napalsardi Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Σε ευχαριστω, μια ερωτηση ακομα, απο την εμπειρια σου τι ειναι καλυτερο να βαλω android nand η απο SD? κοιτά ειναι καθαρά θέμα το τι θες να κάνεις με την συσκευή σου αν έχεις ναντ δεν θα έχεις windows που δουλεύουν σε θέματα office καλύτερα απο οποια αλλη συσκευή( τουλάχιστον στα δικα μου χεριά) αλλά απο την άλλη οπως είπε και ο φίλος πιο πάνω θα εχει ενα θέμα με την μπαταρία... εγω κατάφερα να φέρω την συσκευή (με ναντ) στα μετρά μου γιατι χρησιμοποιώ παρά πολύ flah player στην δουλεία μου (πανω απο δεκα ωρες ανα μερα..) και έτσι δεν χρειάζεται να κουβαλώ ουτε το λαπτοπ ουτε το ταμπλετ... διάβασε λιγο και κοιτά τις ανάγκες σου Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Βάλε nand rom θα σου κρατάει καλύτερα η μπαταρία εκτός κ αν χρειάζεσαι τα windows που δε νομίζω... Sent from my HTC HD2 μπα δεν χρειαζομαι τα WM... που μπορω να βρω το πατσ για τα 576ΜΒ? ψαχνω αλλα δεν. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napalsardi Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 μπα δεν χρειαζομαι τα WM... που μπορω να βρω το πατσ για τα 576ΜΒ? ψαχνω αλλα δεν. :( αφου περασεις hspl πρεπει να περασεις το σωστο radio που να το υποστιριζει το απο τα καλητερα γιαυτην την δουλεια ειναι το 2,15 κοιτα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Θα έρθει και η μέρα που θα τρέχουμε wm65 από την κάρτα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 αφου περασεις hspl πρεπει να περασεις το σωστο radio που να το υποστιριζει το απο τα καλητερα γιαυτην την δουλεια ειναι το 2,15 κοιτα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 κοιτα το HD2 το πηρα μετχμνο... οπως ειπα εχει SPL 3.03 και ραδιο 2,15,50,14. οποτε πρεπει να βαλω την ρομ που μου ειπες, να κανω HSPL και μετα? το πατσ δεν βρισκω?... θα δω και το λινκ και θα σου πω , ευχαριστω που ασχολεισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napalsardi Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 κοιτα το HD2 το πηρα μετχμνο... οπως ειπα εχει SPL 3.03 και ραδιο 2,15,50,14. οποτε πρεπει να βαλω την ρομ που μου ειπες, να κανω HSPL και μετα? το πατσ δεν βρισκω?... θα δω και το λινκ και θα σου πω , ευχαριστω που ασχολεισαι. 1 κατεβαζεις απο το σαιτ της htc την 1.48 και την περνας απο το pc 2 περνας hspl3 2.08 4 περνας το ραδιο απο το λιν που σου εδωσα 2.15 5 περνας magldr 6 περνας την ρομ που θες μεσω magldr... Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 ξεκιναω και τα λεμε στην πορεια :) Τωρα θα περασω το magldr, μετα ποια ρομ μου προτεινεις? γιατι βλεπω αρκετες και σκεφτομαι να βαλω μια δοκιμασμενη απο καποιον εμπειρο και μετα να αρχισω το ψαξιμο, θα προτιμουσα μια με Sense ta 576 MB γιατι δεν τα βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 για να αλλάξει το spl πρέπει η ρομ να περαστεί από την κάρτα.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 με spl 3.03 πιθανόν να μη σε αφήσει καθόλου να περάσεις την 1.48 από το pc. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napalsardi Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Τωρα θα περασω το magldr, μετα ποια ρομ μου προτεινεις? γιατι βλεπω αρκετες και σκεφτομαι να βαλω μια δοκιμασμενη απο καποιον εμπειρο και μετα να αρχισω το ψαξιμο, θα προτιμουσα μια με Sense ta 576 MB γιατι δεν τα βλεπω? για ρομ με σενσ δεν εχω δοκιμάσει κάποια που να μου άρεσε ασε που πιστεύω οτι το ανδροιδ δεν χρειάζεται σενσ... εμένα χωρίς σενσ εχει ολες τις ευκολίες του χωρίς το βάρος που προσθέτει... εγώ εχω την mdj cyonogen για να βλεπεις στα win τα 576 θα πρεπει να εχεις μαγειρεμένη ρομ που να τα υποστηρίζει. μην σε απασχολεί αυτο απλα κοιτα να εχει το σωστό ραδιο και hspl γιατι ο magldr δεν θα μπατάρει Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) για να αλλάξει το spl πρέπει η ρομ να περαστεί από την κάρτα.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 με spl 3.03 πιθανόν να μη σε αφήσει καθόλου να περάσεις την 1.48 από το pc. εχω αλλαξει και το SPL-> HSPL και το ραδιο και εβαλα την 1.66, το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω τα 576 ΜΒ, μαλλον θελει κατι ακομα, και ποια ρομ να βαλω μετα? για ρομ με σενσ δεν εχω δοκιμάσει κάποια που να μου άρεσε ασε που πιστεύω οτι το ανδροιδ δεν χρειάζεται σενσ... εμένα χωρίς σενσ εχει ολες τις ευκολίες του χωρίς το βάρος που προσθέτει... εγώ εχω την mdj cyonogen για να βλεπεις στα win τα 576 θα πρεπει να εχεις μαγειρεμένη ρομ που να τα υποστηρίζει. μην σε απασχολεί αυτο απλα κοιτα να εχει το σωστό ραδιο και hspl γιατι ο magldr δεν θα μπατάρει οκ ευχαριστω, μπορει να βαλω αυτη που λες αν και ψηνομαι για σενσ... αν περασω τον bootloader (magldr) αν δεν βαλω ρομ παπαλα, ετσι δεν ειναι? Edited February 3, 2011 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napalsardi Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 για να αλλάξει το spl πρέπει η ρομ να περαστεί από την κάρτα.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3048165#post3048165 με spl 3.03 πιθανόν να μη σε αφήσει καθόλου να περάσεις την 1.48 από το pc. λοιπον εμενα χθες ηρθε η συσκευη απο σερβις με spl 3.03 και δεν με αφηνε να περασωhspl . περασα απο το pc την 1.48 και το spl αλλαξε και εγινε 1.42, και μετα περασα κανονικα hspl.. @alfa τι εννοεις με το παπαλα?? Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 (edited) γιατι δεν μου βλεπει την καρτα μνημης? την εκανα και φορματ... μηπως φταει που δεν την εκανα σε FAT32 αλλα σε FAT? Ακυρο, την ειδε. Edited February 3, 2011 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 κανε την φορματ σε FAT32 Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napalsardi Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 γιατι δεν μου βλεπει την καρτα μνημης? την εκανα και φορματ... μηπως φταει που δεν την εκανα σε FAT32 αλλα σε FAT? Λογικά αυτό πρέπει να είναι αλλά γιατι δεν επέλεξες αμέσως fat32. Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά Καλησπέρα. Έχω στήσει τα android από την sd. Εάν τα εγκαταστησω στο device θα κερδίσω κάτι (μπαταρια κ.τ.λ.)? Ευχαριστώ Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 λοιπον εδω και 4 ωρες ειμαι με Android και δουλευει πολυ καλα... αλλα τρωγοντας ανοιγει η ορεξη, μπορω να βαλω στην SD και WP7? ξερει κανεις για την ενεργοποιηση των WP7 αν κανεις τηλεφωνο στην εξυπηρετηση της Μ$ τι σου ζητανε? ειναι ο κουμπαρος μου στην Ν.Υορκη και μπορει να ζητησει τον κωδικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδιά Καλησπέρα. Έχω στήσει τα android από την sd. Εάν τα εγκαταστησω στο device θα κερδίσω κάτι (μπαταρια κ.τ.λ.)? Ευχαριστώ Θα κερδίσεις από μπαταρία, λίγο από ταχύτητα... αλλά θα χάσεις από windows. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 @alfa Δεν μπορεις να τρεξεις wp7 απο καρτα (την χρησιμοποιουν σαν εσωτερικη μνημη),πρεπει να παρεις την αποφαση να πεταξεις τα wm και να εγκατασταθουν τα νεα στην nand Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 @alfa Δεν μπορεις να τρεξεις wp7 απο καρτα (την χρησιμοποιουν σαν εσωτερικη μνημη),πρεπει να παρεις την αποφαση να πεταξεις τα wm και να εγκατασταθουν τα νεα στην nand Sent from my HTC Desire using Tapatalk Δυστυχως μετα απο πολυ ψαξιμο αυτο καταλαβα και εγω... :( πρεπει να βαλω τα WP στην θεση των WM και στην καρτα το ανδροειδες. στα WP για τα live services θελει κωδικο, αυτο για σου τον δωσουν τηλεφωνικα τι σου ζητανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 μετα απο αρκετο πειραματισμο,τελικα μεχρι στιγμης,η πιο αξιοπιστη μορφη του τηλ ειναι με wm 6.5x :O καλημερα παιδια σε ολους :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μιλάς για dualboot. Γιατί και με σκετα android μια χαρά παει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Μιλάς για dualboot. Γιατί και με σκετα android μια χαρά παει. Sent from my iPhone using Tapatalk με το mess που δημιουργειται στην καρτα μνημης με τα android σε αυτη(dual boot) προτιμω τα windows 6.5x σκετα... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 με το mess που δημιουργειται στην καρτα μνημης με τα android σε αυτη(dual boot) προτιμω τα windows 6.5x σκετα... +111110000 δημητρη.. απλά, κατα την ταπεινή μου γνώμη, ο μόνος ουσιαστικός λόγος να εχεις τα android είναι το browsing.... εγω ειναι με wm. οταν θέλω να κανω browsing τρέχω την ds 1.5 ram και σε 1' ειμαι μέσα στον dolphin... κανω την δουλειά μου, reboot και έτοιμος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Εγώ πάντως που έβαλα android μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Νομίζω ότι είναι σαν να τα είχε από την αρχή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 μετα απο αρκετο πειραματισμο,τελικα μεχρι στιγμης,η πιο αξιοπιστη μορφη του τηλ ειναι με wm 6.5x :O Που φτάσαμε Δημήτρη ε; :rolleyes: Ποια ROM χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts