Jump to content

Εθελοντές Ολυμπιακών Αγώνων

antonis_wrx
 Κοινοποίηση

Θα γραφτείτε εθελοντές για τους Ολυμπιακούς?  

158 members have voted

1. 1. Θα γραφτείτε εθελοντές για τους Ολυμπιακούς?

• ΝΑΙ
      46
    • ΟΧΙ
      107
    • ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ
      5

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos

Έχεις καταλάβει για ποιούς γίνονται οι Ολυμπιακοί αγώνες;

Hint: Πάντως όχι για το "Αρχαίο πνεύμα αθάνατο, αγνέ πατερά του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού"...

Gia tous organwtes ginetai gia emporikous logous distixws!Omws oi perissoteroi athlites(sxedon oloi) (ektos apo tis poly megales ventetes) to koitane ayto eite thelete na to pistepsete eite oxi!Giati gia na pas se tetoious agwnes kai APLWS na pareis meros thelei polla kila.......den tha pw thn leksi!Kaiti pou oi pleiopsifia den to exei!Gia na kaneis prwtathlitismo,kyrioi, thelei polla prosonta kai oxi mono talento!Thelei kyriws psyxika kai oloi aytoi oi agwnes(pagkosmia,paneyrwpaika k.a.) exoun skopo na antameipsooun KYRIWS PSYXIKA enan athliti!Oi Olympiakoi pou einai o YPSISTOS STOXOS twn athlitwn fantazeste ti antamoibh einai gia tous kopous aytwn twn anthrwpwn!Distixws oi sygxronoi Olympiakoi xreiazontai tous sponsores kai aytous tous organwtes giati dystyxws etsi exei kathierwthei ayth th epoxh!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

• Απαντήσεις 446
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον runner

Gia tous organwtes ginetai gia emporikous logous distixws!Omws oi perissoteroi athlites(sxedon oloi) (ektos apo tis poly megales ventetes) to koitane ayto eite thelete na to pistepsete eite oxi!Giati gia na pas se tetoious agwnes kai APLWS na pareis meros thelei polla kila.......den tha pw thn leksi!Kaiti pou oi pleiopsifia den to exei!Gia na kaneis prwtathlitismo,kyrioi, thelei polla prosonta kai oxi mono talento!Thelei kyriws psyxika kai oloi aytoi oi agwnes(pagkosmia,paneyrwpaika k.a.) exoun skopo na antameipsooun KYRIWS PSYXIKA enan athliti!Oi Olympiakoi pou einai o YPSISTOS STOXOS twn athlitwn fantazeste ti antamoibh einai gia tous kopous aytwn twn anthrwpwn!Distixws oi sygxronoi Olympiakoi xreiazontai tous sponsores kai aytous tous organwtes giati dystyxws etsi exei kathierwthei ayth th epoxh!

Λοιπόν. Βάλε μια άνω τελεία και άκουσε με.

Σωστά τα λές. Όντως για να κάνει κάποιος πρωταθλητισμό θέλει @@. Δεν αντιλέγω σε αυτό. Σε αυτο το οποίο αντιλέγω όμως είναι η αξία που δίνουμε στους αθλητές και σε όλους αυτούς τους "ερασιτέχνες πολίτες"

Ο όρος "ερασιτέχνης πολίτης" είναι δικό μου ευφυολόγημα και τον δίνω για να κατατάξω όλους αυτούς που κάνουν πράγματα τα οποία δεν έχουν άμεσο (μερικές φορες και καθόλου) όφελος προς το κοινωνικό σύνολο.

Για παράδειγμα. Ποιός έχει μεγαλύτερη κοινωνική αξία; αυτός που καλλιεργεί τομάτες, ή αυτός που τραγουδάει; Με λίγα λόγια σε ποιόν πρέπει να δώσουμε περισσότερη αξία; Σε αυτόν που μας διασκεδάζει ή σε αυτό που μοχθεί για να μας εξασφαλίσει πράγματα απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση;

Προσωπικά εγώ αισθάνομαι μεγαλύτερο δέος μπροστά σε κάποιον που κτίζει πολυκατοικίες, η καλλιεργεί πατάτες, παρά μπροστά σε αυτόν που παίζει μουσική σε ένα bar.

Κοινώνικά άχρηστοι λοιπόν οι πάσης φύσεως διασκεδαστές, αθλητές, σχεδιαστές μόδας, κτλ. Όλοι αυτοί που αποτελούν την αφρόκρεμα της κοινωνίας μάς και έχουμε μάθει να τους προσκυνούμε. Έχουμε μάθει να προσκυνούμε τους τυχάρπαστους και να περιφρονούμε ανθρώπους που χωρίς τις υπηρεσίες τους, η ζωή μας θα ήταν πολύ χειρότερη και ίσως να μην υπήρχε κάν.

Στην αρχαία Ελλάδα, που πάρα πολύ από εμάς έχουμε σαν πρότυπο, δεν υπήρχε επάγγελμα αθλητής. Αθλητές ήταν οι πολίτες οι οποίοι εξασκόντουσαν στον ελεύθερο χρόνο τους και πήγαιναν να αγωνιστούν για την δόξα της πόλης τους, όχι για μερικές δραχμές...

Στο χέρι μας είναι να συνειδητοποιηθούμε και να πάψουμε να προσκυνάμε είδωλα με πήλινα πόδια. Καιρός είναι να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Λαού τώ Λαώ;)

Υ.Γ. Μα καλά, είναι δυνατόν τώρα ο Πύρρος Δήμας να είναι ισόβαθμος με κάποιον που έχει φάει στον Ελληνικό Στρατό 12 χρόνια; Ταγματάρχης λέει...Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου...

I Am The One, Orgasmatron...

Αρχικό Μήνυμα από τον runner

Giati gia na pas se tetoious agwnes kai APLWS na pareis meros thelei polla kila.......den tha pw thn leksi!

Όντως πρέπει να έχεις πολλά κιλά @@! Αφού να φανταστείς μέχρι και οι γυναίκες έχουν βγάλει @@!

Θάνου: "Έχει χοντρύνει η φωνή μου τώρα τελευταία αλλά στα @@ μου"...

Κυριολεκτικά όμως... ;)

Το πιάσαμε; :p

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

Όντως πρέπει να έχεις πολλά κιλά @@! Αφού να φανταστείς μέχρι και οι γυναίκες έχουν βγάλει @@!

Θάνου: "Έχει χοντρύνει η φωνή μου τώρα τελευταία αλλά στα @@ μου"...

Κυριολεκτικά όμως... ;)

Το πιάσαμε; :p

:p :p :p :p :p

@astrolabos

Η συλλογιστική σου είναι σωστή, άλλα έχει ένα μικρό κενό. Μπορεί οι υπηρεσίες που προσφέρει ο χτίστης πχ (όπως αναφέρεις) να είναι πιο πολύτιμες από τις υπηρεσίες του Κεντέρη όταν τρέχει ή του Κακλαμανάκη.

Όμως, ο άνθρωπος σε αντίθεση με τα ζώα δεν ενδιαφέρεται μόνο για τροφή την τροφή και τη στέγη (οκ τα ζώα δεν έχουν στέγη, αλλά φωλιές κτλ) αλλά και για "ανώτερα", πολιτισμικά και πνευματικά αγαθά. Έτσι, αφού εξασφαλίσει τον άρτο, θέλει και τον πολιτισμό (θέατρο, κινηματογράφο, αθλητισμό ). Το πρόβλημα είναι ότι εμείς στην Ελλάδα δεν έχουμε καλά καλά τα πρώτα εξασφαλισμένα, ώστε να κοιτάμε μετά τον αθλητισμό. Έλα όμως που διψάμε για πολιτισμό :p

Δεύτερο, ίσως όπως είπες ο χτίστης να μου είναι άμεσα πιο χρήσιμος και για αυτό τον "τιμώ". Πόσοι όμως είναι οι κτίστες ή ή και πόσοι οι αθλητές που μας "δίνουν" μετάλλια. Κι εγώ κι εσύ μπορούμε αύριο μεθαύριο να πάμε να δουλέψουμε στην οικοδομή. Δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε ξεκούραστο. Θα τη μάθουμε όμως τη δουλειά.

Μπορώ όμως να πάω να γίνω Κακλαμανάκης έτσι εύκολα? Ή να γίνω ... Βίσση :p χωρίς να έχω τη φωνή (και να κάνω και εγχείριση αλλαγής φυλλου :p )

Α και κάτι άλλο, ως προς τους αξιωματικούς. Όχι ότι ένας ταγματάρχης τρώει κιόλας τα νιάτα του στο στρατό... Και μια χαρά πληρώνονται για να κάθονται και νωρίς νωρίς βγαίνουν στην σύνταξη (και τι σύνταξη ε;τις συντάξεις στρατιωτικών και δικαστικών τις ζηλεύει πολύς κόσμος)

DaTaMaN

Συμφωνώ στα βασικά, αλλά όχι θα ξοδέψουμε 3.5 τρις και δε θα έχουμε καθόλου έσοδα. Ας μην τα ισοπεδώνουμε. Ίσως (σίγουρα για μένα) να έχουμε αρνητικό ισοζύγιο, αλλά θα έχουμε και έσοδα, όσο κι αν αυτά δε θα είναι ικανά να καλύψουν τα έξοδα: τα εκατομύρια (ή όσοι θα είναι) των τουριστών νομίζεις ότι δε θα αφήσουν τα ωραία τους Ευρώ για φαγητό, διασκέδαση, μεταφορές, επικοινωνίες? Από όλα αυτά το κράτος δεν εισπράτει 18% ΦΠΑ? Δεν παίρνει και φόρο εισοδήματος στο τέλος από τους επαγγελματίες? Και τα (αυξημένα) έσοδα από τον τουρισμό είναι ένα μόνο παράδειγμα.

Αρχικό Μήνυμα από τον gmac

Μπορώ όμως να πάω να γίνω Κακλαμανάκης έτσι εύκολα? Ή να γίνω ... Βίσση :p χωρίς να έχω τη φωνή (και να κάνω και εγχείριση αλλαγής φυλλου :p )

Χωρίς να θέλω να το πάιξω έξυπνος, έχω δουλέψει οικοδόμος και πίστεψε με θέλει περισσότερα @@ απο όλη την ολυμπιακή ομάδα μαζί για να αντέξεις στην οικοδομή.

Βέβεια δεν τα ισοπεδώνω όλα. Φυσικά και ο άνθρωπος χρειάζεται και πνευματική διασκέδαση. Αλλα ειλικρινά πές μου, εσύ διασκεδάζεις πνευματικά με το "Μασάι" της κοκκίνου ας πούμε, ή με το ελληνικό ποδόσφαιρό; Δε λέω εκτονώνεσαι, αλλά άλλο εκτόνωση και άλλο διασκέδαση. Εσείς ανέχεστε να δουλεύετε εκεί που δουλεύετε, όπως δουλεύετε και τα λεφτά που θα βγάλετε εσείς σε ένα χρόνο να τα βγάζει ο άλλος σε ένα βράδυ;

I Am The One, Orgasmatron...

πέστα ρε αστρολάβε, πέστα γαμώτο! τα έχουμε χάσει εδωπέρα, όλα έχουν έρθει άνω κάτω. όχι όμως μόνο στο τζατζικιστάν, παντού. μας πρήξαν οι τηλεοράσεις και οι εφημερίδες τα α@@@ με τον Μπέκαμ και κάθε ασήμαντο τραγουδιστή, ποδοσφαιριστή ή τσιμπουκαλοαρπ...α (αλλοιώς, τραγουδίστρια, μοντέλα κτλ!). μας θέλουν να ασχολούμαστε με ασήμαντα και με ασήμαντους, ότι δηλαδή είναι και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι.

σχετικά με τα σχόλια σου για την κοινωνική προσφορά, πολύ σωστές οι σκέψεις. σχετικά επίσης με την πεζή ελληνική καθημερινότητα, ζωγράφισες!

το θέμα όμως είναι τί κάνουμε; πιστεύω ότι κάποιοι που θέλουν να συμμετάσχουν ως εθελοντές ειλικρινά πιστεύουν ότι αυτό το γεγονός θα σηματοδοτήσει μία αλλαγή πορείας, μία εξωστρέφεια, μία αισιοδοξία. άλλοι, με απαισιόδοξη διάθεση θεωρούν κάτι τέτοιο αυταπάτη. ποιός θα βγεί αληθινός θα το δείξει ο χρόνος.

Αρχικό Μήνυμα από τον DaTaMaN

Oso gia to metro,tram ktl 8a ginontousan etsi kai alliws.(to metro eprepe na eixe teleiwsei apo to 98).

Σίγουρα θα γινόντουσαν κάποια στιγμή αλλά όπως υπάρχει το 2004 κ τους πιέζει αρκετά θα φροντίσουν να τα έχουν έτοιμα μέχρι τον ΙΟύνιο.. Αλλιώς άποψη μου είναι ότι θα τα περιμέναμε τίποτα 2 χρόνια παραπάνω. Κ αυτό για κάποιον που γυρνάει όλη την μέρα με συγκοινωνίες έχει μεγάλη σημασία

Α και κάτι άλλο, ως προς τους αξιωματικούς. Όχι ότι ένας ταγματάρχης τρώει κιόλας τα νιάτα του στο στρατό... Και μια χαρά πληρώνονται για να κάθονται και νωρίς νωρίς βγαίνουν στην σύνταξη (και τι σύνταξη ε;τις συντάξεις στρατιωτικών και δικαστικών τις ζηλεύει πολύς κόσμος)

[offtopic]Μπορεί να είναι σχετικά υψηλόμισθοι αλλά τρώνε τρομερό πήξιμο! Δεν γνωρίζουν "πατρίδα", κάθε 2-3 άντε 4 χρόνια να τρέχεις αλλού δεν είναι και ότι πιο εύκολο και μιλάω από προσωπική εμπειρία (γεννήθηκα Βέροια, βαφτίστηκα Δράμα, έζησα Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Λήμνο και Έδεσσα πίστεψε με δεν είανι ότι πιο εύκολο)! Άσε που δεν έχουν ωράριο, ειδικά αν βρίσκεσαι σε "ακριτικές" περιοχές! Τέσπα δεν είναι αυτό το θέμα μας![/offtopic]

Αρχικό Μήνυμα από τον astrolabos

Εσείς ανέχεστε να δουλεύετε εκεί που δουλεύετε, όπως δουλεύετε και τα λεφτά που θα βγάλετε εσείς σε ένα χρόνο να τα βγάζει ο άλλος σε ένα βράδυ;

Δε διαφωνώ, αλλά το θέμα μας εδώ είναι ο Εθελοντισμός και οι Ολυμπιονίκες, το Ολυμπιακό (υποτίθεται) πνεύμα για το οποίο κάποιος θα πάει εθελοντής κτλ κτλ.

Τα λεφτά που βγάζει η κάθε Κοκκίνου, Βανδή, Τσαλίκης κτλ κτλ είναι άλλο θέμα κι άλλωστε όσο υπάρχουν κορόιδα΄/λεφτάδες/νεόπλουτοι που θα ακουμπάνε μερικές χιλιάδες ευρώ για τραπέζι, μπουκάλια και λουλούδια τότε θα βγάζουν κι αυτοί λεφτά και στο κάτω κάτω μαγκιά τους.

Αλλά όπως είπα αυτό είναι άλλο θέμα κι αν κάποιος πάει εθελοντής δε θα πάει ούτε για την Κοκκίνου ούτε τη Γαρμπή ούτε τη Θεοδωρίδου. Εκτός αν μου πείτε ότι είναι όλοι μέρος του ίδιου συστήματος, αλλά και πάλι ξεφεύγουμε.

Σε γενικές γραμμές όμως συμφωνώ μαζί σου.

Edit:

@Bayern

Έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί έτσι.

File astrolabe exw doulepsei kai kapoio kairo se oikodomi kai genika se ergasies pou xreiazontai tetoiu eidous xeirwnaktikes ergasies kaia yto to ekana gia ligo xroniko diasthm giati den eixa poly xrono kai to ekana anagkastika!

Taytoxrona omws kanw athlitismo 13 xronia!Ta teleytaia 5 kanw stibo kai malista "prwtathlitismo"(einai oros pou xrhsimopoieitai ston athlitismo kai den einai kati pswnistiko gia osous den skeroun) kai se pliroforw oti an eisai swstos athlitis xwris ntopes kai tetoia einai poly pio dyskolo apo oso fantazese!Katse kai kane 4 wres sklhrh proponhsh se diafores kairikes sinthikes(ton xeimwna na brexei katarraktwdws,na exei 0 bathmous,na fysaei,na xionizei k.a. kai to kalokairi na exei 40bathmous kai esy na eisai katw apo ton hlio oles aytes tis wres) kai meta pes mou an einai eykolo h' oxi!Epeidh agapaw ton athlitismo kai exw "ponesei" se pollous tomeis ola ayta ta xronia(swmatika kai psyxika) parola ayta tha synexisw na to sthrizw!Akoma den ton sygkrinw me tous tragoudistes kai kati gtetoius kallitexnes giati twra poia kai h koutsh maria ginetai tragoudistria h' ithopoios h' den kserw ki egw ti allo enw osa xronia kai na perasoun.oso oi epoxes kai an allaksoun gia na gineis ATHLITIS (me olh thn shmasia ths leksis) thelei TERASTIA prospathia!

Oson afora tin Thanou....edw yparxei kati pou den mporw na to analysw kaitaytoxrona den mporw na to parw dhmosia alla den einai etsi opws to parousiazoun oi perissoteroi!Oi athlites pou ntoparontai se bathmo AHDIAS einai aytoi oi opoioi kanoun kati gia ena xrono kai meta eksafanizontai(se ayto omws symballei kai kati akoma...)!Kapoioi pou ntoparontai kai menoun gia kapoia xronia prwtoi fainontai apo diaforous paragontes kai parte paradeigma thn Amerikanikh omada!Nomizete oti den ntoparontai!H MEGALH THS NTOPAS SXOLH einai oi Amerikanoi!Apo to 88(an den kanw lathos) oi athlites aytoi(pou ntropiazoun ton oro athlitismo) mexri twra prosfata htan mesa sthn ntopa!Omws meta apo thn martyria enos ggiatrou tis omadas pou paratithike arxise na ellatwnetai to fainomeno gia na mhn apokalyfthoun!

Kati teleytaio......kamia fora oi athlites ntoparontai kai xwris na to kseroun!!!Ayto ginetai otan dexontai oti tous pasaroun kai den ton psaxnoun kai monoi tous!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx

Σίγουρα θα γινόντουσαν κάποια στιγμή αλλά όπως υπάρχει το 2004 κ τους πιέζει αρκετά θα φροντίσουν να τα έχουν έτοιμα μέχρι τον ΙΟύνιο.. Αλλιώς άποψη μου είναι ότι θα τα περιμέναμε τίποτα 2 χρόνια παραπάνω. Κ αυτό για κάποιον που γυρνάει όλη την μέρα με συγκοινωνίες έχει μεγάλη σημασία

Tα εργα καθυστερουν επειδη λαμογιαζουν καποιοι, δηλαδη δεν χρειαζεται το 2004 για να κανεις ενα εργο στην ωρα του.

Αρχικό Μήνυμα από τον akatsim

Tα εργα καθυστερουν επειδη λαμογιαζουν καποιοι, δηλαδη δεν χρειαζεται το 2004 για να κανεις ενα εργο στην ωρα του.

Να το τελείωσουμε εδώ γιατί βγαίνουμε τελείως off-topic... Αν κ για να κάνουμε τα έργα με την@@ που μας δέρνει νομίζω ότι χρειάζεται το 2004΄...

Σορρυ που απανταω μονο για αυτο αλλα κι εγω γιος στρατιωτικων ειμαι (και οι δυο) ή μαλλον ημουν γιατι παραιτηθηκαν. Να σας πω οτι μονο στο δημοτικο αλλαξα τρια σχολια δηλ. 3 πολεις Λημνο, Σερρες κ.λ.π. Και οι μισθοι τους δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ αξιολογοι.Ολοι εχουν την εντυπωση οτι οι στρατιωτικοι παιρνουν τα κερατα τους αλλα δεν ειναι ετσι, ουτε και για τις συνταξεις τους.

Btw δηλωσα για εθελοντης για πολλους και διαφορους λογους οι οποιοι εχουν ανφερθει εδω μεσα.

Αυτααα...

Αρχικό Μήνυμα από τον Flyboy

Σορρυ που απανταω μονο για αυτο αλλα κι εγω γιος στρατιωτικων ειμαι (και οι δυο) ή μαλλον ημουν γιατι παραιτηθηκαν. Να σας πω οτι μονο στο δημοτικο αλλαξα τρια σχολια δηλ. 3 πολεις Λημνο, Σερρες κ.λ.π. Και οι μισθοι τους δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ αξιολογοι.Ολοι εχουν την εντυπωση οτι οι στρατιωτικοι παιρνουν τα κερατα τους αλλα δεν ειναι ετσι, ουτε και για τις συνταξεις τους.

Btw δηλωσα για εθελοντης για πολλους και διαφορους λογους οι οποιοι εχουν ανφερθει εδω μεσα.

Αυτααα...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ήθελα να προσβάλω τους στρατιωτικούς. Απλώς είπα ότι δεν είναι ιδιαίτερα κουραστική δουλειά, αλλά δεν είχα σκεφτεί τον παράγοντα των μετακινήσεων.

Επίσης βγαίνουν αρκετά νωρίς στη σύνταξη και η σύνταξή τους είναι αρκετά αξιόλογη σε σχέση με άλλες κοινωνικές ομάδες.

Ξαναλέω και πάλι ότι δε θέλω να προσβάλω τους στρατιωτικούς, πόσο μάλλον να τους υποτιμήσω :o . Σε καμιά περίπτωση.

Δεν καταλαβαίνω όμως (που λέει κι ο Καψής) που είναι το πρόβλημα να κάνουμε κάποιον Ολυμπιονίκη αξιωματικό του στρατού τιμητικά. Φυσικά στην περίπτωση που κάνουμε αξιωματικό κάποιο μη Έλληνα, εκεί εντάξει γιατί υπάρχει όντως κάτι το παράδοξο. Στις λοιπές περιπτώσεις όμως δεν το βρίσκω μεμπτό.

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΣ...
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ!

Δε πα να τους κάνουνε και αστροναύτες! Το σεβασμό σαν στρατιωτικοί δεν θα τον έχουν, παρά σαν ολυμπιονίκες! Πάντα μιλάμε για τους Έλληνες. Δεν συζητάμε το ΓΕΓΟΝΟΣ να γίνονται ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ στρατού αλλοδαποί που πλασάρονται ως Έλληνες! Αυτό είναι απαράδεκτο! Όπως προείπα δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να περάσει ένα κονδύλι για να παίρνουν κάποιο μισθό, είναι προτιμότερο από το να ξεφτυλίζουν την ιδέα του ελληνα αξιωματικού όσο αυτή υφίσταται ακόμα!

Και κάτι άσχετο! Μου φάινεται ότι μερικοί από αυτόυς που αποκαλούμε ολυμπιονίκες δεν αξίζουν να φέρουν αυτόν τον "τίτλο"! Είναι μεγάλο πράγμα να είσαι ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ με ότι αυτό συνεπάγεται...

Ο Κεντέρης τελικά δεν κατεβαίνει στο παγκόσμιο λόγω ενόχλησης στους προσαγωγούς... Του ευχόμαστε ταχεία αναρρωση και με το καλό να ξεπεράσει το "τραυματισμο" του και να επιστρέψει υγιής στους αγώνιστκούς χώρους!

Πάντως οι Γερμανοί που έγραφαν αυτά τα ύποπτα άρθρα περί χρήση αναβολικών απο τον ΈΛΛΗΝΑ (ναι αυτός ειναι καθαρός :)) χρυσό ολυμπιονίκη, παγκόσμιο και ευρωπαίο πρωταθλητή, πρέπει να χάρηκαν πολύ και να πήραν τροφή για περαιτέρω κακεντρεχή σχόλια :mad:

Ελπίζουμε να μην έχουν ούτε την ελάχιστη δόση αλήθειας..

Κράξιμο ο Κεντέρης από τις εληνικές αθλητικές εφημερίδες...

Φίλαθλος:" Τραυματίας δήλωσε ο Κώστας Κεντέρης και δεν τρέχει. Δεν συνεννοηθηκε με ΣΕΓΑΣ ποτε... πόνεσε " :whistle:

Sportime: "Ο χειρισμός στο θέμα του τρυματισμού τους εκθέτει όλους. ΕΝΟΧΟΙ. Κώστας Κεντέρης, Χρήστος Τζέκος, Βασίλης Σεβαστής, Οδυσσέας Παπατώλης..."

http://users.otenet.gr/~toscana/filathlos.jpg

http://users.otenet.gr/~toscana/spor.JPG

Ο κ.Λιάνης αποκάλυψε επίσης ότι μετά από απόφαση του αθλητή και του προπονητή του, ο Κώστας Κεντέρης θα υποβληθεί αυτοβούλως σε έλεγχο ντόπινγκ εντός των προσεχών ωρών , για να μπει επιτέλους τέλος στα κακόβουλα σχόλια που κυκλοφοροιύν το τελευταίο διάστημα και αφορά τον μεγάλο Ελληνα αθλητή.

Από το flash.gr

Ο κ.Λιάνης αποκάλυψε επίσης ότι μετά από απόφαση του αθλητή και του προπονητή του, ο Κώστας Κεντέρης θα υποβληθεί αυτοβούλως σε έλεγχο ντόπινγκ εντός των προσεχών ωρών , για να μπει επιτέλους τέλος στα κακόβουλα σχόλια που κυκλοφοροιύν το τελευταίο διάστημα και αφορά τον μεγάλο Ελληνα αθλητή.

Από το flash.gr

Και ποιός μπορεί να εγγυηθεί οτι θα μας ανακοινώσουν τα πραγματικά αποτελέσματα!

Μήπως το παίζει Κακλαμανάκης...; :o

Καλα, το ξευτιλισανε πια. Ελεος. Οσο και να θελουμε σαν Ελληνες να προστατεψουμε τους δικους μας, καποτε τα παιρνεις στο κρανιο. Αορατοι αθλητες καταντησαν πια.

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Από το flash.gr

Και ποιός μπορεί να εγγυηθεί οτι θα μας ανακοινώσουν τα πραγματικά αποτελέσματα!

Μήπως το παίζει Κακλαμανάκης...; :o

E δε νομίζω να είναι κι η παγκόσμια ομοσπονδία στο "κόλπο" και να έχουν συνεννοηθεί για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Άλλωστε αυτοί τι συμφέρον έχουν?

Το μόνο που δέχομαι είναι ότι ούτως ή άλλως αυτά που παίρνουν οι αθλητές δεν τα "πιάνει" το τεστ. Αλλά και πάλι, αφού είναι έτσι, γιατί ο κεντέρης να "προσποιηθεί" τραυματισμό για να γλυτώσει το τεστ, αφού τελικά θα το κάνει? :worry: :wacko: :blink:

E δε νομίζω να είναι κι η παγκόσμια ομοσπονδία στο "κόλπο" και να έχουν συνεννοηθεί για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. ?λλωστε αυτοί τι συμφέρον έχουν?

Μόνο η Παγκόσμια Ομοσπονδία κάνει έλεγχο; :worry:

Αν, λεω αν, εκανε τον τραυματια, το εκανε προφανως για να μην φαει τσαπου διοτι οπως λενε οι ειδικοι δεν ειναι σε καλη κατασταση, σε σχεση με τους αντιπαλους του. Για να μη χαλασει το image του.

Nte kai kala πρεπει να ντοπαρετε ε?

Ντε και καλα οποιος εχει λεφτα κλεβει?

Ντε και καλα τα εργα γινονται για να φανε καποιοι?

Νετε και καλα οποια γυναικα κανει κατι γαμηθηκε για να το πετυχει?

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ... Για Ελληνα αθλητη μηλαμε, οχι για Τουρκο....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αρχικό Μήνυμα από τον KostasV

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ... Για Ελληνα αθλητη μηλαμε, οχι για Τουρκο....

Αν ήταν τούρκος η κακεντρέχεια θα ήταν δικαιολογημένη;

Τον Κεντέρη πρέπει να τον προστατεύουμε επειδή είναι καθαρός ή επειδή είναι Έλληνας;

Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι ο Κεντέρης είναι καθαρός. Και μιας και είμαστε μικρή χώρα ΔΕΝ έχουμε την πολυτέλεια να βγάζουμε 10 Κεντέρηδες το χρόνο αλλά ένα Κεντέρη ανά 10ετία και γι αυτό ΠΡΕΠΕΙ να τον προστατεύουμε. Το αν διαφωνώ με την κοροϊδία που λέγεται Ολυμπιάδα δεν έχει καμία σχέση με το να πιστεύω ότι πρέπει να προστατεύουμε ό,τι καλό έχουμε.

Το τι γίνεται στην περίπτωση που ο Κεντέρης δεν είναι καθαρός δεν το σκέφτομαι επειδή πιστεύω ότι είναι καθαρός. Και αν μη τι άλλο, αν δεν ήταν καθαρός ή τουλάχιστον το ίδιο "βρώμικος" με τους υπόλοιπουν, τα κοράκια της IAAF θα το είχαν ανακαλύψει.

Θυμάστε πόσο εύκολα "βρήκαν" ντοπέ εκείνο τον Καναδό και του αφαίρεσαν το απίστευτο 9.79. Αν νομίζετε ότι ο Καρλ Λιούις ήταν καθαρός δεν έχετε παρά να δείτε πως έχει καταντήσει.

Μαϊμούδαρχος