bbbb Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 (edited) Ισως να χάνεις λίγο σε απόλυτες επιδόσεις αλλά προσωπικά θεωρώ ότι το να τρέχουμε τον επεξεργαστή συνεχώς στις υψηλότερες συχνότητες του,δε του κάνουμε καλό.Ισως να κάνω και λάθος αλλά νομίζω ότι η πρόληψη ειναι καλύτερη από την θεραπεία.Eπισης ξαφνικά reboots μπορεί να οφείλονται και σε υψηλά χρονισμένο επεξεργαστή.Μπορεί να έχουμε όλοι τον ίδιο επεξεργαστή αλλά δεν σηκώνουν όλοι οι επεξεργαστές ως ξεχωριστές μονάδες,το ίδιο οverclock/underclock edit Επιστροφή στην nrg diet με kernel marc1706 0.18.Καλή η tbd αλλά η nrg diet μου φαίνεται πιο γρήγορη Edited February 13, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 ... Επιστροφή στην nrg diet με kernel marc1706 0.18.Καλή η tbd αλλά η nrg diet μου φαίνεται πιο γρήγορη Αυτό έχω κάνει κι εγώ. Επέστρεψα στην NRG Diet. Δεν ξέρω το λόγο αλλά σε μένα δεν μου "κάθησε" ποτέ καλά η BLUE:p Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsbk Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 εχω περασει την <<NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9-SD V1.3>> (sd rom). μπορω να βαλω ραδιοφωνο; (οχι ιντερνετικο, επιγειο). επισης, ειχα το destinator στα wm. στο android τι γινεται με gps; μπορω να εγκαταστησω το destinator με καποιον τροπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 εχω περασει την <<NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9-SD V1.3>> (sd rom). μπορω να βαλω ραδιοφωνο; ;βαζεις αυτο https://market.android.com/details?id=com.mikersmicros.fm ανοιξε πρωτα τα ΒΤ μετα check settings -> audio -> qsd8250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 εχω περασει την <<NexusHD2-ICS-4.0.3-CM9-SD V1.3>> (sd rom). μπορω να βαλω ραδιοφωνο; (οχι ιντερνετικο, επιγειο). επισης, ειχα το destinator στα wm. στο android τι γινεται με gps; μπορω να εγκαταστησω το destinator με καποιον τροπο; Για προγράμματα GPS στο Android ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Δεν θα βρεις πολλούς πια που να ασχολούνται με το απαρχαιωμένο Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
todoris66 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 εδω και λιιγες μερες αγορασα το παραπανω κινητο με windowns 6.5 θα ηθελα να με βοηθησεται με εναν απλο οδηγο να εγκαταστησω android στο κιντο ευχαριστω εκ των προτερων σε οσους ασχοληθηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
todoris66 Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 εδω και λιιγες μερες αγορασα το ω κινητο htc hd2 με windowns 6.5 θα ηθελα να με βοηθησεται με εναν απλο οδηγο link να εγκαταστησω android στο κινητο ευχαριστω εκ των προτερων σε οσους ασχοληθηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 @athanaso77 Γιάννη μπορείς να προσθέσεις στο πρώτο ποστ το λινκ της υπογραφής μου,που περιέχει οδηγίες για την εγκατάσταση android στο hd2; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2012 @athanaso77 Γιάννη μπορείς να προσθέσεις στο πρώτο ποστ το λινκ της υπογραφής μου,που περιέχει οδηγίες για την εγκατάσταση android στο hd2; Προστέθηκε στο δεύτερο post, thanks! ;) εδω και λιιγες μερες αγορασα το ω κινητο htc hd2 με windowns 6.5 θα ηθελα να με βοηθησεται με εναν απλο οδηγο link να εγκαταστησω android στο κινητο ευχαριστω εκ των προτερων σε οσους ασχοληθηκαν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3255484#post3255484 Επίσης θα σε ενημερώσω ότι δεν ανοίγουμε καινούργιο θέμα για κάθε απορία μας αλλά απευθυνόμαστε στο θέμα της συσκευής που μας ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsbk Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) βαζεις αυτο https://market.android.com/details?id=com.mikersmicros.fm ανοιξε πρωτα τα ΒΤ μετα check settings -> audio -> qsd8250 δεν μου δουλεψε τελικα, ευχαριστω παντως. Για προγράμματα GPS στο Android ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Δεν θα βρεις πολλούς πια που να ασχολούνται με το απαρχαιωμένο Destinator. παλιο το Destinator, αλλα κουτσα-στραβα εκανα τη δουλεια μου. τωρα θα ψαξω να <<ανανεωθω>>.ευχαριστω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 15, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goumasv Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Καλησπέρα ! πρώτη φορά γράφω στο forum, αν και το παρακολουθώ πολύ καιρό. θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, μιας και μου έδωσαν ένα HtC HD2. προσπαθώ να εγκαταστήσω android, αλλά δεν γίνεται, και το πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι ότι το Radio τησ συσκευής μου είναι 2.06.51.07 ....έχετε κάτι να μου προτείνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Οδηγός Εγκατάστασης Android στο HD2 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Καλησπέρα ! πρώτη φορά γράφω στο forum, αν και το παρακολουθώ πολύ καιρό. θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, μιας και μου έδωσαν ένα HtC HD2. προσπαθώ να εγκαταστήσω android, αλλά δεν γίνεται, και το πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι ότι το Radio τησ συσκευής μου είναι 2.06.51.07 ....έχετε κάτι να μου προτείνεται? Οδηγός Εγκατάστασης Android στο HD2 Υπάρχει στην πρώτη σελίδα παιδιά το σχετικό link, ας μην επαναλαμβανόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Υπάρχει στην πρώτη σελίδα παιδιά το σχετικό link, ας μην επαναλαμβανόμαστε. Που και πως επαναληφθήκαμε;;;:wacko: Έδωσα το link που υπάρχει στο 2ο post της πρώτης σελίδας σε κάποιον που έγραψε για πρώτη φορά!!!:rolleyes: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 To πρόβλημα ειναι ότι σχεδόν κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να ψάξει ή έστω να διαβάσει μια σελίδα πριν ρωτήσει.Στο συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο,έχει τύχει η απάντηση στην ερώτηση κάποιου να δίνεται μια σελίδα πίσω ή 3-4 ποστ πριν λόγω του ότι κάποιος άλλος,ρώτησε το ίδιο πράγμα και παρόλα αυτά κανείς να μην το διαβάζει.Το ίδιο ακριβώς παρατηρώ και στα αντίστοιχα θέματα στο xda Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goumasv Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 εχω διαβάσει τα προηγούμενα post.. το θέμα είναι ότι το Radio της συσκευής μου είναι της μορφής x.xx.51.xx , που από,τι λέει δεν είναι συμβατό..μπορώ να κάνω κάτι προκειμένου να αλλάξω αυτό το Radio??? αυτή ειναι ουσιαστικα η ερώτηση μου. Σας ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 2 πράγματα μπορείς να κάνεις 1.Bάζεις την επίσημη wm rom 3.14 που θα σου περάσει και το ράδιο 2.15.50.14 και τρέχεις χωρίς άλλη μετατροπή android από την sd 2.Κρατάς την wm ρομ που έχεις τώρα και προχωράς σε αλλαγή hspl σε 2.08 και μετά θα μπορέσεις να φλασάρεις και το ράδιο 2.15.50.14 το οποίο θα βρεις http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21988711&postcount=1876 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Δυστυχώς έχω αρκετά reboot με την nrg diet. Στην αρχή έριξα το φταίξιμο στον kernel που πέρασα πριν λίγες μέρες και στην διαδικασία που ακολούθησα, παρόλο που τα έκανα όλα σωστά με τις οδηγίες του bbbb. Γύρισα στο nandroid backup που είχα με τον 0.1.7 kernel αλλά έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Θα περάσω την typhhon ξανά και θα περιμένω την επόμενη έκδοση μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Δες στον deamon controller στα πόσα mhz τρέχει η cpu σου.Mια αιτία για reboots ειναι η συχνότητα του επεξεργαστή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Δες στον deamon controller στα πόσα mhz τρέχει η cpu σου.Mια αιτία για reboots ειναι η συχνότητα του επεξεργαστή Νομίζω ήταν κανονικά ρυθμισμένο στα 245 min και 998 max on demand. Δοκίμασα και να το παγώσω και πέρασα το set CPU που έχω αγορασμένο, πάλι τα ίδια. Μήπως φταίει τι partition που το είχα στα 150 mb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) Δε γνωρίζω αν φταίει το partition.Στο παρουσίασαν μόνο οι τελευταίες εκδόσεις ή και οι προηγούμενες;Δεν αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα στην nrg και γενικά η μόνη φορά που είχα πρόβλημα με reboots ήταν στις πρώτες ics roms αλλά εκεί έφταιγαν οι ρομ και όχι το κινητό.Mια άλλη πιθανότητα για τα reboots ειναι και τα bad blocks στην nand.Αρκετοί αναφέρουν ότι λόγω bad blocks στην nand,έχουν reboots. Κάνε αυτή την διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16063800&postcount=1 "how to see if you have bad blocks" για να δεις αν και πόσα bad blocks έχεις.εγώ έχω 10 στο /data partition και 2 στο /system και προς το παρόν δεν έχω περίεργα reboots. Edited February 15, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 (edited) Δε γνωρίζω αν φταίει το partition.Στο παρουσίασαν μόνο οι τελευταίες εκδόσεις ή και οι προηγούμενες;Δεν αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα στην nrg και γενικά η μόνη φορά που είχα πρόβλημα με reboots ήταν στις πρώτες ics roms αλλά εκεί έφταιγαν οι ρομ και όχι το κινητό.Mια άλλη πιθανότητα για τα reboots ειναι και τα bad blocks στην nand.Αρκετοί αναφέρουν ότι λόγω bad blocks στην nand,έχουν reboots. Κάνε αυτή την διαδικασία http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16063800&postcount=1 "how to see if you have bad blocks" για να δεις αν και πόσα bad blocks έχεις.εγώ έχω 10 στο /data partition και 2 στο /system και προς το παρόν δεν έχω περίεργα reboots. Θα το δοκιμάσω γιατί ήταν το δεύτερο που πήγε το μυαλό μου. Το κακό είναι πως πρέπει να καθαρίσω το τηλέφωνο και να επαναφέρω τμηματικά κάποιο nandroid backup. Θα το τσεκάρω αλλά μάλλον αύριο. Edit: γιατί δεν μπορώ να βρω τα tablet tweaks στην typhoon;. Από το μενού δεν μου εμφανίζει επιλογές για το πια tweaks θέλω να εμφανίζονται. Δεν θυμάμαι να έπρεπε να κάνω κάτι για να εμφανιστούν. Ξεχνάω κάτι; Μάλλον πρέπει να φλασάρω κάποιο ξεχωριστό αρχείο για cLK , αλλά όλα τα λινκ είναι του multiupload και το τελευταίο απο ότι φαίνεται είναι κάτω. Μήπως έχει το αρχείο κανείς; Edited February 16, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 ... Μήπως φταίει τι partition που το είχα στα 150 mb; H Energy δεν θέλει 200 partition? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) H Energy δεν θέλει 200 partition? Και εγώ αυτό είχα πάντα, αλλά διάβασα μερικά ποστ που ανέφεραν 150 mb η ακόμη μικρότερα. Έκανα και αυτό με τα bad blocks και θα αναφέρω αργότερα τα αποτελέσματα. Edit : δοκίμασα και την ρομ του dorimanx αλλά δεν είχα σύνδεση data. Την δοκίμασε κάποιος; Έχει σύνδεση; Edited February 16, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) βγήκε καινούργια NDT GINGER 2.3.7 ROM Version 37.0 Απ' ότι κατάλαβα έχει δυο εκδόσεις που η διαφορά τους είναι ο kernel , τι διαφορά έχουν οι kernel ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1013852 Edited February 16, 2012 by sinepofli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts