Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλά παιδιά σας βλέπω και σας θαυμάζω, στο θέμα του android έχω μείνει πολύ πίσω, αλλά γενικά βλέπω ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο στις γνώσεις απο ότι παλιά. Δεν βλέπω την ώρα να καταφέρω να έρθω στο club του HD2. (Δυστυχώς θα πρέπει να διαβάσω και όλες τις σελίδες :( αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι). Να φτιάξουμε και κανά οδηγό, για "Το πως να στήσετε στα μέτρα σας ένα android σύστημα".

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το'χω σκεφτεί πολλές φορές για οδηγό και λοιπές οδηγίες και tips αλλά είναι τέτοιες οι εξελίξεις που ότι και να πεις σήμερα μεθαυριο θα έχει ξεπεραστεί κατά πάσα πιθανότητα . Το dualboot at hd2 είναι μια πολύ περίεργη αίσθηση και εθισμός λόγω της ταχύτητας των εξελίξεων ή ανεβαίνεις στο τραίνο και τρέχεις ή δεν ασχολείσαι καθόλου και δεν δίνεις καμία σημασία γιατί αλλιώς θα ζαλιστείς ...

αν δεν το ζήσεις δςν θα καταλάβεις , κάποια στιγμή θα τελειώσει βέβαια όλη αυτή η γιορτή , αλλά μέχρι τότε ζούμε μια πολύ ενδιαφέρουσα εποχή . Σταματώ εδώ μην ξεφύγω σε ποιήματα και αβρότητες άλλου επιπέδου....

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Administrators
Ότι σημαντικό εμφανίζεται, μπορούμε να το λέμε στον mod ioathe να το βάζει στο δεύτερο post που είχα φτιάξει αρχικά για αυτόν ακριβώς το λόγο. Δυστυχώς πια δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω edit.

Modpic.gif

Η ρομ ειναι απιστευτα καλη παιδια....αν ειναι η beta ετσι , πως θα ειναι η κανονικη release ?:lol:
Την δοκίμασα το πρωί, πρώτο μπουταρισμα πρέπει να έκανε ένα λεπτό ,είναι ταχυτάτη:)

χαρη στην προτροπη του χρηστου(bbb) εβαλα και γω και android στο hd2,μεχρι τωρα δοκιμασα δυο -τρεις αλλα εμενα επειδη μου αρεσει το sense εχω την 1.7revolution και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

θελω να ρωτησω τι παραπανω μπορω να εχω με την 1.2 ds?

Aυτή η ρομ πραγματικά με έκανε να αναθεωρήσω την άποψή μου,σχετικά με την χρησιμότητα του sense στο android.Τώρα μελετώ το θέμα ποστάρετε τη homescreen σας και βλέπω ότι υπάρχουν τόσα πολλά widgets στο android που μπορούν να κάνουν τις οθόνες πραγματικά ξεχωριστές και πανέμορφες,χωρίς την ανάγκη του sense

εχετε δικιο πολυ καλη και γρηγορη αλλα εγω ειχα ενα προβλημα με τις επαφες και την εβγαλα.μηπως ξερει κανεις γιατι εκανα επαναφορα τις επαφες με το sprite migrate πηγα μετα στο contacts που εχει για να βαλεις ποιες επαφες δουλευεις ποιο πολυ και μου ελεγε δεν υπαρχουν επαφες.γιατι ξερει κανεις??????????

και ποιο λινκ ακριβως κατεβασατε απο αυτη τη version??????

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518

Edited by haritos14

Πρέπει απαραίτητα να συγχρονίσεις με gmail ή να κάνεις εισαγωγή vcf αρχείου από ένα sense build.

Για το δεύτερο θα φορτώσεις το sense build που έχεις και θα πας στα πρόσωπα--->μενού--->εξαγωγή σε κάρτα sd

Επειτα θα μπουτάρεις στο νέο build και θα κάνεις στις επαφές εισαγωγή από κάρτα sd και θα επιλέξεις τον gmail λογαριασμό σου που θέλεις να περάσεις τις επαφές.Προσωπικά για αυτό το build ακολούθησα τον δεύτερο τρόπο και έφτιαξα ένα νέο gmail λογαριασμό γιατί στο κανονικό μου gmail,έχω ήδη κάποιες επαφές και ήθελα να αποφύγω να γίνει κάποιο μπέρδεμα με διπλές καταχωρήσεις κτλ

Από την άλλη βέβαια αν έχεις ήδη τις επαφές σου στο gmail,μπορείς απλά να κάνεις συγχρονισμό

ταχύτητα, ταχύτητα, ταχύτητα!

Ok, η superam 1. 2 από ταχύτητα είναι super από ότι έχω καταλάβει από τα post. Αλλά μήπως έχουμε κάποια εξέλιξη και από κατανάλωση μπαταρίας;;; (Έχω στημένη την 1.7froYo Sense του mdj και το μόνο πρόβλημά μου είναι η κατανάλωση μπαταρίας :confused: )

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

1. Εβαλα κι εγω για δοκιμη "darkstone_SuperRAM_Froyo_v1.2Beta".

Δε μου δουλεύουν τα 2 αριστερα buttons "home" και "κλήσης" (επειτα απο restore μπολικων προγραμματων με titanium backup). Καμια idea???

Επίσης μου βγαζει και μηνυμα "Απομένει λιγος ελεύθερος αποθηκευτικός χωρος στο τηλεφωνο"... "Εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος τηλεφωνου" μου δειχνει 22,95MB!!! Μάλλον το υπερφόρτωσα??? Πρεπει μηπως να κανω κατι με το Data.img που εχει βαλει ο Darkstone και ειναι μικρο 256MB?? (να το διαγραψω ισως...??)

Απο καταναλωση μπαταριας μετριο προς καλο... Πάντως πραγματικα ειναι εντυπωσιακα γρηγορο build αυτο, περιμενουμε και την τελικη εκδοση...

O Darkstone λεει: "I have included a 256MB data.img, however you can use any size that you wish if you have your own data.img.

I highly recommend starting with a new data.img regardless of whether you have used this build previously. There is some changes that may conflict with your current image".

Ποιο data.img εννοεί να παρουμε για περισσότερα MB??? Απο οποιοδήποτε άλλο build εννοει ο μάγειρας να το πάρουμε???

edit: τελικα απο εδω εχει οδηγιες για να μεγαλωνεις το data.img. Δεν τα καταφερα όμως γιατι δε μπορεσα καν να ανοιξω το προγραμματακι "TopoResize" απο το pc.

Κάπου έτοιμο να το βρω ισως το data.img 1GB???

2. Τελικα απο πλευρας καταναλωσης μπαταριας, το καλυτερο και με διαφορα απο οσα δοκιμασα (και για καθημερινη χρηση) ειναι το "MDJ_Revolution_HD_v._1.2_MDJ_S7.7HD", καλυτερο και απο Wm σε καταναλωση ενεργειας, απλα αργει λιγακι παραπανω στο ξεκινημα αλλα Ok...

Edited by fpap71

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

....Κάπου έτοιμο να το βρω ισως το data.img 1GB???...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

[bUILD][18.12.2010] darkstone SuperRAM FroYo v1.5 [kernel: Hastarin custom]

Εβαλα εχθες την 1,2 super ram αλλα δεν μου αφηνε να τρεξω και να εγκαταστησω τον louncer pro ουτε το νεο μαρκετ και φυσικα δεν μπορουσα να διαλεξω τα χρησιμα(οπως το friend).εβαλα παλι την πρωτη εκδοση και επανεφερα με titanium αλλα παλι δεν μπορω να εγκαταστησω το νεο market.παντως την μπαταρια ακομα και με τι θεοβαρη hd4,3 που εχω σε αλλη καρτα την τσακιζει.και μια αλλη ερωτηση κυριως για τα build τα παλιοτερα.πως γινεται στην εκκινηση αλλα και κατα την διαρκεια της χρησης να μην φωρτωνονται ενα καρο εφαρμογες.τρεχω τωρα την desire και εκλεισα ολα τα προγραμματα ανοιξα το tapatalk,ειμαι σιγουρος οτι αν παω στην διαχειρηση θαλ δω καμια 10ρια προγραμνατα οπως το hancent sms κτλ να τρεχουνε βαρινοντας ιδη την πολυ βαρια ρομ.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

[bUILD][18.12.2010] darkstone SuperRAM FroYo v1.5 [kernel: Hastarin custom]

Aλλη μια εξαιρετική δουλειά του darkstone.Πριν την εγκαταστήσετε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στο readme.txt

σχετικά με την εισαγωγή των επαφών και σβήστε το φάκελο Data από το android\root μετά την πρώτη εκκίνηση

Το data.img των 256mb που έχει αρχικά το build έχει κατελλειμένα 36,4mb.Aπό το λινκ εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301 είναι μόνο τα 1,4mb κατελλειμένα.Για αυτό έκανα resize το 256 σε 1gb μέσω ubuntu linux.Με το toporesize δεν έβγαλα άκρη.

http://www.multiupload.com/P2FPET7KBP

Οσοι έχουν τον launcherpro plus λόγω των widgets friends,calendar κτλ μπορούν πριν την πρώτη εκκίνηση να πάνε στο φάκελο Android\root\Data\app και να αντικαταστήσουν το com.fede.launcher-1.apk που είναι απλός launcher pro με το apk του plus

Ενα πρόβλημα που παρατήρησα είναι το robo voice.Μετά την εκκίνηση πρέπει κάθε φορά οπωσδήποτε να κάνουμε μια δοκιμαστική κλήση με ανοιχτή ακροάση,για να φύγει το robo voice.Στην 1.2 αρκούσε να το κάνουμε μόνο την πρώτη φορά που ξεκινούσε το build

Edited by bbbb

Εγκατάσταση του apk http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9868963&postcount=784 μέσω κάποιου file explorer

Aλλη μια εξαιρετική δουλειά του darkstone.Πριν την εγκαταστήσετε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες στο readme.txt

σχετικά με την εισαγωγή των επαφών και σβήστε το φάκελο Data από το android\root μετά την πρώτη εκκίνηση

Το data.img των 256mb που έχει αρχικά το build έχει κατελλειμένα 36,4mb.Aπό το λινκ εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301 είναι μόνο τα 1,4mb κατελλειμένα.Για αυτό έκανα resize το 256 σε 1gb μέσω ubuntu linux.Με το toporesize δεν έβγαλα άκρη.

http://www.multiupload.com/P2FPET7KBP

Οσοι έχουν τον launcherpro plus λόγω των widgets friends,calendar κτλ μπορούν πριν την πρώτη εκκίνηση να πάνε στο φάκελο Android\root\Data\app και να αντικαταστήσουν το com.fede.launcher-1.apk που είναι απλός launcher pro με το apk του plus

Ενα πρόβλημα που παρατήρησα είναι το robo voice.Μετά την εκκίνηση πρέπει κάθε φορά οπωσδήποτε να κάνουμε μια δοκιμαστική κλήση με ανοιχτή ακροάση,για να φύγει το robo voice.Στην 1.2 αρκούσε να το κάνουμε μόνο την πρώτη φορά που ξεκινούσε το build

αν βάλουμε από την αρχή το data το μεγαλύτερο πειράζει?

είναι λίγο πολύπλοκη η διαδικασία και δεν ξέρω ακριβώς τι να

κάνω.αν βάλουμε το data 2gbποια θα είναι η διαφορά ?

Edited by gkionis

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

αν βάλουμε από την αρχή το data το μεγαλύτερο πειράζει?

είναι λίγο πολύπλοκη η διαδικασία και δεν ξέρω ακριβώς τι να

κάνω.αν βάλουμε το data 2gbποια θα είναι η διαφορά ?

Εγώ πήρα από ΕΔΩ και έβαλα!!!

Δοκίμασα επίσης και έκανα resize αυτο που περιέχεται στο .rar με το toporesize και δούλεψε!!!

Εβαλα αυτη τη version MDJ FroYo Streak Lite v. 0.5 RAM Edition και παω στα μηνυματα και δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο πως μπορω να το βαλω???????????

Τι να σου πω...σε μένα απλά δεν δουλεύει το wifi. Όπως προείπα, έχω περάσει τον κωδικό, βλέπει το δίκτυο και μετά κάνει συνέχεια connecting & disconnecting.

Έκανα delete το προηγούμενο copy της ρομ και την ξαναέβαλα μπας και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα.

Βλέπει το δίκτυό μου, έχει δεχθεί τον κωδικό και συνδέεται αλλά στο καπάκι κάνει disconnect!

Αυτό γίνεται συνέχεια. Από WinMo rom έχω την Omega 20 & radio το 2_15_50_14

Resolved...έκανα add το νέο MAC στο δίκτυό μου και όλα οκ lol

Edited by ArxOn

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777

Ξεκίνησε και το μαγείρεμα της νέας έκδοσης Gingerbread

1) Note 8

2) Note III