mimo Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Εγώ Χρήστο περιμένω να "σπάσουν" και τον chrome οπως και τις υπόλοιπες 499.999 εφαρμογές για να νιώσω πλήρης με το hd2 ,και θα το κάνουν κάποια στιγμή . Μήπως το τρέχουμε σε emulation και δεν το ξέρουμε ? from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anothersunnyday Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Κατέβασα την 8-2-2012 και βλέπω ότι ο system φάκελος ειναι 133mb που σημαίνει ότι χωράει στο partition της diet 23-1-2012 εφόσον φυσικά έχεις ext partition στην sd Τελικά τρέχει κανονικά η 8/2 με το partition της diet? Επειδή βλέπω σε πολλούς στο xda δεν κάνει boot. Εγώ έχω μείνει ακόμα στην 23/1 Παράθεση Φιλικά : Κωστής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Και εγώ ειμαι ακόμη στην 23.1.2012.Αν το δοκιμάσει κάποιος ας μας πει.Τώρα τρέχω από την sd αυτή την ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482031 με την μέθοδο από clk bootloader Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Και εγώ ειμαι ακόμη στην 23.1.2012.Αν το δοκιμάσει κάποιος ας μας πει.Τώρα τρέχω από την sd αυτή την ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482031 με την μέθοδο από clk bootloader Υπάρχουν κάπου οδηγίες για τον τρόπο; Αν θέλω να την δοκιμάσω, μπορώ να πάρω backup μέσα από το 3g watchdog την μέτρηση μέχρι εκείνη την στιγμή και το ίδιο να κάνω όταν γυρίσω στην nrg; Δοκιμάζω κάποια πράγματα και δεν θέλω να έχω απώλειες, όσο μικρές και αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Νομίζω πως δε μπορεί να γίνει αυτό.Κατά την πρώτη εκκίνηση της ρομ προσπαθεί να συνδεθεί στο νετ για επικοινωνία με τους servers της google,οπότε κάποια έστω μικρή απώλεια θα έχεις.Η εγκατάσταση της nrg δε πειράζεται μιας και η ρομ τρέχει από sd Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Νομίζω πως δε μπορεί να γίνει αυτό.Κατά την πρώτη εκκίνηση της ρομ προσπαθεί να συνδεθεί στο νετ για επικοινωνία με τους servers της google,οπότε κάποια έστω μικρή απώλεια θα έχεις.Η εγκατάσταση της nrg δε πειράζεται μιας και η ρομ τρέχει από sd Πως κλείνει γρήγορα ο stock browser στην nrg; Δεν βλέπω να υπάρχει επιλογή κλεισίματος του τρέχοντος παραθύρου, άρα και επιστροφή στην προεπιλεγμένη αρχική οθόνη, όπου με το "πίσω" θα έκλεινε ο browser. Να γυρνάω στην αρχική οθόνη και βγαίνω με το "home"; Θα καταναλώνει πολύ μνήμη; Edit: Το quote είναι ξεκάρφωτο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Για γρήγορο κλείσιμο κατεβαζεις την notification bar και τον κλεινεις από τον task manager. Μου κάνει πάντως εντύπωση το πόσο smooth ειναι αυτός ο browser.τρώει αρκετή μνήμη και έχω φτάσει να δω έως και 108mb χρήσης με τρία tabs ανοιχτά αλλά η συσκευή δεν σερνοταν..ίσως βέβαια να είναι και λόγω χρήσης zram.η πραγματική ραμ εκείνη την στιγμή ήταν στα 59mb free Edited February 10, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Κάτι δεν πάει καλά. Και στον stock browser αλλά και στον dolphin όταν επιλέγω να δω κάποιο βίντεο όπως π.χ. από το sport 24, ανοίγει επιπλέον παράθυρο και παίζει από εκεί. Αν επιλέξω από τις ρυθμίσεις του μαμά περιηγητή την έκδοση για ιστοσελίδες στην mobile μορφή, τότε κλείνει και με πατάει έξω. Το flash δεν λειτουργεί σε όλες τις εκδόσεις σελίδων, είτε full, είτε mobile; Edit: Ανοίγω την εφαρμογή flash player και κλείνει μόνη της και με βγάζει στην αρχική οθόνη, χωρίς κάποιο μήνυμα λάθους:confused: Edited February 10, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Εχεις κάνει ανανέωση στην τελευταία έκδοση του flash player; Μόλις τώρα δοκίμασα 2 videos στο sport24.gr και έπαιξαν κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Εχεις κάνει ανανέωση στην τελευταία έκδοση του flash player; Μόλις τώρα δοκίμασα 2 videos στο sport24.gr και έπαιξαν κανονικά Δεν είχα ποτέ ειδοποίηση για ενημέρωση. Απεγκατέστησα χειροκίνητα την εφαρμογή και προσπάθησα να την εγκαταστήσω πάλι και το τηλέφωνο κόλλησε. Έβγαλα την μπαταρία ,ολοκλήρωσα την εγκατάσταση της έκδοσης 11.1 και άνοιξα το sport24. Μόλις πήγα να ανοίξω το σχετικό βίντεο με τα καλύτερα γκολ ξεκίνησε να παίζει κανονικά με το flash και σε 2 δευτερόλεπτα κόλλησε πάλι το τηλέφωνο. Έβγαλα πάλι την μπαταρία και εδώ και 15 λεπτά δεν ανοίγει, μένει στην οθόνη που γράφει T3D ROMS. Να ξεκινήσω το κατέβασμα της TBD καλού κακού; :lol: Επανέφερα το nandroid backup που είχα και μόνο έτσι ξύπνησε το τηλέφωνο. Edited February 10, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Μάλλον για εκεί πας αλλά που το γράφει αυτό που λες; η nrg δεν γράφει κάτι τέτοιο οταν μπουταρει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Μάλλον για εκεί πας αλλά που το γράφει αυτό που λες; η nrg δεν γράφει κάτι τέτοιο οταν μπουταρει :eek: Αυτήν την οθόνη βλέπω αμέσως μόλις ανοίξω το τηλέφωνο, μετά από λίγο βλέπω τους κύκλους που περιστρέφονται. Μήπως έτρεχα κάτι μεταξύ tbd και nrg :banghead: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Μήπως φλασαρες τον κερνελ 0.18 του marc χωρίς όμως πρώτα να βάλεις το initrd.gz της nrg; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Μήπως φλασαρες τον κερνελ 0.18 του marc χωρίς όμως πρώτα να βάλεις το initrd.gz της nrg; Κάτι τέτοιο έγινε, φλάσαρα τον kernel απ'ευθείας πάνω στην rom :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 πριν το κανεις αυτο λειτουργουσε κανονικα; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) πριν το κανεις αυτο λειτουργουσε κανονικα; Όχι δεν νομίζω. Τα ίδια έχω και με την TBD. Μόνο στο δικό μου τηλέφωνο δεν παίζει το flash; Edited February 11, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Δοκιμασα την TBD_Stock 3.4 and Themed 3.5 αλλα σε σύγκριση με την nrg dite δεν μπορω να πως πως εντυπωσιάσθηκα απο τις επιπλέον παροχες. Ειχε αρκετα προεγκατεστημένα προγραμματα που τα περισοτερα δεν τα βρηκα χρήσιμα ενω και αυτη ειχε θεμα με την προεπισκόπηση των θεματων αφου οπως και στην nrg δεν την φορτώνει. Τωρα σκεφτομαι να γνωρίσω και την foul nrg ...Υπαρχουν αξιόλογες διαφορες απο την diet ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Φίλε Telmusic εγώ που ειχα και την nrg την κανονική αλλά και την diet έχω να πω οτι στην diet έχουν φύγει κάποιες περιττές εφαρμογές γι αυτό την κάνει την diet ποιο γρήγορη από την κανονική nrg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Δοκιμασα την TBD_Stock 3.4 and Themed 3.5 αλλα σε σύγκριση με την nrg dite δεν μπορω να πως πως εντυπωσιάσθηκα απο τις επιπλέον παροχες. Ειχε αρκετα προεγκατεστημένα προγραμματα που τα περισοτερα δεν τα βρηκα χρήσιμα ενω και αυτη ειχε θεμα με την προεπισκόπηση των θεματων αφου οπως και στην nrg δεν την φορτώνει. Τωρα σκεφτομαι να γνωρίσω και την foul nrg ...Υπαρχουν αξιόλογες διαφορες απο την diet ; Ναί υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δυο. Η full είναι πιο αργή με περισσότερα άχρηστα, τουλάχιστον για μένα πράγματα.Κράτα ένα backup απο την nrg diet, γιατί στο τέλος εκεί θα γυρίσεις :rolleyes: Για το θέμα με το flash ξέρει κανείς τι γίνεται; Για τον kernel δεν θα αλλάξω κάτι, γιατί δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με την χρήση του τηλεφώνου, εκτός και αν κάποιος νομίζει οτι είναι απαραίτητο για κάποιον λόγο. Edit: Πέρασα από την αρχή το adobe flash player καιπρος το παρόν όλα δείχνουν κανονικά στην nrg. Κάτι πήρε το μάτι μου ότι το zram δεν αφήνει το flash, αλλά δεν νομίζω. Edited February 11, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Μια ερώτηση παίδες, τι πρέπει να εγκαταστήσω για να φορτίζει το κινητό όντας κλειστό, με magldr? κάπου το είχα δει, αλλά δε θυμάμαι που... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Μια ερώτηση παίδες, τι πρέπει να εγκαταστήσω για να φορτίζει το κινητό όντας κλειστό, με magldr? κάπου το είχα δει, αλλά δε θυμάμαι που... Με mgldr νομίζω μόνο αν έχεις περασμένο το 4ext recovery δείχνει να φορτίζει όταν είσαι μέσα στο recovery. Άλλη επιλογή για φόρτιση με τελείως κλειστό τηλέφωνο είναι o cLK bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Mε magldr δεν φορτίζει κλειστό.Για να φορτίσει χωρίς να ειναι ανοιχτό δηλαδή εντός λειτουργικού συστήματος,το αφήνεις είτε στο recovery,ειτε στην οθόνη του magldr.Φυσικά στην οθόνη του magldr δεν ενημερώνει πότε τελείωσε η φόρτιση,οπότε υπολογίζεις πάνω-κάτω κανένα 2ωρο Edit: Πέρασα από την αρχή το adobe flash player καιπρος το παρόν όλα δείχνουν κανονικά στην nrg. Κάτι πήρε το μάτι μου ότι το zram δεν αφήνει το flash, αλλά δεν νομίζω. Με ενεργοποιημένη zram παίζει κανονικά σε μένα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 πια ρομ μου προτεινεται να τρεχει απο την sd βρε παιδια??? να εχω και την ομεγα και ανδροιτ.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Μήπως φλασαρες τον κερνελ 0.18 του marc χωρίς όμως πρώτα να βάλεις το initrd.gz της nrg; Υπάρχουν κάπου οι οδηγίες να γίνει το πέρασμα του kernel απο την αρχή; Έχω το zip που κατέβασα και έχει μέσα τα εξής: 1)ΜΕΤΑ-INF 2)System 3)boot.img Edited February 11, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 πια ρομ μου προτεινεται να τρεχει απο την sd βρε παιδια??? να εχω και την ομεγα και ανδροιτ.... :) Την τελευταία American Android με το bug του bt κατανάλωσης και την nexus 3.2a του tytung aosp , χωρίς sense βέβαια ... και οι δύο . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts