Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκ τον προτέρων συγνώμη για 2 χαζές ερωτήσεις που σκοπεύω να κάνω...

1ον με ποιο πρόγραμμα διαχειριζόμαστε μεσω Η/Υ τα ΑΝΤΡΟΙΝΤ κρατάμε ΜΠΑΚ ΟΥΠ κτλ κτλ

2ον αν θέλουμε να γυρίσουμε σε windows mobile απλά το βαζουμε σε boot loader + task 29 και φλασάρουμε την έκδοση που θέλουμε?!

και είχα ρωτήσει και παλιά αλλα δεν το βρίσκω πλεον... δωρεάν πρόγραμμα που μεταφέρεις τα στοιχεία σου απο windows se ANDROID?!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

• Administrators
1ον με ποιο πρόγραμμα διαχειριζόμαστε μεσω Η/Υ τα ΑΝΤΡΟΙΝΤ κρατάμε ΜΠΑΚ ΟΥΠ κτλ κτλ

Το android γενικά δεν είναι φτιαγμένο για να συνδέεται άρρηκτα με το PC. Για backup προτίμησε κάποιες από τις εφαρμογές που υπάρχουν ήδη (πχ. Titanium Backup, MyBackup Pro) στο market.

2ον αν θέλουμε να γυρίσουμε σε windows mobile απλά το βαζουμε σε boot loader + task 29 και φλασάρουμε την έκδοση που θέλουμε?!

Και έτσι αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

και είχα ρωτήσει και παλιά αλλα δεν το βρίσκω πλεον... δωρεάν πρόγραμμα που μεταφέρεις τα στοιχεία σου απο windows se ANDROID?!

Στο πρώτο post του HD2 θα βρεις οδηγίες για να συγχρονίσεις στα windows mobile επαφές με το GMail. Μετά είναι εύκολο να συγχρονίσεις Android με GMail.

Εναλλακτικά... http://www.spritesoftware.com/products/migrate/how-does-it-work-

Modpic.gif

να ρωτήσω πάλι μπας και το βρήκε κανείς.. υπάρχει πρόγραμμα backup επαφών που, επιτέλους, να κρατάει το link τις σύνδεσης επαφών google με facebook? να επαναφέρεις τις επαφές σου και επιτέλους να έχουν και την σύνδεση με τις αντίστοιχες του facebook

ρε παιδια, εβαλα στην sd χτες το ubuntu και σημερα ετρεξα το android.... εκλεισα καποια στιγμη το κινητο να μπω windows .... πηγα πριν λιγο να τρεξω παλι ubuntu, δεν το τρεχει! ουτε το android! Λεει οτι δεν βρεθηκαν αξιοπιστα πιστοποιητικα η οτι κατι λειπει! Εβαλα ξανα το ubuntu απο το pc με copy/paste και παλι τιποτα, τα ιδια! Παει καπου το μυαλο σας? (HTC HD2)
θα κανεις αυτο

Απενεργοποίηση της σχετικής προειδοποίησης όταν κάνουμε εγκατάσταση σε μη υπογεγραμμένα από την Μicrosoft προγράμματα:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Policies\Policies\0000101a

Αλλάζουμε την τιμή από 0 (enable) σε 1 (disable).

Αλλο παλι και τουτο!

Απο χθες οταν μπαινω στο market μου βγαζει το εξης

" Λυπουμαστε! Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Market (διαδικασια com.android.vending) Προσπαθηστε ξανα"

Και φυσικα οσο και να ξαναπροσπαθω μετα απο λιγο βγαζει το ιδιο μηνυμα.

Εχει ιδεα κανεις περι τινος προκειται και πως διορθωνεται?

To αντιμετωπίζουν και άλλες συσκευές αυτό το πρόβλημα.Στο hd2 δε μου το έκανε ποτέ μέχρι τώρα αλλά στο liquid metal με την 2.2.2 μου το έβγαζε αρκετά συχνά.Για να το λύσω πήγαινα στη διαχείριση εφαρμογών--->market και έκανα εκκαθάριση δεδομένων και απεγκατάσταση των updates και μετά λειτουργούσε κανονικά για μερικές μέρες...τώρα με την 2.3.3 δε μου το ξαναεμφάνισε

Στο πρώτο post του HD2 θα βρεις οδηγίες για να συγχρονίσεις στα windows mobile επαφές με το GMail. Μετά είναι εύκολο να συγχρονίσεις Android με GMail.

Εναλλακτικά... http://www.spritesoftware.com/products/migrate/how-does-it-work-

OK σευχαρηστώ πολύ!!! Θα το ψάξω το θέμα!

και κάτι ακόμα... εψαχνα πόση ώρα... αλλά δεν βρίσκω την επιλογή να μπένει ότ κατεβάζω στην κάρτα μνήμης και επίσης να γίνονται οι εγκαταστάσεις εκει πέρα! Μόνο χειροκίνητα μια μια μπορώ να τις μεταφέρω μετα στην κάρτα μνήμης απ την συσκευή! Η δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αυτο?! Είναι υπεραρκετη η μνήμη της συσκευής?

PS. Το δοκίμασα αυτο με τις οδηγείες για να συγχρονίσεις στα windows mobile επαφές με το GMail αλλά μεβγαζε σφάλμα ολη την ώρα... έτσι έκανα μια εξαγωγή τις επαφές απο το OUTLOOK σε ΤΧΤ και μετα εισαγωγή στο GMAIL!

Edited by greek_lover_69

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

• Administrators
OK σευχαρηστώ πολύ!!! Θα το ψάξω το θέμα!

και κάτι ακόμα... εψαχνα πόση ώρα... αλλά δεν βρίσκω την επιλογή να μπένει ότ κατεβάζω στην κάρτα μνήμης και επίσης να γίνονται οι εγκαταστάσεις εκει πέρα! Μόνο χειροκίνητα μια μια μπορώ να τις μεταφέρω μετα στην κάρτα μνήμης απ την συσκευή! Η δεν υπάρχει λόγος να το κάνω αυτο?!

Δεν ξέρω ποια rom χρησιμοποιείς αλλά συνήθως στις ρυθμίσεις του browse υπάρχει σχετική επιλογή.

Modpic.gif

Μετά από 20 μέρες συμβίωσης με τα Android (Darkstone SuperRAM FroYo v1.5 )σε ταυτόχρονη χρήση με τα WM6.5 (Omega XT v26), διαπιστώνω ότι πράγματι τα Android με εξυπηρετούν καλύτερα και απ'ότι φαίνεται είναι το μέλλον.

Έτσι θέλω να κατευθυνθώ σε κάποια NAND ROM χωρίς όμως να ξέρω αν έχω να κερδίσω κάτι από την αλλαγή αυτή. Θα είναι πχ πιό γρήγορη; Θα βρώ μια ROM με μικρότερη κατανάλωση;

Η διαδικασία αλλαγής δεν κρύβω ότι με τρομάζει....

Σκέφτομαι να βάλω την |LEO|Android ROM| .¸¸.·´¯`·.¸¸.- Energy -.¸¸.·´¯ * |Jul 23| Android 'Desire' V5 από το δεύτερο post του thread μια και χρησιμοποιεί το HardSPL3 (είναι ίδιο με το HSPL3; ) και το Radio που έχω (2.15.50.14) μάλλον πρέπει να κάνει.

Επόμενο βήμα είναι το Cotulla's MAGLDR που από ότι καταλαβαίνω είναι για να επικοινωνήσει με τα Android. Έως εδώ νομίζω ότι τα βήματα είναι σωστα.

Κατόπιν θα πρέπει να κατεβάσω το Clockwork recovery που δεν μπορώ να καταλάβω τι κανει.

Και αν κατάλαβα καλά, σε μία κάρτα καινούργια, φορτώνω την ROM.

Μια που και η ηλικία μου είναι προχωρημένη (η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αρχίσει να μου ξεφεύγει) και τα Αγγλικά μου δεν είναι αρκετά μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα πιο πάνω και να με καθοδηγήσει στις ενέργειες που πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ!

Καλημερα σε ολους για βοηθηστε λιγο,κατεβασα μια φωτογραφια απο το zedge με αναλυση 480χ800 και θελω να τη βαλω σαν ταπετσαρια αλλα το κινητο δε μ αφηνει να τη βαλω ολοι με περιοριζει με αυτο το πρασινο πλεγμα.πως μπορω να τη βαλω ολοκληρει?????????

Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος???????

Μετά από 20 μέρες συμβίωσης με τα Android (Darkstone SuperRAM FroYo v1.5 )σε ταυτόχρονη χρήση με τα WM6.5 (Omega XT v26), διαπιστώνω ότι πράγματι τα Android με εξυπηρετούν καλύτερα και απ'ότι φαίνεται είναι το μέλλον.

Έτσι θέλω να κατευθυνθώ σε κάποια NAND ROM χωρίς όμως να ξέρω αν έχω να κερδίσω κάτι από την αλλαγή αυτή. Θα είναι πχ πιό γρήγορη; Θα βρώ μια ROM με μικρότερη κατανάλωση;

Η διαδικασία αλλαγής δεν κρύβω ότι με τρομάζει....

Σκέφτομαι να βάλω την |LEO|Android ROM| .¸¸.·´¯`·.¸¸.- Energy -.¸¸.·´¯ * |Jul 23| Android 'Desire' V5 από το δεύτερο post του thread μια και χρησιμοποιεί το HardSPL3 (είναι ίδιο με το HSPL3; ) και το Radio που έχω (2.15.50.14) μάλλον πρέπει να κάνει.

Επόμενο βήμα είναι το Cotulla's MAGLDR που από ότι καταλαβαίνω είναι για να επικοινωνήσει με τα Android. Έως εδώ νομίζω ότι τα βήματα είναι σωστα.

Κατόπιν θα πρέπει να κατεβάσω το Clockwork recovery που δεν μπορώ να καταλάβω τι κανει.

Και αν κατάλαβα καλά, σε μία κάρτα καινούργια, φορτώνω την ROM.

Μια που και η ηλικία μου είναι προχωρημένη (η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει αρχίσει να μου ξεφεύγει) και τα Αγγλικά μου δεν είναι αρκετά μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου επιβεβαιώσει τα πιο πάνω και να με καθοδηγήσει στις ενέργειες που πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ!

Kαλα τα πας! αν και σου προτίνω αυτήν! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

την εβαλα και γω στην 2η συσκευή μου και πηραματίζομαι μλεχρι να κάνω την ολοκληροτική μετάβαση! Αποτι ξέρω έχει καλήτερη κατανάνλοση απο τα WINDOWS και γενικά δουλεύει πολυ γρήγορα!

Εντάξη πριν απο αυτήν είχα την SuperRAM_FroYo_V1.5 και έτσι δεν βλέπω διαφορα στην ταχύτητα... αλλα σε σχέση με οτιδίποτε αλλο θα δεις διαφορα!

Clean Install MAGLDR:

1. Task 29

2. Flash Radio(2.15 Recommended)

3. MAGLDR 1.13

4. MAGLDR 130MB System/4MB Cache (ClockworkMod Recovery v3.0.2.4)

5. Install TyphooN CyanogenMod 7 .zip with CWM

αυτα είναι τα βήματα που ακολουθεις

και για το 5 δες απλά εδώ δεν είναι δήσκολο

http://www.multiupload.com/R2PYG1Z00U είναι PDF με οδηγίες!

Απλά προσεξε να κατεβάσεις την MAGLDR έκδοση.. με την αλλη είναι λίγο ποιο δήσκολο!

@athanaso77

Μια απορία ακόμη! Επειδή διάβασα πολλά και διάφορα αλλα λιγάκι μπερδεμένος... έχω την typhoon NANDrom... αλλά γενικα έλeγε σε διάφορα κείμενα το πως πρέπει να φορμάρεις την κάρτα μνήμης να δημιοθργήσεις extended partions κτλ κτλ... αυτα ίσχυαν για προιγούμενες εκδόσεις όταν έτρεχεσ windows παράλληλα με ANDROID?

Edited by greek_lover_69

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Kαλα τα πας! αν και σου προτίνω αυτήν! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

την εβαλα και γω στην 2η συσκευή μου και πηραματίζομαι μλεχρι να κάνω την ολοκληροτική μετάβαση! Αποτι ξέρω έχει καλήτερη κατανάνλοση απο τα WINDOWS και γενικά δουλεύει πολυ γρήγορα!

Εντάξη πριν απο αυτήν είχα την SuperRAM_FroYo_V1.5 και έτσι δεν βλέπω διαφορα στην ταχύτητα... αλλα σε σχέση με οτιδίποτε αλλο θα δεις διαφορα!

Clean Install MAGLDR:

1. Task 29

3. MAGLDR 1.13

?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα προσπαθήσω

Clean Install MAGLDR:

1. Task 29

3. MAGLDR 1.13

Απλά προσεξε να κατεβάσεις την MAGLDR έκδοση.. με την αλλη είναι λίγο ποιο δήσκολο!

@athanaso77

Μια απορία ακόμη! Επειδή διάβασα πολλά και διάφορα αλλα λιγάκι μπερδεμένος... έχω την typhoon NANDrom... αλλά γενικα έλeγε σε διάφορα κείμενα το πως πρέπει να φορμάρεις την κάρτα μνήμης να δημιοθργήσεις extended partions κτλ κτλ... αυτα ίσχυαν για προιγούμενες εκδόσεις όταν έτρεχεσ windows παράλληλα με ANDROID?

Eσύ αν δε κάνω λάθος έχεις το αμερικάνικο hd2.Αρα χωρίς ext partitions στην sd έχεις αρκετό χώρο για αποθήκευση εφαρμογών.Στο ευρωπαϊκό hd2 ξεκινάμε με 270mb free και έτσι αν έχεις κάμποσες εφαρμογές,το ext partition είναι αναγκαίο.

Eσύ αν δε κάνω λάθος έχεις το αμερικάνικο hd2.Αρα χωρίς ext partitions στην sd έχεις αρκετό χώρο για αποθήκευση εφαρμογών.Στο ευρωπαϊκό hd2 ξεκινάμε με 270mb free και έτσι αν έχεις κάμποσες εφαρμογές,το ext partition είναι αναγκαίο.

ναι το αμερικάνικο έχω! αλλά αφου τις εφαρμογές αν θέλεις δεν τις αλάζεις θέση μενα κλικ? η απλα το κάνει κανής αυτό για να γλιτόνει αυτην την διαδικασία?

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

• Administrators
αλλά αφου τις εφαρμογές αν θέλεις δεν τις αλάζεις θέση μενα κλικ?

By default όχι, μόνο τις εφαρμογές που υποστηρίζουν την μεταφορά στην κάρτα μνήμης και αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγες.

Modpic.gif

Σε κάποιες ρομ υποστηρίζεται η μεταφορά όλων των εφαρμογών στην κάρτα αλλά σε όσες δεν είναι κατασκευασμένες για αυτή τη δυνατότητα,άμα κάνεις reboot ή συνδέσεις το κινητό ως αφαιρούμενο δίσκο σταματούν να λειτουργούν και θέλουν επανεγκατάσταση

εχει εδω και ποσες ρομ που απο ενα σημειο κ μετα βαραει fc το μαρκετ οταν παω στο just in και το fcb και μου εχουν σπασει τα νευρα.εχω δοκιμασει και με sense και χωρις k miui και αρκετες.πφφφφ

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Καλημερα σε ολους και καλη ανασταση,εβαλα τη typhoon αλλα ειδα οτι δεν εχει ορθογραφια (λεξικο) στα μηνυματα ξερεις κανεις πως μπορω να βαλω??????

Φιλε Haritos14 κατεβασε απο την πρωτη σελιδα το ελληνικο πληκρολογιο και κανε εγκατασταση τα δυο αρχεια που εχει, μετα πηγαινε απο της ριθμησης του κινητου στο ριθμησης πληκτρολογιου και ενεργοποιησε το htc ime mod και ετσι θα εχεις νεο πληκτρολογιο με ορθογραφια μεσα!!!

Φιλε Haritos14 κατεβασε απο την πρωτη σελιδα το ελληνικο πληκρολογιο και κανε εγκατασταση τα δυο αρχεια που εχει, μετα πηγαινε απο της ριθμησης του κινητου στο ριθμησης πληκτρολογιου και ενεργοποιησε το htc ime mod και ετσι θα εχεις νεο πληκτρολογιο με ορθογραφια μεσα!!!

φιλαρακι ευχαριστω αλλα δε δουλευει,μου γραφει υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη και κλεινει γιατι??????

• Administrators
φιλαρακι ευχαριστω αλλα δε δουλευει,μου γραφει υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη και κλεινει γιατι??????

Έλα μου ντε! Καμιά επανεκκίνηση έκανες;

Modpic.gif