1 είτε 100 δηλαδή την ίδια χρέωση έχουν? Μέσα σε αυτά τα kb περιέχονται και οι χαρακτήρες κειμένου που θα γράψω ή υπάρχει μέγιστο μήκος? 3) Σε αποστολή που έκανα σε άλλο Vodafone κινητό (w850) του πήγε μόνο το κείμενο και στη φωτό έγραφε σφάλμα internet ή κάτι τέτοιο. Καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας:D 1) Οχι, δεν γινεται. Ο οικονομικοτερος τρόπος στην Vodafone ειναι να επιλέξεισ το mms bundle που σου δίνει τη δυνατότητα να στέλνεις 10 mms τον μήνα στην τιμή τον 5 και κανονική χρέωση πέρα των 10 πρώτων. 2) Μέγιστο μέγεθος είναι τα 250kb. Όλα τα mms έχουν την ίδια χρέωση ανεξάρτητα από το μέγεθος. Ωστόσο, δεν μπορούν να δεχθούν και να στείλουν όλα τα κινητά τηλέφωνα mms τέτοιου μεγέθους. Το 810 και 850 μπορούν κανονικά. Δεν υπάρχει περιορισμός στους χαρακτήρες. 3) Μπορεί να ήταν στιγμιαίο τεχνικό πρόβλημα του δικτύου ή το mms σου ήταν πολύ μεγάλο ή περιείχε κάποιου είδους επισυναπτόμενο που δεν υποστηρίζονταν ή κάποιος άλλος λόγος που δεν γνωρίζω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 1) Οχι, δεν γινεται. Ο οικονομικοτερος τρόπος στην Vodafone ειναι να επιλέξεισ το mms bundle που σου δίνει τη δυνατότητα να στέλνεις 10 mms τον μήνα στην τιμή τον 5 και κανονική χρέωση πέρα των 10 πρώτων. 2) Μέγιστο μέγεθος είναι τα 250kb. Όλα τα mms έχουν την ίδια χρέωση ανεξάρτητα από το μέγεθος. Ωστόσο, δεν μπορούν να δεχθούν και να στείλουν όλα τα κινητά τηλέφωνα mms τέτοιου μεγέθους. Το 810 και 850 μπορούν κανονικά. Δεν υπάρχει περιορισμός στους χαρακτήρες. 3) Μπορεί να ήταν στιγμιαίο τεχνικό πρόβλημα του δικτύου ή το mms σου ήταν πολύ μεγάλο ή περιείχε κάποιου είδους επισυναπτόμενο που δεν υποστηρίζονταν ή κάποιος άλλος λόγος που δεν γνωρίζω... :) ...μέγιστο μέγεθος 300Kbytes! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 θεμα συσκευης. Στην ΤΙΜ που ξέρω, το δικτυο μεχρι 512 υποστηρηζει, οι παλαιοτερες συσκευες ομως μεχρι 100kb, και οι καινουργιες μεχρι 300kb. Δεν γνωρίζω εαν υπαρχει συσκευη που στελνει 512 kb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sphinxgr Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά ο φίλος μου δεν είχε λάβει τις ρυθμίσεις από το δίκτυο και γιαυτο δε το έλαβε το μήνυμα το οποίο ήταν 40kb. Ευχαριστώ και πάλι! (διατηρώ μια επιφύλαξη στο μέγιστο πλήθος χαρακτήρων βέβαια άλλα δε με απασχολεί και πολύ το θέμα! ) Υποθέτω βέβαια πως τα μεγέθη τα οποία αναφέρατε ισχύουν και για mms με video όπως και οι χρεώσεις βέβαια. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 παιδια μολις μου εστειλαν τις ρυθμισεις gprs k mms που τις ειχα χασει απο αναβαθμιση. το κινητο (6280) μπαινει στο ιντερνετ απο τον browser του αλλα δε μπορει να συνδεθει απο το opera mini η καποιο messenger(nimbuzz). πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση απο την 'διαμορφωση? παλια θυμαμαι εμπαινα απο opera ανετα... προτεινομενο σημειο προσβασης, ειναι κενο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts