karhariasgr Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) για χαρά.. ! καλή χρονιά σε όλους και τα σχετικά! λοιπόν, 2 ερωτησούλες, απλές φαντάζομαι αλλά με ζορίζει η λύση τους. Σε rom 4.6 mdj 1. Έχω linkάρει τις επαφές μου με τις επαφές στο facebook και φορτώνει την φωτογραφία του profile του facebook στην επαφή του κινητού. ΑΛΛΑ... η φώτο έχει πολύ χάλια ποιότητα. Γιατί γίνεται αυτό? Τα pixel της φώτος είναι τεράστια! Ενώ ποιο μπροστά δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα (πάντα με τον ίδιο τρόπο σύνδεσεις της μιας επαφής με την άλλη.) Μπορεί να αλλάξει η ποιότητα εικόνας και να φαίνονται ποιο σωστά? 2. Όταν μιλάω στο τηλ δε σβήνει η οθόνη, ενώ θα έπρεπε να σβήνει μόλις καταλαβαίνει ότι είναι στο αυτί από δίπλα. Η πλαγιαστή κίνηση δλδ που σβήνει την οθόνη σε κατάσταση κλήσεις. Αυτά.. :) Ευχαριστώ για την βοήθεια! χμ.. περίεργο .. τώρα σβήνει η οθόνη όταν μιλαω.. χωρις να αλλαξω κατι, ουτε reboot εκανα. η αναλυση στα thumbs ομως παραμενει χάλια :/ Edited January 5, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά, ήθελα απλά να πω πως έχω πάθει πλάκα (και έχω και high end συσκευή.. SGS) με το HD2. Ακολούθησα τις οδηγίες και ευχαριστώ πολύ και πάλι τον bbbb και τον stormer που ήταν κατατοπιστικότατοι και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά απίστευτο δεν το περίμενα ότι θα έπαιζε τόσο καλά! Ο δε φίλος μου και κάτοχος του HD2 πλέει σε πελάγη ευτυχίας.. :lol: Ένα μικρό bug που εντόπισα είναι ότι δεν μπόρεσα να λάβω αρχείο με BT. Υπάρχει όντως τέτοιο θέμα ή είναι κάποιο λάθος στο config μου? ΥΓ. Μανήσια WM6.5pro, radio 2.15.50.14, darkstone superram 1.5 :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καλησπερα και παλι , Μια μικρη ενημερωση για το κατεβατο που εγραψα παραπανω. Το gps πλεον λειτουργει μετα απο ολα οσα εγραψα . Βγηκε ηδη και νεα εκδοση που ενσωματωνει την διορθωση του gps καθως και την διορθωση στην εγγραφη βιντεο με χαμηλα fps Εκδοση 1.5 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777&page=1 Απλα οσοι την κανατε εγκατασταση με clockwork περιμενουμε να βγαλει και 1.5 για clockwork. Σημαντικα προβληματα ,που δεν μπορουν να λυθουν με καποιο windget , δεν υπαρχουν στην εν λογω ρομ , αν εξαιρεσουμε το θεμα με το usb disk. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Εχω την εντυπωση οτι οταν βαλουμε data img μεσα στην καρτα μνημης για περισσοτερο χωρο στην NAND η καταναλωση μπαταριας μου θυμιζει sd rom ισχυει κατι τετοιο η μονο εγω το βλεπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Το έχω γράψει και εγώ μια σελίδα πίσω.Δυστυχώς αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι για τους χρήστες του ευρωπαϊκου hd2.εγώ τώρα έχω βάλει την "επίσημη" nand rom αλλά με το data.img στην sd http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898778 και βλέπω κάπως καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.Το σημαντικότερο όμως για μένα είναι η αίσθηση που σου δίνει κατά την λειτουργία της.Πολύ ταχύτερη από τις αντίστοιχες sd rom.Οπως έχω ξαναγράψει 2 λύσεις υπάρχουν για μένα πλέον.super ram ή nand rom @stinger Αν θυμάμαι καλά,όντως έχει κάποιο θέμα το bluetooth η super ram. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 απο οσους εχουν δοκιμασει nand roms μπορει καποιος να πει για την ταχυτητα τους συγκριτικα με την super ram sense? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Το έχω γράψει και εγώ μια σελίδα πίσω.Δυστυχώς αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι για τους χρήστες του ευρωπαϊκου hd2.εγώ τώρα έχω βάλει την "επίσημη" nand rom αλλά με το data.img στην sd http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898778 και βλέπω κάπως καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.Το σημαντικότερο όμως για μένα είναι η αίσθηση που σου δίνει κατά την λειτουργία της.Πολύ ταχύτερη από τις αντίστοιχες sd rom.Οπως έχω ξαναγράψει 2 λύσεις υπάρχουν για μένα πλέον.super ram ή nand rom @stinger Αν θυμάμαι καλά,όντως έχει κάποιο θέμα το bluetooth η super ram. Αυτη εχω περασει και εγω ειναι η πιο γρηγορη και σταθερη που εχω δοκιμασει απο σχεδον ολες τις NAND αλλα δεν εχω περασει το data img. με το data img εχει την καταναλωση μιας NAND κανονικης η παιζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 H κατανάλωση είναι μεγαλύτερη με το data.img στην κάρτα αλλά προσωπικά δεν την πάλευα με τα 100mb ελεύθερου χώρου.Επίσης κατά την εγκατάσταση εφαρμογών από το market έχει μια καθυστέρηση σε σχέση με την nand αλλά μικρότερη από αυτή που συνέβαινε όταν έτρεχε όλο το σύστημα από την sd. Επίσης ένας λόγος να έχω wm στο hd2 ήταν τα προγράμματα πλοήγησης αλλά πρώτον δεν είμαι επαγγελματίας οδηγός και δεύτερον η βενζίνη έχει περάσει και το 1.50€ και έτσι έχω κόψει τις πολλές βόλτες.. και το gps δεν είναι κάτι που χρησιμοποιώ πλέον καθημερινά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ρε παιδια αν μπορειτε πειτε μου ενα καλο ρολοι με καιρο μαζι να δουλευει καλα για να το βαλω στη version του MDJ Gingerbread=- v. 1.5 [GRH78][RMNET][Kernel: MDJ S9.3 OC] You last visited: Today at 12:16 PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 εγω εχω το beautiful weather πολυ καλο, . . Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) H κατανάλωση είναι μεγαλύτερη με το data.img στην κάρτα αλλά προσωπικά δεν την πάλευα με τα 100mb ελεύθερου χώρου.Επίσης κατά την εγκατάσταση εφαρμογών από το market έχει μια καθυστέρηση σε σχέση με την nand αλλά μικρότερη από αυτή που συνέβαινε όταν έτρεχε όλο το σύστημα από την sd. Επίσης ένας λόγος να έχω wm στο hd2 ήταν τα προγράμματα πλοήγησης αλλά πρώτον δεν είμαι επαγγελματίας οδηγός και δεύτερον η βενζίνη έχει περάσει και το 1.50€ και έτσι έχω κόψει τις πολλές βόλτες.. και το gps δεν είναι κάτι που χρησιμοποιώ πλέον καθημερινά οντως τα 100mb ειναι πολυ λιγα εβαλα το app2sd και εχω καπως βολευτει βεβαια εχω ελευθερα 17mb εσωτερικη αλλα η καταναλωση μπαταριας εχει τεραστια διαφορα απο οτι με data img μεσα με μια δοκιμη που εκανα με το data img εβγαλε μονο 17 ωρες με νορμαλ χρηση αντιθετως μονο με την εσωτερικη μνημη 100mb εβγαλε 17 ωρες και η μπαταρια ηταν στο 70% ελπιζω να το φτιαξουν αυτο το θεμα με την εσωτερικη μνημη. Edited January 5, 2011 by giogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ρε παιδια αν μπορειτε πειτε μου ενα καλο ρολοι με καιρο μαζι να δουλευει καλα για να το βαλω στη version του MDJ Gingerbread=- v. 1.5 [GRH78][RMNET][Kernel: MDJ S9.3 OC] You last visited: Today at 12:16 PM βαλε αυτο ειναι σχεδον ιδιο με το μαμα http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=481121&d=1294225206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ενα προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης: μεχρι πριν λιγες μερες χρησιμοποιοθσα τη superram froyo tou darkstone k συνδεομενα με τη συνδεση adhoc απο το pc μοθ μια χαρα. τωρα που εχω βαλει τη superram sense το κιν μου στα wifi settings δε βλεπει καθολου αυτη τη συνδεση. γνωριζει κανεις κατι επαυτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Στη sense ram μάλλον δεν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα για adhoc wifi δίκτυα.δες αυτό το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9691453&postcount=8 απλά επειδή είναι ram version δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις root explorer, πρέπει να βάλεις το αρχείο στο φάκελο android\root\system\etc\wifi και να κάνεις reboot οντως τα 100mb ειναι πολυ λιγα εβαλα το app2sd και εχω καπως βολευτει βεβαια εχω ελευθερα 17mb εσωτερικη αλλα η καταναλωση μπαταριας εχει τεραστια διαφορα απο οτι με data img μεσα με μια δοκιμη που εκανα με το data img εβγαλε μονο 17 ωρες με νορμαλ χρηση αντιθετως μονο με την εσωτερικη μνημη 100mb εβγαλε 17 ωρες και η μπαταρια ηταν στο 70% ελπιζω να το φτιαξουν αυτο το θεμα με την εσωτερικη μνημη. Αυτή τη στιγμή με 1 ώρα και 20 λεπτά internet με wifi,10 λεπτά κλήσεις και το data.img στην sd έχω 57% μπαταρία μετά από 20 ώρες λειτουργίας Edited January 5, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 bbbb ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση σου αλλα.... δε βρισκω το φακελο wifi. στην sd καρτα στο φακελο android δεν υπαρχει υποφακελος wifi επισης με droid explorer δε βρηκα τετοιο φακελο...μηπως αυτο αναφερεται σε αλλη rom και δεν ισχυει για τη superram. ευχαριστω κ παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Στη sense ram μάλλον δεν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα για adhoc wifi δίκτυα.δες αυτό το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9691453&postcount=8 απλά επειδή είναι ram version δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις root explorer, πρέπει να βάλεις το αρχείο στο φάκελο android\root\system\etc\wifi και να κάνεις reboot Αυτή τη στιγμή με 1 ώρα και 20 λεπτά internet με wifi,10 λεπτά κλήσεις και το data.img στην sd έχω 57% μπαταρία μετά από 20 ώρες λειτουργίας bbbb με data img απο δημιουργεια την ωρα του φλασαρισματος η με χυμα data πεταμενο μεσα?γιατι εγω ετσι το ειχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) με data.img που δημιουργήθηκε κατά την ώρα του φλασαρίσματος ή σωστότερα κατά την ώρα του πρώτου boot bbbb ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση σου αλλα.... δε βρισκω το φακελο wifi. στην sd καρτα στο φακελο android δεν υπαρχει υποφακελος wifi επισης με droid explorer δε βρηκα τετοιο φακελο...μηπως αυτο αναφερεται σε αλλη rom και δεν ισχυει για τη superram. ευχαριστω κ παλι. μέσα στο φάκελο android αν δεν υπάρχει θα φτιάξεις εσύ φάκελο root\system\etc\wifi αν θέλεις να επιστρέψεις στο original αρχείο,μπαίνεις πάλι στα windows και σβήνεις το αρχείο που έβαλες και μπουτάρεις πάλι σε android Edited January 5, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) bbb την πατησα....τελικα αυτο το αρχειο στη sense υπαρχει στο data/misc/wifi... η βλακεια μου ηταν οτι δεν κρατησα το παλιο κ τωρα μου βγαζει wifi error.... υπαρχει τροπος να βρω το παλιο η στησιμο παλι απο αρχη....προφανως αυτο που με παρεθεσες δουλευει για αλλη ρομ.....:wacko: αν καποιος μπορει να μου το στελει που να εχει τη superram sense... edit: ωχ τωρα το ειδα.... χμμμ....για να δω τι μπορω να κανω Edited January 5, 2011 by dimtsa75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) σβήσε ότι έβαλες στο φάκελο root\ και ξαναξεκίνα επόμενη λύση αφού πρώτα σβήσεις ότι έβαλες,αντέγραψε πάλι το system.ext2 edit Από ότι κατάλαβα το έσβησες από το data/misc/wifi που οι αλλαγές είναι μόνιμες βάλε αυτό για να το αντικαταστήσεις http://www.multiupload.com/3XZORFM74K θα χρειαστεί να ξαναβάλεις τους κωδικούς του δικτύου σου Edited January 5, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 έχει βρεί κάποιος, κάποιο τρόπο για να αλλάξομε το εικονίδιο της μπαταρίας, με τα άλλα που δείχνουν τι ποσοστό έχει μείνει? μόνο στην SenseRam το έχω δεί να δουλεύει σωστά, και για μένα εκείνο το build είναι πολύ χειρότερο απο την Mdj (η οποία είναι η καλύτερη για μένα μέχρι τώρα σε θέμα sense). Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Βρηκα χρονο σημερα και προσπαθω να στήσω την darkstone SuperRAM FroYo v1.5. Εβαλα data.img με ένα 1gb και δουλευει οκ. Υπαρχει data.img με 2gb που να δουλευει με την SuperRAM FroYo v1.5? Μπορω να βαλω το HTC flashlight? Υπαρχει σαν προγραμμα για να μπορω να το κανω εγκατασταση? Ελληνικα στο πληκτρολογιο δεν υπαρχουν ή εγω εχω ζαλιστεί και δεν μπορω να τα δω? έχει βρεί κάποιος, κάποιο τρόπο για να αλλάξομε το εικονίδιο της μπαταρίας, με τα άλλα που δείχνουν τι ποσοστό έχει μείνει? μόνο στην SenseRam το έχω δεί να δουλεύει σωστά, και για μένα εκείνο το build είναι πολύ χειρότερο απο την Mdj (η οποία είναι η καλύτερη για μένα μέχρι τώρα σε θέμα sense). Θοδωρή κατέβαζε από το market το Battery Indicator. Edited January 5, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) έχει βρεί κάποιος, κάποιο τρόπο για να αλλάξομε το εικονίδιο της μπαταρίας, με τα άλλα που δείχνουν τι ποσοστό έχει μείνει? μόνο στην SenseRam το έχω δεί να δουλεύει σωστά, και για μένα εκείνο το build είναι πολύ χειρότερο απο την Mdj (η οποία είναι η καλύτερη για μένα μέχρι τώρα σε θέμα sense). Δοκιμή για το ποσοστό της μπαταρίας κατέβασε το explore2fs http://uranus.chrysocome.net/linux/explore2fs-old.htm άνοιξε το system.ext2 της super sense ram και κάνε export το φάκελο framework φτιάξε στο φάκελο android της mdj φάκελο root\system και βάλε μέσα το φάκελο framework μπες στο android και λογικά θα δουλέψει.υποθέτω ότι η mdj έχει και αυτή το απλό sense και όχι του desiuire hd.αν έχει του hd θα πρέπει να βρεις το framework από ένα άλλο hd build του hd2 με ποσοστό μπαταρίας και να κάνεις το ίδιο αν σταματήσει να δουλεύει,απλά επανέφερε πάλι το παλιό system.ext2 και πριν ξεκινήσεις,σβήσε το φάκελο framework από το android\root\ @ioathe 2gb data.img http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301 Edited January 5, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 σβήσε ότι έβαλες στο φάκελο root\ και ξαναξεκίνα επόμενη λύση αφού πρώτα σβήσεις ότι έβαλες,αντέγραψε πάλι το system.ext2 edit Από ότι κατάλαβα το έσβησες από το data/misc/wifi που οι αλλαγές είναι μόνιμες βάλε αυτό για να το αντικαταστήσεις http://www.multiupload.com/3XZORFM74K θα χρειαστεί να ξαναβάλεις τους κωδικούς του δικτύου σου εισαι αψογος!!! δουλευει παλι καλα κ με γλυτωσες απο κοπο. σε ευχαριστω πολυ κοζανιτη:) (εδω γιαννενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ισως είμαι ο μόνος χρήστης του hd2 που θεωρεί ότι το android είναι πιο ανοιχτό από τα wm στην παραμετροποίηση,εφόσον ξεπεράσει κάποιος τον σκόπελο που λέγεται root και s-on σε κάποιες συσκευές.Μπορείς να πειράξεις-αλλάξεις αρχεία συστήματος(π.χ. so αρχεία που είναι περίπου σαν τα dll των wm),να αφαιρείς τελείως εφαρμογές από την ρομ κάτι που στα wm,μπορείς να τα αλλάξεις μόνο αν μάθεις να μαγειρεύεις ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ναι είσαι ο μόνος, τουλάχιστον εδώ μέσα :D Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts