tedsbk Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Οι nand έχουν λίγο καλύτερη κατανάλωση από τις sd . Πάντως σε American Android sd 2.3.7 βλέπω μέχρι και 3 mah με όλα ανοιχτά .. Η συγκεκριμένη ics έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση πχ 4-6-8 mah .. Πάντως για να κατασταλάξει και η κατανάλωση δεν πρέπει να βγάζεις συμπεράσματα από τις πρώτες ώρες .... μπορεις να μου πεις τι ειναι τα mah και πως τα μετραμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 μπορεις να μου πεις τι ειναι τα mah και πως τα μετραμε; mAh είναι η κατανάλωση ανά ώρα σε mA (μονάδα μέτρησης ρεύματος). Μια μπαταρία έχει συγκεκριμένα mA χωριτικότητα (1300 για παράδειγμα), επομένως η κατανάλωση ουσιαστικά σου δείχνει πόσο θα κρατήσει η μπαταρία σου.... Μετριέται με διάφορα προγράμματα που δείχνουν και το υπόλοιπο και την κατανάλωση της μπαταρίας σου. Η νορμαλ κατανάλωση της συγκεκριμένης συσκευής σε standby είναι 4-10 mAh. Σε χρήση ανεβαίνει από 70-400 περίπου... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 μπορεις να μου πεις τι ειναι τα mah και πως τα μετραμε; Είναι η ένδειξη κατανάλωσης της μπαταρίας σε mili amper per hour και μια εφαρμογή για το βλέπεις είναι το current widget. Δεν ξέρω αν πρέπει να έχεις πρόσβαση root. Είναι δωρεάν από το market και μετά την εγκατάσταση επιλέγεις το widget και το τι θέλεις να βλέπεις από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Διάλεχτε και βαλτέ ,τόσες ρομ για ένα τηλέφωνο δεν πρέπει να υπάρχουν για άλλη συσκευή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1336700 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Καλησπέρα. 1) Σε κάποιες SD Roms το Titanium Βackup, ενώ ανοίγει κανονικά, δε μου κάνει με τίποτα restore απο παλιό backup που είχα κάνει σε προηγούμενη SD Rom. Συγκεκριμένα το backup ήταν στην "MCCM GB Gingerbread HoneyComb Sense v3.0 SD" και το restore προσπαθώ να το κάνω στην "NexusHD2-ICS-CM9-SD_v1.3" αλλά δε γίνεται τίποτα... (Επίσης παλιότερα δε μπορούσα να κάνω restore στη "SuperRam Froyo"). Το μήνυμα που μου βγάζει (ακαριαία χωρις να περνάει καθόλου χρόνος) είναι: "batch restore finished" χωρίς όμως να έχει κάνει καμία εφαρμογή επαναφορά. Πως μπορώ να το διορθώσω και να καταφέρω την επαναφορά για να μην αναγκάζομαι να περνάω όλες τις εφαρμογές πάλι μία-μία??? 2) Επίσης θα ήθελα καμία άποψη για όσο το δυνατόν πλήρεις και γρήγορες SD Roms για καθημερινή χρήση και χωρίς προβλήματα από όποιον έχει δοκιμάσει διάφορες. Edited February 17, 2012 by fpap71 Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση titanium Που υποστηρίζει ics .Επίσης ελπίζω να επαναφέρεις μόνο τις εφαρμογές χρήστη γιατί αλλιώς θα γίνει μπάχαλο ... Όσο για τις rom προτείναμε πριν δύο σελίδες την american android και την nexus του tytung american nexus sd Edited February 17, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση titanium Που υποστηρίζει ics .Επίσης ελπίζω να επαναφέρεις μόνο τις εφαρμογές χρήστη γιατί αλλιώς θα γίνει μπάχαλο ... Όσο για τις rom προτείναμε πριν δύο σελίδες την american android και την nexus του tytung american nexus sd εβαλα την nexus sd αλλα δεν ειχε ελλινικα στο πληκτρολογιο τη μπορω να κανω για να γραφω και ελλινικα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) Για δοκίμασε αυτό αν το έγραψα σωστά : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5475283 Σωστό είναι Επίσης πρέπει να βάλεις έναν file explorer γιατί δεν έχει από ότι θυμάμαι Edited February 18, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsbk Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση titanium Που υποστηρίζει ics .Επίσης ελπίζω να επαναφέρεις μόνο τις εφαρμογές χρήστη γιατί αλλιώς θα γίνει μπάχαλο ... Όσο για τις rom προτείναμε πριν δύο σελίδες την american android και την nexus του tytung american nexus sd η american δεν κατεβαινει. υπαρχει αλλος τροπος να την κατεβασουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Είναι το γνωστό πρόβλημα ... Ψάξε εκεί στο νήμα μήπως το χει ανεβάσει κάποιος Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Δυστυχώς μετά το κλείσιμο του megaupload,έκαναν και άλλα site "εθελοντικό" κλείσιμο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mattheos1 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Θα ήθελα κάποιες απλές οδηγίες (καθότι αρχάριος..) για την καλύτερη ROM Android για το HTC HD2: Πού μπορώ να την κατεβάσω? Πως εγκαθίσται στην κύρια μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) marc1706's 2.6.35.14 Sense Kernel [v0.1.9] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385486 Max Freq : 1536:) Edited February 18, 2012 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mattheos1 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Μπορώ να την κατεβάσω απο κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mattheos1 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ... ΜΕ ΑΥΤΗ ΓΥΡΙΖΩ ΑΠΟ WINDOWS ΣΕ ANDROID? ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ? marc1706_desire_0_1_9_cLK.zip marc1706_desire_0_1_9_magldr.zip --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited February 19, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Οχι αυτό δεν ειναι για σένα.Διάβασες το δεύτερο ποστ του θέματος; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 καλησπερα παιδια. σε πιο φακελο πρεπει να βαλω ενα τραγουδι για να μπορω να το επιλεξω σαν ηχο κληση ς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edwin Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Καλησπερα. θελω να ρωτησω σε οσους εχουν περασει στο hd2 την εξης εκδοση android HD2_NDT_GINGER_2.3.7_CM7.1_BASED_V24.0_MAGLDR_2 η οποιαδηποτε αλλη nand αν εχουν θεμα με την καμερα του κινητου. Εχω περασμενη αυτη την εκδοση μερικους μηνες αλλα απο τοτε που εκανα το κινητο android η καμερα εχει χασει εντελως την ποιοτητα της οταν τραβαω βιντεο. Οταν ειχα windows παλι δεν μπορω να πω οτι ηταν τελεια σε θεμα ηχου αλλα απο εικονα μια χαρα βιντεο εβγαζε. Με το android εχω πλεον χαλια ποιοτητα στην εγγραφη βιντεο. Οταν βλεπω τα video που εβγαλα τα βλεπω με πολλα frames διακοπες και pixels και απο ηχο χαλια. Απο ρυθμισεις ειναι στην βελτιστη ποιοτητα για mpeg4. Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 (edited) H oριστική λύση ειναι να γυρίσεις σε wm.Ειναι γνωστό το θέμα και συμβαίνει λόγω έλλειψης 100% σωστών drivers για την κάμερα.Εγώ δεν το βρίσκω τόσο τραγικό όσο περιγράφεις αλλά ναι δεν έχει την ποιότητα που είχε στα wm.Αυτό όμως κατά την γνώμη μου δεν ακυρώνει το γεγονός ότι το hd2 τρέχει android και σε καθημερινή χρήση το τρέχει καλύτερα από τα wm καλησπερα παιδια. σε πιο φακελο πρεπει να βαλω ενα τραγουδι για να μπορω να το επιλεξω σαν ηχο κληση ς ? sdcard/media/ringtones Edited February 18, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edwin Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 H oριστική λύση ειναι να γυρίσεις σε wm.Ειναι γνωστό το θέμα και συμβαίνει λόγω έλλειψης 100% σωστών drivers για την κάμερα.Εγώ δεν το βρίσκω τόσο τραγικό όσο περιγράφεις αλλά ναι δεν έχει την ποιότητα που είχε στα wm. sdcard/media/ringtones Δεν υπαρχει δηλαδη ακομα καποια rom που να το εχει διορθωσει αυτο. Κριμα και ειναι κατι το βασικο για οποιον δουλευει την καμερα. Ολα σωστα ειναι με το android εκτος απο την καμερα και οτι το κινητο φωρτιζει μονο ανοιχτο. Ειναι λιγο εκνευριστικο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Γύρνα σε dual boot wm με android.Για να φορτίζει κλειστό το κινητό βάλε clk bootloader. Επίσης στα wp7 η κάμερα έχει καλύτερη ποιότητα από το android.Εγω τώρα τρέχω dual boot wp7 - sd android από την ίδια κάρτα.Η διαδικασία θέλει κάποια ώρα (π.χ. zune στο pc για τους drivers κτλ) αλλά τα wp7 παρά τους περιορισμούς τους σε σχέση με τα wm,θεωρώ ότι πάνε καλύτερα στο hd2 από ότι τα wm.Γενικά σε αυτό το κινητό πάνε πιο γρήγορα 2 λειτουργικά που δεν κατασκευάστηκαν για αυτό,παρά αυτό που κατασκευάστηκε :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edwin Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Γύρνα σε dual boot wm με android.Για να φορτίζει κλειστό το κινητό βάλε clk bootloader. Επίσης στα wp7 η κάμερα έχει καλύτερη ποιότητα από το android.Εγω τώρα τρέχω dual boot wp7 - sd android από την ίδια κάρτα.Η διαδικασία θέλει κάποια ώρα (π.χ. zune στο pc για τους drivers κτλ) αλλά τα wp7 παρά τους περιορισμούς τους σε σχέση με τα wm,θεωρώ ότι πάνε καλύτερα στο hd2 από ότι τα wm.Γενικά σε αυτό το κινητό πάνε πιο γρήγορα 2 λειτουργικά που δεν κατασκευάστηκαν για αυτό,παρά αυτό που κατασκευάστηκε :lol: dual boot δεν θελω δεν μπορω τα πολυπλοκα. μπορω να περασω καπως τον clk boot loader χωρις να χαλασει η ρομ και να θελουν ολα απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Θεωρητικά ναι.Κρατάς ένα nandroid backup από την εγκατάσταση του magldr.Βάζεις clk v1.5. Εγκαθιστάς την clk έκδοση της rom και επαναφέρεις από το magldr nandroid backup σου, μόνο το data,cache και αν έχεις και το sd-ext partition. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edwin Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Θεωρητικά ναι.Κρατάς ένα nandroid backup από την εγκατάσταση του magldr.Βάζεις clk v1.5. Εγκαθιστάς την clk έκδοση της rom και επαναφέρεις από το magldr nandroid backup σου, μόνο το data,cache και αν έχεις και το sd-ext partition. Εχει καμια διαφορα σε θεμα λειτουργιας και σταθεροτητας το clk απο το magldr? Ειναι καποιο ποιο καλο απο τα 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mattheos1 Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Οχι αυτό δεν ειναι για σένα.Διάβασες το δεύτερο ποστ του θέματος; Ευχαριστώ για όλα. Πολύ βουνό... μου φαίνεται η όλη διαδικασία...:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts