boltsis Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Έχω κάνει swap partition απο τη 3.5 οπότε μάλλον θα προχωρήσω κατευθείαν σε αναβάθμιση!Θα επανέρθω με εντυπώσεις. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Δεν υπάρχουν zip εφαρμογές .μόνο σε μορφή apk, από τον MAGLDR τα μόνα zip που βάζουμε είναι η ρομ και ότι άλλο δίνει ο σεφ για την ρομ του. και το γραφεί ότι είναι για MAGLDR. Εσύ τη θέλεις ακριβώς να κάνεις ? προσπαθω να κανω εγκατασταση zip αρχειο,εικονιδια απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1025595 αλλα και καποια αλλα που λεει http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11850003&postcount=5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Ποια ρομ έχεις; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Ποια ρομ έχεις; TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.7.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Aλλαξε το σημείο πρόσβασης απο τις ρυθμίσεις Είναι πρόβλημα της εκάστοτε ρομ αυτό και αν εμφανιστεί κάπου δε διορθώνεται? Δηλαδή ή θα αλλάζω σημείο πρόσβασης συνέχεια ή αλλάζω ρομ? Όταν λοιπόν θέλω να συνδέομαι στο ιντερνετ πρέπει να πάω να βάζω το σωστό σημείο πρόσβασης και όταν αποσυνδέομαι πρέπει να το αλλάζω πάλι στο λάθος για να μη συνδέεται, σωστά? Τ Η Β Α Ψ Α Μ Ε ! ! ! ! Και πες ότι το συνηθίζεις και το ανέχεσαι...προσπαθώντας λοιπόν το κινητό μόνιμα να συνδεθεί , σώνει και καλά (ανεπιτυχώς) , δεν καταναλώνει έξτρα μπαταρία για παράδειγμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) Καταρχήν υπάρχουν προγράμματα που σου επιτρέπουν να ανοιγοκλείνεις τη σύνδεση με αλλαγή σημείου πρόσβασης όπως το apndroid Ομως αυτό που βλέπεις δεν ειναι ο κανόνας.Κάποιο πρόγραμμα σου κάνει την ζημιά ή έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη ρομ.Ξε-τσεκάροντας από ρυθμίσεις--->ασύρματο και δίκτυα--->δίκτυα κινητής τηλεφωνίας το "ενεργοποίηση δεδομένων" υπο κανονικές συνθήκες η σύνδεση δεν ξανανοίγει TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.7.6 αυτά που δίνεις στο δεύτερο λινκ ειναι για desire hd sense roms και δε μπορούν να περαστούν στην ρομ που έχεις τώρα. Απο το πρώτο λινκ λέει ότι ειναι για cm7 άρα ταιριάζουν στην ρομ σου αλλά έχει κάποιες οδηγίες για το πως πρέπει να περαστούν. Edited March 8, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) Κάποιο πρόγραμμα σου κάνει την ζημιά.... Έχεις (όπως πάντα ;)) δίκιο. Μια εφαρμογή ημερολογίου την έκανε τη ζημιά. Σ ευχαριστώ πολύ :). EDIT: "η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτό το στοιχείο" μου το βγαλε όταν πηγα στο Market να κατεβάσω το MYPHONE EXPLORER. Εχτές το κατέβασα κανονικά και συγχρόνισα και ημερολόγιο. Τι πείραξα πάλι και σήμερα δεν μπορώ να το κατεβάσω?? Edited March 8, 2012 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Πηρα μια μπαταρια με καπακι και σταντ 2400 και βαση αυτοκινητου απο το e bay. Ολα μαζι 10 ευρω.Τα περιμενω. Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Έχεις (όπως πάντα ;)) δίκιο. Μια εφαρμογή ημερολογίου την έκανε τη ζημιά. Σ ευχαριστώ πολύ :). EDIT: "η συσκευή σας δεν είναι συμβατή με αυτό το στοιχείο" μου το βγαλε όταν πηγα στο Market να κατεβάσω το MYPHONE EXPLORER. Εχτές το κατέβασα κανονικά και συγχρόνισα και ημερολόγιο. Τι πείραξα πάλι και σήμερα δεν μπορώ να το κατεβάσω?? Μηπως αλλαξες την αναλυση της οθονης; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Εχω κατεβασει το tapatalk αλλα οταν γραφω ποστ δεν μου βαζει το οτι γραφω απο αυτο οπως εσενα...Στο μενου το εχω επιλεξει...Τι αλλο θελει; Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Νομίζω ότι εδώ στο myphone δε βγάζει την υπογραφή με όλες τις εκδόσεις του tapatalk.Εγώ έχω μια παλιά την 1.86 που είχα αγοράσει από το slideme.org πριν καιρό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Νομίζω ότι εδώ στο myphone δε βγάζει την υπογραφή με όλες τις εκδόσεις του tapatalk.Εγώ έχω μια παλιά την 1.86 που είχα αγοράσει από το slideme.org πριν καιρό. Έχω ένα backup από το titanium που είχα την παλιότερη έκδοση του tapatalk μέσα σε έναν φάκελο titaniumbackup μαζί με όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές που είχα εκείνη την στιγμή. Μπορώ να επαναφέρω μόνο το tapatalk ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Εχω κατεβασει το tapatalk αλλα οταν γραφω ποστ δεν μου βαζει το οτι γραφω απο αυτο οπως εσενα...Στο μενου το εχω επιλεξει...Τι αλλο θελει; αυτή η συζήτηση έχει ξαναγίνει, και αν θυμάμαι καλά είχανε καλήξει ότι από κάποια εκδοση και μετα ΔΕΝ βγάζει υπογραφή στο my forum ανω στους xda βγάζει κανονικά και μία ερωτησούλα εκτός από το tapatalk χρειάζεται και κάποιο άλλο βοηθητικό πρόγραμμα? Edited March 9, 2012 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Βγήκε και η Themed TBD_Themed_Sensation_XL_Gen3_V3.6 Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Eχθές πέρασα τη TBD Sensation xl stock v3.6 επιτυχώς!Είναι σαφώς πιο βελτιωμένη, πιο γρήγορη και πιο ομαλή απο τη 3.5 που είχα.Το μόνο που παρατήρησα αν δε κάνω λάθος είναι ότι τρώει λίγο πιο πολύ τη μπαταρία?Εχθές το άφησα στη αναμονή και σε 6 ώρες έπεσε 3% που πιστεύω ότι είναι πολύ καλά αλλά μου φαίνεται ότι όταν το σκαλίζεις ότι τρώει μπαταρία πιο πολύ απο πριν! Βγήκε και η Themed TBD_Themed_Sensation_XL_Gen3_V3.6 H themed τι παραπάνω έχει απο τη stock που έβαλα?Υπάρχουν κάποια screens να δούμε? Edited March 9, 2012 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisvega Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Eχθές πέρασα τη TBD Sensation xl stock v3.6 επιτυχώς!Είναι σαφώς πιο βελτιωμένη, πιο γρήγορη και πιο ομαλή απο τη 3.5 που είχα.Το μόνο που παρατήρησα αν δε κάνω λάθος είναι ότι τρώει λίγο πιο πολύ τη μπαταρία?Εχθές το άφησα στη αναμονή και σε 6 ώρες έπεσε 3% που πιστεύω ότι είναι πολύ καλά αλλά μου φαίνεται ότι όταν το σκαλίζεις ότι τρώει μπαταρία πιο πολύ απο πριν! Συμφωνώ μαζί σου το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος όπως έχει. H themed τι παραπάνω έχει απο τη stock που έβαλα?Υπάρχουν κάποια screens να δούμε? Στην πρώτη σελίδα της rom υπάρχουν κάποια screen για να δεις, για περισσότερα όμως δεν έχω δει κάτι άλλο, άλλωστε δεν την έχω βάλει ποτέ για να σου πω αν αξίζει να την περάσεις. Edited March 9, 2012 by arisvega Παράθεση HTC HD 2 (EU), HSPL 2.08, Radio 2.15.50.14, MGLDR 1.13 ROM: Team Blue Droid V3.7 Sensation XL Gen3 EU, Sense 3.5/2.3.5 Kernel: Marc1706 v. 0.1.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Το παιχνίδι nova2 σας το βγάζει το play στα hd2? Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Δε μου το βγάζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Κρίμα και ήθελα να το αγοράσω, δεν φαντάζομαι να υπάρχει τρόπος, με κάποια ρύθμιση. Ούτε market enabler & unlocker δουλεύει. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Στο play store του pc το nova 2 μου το βγάζει συμβατό μόνο με το galaxy s2.Ευτυχώς δεν είμαι "play" τύπος και έτσι δεν μετανιώνω που το έδωσα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Μηπως αλλαξες την αναλυση της οθονης; Αμάν ρε φίλε....έλεος....υπάρχει κάτι που δε ξέρεις?? :lol: :lol: :lol: Ναι την πείραξα, αλλά μετά απ' αυτό την επανέφερα εκεί που ήταν και παρόλα αυτά πάλι το μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή μου έβγαζε.. Την βρήκα τη λύση όμως. Άλλαξα ρομ και ησύχασα....;) Και ενώ η NDT GINGER MUI V48 ενώ είναι πολύ όμορφη, δεν συνδεόταν στο ιντερνετ, οπότε πέρασα την NDT V37 TYTUNG και είμαι ευτυχής. Είναι ιδέα μου ότι είναι πολύ καλή έως εξαιρετική??? σε ταχύτητα, σταθερότητα, διάρκεια μπαταρίας κλπ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Eπρεπε να πας στις ρυθμίσεις στη διαχείριση εφαρμογών και να κάνεις στο market εκκαθάριση δεδομένων Εμένα δε μου αρέσουν οι miui.Η ndt cm7 ειναι μια πολύ καλή επιλογή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Eπρεπε να πας στις ρυθμίσεις στη διαχείριση εφαρμογών και να κάνεις στο market εκκαθάριση δεδομένων Εμένα δε μου αρέσουν οι miui.Η ndt cm7 ειναι μια πολύ καλή επιλογή Στην παραπάνω rom ή αυτή του tweakos, παρατήρησες μήπως αν υπάρχει αυτό το παράξενο με την ενεργοποίηση του ηχείου κατα την απάντηση σε μία κλήση; Edited March 9, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Να σου πω την αλήθεια δεν το άκουσα ποτέ αυτό που λες.Μόνο διάβασα ότι υπάρχει.Ισως βέβαια να το άκουσα αλλά να μην έδωσα σημασία. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 σκεφτομαι να προχωρήσω σε android nand rom απο την sd που εχω και σκεφτόμουν για ICS. Υπαρχει καμια που να ειναι stable και να δουλεύουν τα περισσότερα?καμερα,data,wifi κτλ ή καλύτερα για everyday use να παω σε ginger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts