enick Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Φιλε karhariasgr την rom που προσπαθης να βαλεις ειναι cwm; Αν ειναι τοτε κατεβασε το recovery 250 και καντο εγκατασταση, κανε ενα ext partition απο την επιλογη του Clockwork Mod Recovery advanced και partition sd card οπου αυτο θα σου κανει format την καρτα και θα σου δημιουργηση ext partition και μετα κανε install την ρομ, σαν rom βαλε την TyphooN CyanogenMod 7 v2.5. standard edition. Παντος ειναι μακραν καλυτερο να κανεις εγκατασταση σε clockwork mod την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 ωπα.. δε τα κατάλαβα αυτα που λες.. μπορεις να μου τα αναλύσεις λίγο? δεν έκανα κανενα παρτίσιον εγώ ούτε στη nand ούτε στην sd card. χρειάζεται κάτι τέτοιο? συγνώμη αλλα δε ξέρω τι είναι το cwm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Φιλε karhariasgr cwm ειναι rom που μπορεις να την κανεις εγκατασταση απο το ClockworkMod Recovery οποια rom βλεπεις στο xda προσεχε να λεει cwm για να μπορεις να την κανεις εγκαταστα απο το ClockworkMod Recovery απλος την κατεβαζεις και πετας το zip της ρομ μεσα στην καρτα και μετα την κανεις εγκατασταση με το ClockworkMod απο την επιλογη istall zip for sd card και choose zip from sd και μετα install. δες μια σελιδα ποιο πισω εχει ενα ποστ του bbb που που εχει link για την TyphooN CyanogenMod 7 v2.5. και κατεβασε την standard edition το extra partition το κανεις και γινετε στην καρτα για να σου βλεπει το κινητο σαν extra εσωτερικη μνημη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 εχω δοκιμάσει τα πάντα.... δε βγαινει ακρη.. εγκεφαλικό... δλδ γιατι δε ξεκινάει σε μένα? τι λάθος κάνω ρε παιδια? εχω φρικαρει απο το πρωι.. εχω κατεβασει οτι rom εχω βρει και προσπαθώ να τις περάσω. δε ξεκινάει καμία!!!! ουφ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Δηλαδη εχεις περασει στο κινητο το hspl 3 το radio που χρειαζεται μετα το magldr 1.3 μετα εκανες εγκατασταση το recovery 250 και μετα εβαλες στην καρτα μνημης κατι αρχεια που εχει μεσα στο zip αρχειο του recovery; που λεει root to sd card αν θυμαμαι καλα μετα ετρεξες απο το magldr την επιλογη boot ad sd για να μπεις σε ClockworkMod Recovery εκανες στην καρτα ext partition απο την επιλογη advanced και partition sd card και πατησες 1g και μετα 0 και σου εκανε την καρτα μνημης format; υστερα κανε reset και απο τo magldr απο τη επιλογη usb massStg η' με ενα card reader περνα ξανα τα αρχεια του recovery που ειχε στο φακελο root to sd card οπως επεισης περνα και το zip της rom που σου ειπα χιμα στην καρτα και μετα κανε απο το ClockworkMod Recovery εγκατασταση την rom απο την επιλογη istall zip for sd card και choose zip from sd και επιλεγης το zip της rom και μετα install αν τα κανεις αυτα τοτε δεν μπορει να μην δεν γινετε! να ξερεις οτι αργει να μπει λιγο στα android την πρωτη φορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 έκανα περίπου τα βήματα που λες αλλά όχι ακριβώς όλα όπως τα περιγράφεις. ακολούθησα κάποια video από το youtube που δεν ήταν τόσο αναλυτικά όσο τα είπες. δεν έβαλα σίγουρα radio και δεν είδα να το αναφέρουν στις roms. μπορείς να μου δόσεις κάποιο λινκ του ραδιο και μιας ρομ που προτίνεις, φοράς,whatever να δοκιμάσω. τα υπόλοιπα τα ξέρω, πιστεύω να βγάλω άκρη από τα παραπάνω που γράφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Για radio δες στο ποστ της omega rom εχει ολα radio οπως και οδηγιες. κατευαζεις το radio που θες οπως και ενα αρχειο LeoCustomRUU τα βαζεις σε ενα φακελο μαζι και τρεχεις το leocustomruu και αυτο θα σου κανει εγκατασταση το radio, νομιζω οτι μπορεις να το κανεις εγκατασταση το radio και σε boot loader συνδεωντας το usb. εγω εχω το radio_2.12.50.02. Για ρομ δες 2 ποστ ποιο πισω την ρομ που λεει ο bbb την TyphooN CyanogenMod 7 v2.5 και κατεβασε την standard edition ειναι πολυ καλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 αυτα τα δυο αρχεια που επρεπε να ειναι ειναι στον φακελο copy_file_to_sd μεσα στο recovery 250mb που μπορώ να τα βρω? δεν υπαρχουν ούτε τα αρχεία ούτε οι φάκελοι. σίγουρα χρειάζονται γιατί διάβασα και αυτό... Q. Ive downloaded v1.3 but there is no copy_to_sd folder A. Recovery no longer requires any files on the SD card, just flash it like a standard nand rom and select "AD Recovery in magldr menu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 μα το λεει οτι πλεον δεν χρειαζονται...απλα φλασαρεισ το recovery.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Αν έχεις βάλει τον magldr 1.13 δε χρειάζεται να αντιγράψεις κάτι στην sd.Θα φλασάρεις από την επιλογή usb flasher του magldr το clockwork recovery 1.3 135M που θα κατεβάσεις από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 έπειτα ξαναπηγαίνεις στον magldr στην επιλογή ad recovery και ξεκινά το clockwork.μετά ακολουθείς την διαδικασία για flash zip from sd card που αναφέρθηκε ήδη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 (edited) ειχα κανει ολα τα παραπάνω εκτός από το θέμα του φορμαρίσματος της κάρτας. ραδιο δε πέρασα γιατί ποιο πριν είχα την omega και είχα διαβάσει ότι το ραδιο της κάνει. αλλά τα βήματα ήταν ακριβώς αυτά εκτός από αυτό της κάρτας. επιτέλους λειτούργησε!!!! δε φαντάζεσται το χαμόγελο στο πρόσωπο μου!!! σας ευχαριστώ για πολλοστή φορά για την βοήθεια σας. τωρα με την καρτα τι παιζει? πρεπει να την ξαναφορμάρω ή μπορω να την χρησιμοποιείσω κανονικά ολόκληρη? ουπς... αυτή είναι χωρίς sense... :/ τωρα αν θέλω να περάσω άλλη κάνω τα ίδια βήματα? ποια είναι ποιο κοντά στο Desire HD? Edited March 4, 2011 by karhariasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Δηλαδη εχεις περασει στο κινητο το hspl 3 το radio που χρειαζεται μετα το magldr 1.3 μετα εκανες εγκατασταση το recovery 250 και μετα εβαλες στην καρτα μνημης κατι αρχεια που εχει μεσα στο zip αρχειο του recovery; που λεει root to sd card αν θυμαμαι καλα μετα ετρεξες απο το magldr την επιλογη boot ad sd για να μπεις σε ClockworkMod Recovery εκανες στην καρτα ext partition απο την επιλογη advanced και partition sd card και πατησες 1g και μετα 0 και σου εκανε την καρτα μνημης format; υστερα κανε reset και απο τo magldr απο τη επιλογη usb massStg η' με ενα card reader περνα ξανα τα αρχεια του recovery που ειχε στο φακελο root to sd card οπως επεισης περνα και το zip της rom που σου ειπα χιμα στην καρτα και μετα κανε απο το ClockworkMod Recovery εγκατασταση την rom απο την επιλογη istall zip for sd card και choose zip from sd και επιλεγης το zip της rom και μετα install αν τα κανεις αυτα τοτε δεν μπορει να μην δεν γινετε! να ξερεις οτι αργει να μπει λιγο στα android την πρωτη φορα! πως το κατάφερες με μια παράγραφο να περιγράψεις αναλυτικά την διαδικασία για να περάσεις nandroid και άλλοι έχουν κάνει ολόκληρα post και tutorial video στο youtube και πάλι λείπουν μέρη... να γίνει sticky! :D concs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 ουπς... αυτή είναι χωρίς sense... :/ τωρα αν θέλω να περάσω άλλη κάνω τα ίδια βήματα? ποια είναι ποιο κοντά στο Desire HD? ναι παλι τα ιδια θα ακολουθησεις.Εγω ειχα αυτη ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915159 )και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Μην σου πω και η καλυτερη DHD ρομ που εχω δουλεψει.Αλλα εγω το εχω απo T-Mobile και δεν εχω ασχοληθει ποτε με φορμαρισμας καρτας κτλ κτλ και δεν εχω ιδεα αν εχει εκει κανα προβλημα-κολλημα-εχτρα διαδικασια για να την βαλεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Έχω περασμένη την HyperDroidGBXV7. Θ'ελω να στείλω ένα κενό μήνυμα αλλά τέτοια δυνατότητα δεν μου δίνει. Πρέπει τουλάχιστο να γράψω έναν χαρακτήρα. Πως μπορώ να στείλω κενό μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 (edited) Έχω περασμένη την HyperDroidGBXV7. Θ'ελω να στείλω ένα κενό μήνυμα αλλά τέτοια δυνατότητα δεν μου δίνει. Πρέπει τουλάχιστο να γράψω έναν χαρακτήρα. Πως μπορώ να στείλω κενό μήνυμα? Στο handcent sms (πιστεύω ότι αυτό θα χρησιμοποιείς) πάτησε μία φορά το space και στείλτο. Εναλλακτικά... https://market.android.com/details?id=org.shaheed.blanksms&feature=search_result Edited March 5, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Καλημερα,κατεβασα αυτη τη version: 7.Revolution HD v2.6 NAND DFT (flashable via MAGLDR) MAGLDR 1.13 required την κανω εγκατασταση και στην αρχη που ανοιγει το κινητο μου λεει: NAND kernel open failed. Τη κανω λαθος????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Στο handcent sms (πιστεύω ότι αυτό θα χρησιμοποιείς) πάτησε μία φορά το space και στείλτο. Εναλλακτικά... https://market.android.com/details?id=org.shaheed.blanksms&feature=search_result Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Καλημέρα, έχω βάλει CWM με 250ΜΒ και θέλω να την αλλάξω με αυτήν των 150ΜΒ. Πώς γίνεται αυτό? Και αν μπορέσω να κάνω αυτό μετά θα ήθελα να περάσω άλλη ΝΑΝD. Να διαγραφεί εντελώς αυτή που τώρα τρέχει και να βάλω καποια άλλη. Αυτό πώς γίνεται? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Φιλε aviador εχεις rom με φλασαρησμενο το recovery 250 και θελεις να βαλεις το 150; αν ναι τοτε απλος απο το magldr επιλεξε την επιλογη usb flasher και κανε εγκαταση recovery 250 μετα αν θες να περασεις αλλη rom απλο κατεβαζεις την rom που θες οπου θα ειναι cwm και την βαζεις στην καρτα και απλος απο το magldr μπαινεις στο clockworkmod επειλεξε την επιλογη wipe data/factory reset ωστε να σου διαγραψει οτιδηποτε εχει να κανει με την παλια rom και μετα απο την επιλογη install zip φλασαρε την νεα rom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 ναι παλι τα ιδια θα ακολουθησεις.Εγω ειχα αυτη ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915159 )και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Μην σου πω και η καλυτερη DHD ρομ που εχω δουλεψει.Αλλα εγω το εχω απo T-Mobile και δεν εχω ασχοληθει ποτε με φορμαρισμας καρτας κτλ κτλ και δεν εχω ιδεα αν εχει εκει κανα προβλημα-κολλημα-εχτρα διαδικασια για να την βαλεις Συνονοματε καλημερα. Μηπως μπορεις να ενημερωσεις αν στη συγκεκριμενη ROM περιλαμβανεται το SIM Toolkit? Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Φιλε aviador εχεις rom με φλασαρησμενο το recovery 250 και θελεις να βαλεις το 150; αν ναι τοτε απλος απο το magldr επιλεξε την επιλογη usb flasher και κανε εγκαταση recovery 250 μετα αν θες να περασεις αλλη rom απλο κατεβαζεις την rom που θες οπου θα ειναι cwm και την βαζεις στην καρτα και απλος απο το magldr μπαινεις στο clockworkmod επειλεξε την επιλογη wipe data/factory reset ωστε να σου διαγραψει οτιδηποτε εχει να κανει με την παλια rom και μετα απο την επιλογη install zip φλασαρε την νεα rom! ok, σ ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω, λογικα θα δουλεψει! Και κατι ακομα, με hard reset η συσκευη επαναφερεται κανονικα παλι σε windows και οτι εχει απο Android χανεται και το μονο που μενει ειναι το HSPL που εχω βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Ρε παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με τις επαφές από το google:χωρίς να το πάρω πρέφα έχουν συγχρονιστεί οι επαφές μου από το τηλέφωνο με το google.Το παράξενο είναι ότι ενώ όταν με παίρνουν βλέπω κανονικά τα στοιχεία του καλούντος, στις επαφές μου είναι περασμένα μονάχα 45 ονόματα.Πως μπορώ να το φτιάξω αυτό; παλιά είχα μια build που έχει περασμένο το smart dialing της htc, τώρα όμως έχω μια gingerbread που δεν έχει smart dialing και έτσι δεν μπορώ από κάπου να τις δω.καμία λύση κανείς; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 παλιά είχα μια build που έχει περασμένο το smart dialing της htc, τώρα όμως έχω μια gingerbread που δεν έχει smart dialing και έτσι δεν μπορώ από κάπου να τις δω.καμία λύση κανείς; http://www.xda-developers.com/android/dialer-one-t9-dialer-for-android/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 Το παράξενο είναι ότι ενώ όταν με παίρνουν βλέπω κανονικά τα στοιχεία του καλούντος, στις επαφές μου είναι περασμένα μονάχα 45 ονόματα.Πως μπορώ να το φτιάξω αυτό; παλιά είχα μια build που έχει περασμένο το smart dialing της htc, τώρα όμως έχω μια gingerbread που δεν έχει smart dialing και έτσι δεν μπορώ από κάπου να τις δω.καμία λύση κανείς; Εάν μπεις στο μενού των επαφών έχει επιλογές προβολής (τηλεφώνου ,google κλπ) από εκεί επιλέγεις ποιες επαφές να φαίνονται. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 ωραία και αυτή που προτίνεις nicolis2000. λεώ να παραμείνω σε αυτή, μου φάνηκε ποιο συμπαθητικό το android σκέτο παρά με το sense της htc. έχω μια κάρτα sd 2 γιγα αλλά επειδή κατά την εγκατάσταση μου φόρμαρε το 1 γίγα τώρα βλέπει μόνο 1. μπορώ να την ξαναφορμάρω για να βλέπει 2 γίγα? στο hd2 μπορούμε να βάλουμε μέχρι 16γίγα κάρτα ή κάνω λάθος? 16άρα και ότι να ναί ή συγκεκριμένα μοντέλα? ρωτάω γιατί ζαχαρώνω μια από το ebay. επίσης να τι διαφορά έχει το recovery 150 με το 250 και το 400?? σε rom android πως linkάρω τις επαφές μου με αυτές του facebook? δε βρήκα κάπου την επιλογή για να του πω ποια επαφή google είναι ίδια με την αντίστοιχη του facebook και να μεταφέρει τα δεδομένα και των δύο στην επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts