George_mob Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα στις επικοινωνίες θα έλεγα να μην το πειράξεις. Άσε το κομμάτι που έσπασε κάπου να μην το χάσεις και δες πως θα τα πάει το τηλέφωνο για 2-3 μέρες. Αν όλα είναι οκ μην ασχολείσαι καν. Έτσι το σκέφτομαι κ εγώ φίλε μου, απλά, είμαι λίγο "φοβιτσιάρης" με τα ασύρματα κτλ κ λέω μήπως τώρα εκπέμπει περισσότερο (ή λιγότερο) από πριν, καθώς δεν βρίσκω κάποιο Circuit Diagram να το τσεκάρω. Πάντως με καθησυχάζει το γεγονός ότι κάνει επαφή με το σασί της συσκευής (το πλαστικό), άρα ώς τι μπορεί να λειτουργεί; Ως προέκταση της κεραίας; Ως γείωση; αλλά εφόσον το έξω είναι πλαστικό, σε τι εξυπηρετεί; --> και για να μην είμαι τελείως off-topic να πω και εγώ στην φίλη Ειρήνη-κ να πάει εγγυημένα σε Nand Rom όπως είπαν τα παιδιά και παραπάνω. Ως νέος κ εγώ στον κόσμο του Android στο HTC έβαλα πρώτα SD Rom την οποία άφησα για 2 ώρες. Το Lag δεν παλεύεται + το γεγονός ότι η μπαταρία πάει περίπατο για πλάκα.. Αυτά!! Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 (edited) Μήπως το έχεις κρατήσει κάποιο backup με το titanium; Εγώ το κράτησα και το επαναφέρω κάθε φορά από εκεί.Το market enabler δε δουλεύει με το νέο μαρκετ μιας και από ότι διάβασα δε λειτουργεί μέσω του sim provider αλλά με βάση την ip. Δοκίμασε λοιπόν με την εφαρμογή oldmarket https://market.android.com/details?id=com.cid.OldMarket&feature=search_result να βάλεις το παλιό μαρκετ και μετά μέσω market enabler να το κατεβάσεις. Μπορείς να ξαναδώσεις την εφαρμογή oldmarket.apk που έκανες εναλλαγή μεταξύ νέου και παλιού market;;; Edited September 19, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1240344 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 --> και για να μην είμαι τελείως off-topic να πω και εγώ στην φίλη Ειρήνη-κ να πάει εγγυημένα σε Nand Rom όπως είπαν τα παιδιά και παραπάνω. Ως νέος κ εγώ στον κόσμο του Android στο HTC έβαλα πρώτα SD Rom την οποία άφησα για 2 ώρες. Το Lag δεν παλεύεται + το γεγονός ότι η μπαταρία πάει περίπατο για πλάκα.. Αυτά!! Ετσι ειναι φιλε Γιωργο, εβαλα μια sd και την εβγαλα μιση ωρα μετα. Βεβαια σημερα μεχρι να βαλω τη nand ιδρωσα, αλλα χαρη στα παιδια, βιωσα την εμπειρια! Αλλη αισθηση πραγματικα! Αλλο τηλεφωνο! Το ερωτευτηκα ξανα! :p Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Καλορίζικο το νέο σου κινητό :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Καλορίζικο το νέο σου κινητό :p Χαχαχα ευχαριστω για πολλοστη φορα!!! EDIT: καλημερα σας! Επανερχομαι για να ρωτησω κατι που παρατηρησα! Περασα την cm7, και το battery drain παει συννεφο που λενε. Το αφησα χτες στη 1 το βραδυ το leo με 75% (αλλα με data ανοιχτα), και σημερα στις 9:30 το βρηκα με 41%. Ειναι φυσιολογικο; Μηπως θελει calibration ή βλακεια ειπα; Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Καλημέρα σε όλους! Πως μπορούμε να μεταφέρουμε τις επαφές μας, appointments και tasks από Windows rom σε Android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Καλημέρα σε όλους! Πως μπορούμε να μεταφέρουμε τις επαφές μας, appointments και tasks από Windows rom σε Android? Google Sync. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Εκτός από Google sync, δεν υπάρχει κάποιο application? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nflo Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Εκτός από Google sync, δεν υπάρχει κάποιο application? Μέσω του Outlook με το "MyPhoneExplorer" που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ: http://www.fjsoft.at/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Μέσω του Outlook με το "MyPhoneExplorer" που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ: http://www.fjsoft.at/en/ +1 για το My Phone Explorer, θα σε καλύψει στα σίγουρα. Παιδιά, σήμερα σε κάποια στιγμή, τρέχοντας μια εφαρμογή το τηλέφωνο κράσαρε και αναγκάστηκα να το κάνω reset απο το κουμπάκι στην πίσω όψη. Όταν μπούταρε πάλι, κάποιες εφαρμογές που είχα στην SD δεν δούλευαν και το εικονίδιό τους είχε αντικατασταθεί από το το Droid. Οκ, μπορώ να τις ξανακατεβάσω απ΄το μάρκετ αλλα μήπως υπάρχει τρόπος να τις κάνω recover; Πάντως πρώτη φορά μου το κάνει αυτό.. Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 (edited) Tις είχες στην sd στο ext partition ή στο fat32; Αν τις είχες στο fat32 πήγαινε ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->διαχειρίση εφαρμογών--->κάρτα sd και δες αν στις δείχνει με πράσινο εικονίδιο ή με γκρι.Αν είναι με γκρι το σώζεις μόνο με επανεγκατάσταση ή με επαναφορά από backup (π.χ. titanium).Αν είναι με πράσινο κάνε μεταφορά στο τηλέφωνο και πίσω στην sd και ίσως λειτουργήσουν.Η αιτία του προβλήματος είναι ότι κατά το reset που έκανες,έγινε απότομη αποπροσάρτηση της κάρτας από το σύστημα. Edited September 20, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Χαχαχα ευχαριστω για πολλοστη φορα!!! EDIT: καλημερα σας! Επανερχομαι για να ρωτησω κατι που παρατηρησα! Περασα την cm7, και το battery drain παει συννεφο που λενε. Το αφησα χτες στη 1 το βραδυ το leo με 75% (αλλα με data ανοιχτα), και σημερα στις 9:30 το βρηκα με 41%. Ειναι φυσιολογικο; Μηπως θελει calibration ή βλακεια ειπα; Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p Αν έχεις ενοποιημένο αυτόματο συγχρονισμό για e mail καταναλώνει αρκετή μπαταρία. Sent from my HD2 using Tapatalk Sent from my HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Μέσω του Outlook με το "MyPhoneExplorer" που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ: http://www.fjsoft.at/en/ Ωραία, εγκατέστησα το MyPhoneExplorer αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο για τη μεταφορά απ'το Outlook. Κάπου το χάνω αλλά που?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Κάτι γίνεται με την 3.6.4 και έχει battery drain.Τον αυτόματο συγχρονισμό τον έχω πάντα ανοιχτό.Με την 3.6.2 που είχα πριν,η κατανάλωση με όλα ανοιχτά ήταν 1% ανά ώρα.Χθες το βράδυ έβαλα την 3.6.4 και στις 02.00 είχα 56% μπαταρία και σήμερα το πρωϊ στις 10.00 15%.Θα το παρακολουθήσω και σήμερα και αν συνεχίσει έτσι,επιστροφή στην 3.6.2. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Κάτι γίνεται με την 3.6.4 και έχει battery drain.Τον αυτόματο συγχρονισμό τον έχω πάντα ανοιχτό.Με την 3.6.2 που είχα πριν,η κατανάλωση με όλα ανοιχτά ήταν 1% ανά ώρα.Χθες το βράδυ έβαλα την 3.6.4 και στις 02.00 είχα 56% μπαταρία και σήμερα το πρωϊ στις 10.00 15%.Θα το παρακολουθήσω και σήμερα και αν συνεχίσει έτσι,επιστροφή στην 3.6.2. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Έχοντας όλους τούς συγχρονισμους κλειστούς, με το wifi μόνο ανοιχτό, σε έναν χώρο χωρίς καθόλου σήμα για τουλάχιστον 9 ώρες, γυρίσω σπίτι και έχω ακόμη το 58% της μπαταριάς τουλάχιστον.Φορτίζω όμως το τηλέφωνο μόνο μέσο PC. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Το θέμα είναι τι γίνεται με ανοιχτούς συγχρονισμούς.Τελικά δε θα έχω την ευκαιρία να το δοκιμάσω και σήμερα μιας και γύρισα στην typhoon 3.0.0 λόγω ενός τεστ που ήθελα να κάνω.Οταν βγει η 3.6.5 θα το δω πάλι το θέμα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Artemis_sun9 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Παίδες καλησπέρα, Προσπαθω εδω και 3 ωρες να περασω μια NAND Rom και δεν μπορω να κάνω ούτε το πρώτο βήμα. To Task29 μου βγαζει error Comunication, αφού πρώτα με έχει αφήσει στο 0% περίπου 5 λεπτά... Με μερικές αναγν'ωσεις γύρω γύρω είδα οτι παίζει πρόβλημα με τα windows 7 64bit.. Έχει κάποιος κάποιο link με κάτι παρόμοιο ή κάποια λύση? Ευχαριστώ.. Art. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 (edited) Ωραία, εγκατέστησα το MyPhoneExplorer αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο για τη μεταφορά απ'το Outlook. Κάπου το χάνω αλλά που?:worry: Σύνδεσε το κινητό σου με το pc, άνοιξε το MyPhoneExplorer και επέλεξε να συγχρονήσουν. Ψάξε στο μενού του MyPhoneExplorer και βάλε να αντικαταστήσει τα πάντα στη συσκευή. Ερώτηση: έπειτα από αλλαγή ρομ, πώς μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει από το μάρκετ; Edited September 21, 2011 by NIKOLAOS68 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArxOn Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 (edited) Σύνδεσε το κινητό σου με το pc, άνοιξε το MyPhoneExplorer και επέλεξε να συγχρονήσουν. Ψάξε στο μενού του MyPhoneExplorer και βάλε να αντικαταστήσει τα πάντα στη συσκευή. Ερώτηση: έπειτα από αλλαγή ρομ, πώς μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει από το μάρκετ; Μια χαρά !!! Μπερδεύτηκα λίγο αλλά το βρήκα. FYI η διαδρομή είναι, MyPhoneExplorer -> File -> Settings -> Sync -> Contacts και από το drop down menu επιλογή Outlook -> OK. O outlook θα ζητήσει άδεια για να αρχίσει ο συγχρονισμός και μέσα σε 2 λεπτά τελειώνει η ιστορία. Τα appointments δεν πέρασαν αλλά μικρό το κακό. Η ρομ που έβαλα είναι η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1250703 Edited September 21, 2011 by ArxOn ορθογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 καλημερα σε ολους... παιδια, (και Ειρήνη...) γνωριζετε ,φανταζομαι, οτι το τηλ. κραταει ολα τα διεγραμμενα μηνύματα στα wm 6.5... αυτα, πως μπορουμε να τα κανουμε backup και να τα μεταφερουμε στα android ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Το θέμα είναι τι γίνεται με ανοιχτούς συγχρονισμούς.Τελικά δε θα έχω την ευκαιρία να το δοκιμάσω και σήμερα μιας και γύρισα στην typhoon 3.0.0 λόγω ενός τεστ που ήθελα να κάνω.Οταν βγει η 3.6.5 θα το δω πάλι το θέμα.την ανεβασε,καθε μερα και αλλη ρομ,δεν μας αφήνει ήσυχους:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Την έβαλα πριν λίγο.Αντε να δούμε τι παίζει.Πάντως με την 3.0.0 που είχα μέχρι πριν λίγο,η κατανάλωση με τα ίδια προγράμματα και ρυθμίσεις με την 3.6.4 ήταν φυσιολογική. Ερώτηση: έπειτα από αλλαγή ρομ, πώς μπορώ να επαναφέρω τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει από το μάρκετ; titanium backup,mybackup pro κτλ.Προσωπικά χρησιμοποιώ το titanium. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) Καλησπέρα. Ποια είαι η καλύτερη Rom παιδιά ? Το κινητό μου ειναι με 2.3.5 και παρόλο που έχει ελληνικό πληκτρολόγιο δεν γίνεται ελληνικό το μενού. Πρέπει να ξαναπεράσω λειτουργικό ? Edited September 22, 2011 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Στο boot menu του aMAGLDR, η πρώτη επιλογή είναι η "Boot WPH". Τι είναι αυτή η επιλογή; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts