Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλαξα ρομ και εβαλα την AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB233 CM7 και παλι εχω το ιδιο προβλημα,υπολειτουργεί το 3G!ενω στον οπερα αργα μεν αλλα δουλεύει σε αλλες εφαρμογες δεν λειτουργεί οπως maps,widgets κτλ...

Μηπως χρειαζεται να βαλω καπου χειροκίνητα τις ρυθμίσεις τις COSMOTE?

Edited by Bictor

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια βοήθεια. Έχω αυτή τη rom [10.MAR.11][CWM] RAFDROID HD 4.0.2|Fastest Full DesHD|DATA2EXT|[Rafpigna 1.8 OC] και θέλω να βάλω για να δοκιμάσω αυτή [22 MAR][ZIP]★★★★★HyperDroidGBX-v10[GRI54-2.3.3][a2sd+][Tytung_R7][iNSANE SPEED].

Τι πρέπει να κάνω με τα backup? Καπου μέσα στο magdlr 1.13 έχει μια επιλογή NAND BACKUP. Φαντάζομαι εκει κάνω backup ε? Αυτό κάνει backup όλη τη rom μαζί με τις εφαρμογές που έχει στο partition της κάρτας μνήμης? Και μετά αν θέλω να την επαναφέρω πάλι όπως ήταν τι κάνω?

Αν θέλω να κρατήσω τη νέα rom πως μεταφέρω εκεί εφαρμογές, επαφές, μηνύματα και τα σχετικά? Κατέβασα το titanium backup pro αλλά δεν ξέρω πως δουλεύει.....

Στο magldr 1.13 πας στην επιλογή ad recovery,ξεκινά το clockwork και από την επιλογή backup and restore,κάνεις backup.γίνονται backup τα πάντα.

για το titanium backup δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=748686&highlight=titanium+backup

Αλλαξα ρομ και εβαλα την AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB233 CM7 και παλι εχω το ιδιο προβλημα,υπολειτουργεί το 3G!ενω στον οπερα αργα μεν αλλα δουλεύει σε αλλες εφαρμογες δεν λειτουργεί οπως maps,widgets κτλ...

Μηπως χρειαζεται να βαλω καπου χειροκίνητα τις ρυθμίσεις τις COSMOTE?

Υπάρχουν κάποια θέματα (όχι με όλα τα δίκτυα και όχι μόνο στην Ελλάδα) με την data σύνδεση του hd2 στο android.αν διαβάσεις στα θέματα των ρομ,θα δεις ότι πολλοί αναφέρουν για προβλήματα και για τα 2 πρωτόκολλα σύνδεσης rmnet και ppp.σε κάποιους δουλεύουν όλα κανονικά,σε άλλους το ένα από τα δύο και σε άλλους κανένα...

Edited by bbbb

Στο magldr 1.13 πας στην επιλογή ad recovery,ξεκινά το clockwork και από την επιλογή backup and restore,κάνεις backup.γίνονται backup τα πάντα.

για το titanium backup δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=748686&highlight=titanium+backup

Ευχαριστώ.....την βρήκα την άκρη.:)

Μετά από πολλούς ενδοιασμούς έβαλα και εγώ την darkstone SuperRAM FroYo v1.5 στο κινητό μου. Έως εδώ καλά! Απο εδώ και πέρα τι γίνεται;:wacko: Υπάρχει κάπου κάποιος "μπούσουλας" για την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας των android; Έστω για αρχή το πως περνάμε τις επαφές μας; Και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα. Βλέπετε είμαι και κάποιας ηλικίας...

Θα εκτιμούσα πολύ μια βοήθεια για τα πρώτα βήματα σε λειτουργικό android:O:O

Μετά από πολλούς ενδοιασμούς έβαλα και εγώ την darkstone SuperRAM FroYo v1.5 στο κινητό μου. Έως εδώ καλά! Απο εδώ και πέρα τι γίνεται;:wacko: Υπάρχει κάπου κάποιος "μπούσουλας" για την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας των android; Έστω για αρχή το πως περνάμε τις επαφές μας; Και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα. Βλέπετε είμαι και κάποιας ηλικίας...

Θα εκτιμούσα πολύ μια βοήθεια για τα πρώτα βήματα σε λειτουργικό android:O:O

καλός τον στα πράσινα ρομποτακια ...

Για επαφές υπάρχουν τρείς τρόποι : Outlook ,sprite migrate ,Google sync . Οι πρώτοι δύο κατεβάζουν και τα ημερολόγια ενώ ο δεύτερος και sms και call log θυμάμαι καλά . πάντως πολλοί χρησιμοποιούμε το Google sync ,που θα βρεις εδώ μέσα οδηγό. υπ' όψιν ότι το sprite migrate ειναι free εως τον Ιούνιο αν δεν κανω λάθος . Τα υπόλοιπα ειναι η φάση των Android και η φοβερή φάση της περιήγησης στο market .... TEKOSTA (...κάπου σε θυμάμαι...)

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

καλός τον στα πράσινα ρομποτακια ...

Για επαφές υπάρχουν τρείς τρόποι : Outlook ,sprite migrate ,Google sync . Οι πρώτοι δύο κατεβάζουν και τα ημερολόγια ενώ ο δεύτερος και sms και call log θυμάμαι καλά . πάντως πολλοί χρησιμοποιούμε το Google sync ,που θα βρεις εδώ μέσα οδηγό. υπ' όψιν ότι το sprite migrate ειναι free εως τον Ιούνιο αν δεν κανω λάθος . Τα υπόλοιπα ειναι η φάση των Android και η φοβερή φάση της περιήγησης στο market .... TEKOSTA (...κάπου σε θυμάμαι...)

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Κατάφερα να τις περάσω, η αρχή έγινε!!

Ίσως απο κάποιο forum πλοήγησης....

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Κατάφερα να τις περάσω, η αρχή έγινε!!

Ίσως απο κάποιο forum πλοήγησης....

θα επαναλάβω το εξής που είπα και σε καποιο παιδί προηγουμένως , κάποια στιγμη θα βάλεις τα κλάματα με την ευκολία που γίνονται πολλά πράγματα στα Android σε σχέση με τα 6.5...! (όχι όλα όμως ... βλεπε office-το docs to go είναι .... και κατανάλωση ρεύματος )

υγ: α! να μην ξεχάσω μην τρομάξεις με την κατανάλωση αν ανοίξεις το bt έτσι ειναι η superam και όλες οι senseless roms. κατεβασε οπωσδήποτε titanium backup και current widget και button savior. ---geopa---

θα επαναλάβω το εξής που είπα και σε καποιο παιδί προηγουμένως , κάποια στιγμη θα βάλεις τα κλάματα με την ευκολία που γίνονται πολλά πράγματα στα Android σε σχέση με τα 6.5...! (όχι όλα όμως ... βλεπε office-το docs to go είναι .... και κατανάλωση ρεύματος )

υγ: α! να μην ξεχάσω μην τρομάξεις με την κατανάλωση αν ανοίξεις το bt έτσι ειναι η superam και όλες οι senseless roms. κατεβασε οπωσδήποτε titanium backup και current widget και button savior. ---geopa---

Έκανα την αρχή. Ελπίζω να τα καταφέρω και στην συνέχεια!

-και εγώ κάπου σε ξέρω...-

Έκανα την αρχή. Ελπίζω να τα καταφέρω και στην συνέχεια!

-και εγώ κάπου σε ξέρω...-

επίσης το setcpu ,για να ορίσεις την συχνότητα του επεξεργαστή σε sleep mode στα 245mhz ,για να πεφτε η κατανάλωση ...

τελικά όλοι λίγο η πολύ από κάπου γνωριζόμαστε..-golf 5..:p

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

Φιλε bbb εσυ με την rom που εχεις η ενταση του ηχου κλησεις ειναι καλη; σε εμενα με την typhoon ειναι χαμηλη θα ελεγα η ενταση του ηχου ενω μην rafdroid hd που ειχα δεν ειχα τετοιο προβλημα αλλα οπως και να το κανουμε η rom non senses μου φαινονται ποιο γρηγορες!

είναι κάπως χαμηλή αλλά όχι σε σημείο που να μην το ακούω.βγήκε και fix για την υψηλή κατανάλωση του bluetooth στην αναμονή.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007774

επειδή τώρα έχω βάλει για κάτι δοκιμές windows mobile,το δοκίμασα στην super ram και ενώ η κατανάλωση του bluetooth πέφτει από 65-70ma στα 10ma χαλάει το wifi.δε βγάζει σφάλμα αλλά δε ψάχνει για δίκτυα.

είναι κάπως χαμηλή αλλά όχι σε σημείο που να μην το ακούω.βγήκε και fix για την υψηλή κατανάλωση του bluetooth στην αναμονή.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007774

επειδή τώρα έχω βάλει για κάτι δοκιμές windows mobile,το δοκίμασα στην super ram και ενώ η κατανάλωση του bluetooth πέφτει από 65-70ma στα 10ma χαλάει το wifi.δε βγάζει σφάλμα αλλά δε ψάχνει για δίκτυα.

Δηλαδή μόνο χειροκίνητα του βάζεις δίκτυο ή δεν συνδέεται κιόλας; επειδή δεν το αναφέρει κάνεις εκεί.

δεν συνδέεται ούτε χειροκίνητα,ούτε αυτόματα.αυτοί που το δοκιμάζουν έχουν nand rom και επειδή ο kernel αυτός βασίζεται στον tytung kernel που είναι για nand rom,λογικό να δουλεύει κανονικά.

τελικά από ότι φαίνεται δουλεύει κανονικά στην american android

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957652 μάλλον δουλεύει μόνο σε 2.3 roms

Άρα και σ αυτή που έχω τώρα που είναι 2.3.2 ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961679

επίσης το setcpu ,για να ορίσεις την συχνότητα του επεξεργαστή σε sleep mode στα 245mhz ,για να πεφτε η κατανάλωση ...

Μετά το πρώτο σοκ που έπαθα, τώρα μπορώ να δω την σημασία των εφαρμογών που μου πρότεινες και σε ευχαριστώ!

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Η rom που έβαλα δεν υποστηρίζει Ελληνικό πληκτρολόγιο. Μπορώ να βρώ κάπου;

η κατανάλωση του bluetooth πέφτει από 65-70ma στα 10ma Πως μπορούμε να δούμε αυτήν την μέτρηση? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα .Έβαλα το fix που ρίχνει την κατανάλωση και θέλω να το ελέγξω.ευχαριστω.

Καλημερα,

τρεχω Android απο NAND.

Πώς μπορω να κανω πληρη επαναφορα σε Windows δηλαδη να βγουν τελειως έξω MAGLDR 1.3, HSPL, Recovery και Radio?

Με λιγα λογια να γινει οπως οταν το πηρα!

η κατανάλωση του bluetooth πέφτει από 65-70ma στα 10ma
Πως μπορούμε να δούμε αυτήν την μέτρηση? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα .Έβαλα το fix που ρίχνει την κατανάλωση και θέλω να το ελέγξω.ευχαριστω.

Το Elixir ειναι ενα πολυ καλο προγραμμα

Καλημερα,

τρεχω Android απο NAND.

Πώς μπορω να κανω πληρη επαναφορα σε Windows δηλαδη να βγουν τελειως έξω MAGLDR 1.3, HSPL, Recovery και Radio?

Με λιγα λογια να γινει οπως οταν το πηρα!

Αν μπω στην tricolore οθονη και εγκαταστησω μια επισημη ROM π.χ την 1.66 ειμαστε οκ?