Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αχα... ενδιαφέρον αυτό που λες. δλδ περνάω το email της επαφής του facebook στο πεδίο email της επαφής στο Android?

εχω δεις στις παρατηρήσεις που έχει κάποιο note, έχει μείνει από τον αντίστοιχο συνχρονισμό που έκανα με τον account του outlook παλιότερα. τώρα ελπίζω να αποθηκευτεί στον account του google και να μην ξαναχρειαστεί να το κάνω κάθε φορά που περνάω rom.

το δοκιμάζω και σου λέω. δεν ενδιαφέρομαι για το sense του HTC, ίσως μελλοντικά προς το παρών είμαι με σκέτο android.

**το join που λες που το εμφανίζει και δε το βρήσκω?

κάτι άλλο που πρόσεξα.

ήθελα να περάσω το Google Latitude, καθώς και το Google Maps αλλά δε τα βρήκα στο Android Market. Μπήκα στις σελίδες τους μέσω από το κινητό, και πάτησα εκεί που λέει να τα κατεβάσω και πάλι δεν έκανε τίποτα, απλά τα έτρεξε on line από τον browser.

Κατέβασα ένα add on που διάβασα ότι μπαίνει πάνω από το Beautiful Widgets. Το ίδιο το add on έχει link να σε πάει στο market και να κατεβάσεις το BW για να τρέξει το add on αλλά από το market μου βγάζει μύνημα ότι δεν υπάρχει αυτό που ψάχνω. Έκανα την αναζήτηση και χειροκίνητα και μου έβγαλε το ίδιο μύνημα. Τι παίζει με αυτά?

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αχα... ενδιαφέρον αυτό που λες. δλδ περνάω το email της επαφής του facebook στο πεδίο email της επαφής στο Android?

εχω δεις στις παρατηρήσεις που έχει κάποιο note, έχει μείνει από τον αντίστοιχο συνχρονισμό που έκανα με τον account του outlook παλιότερα. τώρα ελπίζω να αποθηκευτεί στον account του google και να μην ξαναχρειαστεί να το κάνω κάθε φορά που περνάω rom.

το δοκιμάζω και σου λέω. δεν ενδιαφέρομαι για το sense του HTC, ίσως μελλοντικά προς το παρών είμαι με σκέτο android.

**το join που λες που το εμφανίζει και δε το βρήσκω?

κάτι άλλο που πρόσεξα.

ήθελα να περάσω το Google Latitude, καθώς και το Google Maps αλλά δε τα βρήκα στο Android Market. Μπήκα στις σελίδες τους μέσω από το κινητό, και πάτησα εκεί που λέει να τα κατεβάσω και πάλι δεν έκανε τίποτα, απλά τα έτρεξε on line από τον browser.

Κατέβασα ένα add on που διάβασα ότι μπαίνει πάνω από το Beautiful Widgets. Το ίδιο το add on έχει link να σε πάει στο market και να κατεβάσεις το BW για να τρέξει το add on αλλά από το market μου βγάζει μύνημα ότι δεν υπάρχει αυτό που ψάχνω. Έκανα την αναζήτηση και χειροκίνητα και μου έβγαλε το ίδιο μύνημα. Τι παίζει με αυτά?

Το Join θα το δεις αφου ανοιξεις μια επαφη και κανεις επεξεργασια μεσα στην επεξεργασια θα πατησεις παλι την σημαιουλα (κουμπι) και θα σου βγαλει κι αλλες επιλογες.Αναλογα με την γλωσσα που εχεις θα το δεις σαν join η συνδεση.

Για αυτα που δεν βρισκεις χρησιμοποιησε το barcode scanner και τραβα το απο την οθονη του pc.Ετσι θα τα βρει με τη μια.

Mobile Phone Technician & android development

Εχω την Typhoon NAND. Ξαφνικα σημερα μετα απο reboot που εκανα εξαφανιστηκε απο την αρχικη οθονη το εικονιδιο συντομευσης που ανοιγει ολες τις εφαρμογες. Πως γινεται να το επαναφερω;

1)

2) Εγκατέστησα και με την βοήθεια σας λειτούργησα την εφαρμογή SETCPU στην SuperRAM_FroYo_V1.5 rom που χρησιμοποιώ (τρέχει από την sd). Το έκανα κυρίως για να δω αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας του hd2 αλλά δεν παρατήρησα κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή στην πραγματική κατανάλωση της, οπότε και θα προχωρήσω σε nand Android rom (αποχωριζόμενος το αξιόπιστο navigation που είχα στα wm6.5 -igo- :cry: ). Αυτό για όποιον τυχών βρεθεί στην δική μου θέση και εναποθέσει της ελπίδες του στο (όχι κακό ως ιδέα) SETCPU. :)

φιλε μου δεν φταινε τα wm για την κατανάλωση...

εγω με την ιδια rom εχω σε standby, 4mA..

πριν <<πεταξεις>> χωρις λογο τα 6.5 διαβασε προσεκτικα το πρωτο ποστ στο thread του darkdtone που λεει τι πρεπει να απενεργοποιήσεις για να πεσει η καταναλωση και

αν εισαι με την μαμισια καρτα, παρε μια sandisk, εγω ετσι σωθηκα...:wink:

Edited by nikosnt74

Εχω την cyanogen 2.5.4 την εστησα την δουλευω παει μια χαρα αλλα κατι πειραξα και εχω δυο προβληματα...πρωτον δεν κλειδωνει,απλως σβηνει η οθονη και δευτερον πατωντας συνεχομενα το home button δεν κανει τιποτα.δεν μου ανοιγει της τελευταιες εφαρμογες που ετρεξε.το θεμα ειναι τι πειραξα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Σε καμια περιπτωση δεν ειπα κατι τετοιο.

Ισα ισα μαλιστα που το hd2 ειναι μια απο τις καλυτερες(αν οχι η καλυτερη ) συσκευη για να κανεις τα παντα απλα και σιγουρα.

Απλως αν δεν εισαι μυημενος με τα φλασαρισματα θες λιγο διαβασμα , σε καμια περιπτωση ομως δεν ειναι δυσκολο.

Αν θες να κανεις κατι πραγματικα καλο για το τηλεφωνο σου θα σου προτεινα την mdj CyanogenMod7 v2.6 με apps2sd λετουργια.

ετα απο πραγματικα καμποσες ρομ για μενα αυτη ειναι σιγουρα η πιο δυνατη απ ολες και με την καλυτερη συμβατοτητα και αυτονομια που εχω δει.Φτανει σε κατωτερη καταναλωσγη τα 2ma και στιγμιαια εχω δει και 1ma.

επειδη εχω περασει την ιδια την εχεις με το kernel του mdj η εχεις βαλει καποιο αλλο?

επειδη εχω περασει την ιδια την εχεις με το kernel του mdj η εχεις βαλει καποιο αλλο?

Με αυτο.Το θεωρω απ τα καλυτερα..

To μόνο που με χαλάει σε αυτόν τον kernel ειναι ότι δεν έχει κάποιες wifi ρυθμίσεις και έτσι δε δουλεύει η ασύρματη μεταφορά αρχείων με προγράμματα σαν το swiftp

Καλησπερα.

Εχω βαλει στην καρτα την SuperRAM_FroYo_V1.5 και θελω να δοκιμασω μια με sense. Εχετε να προτεινετε καποια που να μην θελει partition η maglar?

Αυτη ειναι καλη?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=950035

Για να περασω την καινουργια σβηνω ολους τους φακελους της παλιας?

Καλησπερα.

Εχω βαλει στην καρτα την SuperRAM_FroYo_V1.5 και θελω να δοκιμασω μια με sense. Εχετε να προτεινετε καποια που να μην θελει partition η maglar?

Αυτη ειναι καλη?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=950035

Για να περασω την καινουργια σβηνω ολους τους φακελους της παλιας?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801607

Πέρασα και εγώ στην άλλη όχθη :) και έβαλα Android με CWM (βλ. υπογραφή)... Έχω δύο θεματάκια (προς το παρόν :rolleyes:) για τα οποία το google μου έδωσε μη αξιοποιήσιμες πληροφορίες (αν έψαξα καλά) και θα ήθελα την βοήθειά σας:

1. Η σύνδεση με καλώδιο με το USB μεταξύ του κινητού και του υπολογιστή είναι αργή (της τάξης των 1 με 2 MB/sec). Αυτό σε σχέση με την ταχύτητα που είχα με τα WinMo (δεν θυμάμαι πόσο, αλλά ήταν σίγουρα πιο γρήγορη), οπότε δεν φταίει κάτι σε hardware (κάρτα, καλώδιο, Η/Υ κ.ο.κ.), αν και δοκίμασα άλλο PC με άλλο καλώδιο. Βέβαια, και στα δύο PC που δοκίμασα είχα Win 7 (το ένα 32 το άλλο 64). Δοκίμασα και USB mass storage από το MAGLDR πριν την φόρτωση του Android, αλλά τα ίδια... Συμβαίνει συχνά (από ότι διαβάζω στο google αλλά δεν βλέπω λύση) και έχει βρεθεί λύση για αυτό;

2. Το gmail για κάποιο λόγο δεν μου συγχρονίζεται (δεν παίρνω ειδοποίηση όταν έχω εισερχόμενα, ενώ ο gmail notifier στο PC «βαράει» άμεσα). Από ότι διαβάζω πάλι στο Google συνέβαινε επίσης συχνά το 2010 για κάποιους λογαριασμούς. Έχει βρεθεί (πάλι) λύση σε αυτό;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Πέρασα και εγώ στην άλλη όχθη :) και έβαλα Android με CWM (βλ. υπογραφή)... Έχω δύο θεματάκια (προς το παρόν :rolleyes:) για τα οποία το google μου έδωσε μη αξιοποιήσιμες πληροφορίες (αν έψαξα καλά) και θα ήθελα την βοήθειά σας:

1. Η σύνδεση με καλώδιο με το USB μεταξύ του κινητού και του υπολογιστή είναι αργή (της τάξης των 1 με 2 MB/sec). Αυτό σε σχέση με την ταχύτητα που είχα με τα WinMo (δεν θυμάμαι πόσο, αλλά ήταν σίγουρα πιο γρήγορη), οπότε δεν φταίει κάτι σε hardware (κάρτα, καλώδιο, Η/Υ κ.ο.κ.), αν και δοκίμασα άλλο PC με άλλο καλώδιο. Βέβαια, και στα δύο PC που δοκίμασα είχα Win 7 (το ένα 32 το άλλο 64). Δοκίμασα και USB mass storage από το MAGLDR πριν την φόρτωση του Android, αλλά τα ίδια... Συμβαίνει συχνά (από ότι διαβάζω στο google αλλά δεν βλέπω λύση) και έχει βρεθεί λύση για αυτό;

2. Το gmail για κάποιο λόγο δεν μου συγχρονίζεται (δεν παίρνω ειδοποίηση όταν έχω εισερχόμενα, ενώ ο gmail notifier στο PC «βαράει» άμεσα). Από ότι διαβάζω πάλι στο Google συνέβαινε επίσης συχνά το 2010 για κάποιους λογαριασμούς. Έχει βρεθεί (πάλι) λύση σε αυτό;

Aimilios ειχα συναντησει απειρα bugs και fc's σε αυτη τη ρομ χωρις να θελω να σε στεναχωρησω.

Επισης αν ανοιξεις wifi θα χασεις την μπαταρια σου για πλακα.

Κατα τ αλλα ειναι πολυ ομορφη.

Δεν εκατσα ν ασχοληθω καθολου μαζι της αλλα πιστευω οτι ο core θα την φτιαξει στο μελλον και εχεις και την δυνατοτητα να κανεις Update χωρις να χανεις τα δεδομενα σου.

Πιστευω παντως οτι φταει το Kernel καθως ειναι του raf.

Δεν εκατσα να το κανω αλλα πιστευω οτι του Mdj θα την πηγαινε σφαιρα...

Aimilios ειχα συναντησει απειρα bugs και fc's σε αυτη τη ρομ χωρις να θελω να σε στεναχωρησω.

Επισης αν ανοιξεις wifi θα χασεις την μπαταρια σου για πλακα.

Κατα τ αλλα ειναι πολυ ομορφη.

Δεν εκατσα ν ασχοληθω καθολου μαζι της αλλα πιστευω οτι ο core θα την φτιαξει στο μελλον και εχεις και την δυνατοτητα να κανεις Update χωρις να χανεις τα δεδομενα σου.

Πιστευω παντως οτι φταει το Kernel καθως ειναι του raf.

Δεν εκατσα να το κανω αλλα πιστευω οτι του Mdj θα την πηγαινε σφαιρα...

Προς το παρόν δεν έχω συναντήσει σημαντικό πρόβλημα στην μπαταρία με το WiFi και, όπως καταλαβαίνεις, είμαι στην αρχή και του έχω αλλάξει τα φώτα...

Όσον αφορά τα kernel, πρώτον δεν έχω ιδέα πως αλλάζουν (καλά, αυτό διορθώνεται με διάβασμα), δεύτερον δεν ξέρω αν αλλάζουν χωρίς "format" (που τώρα δύσκολα κάνω αν δεν έχω σημαντικό πρόβλημα αφού έχω χάσει ώρες στησίματος) και τρίτον (αν κατάλαβα καλά) ο MDJ έχει «εξαφανιστεί» ή τον «εξαφάνισαν» από το xda και δεν βρίσκω site που να λέει ποια είναι η τελευταία έκδοση kernel για Froyo (Ginger ακόμα δεν είναι και πολύ stable, έτσι δεν είναι[noparse];)[/noparse] και να την κατεβάσω...

Συγχωρέστε με (και κυρίως διορθώστε με) για τυχόν ανακρίβειες, αλλά ακόμα είμαι στην αρχή και στο διάβασμα και ενδέχεται να τα έχω κάνει λίγο (έως πολύ :p) αχταρμά...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

To μόνο που με χαλάει σε αυτόν τον kernel ειναι ότι δεν έχει κάποιες wifi ρυθμίσεις και έτσι δε δουλεύει η ασύρματη μεταφορά αρχείων με προγράμματα σαν το swiftp

εγω παντως εκανα κανονικα μεταφορα αρχειων με το wifi explorer εκτος αν εννοεις κατι αλλο

Το μπου@λο.απο εχθες το βραδυ δεν κλειδωνε.με περνουνε τηλεφωνο χτυπαει μια φορα και μετα μπαινει τηλεφωνητης.αυτο σε αυτον που με περνει.εγω δεν καταλαβαινω τιποτα.σημερα εκανα hard reset και εστησα τα προγραμματα απο την αρχη με της ρυθμισεις χωρις να πειραξω κατι απο το μενου της cyanogen διοτι δεν ειναι ολα ελληνικα.τωρα διαπιστωσα οτι δεν κλειδωνει και κανει τα ιδια παλι...εχω την 2.5.4

Φιλικά Γιώργος

Το μπου@λο.απο εχθες το βραδυ δεν κλειδωνε.με περνουνε τηλεφωνο χτυπαει μια φορα και μετα μπαινει τηλεφωνητης.αυτο σε αυτον που με περνει.εγω δεν καταλαβαινω τιποτα.σημερα εκανα hard reset και εστησα τα προγραμματα απο την αρχη με της ρυθμισεις χωρις να πειραξω κατι απο το μενου της cyanogen διοτι δεν ειναι ολα ελληνικα.τωρα διαπιστωσα οτι δεν κλειδωνει και κανει τα ιδια παλι...εχω την 2.5.4

Ποια ακριβως ρομ ?

Όσον αφορά τα kernel, πρώτον δεν έχω ιδέα πως αλλάζουν

Αλλαζεις το Zimage

ο MDJ έχει «εξαφανιστεί» ή τον «εξαφάνισαν» από το xda

Αυτο αστο καλυτερα ειναι αρκετα μεγαλη ιστορια :P

Edited by sotmax

Αυτο αστο καλυτερα ειναι αρκετα μεγαλη ιστορια :P

Για πες και σε εμας που δεν ακουσαμε τιποτα να μαθουμε τι εγινε !

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators

Είναι απλό, παραβίασε κάποιους κανόνες του xda και του έκλεισαν/διέγραψαν τα thread.

Modpic.gif

Καλημέρα, δηλαδή ολη η δουλειά του εξαφανήστηκε?δημοσιεύει καπου? έχουμε καμία πληροφορία;

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Μακαρι να μπορουσα αλλα δεν μπορω φιλε μου.

Ειναι πραγματικα μεγαλη ιστορια και οι αποψεις διιστανται σχετικα με το αν εχει δικιο ο developer η το φορουμ που τον φιλοξενουσε.

Οπως και να χει ολοι εχουμε κανει προσπαθειες να παραμεινει σιωπηλη η ιστορια ωστε να μην πεσουν τα βαρη αδικως σε καποιον , οποιος και αν ειναι αυτος.

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι οτιδηποτε ειχα απο τον συγκεκριμενο δουλευε αψογα και οσες φορες μιλησαμε τα βρισκαμε μια χαρα.

Τωρα απλα οποιος θελει κατι απο τις rom του θα χαρω να τον εξυπηρετησω μεσω πμ με λινκ που θα ληγει.

Οποτε οποιος θελει μου λεει.

Λεω κι εγω να δοκιμασω μια NAND ROM για να δω τι κερδιζω και τι χανω σε σχεση με τις SD. Μηπως μπορει κανεις να μου προτεινει καποια? Θα ηθελα οπωσδηποτε Sense και να ειναι οσο το δυνατον πιο κοντα σε stock ROM για να περιλαμβανει και το Sim Toolkit. Αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω SD του MDeejay και ειμαι πολυ ευχαριστημενος οποτε αν υπηρχε καποια NAND του ιδιου που να πλησιαζει τη δικη μου σε πληροτητα προγραμματων και να εχει περισσοτερη ταχυτητα θα ημουν ευχαριστημενος. Ξερω οτι οι ROMS του δε φιλοξενουνται πια στο xda αλλα αν μου προτεινετε συγκεκριμενη ολο και καπου θα βρω να την κατεβασω!

εχω ενα θεματακι με την αγαπημενη μου ρομ MDJs CyanogenMod7 v.2.6 NAND Kernel: MDJ S10.4 OC, εκανα την εξης αλλαγη εβαλα την ιδια αλλα με το kernel αυτο tytung_r6 και συγκεκριμενα αυτην την ρομ MDJs_CyanogenMod7_v.2.6_NAND_A2SD+CWM_kernel_tytung_r6 ολα δουλευουν τελεια αλλα οταν ανοιγω wifi ενω βρισκει πολλα ασυρματα δικτυα και του σπιτιου μου φυσικα οταν παταω συνδεση δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα λεει συνδεση και στο καπακι αποσυνδεση μπορει να μου πει καποιος γνωστης τι πρεπει να κανω για να δουλεψει το wifi.

νομίζω ότι χρειάζεται να αντικαταστήσεις το αρχείο http://www.multiupload.com/IYDERMCEHZ wpasupplicant

το βάζεις με κάποιον root explorer στο /system/bin και κάνεις reboot