Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
  Te_salat said:
Να σου πω κάθε φορά που ασχολούμαι με WM μου δημιουργούνται ευχάριστες αναμνήσεις.

Αυτό είναι και το κακό. Ότι πλέον το λειτουργικό μόνο αναμνήσεις θα φέρνει.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ και μερικά χρόνια θεωρώ ότι τα windows mobile δεν ήταν έτσι και αλλιώς στα φόρτε τους.Οι xda και μερικοί ακόμη που έκαναν το χόμπι τους τα κράτησαν ζωντανά σε ένα μεγάλο βαθμό.Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι δε θα ξεμείνουμε από προγράμματα πλοήγησης και ενημερωμένους χάρτες για όσο καιρό θα κυκλοφορούν pna με windows ce.

bbbb said:
Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι δε θα ξεμείνουμε από προγράμματα πλοήγησης και ενημερωμένους χάρτες για όσο καιρό θα κυκλοφορούν pna με windows ce.

Η για όσο καιρό θα υπάρχει το πολυαγαπημένο HD2 Leo μας!!!:):D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

όποιος ασχοληθεί και με άλλα λειτουργικά (και φυσικά με το κορυφαίο Macintosh) θα καταλάβει ότι γενικά η ύπαρξη των windows είναι ανώφελη. χάσιμο χρόνου....

Δοκίμασα στο Android το Aura και το βρήκα πολύ πολύ πολύ καλύτερο από άλλα GPS προγράμματα και ενημερωμένο μέχρι αηδίας (έκταση πόλεων, πληθυσμός, άψογη καθοδήγηση εντός αλλά και εκτός Ελλάδας σε αρκετά κράτη, 3D κτήρια και πάει λέγοντας!).

Άντε να βγάλει GPS πρόγραμμα και η Google και να φέρει τα πάνω κάτω πάλι!!!

• Administrators
  karhariasgr said:
Δοκίμασα στο Android το Aura και το βρήκα πολύ πολύ πολύ καλύτερο από άλλα GPS προγράμματα και ενημερωμένο μέχρι αηδίας (έκταση πόλεων, πληθυσμός, άψογη καθοδήγηση εντός αλλά και εκτός Ελλάδας σε αρκετά κράτη, 3D κτήρια και πάει λέγοντας!).

Η απόψεις πάντως για τις δρομολογήσεις του aura διίστανται. Καλή η εμφάνιση αλλά στην πράξη...

Modpic.gif

με πήγε Ελλάδα Σλοβακία χωρίς κανένα πρόβλημα (εκτός από ένα σημείο στη Σερβία που έχει αλλάξει ο δρόμος και δεν έχει ενημερωθεί ο χάρτης. μικρό το κακό, δυστυχώς στη Σερβία είναι χαρτογραφημένος μόνο ο κεντρικός δρόμος, τουλάχιστον για το πρόγραμμα αυτό, δε ξέρω για άλλα).

Με γύρισε κανονικά μέσα στη Μπρατισλάβα (Σλοβακία) χωρίς θέμα, το ίδιο και Βιέννη (Αυστρία), Σόφια (Βουλγαρία) καθώς και Βουδαπέστη (Ουγγαρία). Στην Ελλάδα δεν έχω μετακινηθεί αρκετά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά μερικά δρομολόγια που βάζω βλέπω ότι ακολουθεί κανονικά τον δρόμο :D και η κλίμακες είναι σωστές. Θυμάμαι ότι είχε βγει το iGo νόμιζα ότι είχα hoover αμφίβιο :D όλο μέσα από την θάλασσα με πήγαινε xexe.. Τώρα που καλοκαιριάζει θα τεσταριστεί και αυτό, σε λίγο καιρό θα το τεστάρω και στους Αθηναϊκούς δρόμους. :)

Εγω παντως winmo δεν αλλαζω. συνεχιζει και ειναι το αγαπημενο μου. και σε συνδιασμο με τα android ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος. απλως εγω θελω sense android rom. θεωρω οτι ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενες. τωρα αν υπαρχει κανενας οδηγος που να δειχνει πως να στησεις ολοκληρωμενα μια απλη android rom, πειτε μου

Sent using RapidRead!

καλη η cyanogen και με την τελευταια εκδοση του smart keyboard pro εχουμε και βελακια στο κατω μερος του κυριου πληκτρολογιου αλλα εχω ενα προβλημα πως κανω export ενα contact στην μνημη της sim?

edit:το βρηκα με το contact2sim απο το market.Αυτο που ηθελα ειναι να υπηρχε και ηχητικη ειδοποιηση για το delivery report.

Edited by kgian2007
Samsung Galaxy A50

Παιδια δεν χρησιμοποιεί κανενας απο εδω miui ? Εγω την εχω μερικες μερες και μου αρεσει παραπολυ !

Ειναι κατι διαφορετικο ρε παιδι μου. Οποιος θελει προτεινω να δοκιμασει αυτη : [05 Apr]₪[MultiLng]₪[ZIP] FutureShocks v4 ₪ MIUI 1.4.1 ₪ 2.3.3 ₪ ειναι παρα πολυ καλη ! ΑΛΛΑ πριν την βαλτε βαλτε αυτο για το cwm : BOYPPC Recovery for SHIFTPDA GINGER-SENSE_S & HoneyComB V16 Αλλιως δεν θα εχετε προσβαση στο root με οτι αυτο συνεπάγεται.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

παιδια μου χαλασε το touch στο ενα hd2 δεν πατιεται τιποτα,η τελευταια ρομ που ειχα πανω ειναι αυτη GINGER-SENSE_S & HoneyComB V16 (tytung r9) του boyppc

τι μπορω να κανω?το service της htc που ειναι?

Samsung Galaxy A50

Θελω μια βοηθεια γιατι διαβαζωντας χανομαι λιγο...

Απογοητευτηκα απο τις εφαρμογες που χρειαζομαι στα windows mobile δεν υπαρχουν.....

vnc, teamviewer, vpn support, οποτε θελω και γω android...

Λειτουργει 100% καλα? Υπαρχουν προβληματα? Διαβαζοντας ειδα οτι δεν γινεται εγκατασταση χωρις να ξεφορτωθουν τα windows,τα ποστ ηταν παλια ομως,αλλαξε κατι? Γινεται αποκλειστικη εγκατασταση του android?

Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS

θεσ να μου πεις να διαβασω 261 σελιδες μονο απο αυτο το ποστ μεχρι να βρω το πως γινεται?

Γιατι η λειτουργια του βαζουμε τα παντα σε ενα ποστ δεν βοηθαει και πολυ....

Too much information ... Διαβασα 100 πραγματα και εχω μπερδευτει ενω θελω απλα μια αποψη η εστω μια version να ψαξω το how to ..

Π.χ η ταδε version δουλευει αψογα, βαλτε αυτη..guide εδω..η εστω να το βρω μονος μου το guide

• Administrators

Δε νομίζω να είπα να διαβάσεις όλο το thread, μόνο τα τελευταία posts για να ενημερωθείς για τις τελευταίες εξελίξεις..

Εναλλακτικά... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905841

Επίσης, διαβάζοντας σε αυτό τον οδηγό, αποκλείεται να μείνεις με απορίες... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893948

Όλες οι rom βρίσκονται εδώ... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=928

Modpic.gif

Dj_Blade said:
θεσ να μου πεις να διαβασω 261 σελιδες μονο απο αυτο το ποστ μεχρι να βρω το πως γινεται?

Γιατι η λειτουργια του βαζουμε τα παντα σε ενα ποστ δεν βοηθαει και πολυ....

Too much information ... Διαβασα 100 πραγματα και εχω μπερδευτει ενω θελω απλα μια αποψη η εστω μια version να ψαξω το how to ..

Π.χ η ταδε version δουλευει αψογα, βαλτε αυτη..guide εδω..η εστω να το βρω μονος μου το guide

Όλοι μας τον κύριο όγκο πληροφόρησης το περνούμε από το xda dev :http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=928

Edit : με πρόλαβες Γιάννη

Edit2 : @ blade αν είσαι σίγουρος και έχεις δοκιμάσει android :go nand ,αν όχι go SD

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

τωρα μαλιστα :) σ ευχαριστω για τη διαθεση του χρονου σου. :)

Η τελικη απορια, δουλευει τελεια? Λογω του οτι βρισκομαστε και ελλαδα θελω μια ελληνικη αποψη για την λειτουργικοτητα και την υποστιριξη του ...

Μια χαρά δουλεύει.Ανάλογα τη ρομ βέβαια αλλά δεν υπάρχει κάποιο εμφανές bug που να ενοχλεί σε καθημερινή τουλάχιστον χρήση.

Εγώ προσωπικά είμαι 100% ευχαριστημένος με την typhoon http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

.Η υποστήριξη είναι ανεπίσημη.Οι άνθρωποι που ασχολούνται δεν πουλάνε κάτι.

Δεν είναι εμπορικό προϊόν για να έχει οποιουδήποτε είδους υποστήριξη και το ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα δεν έχει καμμία σχέση με το πως δουλεύει. Προσπαθούν να λύσουν τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται και αναφέρουν οι χρήστες αλλά αν βάλεις κάποια ρομ και το κινητό σου εκραγεί,δε μπορείς να ζητήσεις από κανέναν ευθύνες.

Edited by bbbb

είσαι all alone στις ευθύνες όπως λέει και ο Χρήστος αλλά together στην λύση προβλημάτων , αλλά από όσα έχω διαβάσει δεν έχει εκραγεί κανενός :lol:

keep walking

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Παιδια μια μικρη βοηθεια. Ξαφνικα καποια στηγμη σταματησε να λειτουργει η οθονη, ενω το κινητο λειτουργουσε κανονικα και τα κουμπια. Το βαζω σε αναμονη πατωντας το κοκκινο κουμπι και το ανοιγω ξανα πατωντας ξανα το κοκκινο κουμπι. Η οθονη δεν ανταποκρινεται. Αν το ανοιξω πατωντας το home button ομως η οθονη λειτουργει κανονικα!

Αυτο μου το κανει αρκετες φορες απο σημερα καθε φορα που παταω το back button και ειναι εκνευριστικο πολυ. Κατι ειχα διαβασει παλιοτερα για ενα αντιστοιχο θεμα στους xda αλλα δεν θυμαμαι πολλα. Ξερει κανεις τι να κανω;;;

bbbb said:
Μια χαρά δουλεύει.Ανάλογα τη ρομ βέβαια αλλά δεν υπάρχει κάποιο εμφανές bug που να ενοχλεί σε καθημερινή τουλάχιστον χρήση.

Εγώ προσωπικά είμαι 100% ευχαριστημένος με την typhoon http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

.Η υποστήριξη είναι ανεπίσημη.Οι άνθρωποι που ασχολούνται δεν πουλάνε κάτι.

Δεν είναι εμπορικό προϊόν για να έχει οποιουδήποτε είδους υποστήριξη και το ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα δεν έχει καμμία σχέση με το πως δουλεύει. Προσπαθούν να λύσουν τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζονται και αναφέρουν οι χρήστες αλλά αν βάλεις κάποια ρομ και το κινητό σου εκραγεί,δε μπορείς να ζητήσεις από κανέναν ευθύνες.

φιλε bbbb τα γραφικα του καιρου τα δειχνει οταν ξεκλειδωνεις την οθονη??????????

alex2539 said:
Παιδια μια μικρη βοηθεια. Ξαφνικα καποια στηγμη σταματησε να λειτουργει η οθονη, ενω το κινητο λειτουργουσε κανονικα και τα κουμπια. Το βαζω σε αναμονη πατωντας το κοκκινο κουμπι και το ανοιγω ξανα πατωντας ξανα το κοκκινο κουμπι. Η οθονη δεν ανταποκρινεται. Αν το ανοιξω πατωντας το home button ομως η οθονη λειτουργει κανονικα!

Αυτο μου το κανει αρκετες φορες απο σημερα καθε φορα που παταω το back button και ειναι εκνευριστικο πολυ. Κατι ειχα διαβασει παλιοτερα για ενα αντιστοιχο θεμα στους xda αλλα δεν θυμαμαι πολλα. Ξερει κανεις τι να κανω;;;

ποια ρομ εχεις?

Samsung Galaxy A50

Καλημερα σε ολους για βοηθηστε λιγο,κατεβασα μια φωτογραφια απο το zedge με αναλυση 480χ800 και θελω να τη βαλω σαν ταπετσαρια αλλα το κινητο δε μ αφηνει να τη βαλω ολοι με περιοριζει με αυτο το πρασινο πλεγμα.πως μπορω να τη βαλω ολοκληρει?????????

ναι ενταξει το γνωριζω αυτο...απλα δεν εχω ορεξη να ψαχνω αδικα ουτε να μενω απο κινητο... Θελω απλα μια εκδοση που να παιζει οσο πιο σωστα γινεται... :) γιατι ψαχνοντας βρηκα πολλα,και μπερδευτηκα... επεσα πανω σε παλιες εκδοσεις απογοητευτικα, κλπ κλπ κλπ