Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 (edited) Έχω περασμένη την HyperDroidGBXV7. Θ'ελω να στείλω ένα κενό μήνυμα αλλά τέτοια δυνατότητα δεν μου δίνει. Πρέπει τουλάχιστο να γράψω έναν χαρακτήρα. Πως μπορώ να στείλω κενό μήνυμα? Στο handcent sms (πιστεύω ότι αυτό θα χρησιμοποιείς) πάτησε μία φορά το space και στείλτο. Εναλλακτικά... https://market.android.com/details?id=org.shaheed.blanksms&feature=search_result Edited March 5, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Καλημερα,κατεβασα αυτη τη version: 7.Revolution HD v2.6 NAND DFT (flashable via MAGLDR) MAGLDR 1.13 required την κανω εγκατασταση και στην αρχη που ανοιγει το κινητο μου λεει: NAND kernel open failed. Τη κανω λαθος????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Στο handcent sms (πιστεύω ότι αυτό θα χρησιμοποιείς) πάτησε μία φορά το space και στείλτο. Εναλλακτικά... https://market.android.com/details?id=org.shaheed.blanksms&feature=search_result Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Καλημέρα, έχω βάλει CWM με 250ΜΒ και θέλω να την αλλάξω με αυτήν των 150ΜΒ. Πώς γίνεται αυτό? Και αν μπορέσω να κάνω αυτό μετά θα ήθελα να περάσω άλλη ΝΑΝD. Να διαγραφεί εντελώς αυτή που τώρα τρέχει και να βάλω καποια άλλη. Αυτό πώς γίνεται? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Φιλε aviador εχεις rom με φλασαρησμενο το recovery 250 και θελεις να βαλεις το 150; αν ναι τοτε απλος απο το magldr επιλεξε την επιλογη usb flasher και κανε εγκαταση recovery 250 μετα αν θες να περασεις αλλη rom απλο κατεβαζεις την rom που θες οπου θα ειναι cwm και την βαζεις στην καρτα και απλος απο το magldr μπαινεις στο clockworkmod επειλεξε την επιλογη wipe data/factory reset ωστε να σου διαγραψει οτιδηποτε εχει να κανει με την παλια rom και μετα απο την επιλογη install zip φλασαρε την νεα rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 ναι παλι τα ιδια θα ακολουθησεις.Εγω ειχα αυτη ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915159 )και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Μην σου πω και η καλυτερη DHD ρομ που εχω δουλεψει.Αλλα εγω το εχω απo T-Mobile και δεν εχω ασχοληθει ποτε με φορμαρισμας καρτας κτλ κτλ και δεν εχω ιδεα αν εχει εκει κανα προβλημα-κολλημα-εχτρα διαδικασια για να την βαλεις Συνονοματε καλημερα. Μηπως μπορεις να ενημερωσεις αν στη συγκεκριμενη ROM περιλαμβανεται το SIM Toolkit? Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Φιλε aviador εχεις rom με φλασαρησμενο το recovery 250 και θελεις να βαλεις το 150; αν ναι τοτε απλος απο το magldr επιλεξε την επιλογη usb flasher και κανε εγκαταση recovery 250 μετα αν θες να περασεις αλλη rom απλο κατεβαζεις την rom που θες οπου θα ειναι cwm και την βαζεις στην καρτα και απλος απο το magldr μπαινεις στο clockworkmod επειλεξε την επιλογη wipe data/factory reset ωστε να σου διαγραψει οτιδηποτε εχει να κανει με την παλια rom και μετα απο την επιλογη install zip φλασαρε την νεα rom! ok, σ ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω, λογικα θα δουλεψει! Και κατι ακομα, με hard reset η συσκευη επαναφερεται κανονικα παλι σε windows και οτι εχει απο Android χανεται και το μονο που μενει ειναι το HSPL που εχω βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Ρε παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με τις επαφές από το google:χωρίς να το πάρω πρέφα έχουν συγχρονιστεί οι επαφές μου από το τηλέφωνο με το google.Το παράξενο είναι ότι ενώ όταν με παίρνουν βλέπω κανονικά τα στοιχεία του καλούντος, στις επαφές μου είναι περασμένα μονάχα 45 ονόματα.Πως μπορώ να το φτιάξω αυτό; παλιά είχα μια build που έχει περασμένο το smart dialing της htc, τώρα όμως έχω μια gingerbread που δεν έχει smart dialing και έτσι δεν μπορώ από κάπου να τις δω.καμία λύση κανείς; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 παλιά είχα μια build που έχει περασμένο το smart dialing της htc, τώρα όμως έχω μια gingerbread που δεν έχει smart dialing και έτσι δεν μπορώ από κάπου να τις δω.καμία λύση κανείς; http://www.xda-developers.com/android/dialer-one-t9-dialer-for-android/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Το παράξενο είναι ότι ενώ όταν με παίρνουν βλέπω κανονικά τα στοιχεία του καλούντος, στις επαφές μου είναι περασμένα μονάχα 45 ονόματα.Πως μπορώ να το φτιάξω αυτό; παλιά είχα μια build που έχει περασμένο το smart dialing της htc, τώρα όμως έχω μια gingerbread που δεν έχει smart dialing και έτσι δεν μπορώ από κάπου να τις δω.καμία λύση κανείς; Εάν μπεις στο μενού των επαφών έχει επιλογές προβολής (τηλεφώνου ,google κλπ) από εκεί επιλέγεις ποιες επαφές να φαίνονται. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 ωραία και αυτή που προτίνεις nicolis2000. λεώ να παραμείνω σε αυτή, μου φάνηκε ποιο συμπαθητικό το android σκέτο παρά με το sense της htc. έχω μια κάρτα sd 2 γιγα αλλά επειδή κατά την εγκατάσταση μου φόρμαρε το 1 γίγα τώρα βλέπει μόνο 1. μπορώ να την ξαναφορμάρω για να βλέπει 2 γίγα? στο hd2 μπορούμε να βάλουμε μέχρι 16γίγα κάρτα ή κάνω λάθος? 16άρα και ότι να ναί ή συγκεκριμένα μοντέλα? ρωτάω γιατί ζαχαρώνω μια από το ebay. επίσης να τι διαφορά έχει το recovery 150 με το 250 και το 400?? σε rom android πως linkάρω τις επαφές μου με αυτές του facebook? δε βρήκα κάπου την επιλογή για να του πω ποια επαφή google είναι ίδια με την αντίστοιχη του facebook και να μεταφέρει τα δεδομένα και των δύο στην επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 στο hd2 μπορούμε να βάλουμε μέχρι 16γίγα κάρτα ή κάνω λάθος? 16άρα και ότι να ναί ή συγκεκριμένα μοντέλα? ρωτάω γιατί ζαχαρώνω μια από το ebay. Και 32άρα παίρνει. Όπως και να έχει προτίμησε κάποια επώνυμη. Προσοχή όμως με το ebay γιατί κυκλοφορούν "δήθεν" επώνυμες αμφιβόλου ποιότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Καλημερα,κατεβασα αυτη τη version: 7.Revolution HD v2.6 NAND DFT (flashable via MAGLDR) MAGLDR 1.13 required την κανω εγκατασταση και στην αρχη που ανοιγει το κινητο μου λεει: NAND kernel open failed. Τη κανω λαθος????????????? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915343 μια βοηθεια και σε μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 (edited) Φιλε Haritos14 την rom την εκανες εγκατασταση απο το MAGLDR 1.13; Αν ναι τοτε κατεβασε την rom που λεει cwm και επεισης κατεβασε και το recovery 300 απο το link της rom σου και καντω εγκατασταση και φλασαρε μεσω clockworkmod μακραν καλυτερο! για το πως θα την κανεις εγκαταστη την rom σου σε clockworkmod δες της οδηγιες που γραφει για το πως να φλασαρης cwm rom Φιλε aviador για να ξαναπας σε windows ειτε απο boot loader συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη με usb και τρεχεις την επισημη rom και σου την κανει εγκατασταση ειτε κατεβαζει την επισημη rom την κανεις απο τον υπολογιστη extract file σε καποιο φακελο με καποιο προγραμμα zip και κρατας μονο το αρχειο RUU_Signed.nbh και το μετονομαζεις σε LEOIMG.nbh και το περνας στην καρτα του κινητου χιμα και μπενεις σε boot loader και στην κανει εγκαταστη αλλα το hspl χανετε! Edited March 6, 2011 by enick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Φιλε Haritos14 την rom την εκανες εγκατασταση απο το MAGLDR 1.13; Αν ναι τοτε κατεβασε την rom που λεει cwm και επεισης κατεβασε και το recovery 300 απο το link της rom σου και καντω εγκατασταση και φλασαρε μεσω clockworkmod μακραν καλυτερο! για το πως θα την κανεις εγκαταστη την rom σου σε clockworkmod δες της οδηγιες που γραφει για το πως να φλασαρης cwm rom Φιλε aviador για να ξαναπας σε windows ειτε απο boot loader συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη με usb και τρεχεις την επισημη rom και σου την κανει εγκατασταση ειτε κατεβαζει την επισημη rom την κανεις απο τον υπολογιστη extract file σε καποιο φακελο με καποιο προγραμμα zip και κρατας μονο το αρχειο RUU_Signed.nbh και το μετονομαζεις σε LEOIMG.nbh και το περνας στην καρτα του κινητου χιμα και μπενεις σε boot loader και στην κανει εγκαταστη αλλα το hspl χανετε! ευχαριστω παντως,το θεμα μου ηταν να μην κατεβασω την αλλη γιατι ειμαι εκτος αττικης και ιντερνετ εχω τις cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Και εγω που ειχα φλασαρη μια φορα rom με magldr ειχα κατι περιεργα ενω σε clockworkmod μακραν καλυτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 παιδες μια ερωτηση. εχω βαλει απο τους xda ενα bootscreen σε boot μορφη και θελω να το αλλαξω παλι στο εργοστασιακο αλλα ουτε με task 29 φευγει. ξερει κανεις με ποιο τροπο θα το κανω οπως ητανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Συνονοματε καλημερα. Μηπως μπορεις να ενημερωσεις αν στη συγκεκριμενη ROM περιλαμβανεται το SIM Toolkit? δεν την εχω τωρα πανω κ απο τοτε αλλαξα κανα 2 και δεν θυμαμαι για 100% σιγουρα.αλλα 2 αλλες που εβαλα με sense(μια dhd και μια desire z) τωρα προσφατα(βασικα τωρα :p ) το ειχαν.Οποτε πιστευω θα το εχει και αυτη εφοσον αναφερει οτι ειναι "Stock Desire HD". Εχει βαλει κανεις σας το miui?τυχαια μπηκα να δω τι ειναι και με εψησε να το δοκιμασω, αλλα απο αυριο τωρα μολις bootare με Motoman234 Black & Blue Remix V1.0 .:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλησπέρα και καλή σαρακοστή :happy: Έβαλα το setcpu (την 2.11a-donate) στο hd2 μου με SuperRAM_FroYo_V1.5 (όχι nand δλδ). Και ενώ κάνω κανονικά install και βρίσκει την cpu μου, αγνοεί τα όρια που του θέτω για το maximum και το minimum που θέλω να τρέχει ο επεξεργαστής. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως ο kernel; ή καμία σχέση; :O Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Υποστηρίζεται το overclocking από τον kernel που έχει η rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Υποστηρίζεται το overclocking από τον kernel που έχει η rom; Δεν γνωρίζω :O Μπορώ να το τσεκάρω από κάπου αν υποστηρίζεται; Υ.Γ.: Εγώ θέλω να πετύχω underclocking κυρίως :happy: Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Υ.Γ.: Εγώ θέλω να πετύχω underclocking κυρίως :happy: Για την κατανάλωση της μπαταρίας αυτό; Μην μπεις στον κόπο, δεν θα κερδίσεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Για την κατανάλωση της μπαταρίας αυτό; Μην μπεις στον κόπο, δεν θα κερδίσεις τίποτα. Ακριβώς για αυτό... Ευχαριστώ :cry: Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλησπέρα και καλή σαρακοστή :happy: Έβαλα το setcpu (την 2.11a-donate) στο hd2 μου με SuperRAM_FroYo_V1.5 (όχι nand δλδ). Και ενώ κάνω κανονικά install και βρίσκει την cpu μου, αγνοεί τα όρια που του θέτω για το maximum και το minimum που θέλω να τρέχει ο επεξεργαστής. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως ο kernel; ή καμία σχέση; :O Add profile/ screen off / max: 245mhz /priority 100 Αυτό θα σε βοηθήσει να ρίξεις την κατανάλωση και όχι να φιμώσεις τον επεξεργαστή εν λειτουργία Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Add profile/ screen off / max: 245mhz /priority 100 Αυτό θα σε βοηθήσει να ρίξεις την κατανάλωση και όχι να φιμώσεις τον επεξεργαστή εν λειτουργία Sent from my HTC Desire using Tapatalk Ευχαριστώ :happy: Το έκανα, αν δω θετικά αποτελέσματα θα δώσω feedback. Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts