Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους. Επειδη εχω μπερδευτει λιγακι μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να εχω στην sd καποια εκδοση android χωρις να χασω τα win 6.5 και ταυτόχρονα να εχω ενα partition ext4 στην sd ετσι ωστε να εχω χορο για εφαρμογες στο android? Aν γινεται δωστε εναν μικρό οδηγό να το κάνω:)

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εμενα με Typhoon Cyanogen 2.4 και Handcent SMS μου ανάβει κανονικά η οθονη οταν έρχεται μήνυμα.

Σωστά.Με την default εφαρμογή δεν ανάβει η οθόνη.Με το handcent sms μπορείς να ρυθμίσεις αν θέλεις να ανάβει η οθόνη.

καλησπερα σε ολους. Επειδη εχω μπερδευτει λιγακι μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να εχω στην sd καποια εκδοση android χωρις να χασω τα win 6.5 και ταυτόχρονα να εχω ενα partition ext4 στην sd ετσι ωστε να εχω χορο για εφαρμογες στο android? Aν γινεται δωστε εναν μικρό οδηγό να το κάνω:)

Για τις sd ρομ δε χρειάζεσαι ext partition.Υπάρχει το αρχείο data.img το οποίο επιλέγεις εσύ πόσο θέλεις να είναι.Οι περισσότεροι είμαστε οκ με το data.img του 1gb.

Εχει αναφερθεί πολλές φορές ο τρόπος να έχεις και τα 2 λειτουργικά συστήματα.

Καταρχήν για να μπορείς να τρέξεις android από την sd,πρέπει να έχεις είτε την επίσημη wm rom 3.14,είτε την 1.66 για την οποία όμως πρέπει να κάνεις πρώτα hspl3 2.08 και να βάλεις ένα radio συμβατό με android όπως το 2.15.50.14.Και μια άλλη λύση είναι να βάλεις μια μαγειρεμένη wm rom όπως η omega και θα μπορείς να έχεις και τα 2 λειτουργικά.

Για το πως θα βάλεις στην 1.66 hspl3 και άλλο radio ή την omega rom διάβασε εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Αυτή η διαδικασία σε βγάζει εκτός εγγύησης για όσο καιρό την χρησιμοποιείς.

Αν θέλεις να είσαι εντός εγγύησης και να μπορείς να τρέχεις και τα 2 λειτουργικά,βάλε από τη σελίδα της htc την επίσημη 3.14 για τη συσκευή σου ρομ και μετά ρίξε μια ματιά στο παρών θέμα για ποιες sd android rom έχουμε προτείνει κατά καιρούς.

Φιλε bbb τη γνωμη εχεις για την εκδοση rafdroid hd την δοκιμαζω εδω και δυο μερες και μου αφησε καλες εντιπωσης. Αυτη την εκδοση που λες στην ποιο πισω σελιδα ειναι καλυτερη απο του mdj cyanogen mode

H rafdroid hd είναι καλή αλλά ως hd rom δεν έχει τον "αέρα" των απλών non sense gingerbread rom.Η ρομ του mdj ενώ είναι πολύ καλή,δεν έχει τις νέες βελτιώσεις στον kernel της και την νέα εφαρμογή της κάμερας από cyanogen.Με την ρομ του pongster http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899 έχεις την δυνατότητα να βγάζεις φωτογραφίες με τα πλήκτρα της φωνής και να κάνεις και focus.Kαι επίσης έχει βελτιώσεις στο wifi.Λειτουργούν τα προγράμματα στυλ swiftp και έτσι δε χρειάζεται να χρησιμοποιώ συνεχώς το καλώδιο για να μεταφέρω αρχεία.

Edited by bbbb

ψαχνω να βρω το kernel rafpinga 1.85 αλλα δεν υπαρχει πουθενα,αν ξερει κανεις ας ποσταρει
Samsung Galaxy A50

καλησπερα παιδια!!!! προσφατα αγορασα απο αγγλια το desire hd και θελω να βαλω ελληνικο μενου.μπορει να μου καποιος σας παρακαλω πως θα το κανω? ενοω απο πιο σαιτ μπορω να κατεβασω ελληνικα? ευχαριστω

• Administrators
καλησπερα παιδια!!!! προσφατα αγορασα απο αγγλια το desire hd και θελω να βαλω ελληνικο μενου.μπορει να μου καποιος σας παρακαλω πως θα το κανω? ενοω απο πιο σαιτ μπορω να κατεβασω ελληνικα? ευχαριστω

Γράφεις σε λάθος μέρος. Για το Desire HD συζητάμε αλλού... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286778

Modpic.gif

λοιπον την εκανα την δουλεια με handcent sms η οθονη ενεργοποιειται.το προβλημα ειναι αλλου εχω βαλει ενα ringtone 10 δευτερολεπτων, οταν δεχομαι μηνυματα το ringtone παιζει και σταματαει μονο οταν μπαινω στα μυνηματα,εγω θελω να σταματαει να παιζει οταν ξεκλειδωνω την οθονη η καλυτρα οταν ακουμπαω την οθονη,γινεται με καποιο τροπο αυτο? Edited by kgian2007
Samsung Galaxy A50

Με την ρομ του pongster http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899 έχεις την δυνατότητα να βγάζεις φωτογραφίες με τα πλήκτρα της φωνής και να κάνεις και focus.Kαι επίσης έχει βελτιώσεις στο wifi.Λειτουργούν τα προγράμματα στυλ swiftp και έτσι δε χρειάζεται να χρησιμοποιώ συνεχώς το καλώδιο για να μεταφέρω αρχεία.

Οντως ειναι πολυ καλη ρομ αλλα η μεγαλη βλακεια ειναι οτι δεν εχει εφαρμπγη για ραδιοφωνο !!!!! Μηπως εχεις βρει καποια εφαρμογη για το ραδιο ??

Γτ ειναι παρα πολυ καλη ρομ !

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Οντως ειναι πολυ καλη ρομ αλλα η μεγαλη βλακεια ειναι οτι δεν εχει εφαρμπγη για ραδιοφωνο !!!!! Μηπως εχεις βρει καποια εφαρμογη για το ραδιο ??

Γτ ειναι παρα πολυ καλη ρομ !

και το απκ να βάλεις οχι μόνο δεν θα σου δουλεύει αλλα θα σου κολλήσει το σύμπαν, και καλο θα ήταν αν επιχειρήσεις κάτι τέτοιο να έχεις ενα πολύ καλό μπακ απ αν θες να πειραματιστείς στο applanet(πειρατικό μάρκετ) υπάρχουν οι εφαρμογές που θες η αλλιώς να κατεβάσεις μια ρομ που έχει και να το τραβήξεις ξεζιπαροντας την από το system/app....

αν βρεις λύση μοιράσου το μαζί μας αν θες… εγω ότι και να δοκίμασα άκρη δεν βρήκα με τα απκ

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

Να ρωτησω κατι: Εβαλα την darkstone SuperRAM FroYo v1.5 σε dual boot με την OMEGA rom. Παρατηρησα οτι το κινητο μου "ζεστενετε" οταν τρεχω την android κατι που δεν παρατηρησα οταν τρεχω wm. ειναι προβλημα αυτης της rom ή συμβαινει και στις αλλες rom που εχετε δοκιμασει?

και το απκ να βάλεις οχι μόνο δεν θα σου δουλεύει αλλα θα σου κολλήσει το σύμπαν, και καλο θα ήταν αν επιχειρήσεις κάτι τέτοιο να έχεις ενα πολύ καλό μπακ απ αν θες να πειραματιστείς στο applanet(πειρατικό μάρκετ) υπάρχουν οι εφαρμογές που θες η αλλιώς να κατεβάσεις μια ρομ που έχει και να το τραβήξεις ξεζιπαροντας την από το system/app....

αν βρεις λύση μοιράσου το μαζί μας αν θες… εγω ότι και να δοκίμασα άκρη δεν βρήκα με τα απκ

Ναι βασικα πειραματίστηκα λιγο με κατι πραγματα που βρηκα στο XDA αλλα δεν καταφερα κατι. Δοκιμασα και 2 players που εχουν και ραδιο εφαρμογη αλλα δεν δουλεψαν φανταζομαι λογο ελλειψης των απαραιτητων .lib κτλ

Θα ψαξω και στην σελιδα που λες θα αντιγραψω και τα αρχεια που χρειαζονται απο την τωρινη μου ρομ και θα δοκιμασω, αν και ειναι cyanogen η τωρινη μου ρομ και δεν ειμαι σιγουρος εαν θα δουλεψει.

Να ρωτησω κατι: Εβαλα την darkstone SuperRAM FroYo v1.5 σε dual boot με την OMEGA rom. Παρατηρησα οτι το κινητο μου "ζεστενετε" οταν τρεχω την android κατι που δεν παρατηρησα οταν τρεχω wm. ειναι προβλημα αυτης της rom ή συμβαινει και στις αλλες rom που εχετε δοκιμασει?

Λογο της υψηλης καταναλωσης μπαταριας ειναι αυτο.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Έχω την εξης απορία όταν βάζουμε σε DUAL BOOT windows και απο εκεί τρέχουμε τα android συγκεκριμένα την έκδοση που τρέχει απο την ΡΑΜ του κινιτού τα windows κλείνουνε τελίος απο πίσω η τρέχουν παράληλα!?

Και επίσης έχω το εξής θέμα! έχω την ΚΟΣΜΟΤΕ καρτα 2 σε 1! στα ΑΝΤΡΟΙΝΤ δεν μου βγάυει κάπου το σχιματάκη της ΚΟΣΜΟΤΕ να μπορέσω να αλαξα την γραμμή! Πώς το βρίσκω αυτο?

Και τι γίνετε αν το φλασάρω έκδωση που μπένει απεθίας στην ΡΟΜ του κινιτού? ποιος τύπος ΑΝΤΡΟΙΝΤ είναι ο καλήτερος τελικά?

ΑΥτος απο την Κάρτα μνήμης, αυτός που τρέχει απ την ραμ? η αυτός που φλασάρει το κινιτό κανονικά?!?! από ταχήτητα πάντος η SuperRAM FroYo by darkstone1337

που έχω βάλει δεν παίζετε!! δεν έχω δοκιμάσει και άλλη αλλά πάει βολίδα!!! για προβλήματα δεν ξέρω ακόμα... δεν την δούλεπξα και πολύ!!!

επίσης προσπαθώ να περάσω της επαφές μου στην κάρτα ΣΙΜ αλλά με το που αντιγράφει τις πρότες 11 βγάζει σφάλμα και σταματάει!!! Μέσω WINDOWS το κάνω αυτο! Πώς αλλιος μπορώ να το κάνω???

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

• Administrators
Έχω την εξης απορία όταν βάζουμε σε DUAL BOOT windows και απο εκεί τρέχουμε τα android συγκεκριμένα την έκδοση που τρέχει απο την ΡΑΜ του κινιτού τα windows κλείνουνε τελίος απο πίσω η τρέχουν παράληλα!?

Όχι δεν τρέχουν παράλληλα, μόνο ένα λειτουργικό μπορεί να τρέχει κάθε φορά.

Modpic.gif

Και επίσης έχω το εξής θέμα! έχω την ΚΟΣΜΟΤΕ καρτα 2 σε 1! στα ΑΝΤΡΟΙΝΤ δεν μου βγάυει κάπου το σχιματάκη της ΚΟΣΜΟΤΕ να μπορέσω να αλαξα την γραμμή! Πώς το βρίσκω αυτο?

Και τι γίνετε αν το φλασάρω έκδωση που μπένει απεθίας στην ΡΟΜ του κινιτού? ποιος τύπος ΑΝΤΡΟΙΝΤ είναι ο καλήτερος τελικά?

ΑΥτος απο την Κάρτα μνήμης, αυτός που τρέχει απ την ραμ? η αυτός που φλασάρει το κινιτό κανονικά?!?! από ταχήτητα πάντος η SuperRAM FroYo by darkstone1337

που έχω βάλει δεν παίζετε!! δεν έχω δοκιμάσει και άλλη αλλά πάει βολίδα!!! για προβλήματα δεν ξέρω ακόμα... δεν την δούλεπξα και πολύ!!!

επίσης προσπαθώ να περάσω της επαφές μου στην κάρτα ΣΙΜ αλλά με το που αντιγράφει τις πρότες 11 βγάζει σφάλμα και σταματάει!!! Μέσω WINDOWS το κάνω αυτο! Πώς αλλιος μπορώ να το κάνω???

Το όλο θέμα dual boot στο hd2 είναι test n use ,εάν μπήκες τώρα στο κόλπο ,είσαι τυχερός που δεν πέρασες πολλά beta testing builds από την κάρτα σου μέχρι να διακρίνεις ποια Rom είναι καλή και σταθερή . Αυτή που έχεις είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής για dual εκτός της Bluetooth κατανάλωσης . Ως αναφορά στις επαφές ΣΤΗΝ κάρτα δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα ,ΑΠΟ την κάρτα πάλι είναι άσκοπο όταν υπάρχουν 3-4 άλλοι τρόποι να μεταβεί κάνεις απο τα wm στα Android .(google sync ,sprite migrate ,Outlook -μπλιαχ)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

καλημερα σας μπορει καποιος να πει τι παραπανω εχει η ginger απο την froyo με απλα λογια?
Samsung Galaxy A50

• Administrators
καλημερα σας μπορει καποιος να πει τι παραπανω εχει η ginger απο την froyo με απλα λογια?

Gingerbread has a different UI than Froyo

Gingerbread has NFC support while Froyo does not

Gingerbread has support for more sensors than Froyo

Gingerbread has native support for multiple cameras while Froyo does not

Gingerbread has system-wide copy/paste capabilities while Froyo does not

Gingerbread supports more multimedia formats than Froyo does

Gingerbread has improved application management over Froyo

Modpic.gif

Eχουμε και την πρώτη cm ρομ 2.3.3 GRI40 από το τελευταίο ota update των nexus

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

Δες το προηγούμενο ποστ μου.Εγώ έχω βάλει την έκδοση ram της συγκεκριμένης ρομ

Δες το προηγούμενο ποστ μου.Εγώ έχω βάλει την έκδοση ram της συγκεκριμένης ρομ

Αυτήν τώρα που πρότηνες εσύ απο αυτήν που έχω βάλει εγω πια διαφορά έχει??

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Το όλο θέμα dual boot στο hd2 είναι test n use ,εάν μπήκες τώρα στο κόλπο ,είσαι τυχερός που δεν πέρασες πολλά beta testing builds από την κάρτα σου μέχρι να διακρίνεις ποια Rom είναι καλή και σταθερή . Αυτή που έχεις είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής για dual εκτός της Bluetooth κατανάλωσης . Ως αναφορά στις επαφές ΣΤΗΝ κάρτα δεν χρειάζεται να γράψεις τίποτα ,ΑΠΟ την κάρτα πάλι είναι άσκοπο όταν υπάρχουν 3-4 άλλοι τρόποι να μεταβεί κάνεις απο τα wm στα Android .(google sync ,sprite migrate ,Outlook -μπλιαχ)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

ΟΚ αλλά γενικά η εκδόσεις που φλασάρονται απευθίας στην μνήμη του κινιτού είναι ακόμη καλήτερες? βρίκα μία πολύ ενδιαφέρουσα αλλά έχει πάρα πολυ φασαρία να περαστεί και δεν ξέρω αν έχω την υπομονή να μπώ στον κόπο!

και το σήμα με το ΜΕΝΟΥ της ΚΟΣΜΟΤΕ πως θα το βγάλω?? δεν μπορώ να γυρίσω στην 2η γραμμη μου αλλιος?!?!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

• Administrators
ΟΚ αλλά γενικά η εκδόσεις που φλασάρονται απευθίας στην μνήμη του κινιτού είναι ακόμη καλήτερες?

Από ποια πλευρά καλύτερες; Όλες έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Επίσης μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα. Γιαυτό υπάρχει η "Τροποποίηση" ή η "Πολλαπλή Παράθεση".

Modpic.gif

Φιλε bbb εβαλα την android rom που ειχες πει την TyphooN CyanogenMod 7 v2.4.5 standard edition αλλα δεν μου βλεπει το extra partition τι κανω λαθος! Kαι κατι αλλο μηπως εχεις βρει καποιο Desire Theme για της cyanogen mod ωστε να της δωσουμε λιγο χρώμα στης ρυθμισης κ.τ.λ. εγω βρηκα ενα αλλα δεν μπορεσα να το κατεβασω!

Eγώ έχω βάλει την ram edition και το βλέπει κανονικά.Έλεγξες με το titanium backup ή με το quick system info αν το βλέπει;Το ext partition σε αυτές τις ρομ δεν αντικαθιστά την εσωτερική μνήμη.Λειτουργεί ως "προέκταση" της εσωτερικής μνήμης.

Σε cyagonen rom δε μπορείς να βάλεις theme από desire.Εχει διαφορετικό framework.

Αυτήν τώρα που πρότηνες εσύ απο αυτήν που έχω βάλει εγω πια διαφορά έχει??

Από ότι διαβάζω μερικά ποστ πιο πάνω,εσύ έχεις τώρα τη super ram.Η βασική διαφορά εκτός από την έκδοση του λειτουργικού ειναι ότι η δικιά σου τρέχει από την sd και ξεκινά μέσα από τα wm,ενώ η δικιά μου τρέχει από την εσωτερική μνήμη αντικαθιστώντας τα windows mobile.

Edited by bbbb

Φιλε bbb στο net βρηκα ενα αρχειο για να δοσει χρωμα στης ρυθμισης και στα εικονιδια των ρυθμισεων και να μιαζουν με του desire για cyanogen αλλα δεν μπορεσα να το κατεβασω! Τωρα θα δοκιμασω να κατεβασω την ram edition μηπως δει το ext partition

Από ποια πλευρά καλύτερες; Όλες έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Επίσης μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα. Γιαυτό υπάρχει η "Τροποποίηση" ή η "Πολλαπλή Παράθεση".

Ε δεν ξέρω ! αυτο ρωτάω ποια ειναι τα υπερ και ποια τα κατα αθτώ τω διαφορετικών εκδόσεων? και στην έκδοση που έχω βάλει το αρχείο σελιδοποίησης προσαρμόυετε αυτόματα? Επιδή δεν είδα κάπου επιλογή να το τροποποίσω?! Μπορεί να ρωτάω ******** αλλά είμαι σε τελίος καινούρια μονοπάτια με τα ΑΝΤΡΟΙΝΤ και στο ντεβελοπερς γίνετε τόσο μεγάλος πανικός που δεν βγζω άκρη!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4