bbbb Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Στέλνει κανονικά αλλά δε γίνεται να στείλεις σε άλλο hd2 με την ίδια έκδοση ρομ,επειδή και τα 2 hd2 έχουν την ίδια bt mac address.Οι nand rom χωρίς sense έχουν σε όλα τα hd2 bt mac address 43:29 κτλ,ενώ οι sense 50:c3 κτλ.Oπότε μόνη λύση για στείλεις με bt σε άλλο hd2 είναι να μην έχεις ίδια ρομ.Από την άλλη οι ρομ που τρέχουν από την sd μέσω wm και έχουν kernel hastarin 8.6 ή τον τελευταίο του mdj,μπορείς να αλλάξεις την bt mac address με την εντολή bt.mac= στη γραμμή set cmdline στο startup.txt Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Δεν θελω να φτιαξω τιποτα,ουτε της οθονες μου,βαρεθηκα για την ωρα.Το θεμα με το titanium ειναι πως μετα απο την επαναφορα στο market στις εφαρμογες μου εχω μονο το youtube,facebook και flash player.τιποτα αλλο.Δεν ξερω αν υπαρχουνε update για της 100 τοσες εφαρμογες που εχω.στην ιστιοσελιδα του market εχει καμια 20εφαρμογες που ειχα πιο παλια και στο syng του app brain που εχει syng δεν ξερω αν μπορω να της επαναφερω.Γενικα το θεμα με το market και με της επαφες στο android ειναι θανατος.Αυτο που εχει η apple δεν το φτανει ουτε με f50 Sent from my HTC HD2 using Tapatalk παρακαλεισαι να μη διαδιδεις αηδιες χωρις να εχεις μπει στον κοπο να διαβασεις και να καταλαβεις πως χρησιμοποιειται ενα προγραμμα οπως το τιτανιουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Ξερω που καλα πως δουλευει το Τitanium Backup...Δεν ειμαι αρχαριος..Το χρησιμοποιω απο οταν πηγα σε android...:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Δηλαδη στης nand rom δεν μπορω να αλλαξω το bt mac address με τιποτα; ουτε να αλλαξω αλλον kernel μηπως και αλλαξη το bt mac address; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Δε φαινεται να ειναι τοσο απλο.ο ιδιος κερνελ σε διαφορετικη ρομ,δινει αλλη (ιδια για ολους) bt address. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Παιδια κανένας μετρητης δεδομενων που να δουλεύει σε Anroid για το HD2, μεσω της καρτας μνήμης; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 3g watchdog χρησιμοποιω. Δοκιμασε τον αν θες Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 πολλοί : phone usage, call meter , o perfect system monitor έχει , και βέβαια αν κάνεις search στο market θα βρεις κι άλλους Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Παιδια κανένας μετρητης δεδομενων που να δουλεύει σε Anroid για το HD2, μεσω της καρτας μνήμης; Traffic counter pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Πέδες ξανα γυρισα σε windows και δοκιμασα να τρεξω την android super ram sense v0.1 αλλα οταν την κανει εγκατασταση δεν μου βρισκη την καρτα μου γραφει sd card safe to remove. δοκιμασα να την ξανακατεβασω αλλα πάλι τιποτα ενω την super ram froyo μου την τρεχει κανονικα, ενω παλια την super ram sense την ετρεχε κανονικα τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Εαν ρωτούσες στο xda θα σου λεγαν κανε format την κάρτα κλπ ,εγώ μόνο μια φορά την έχω κάνει .Εάν δεν βαριέσαι καντο ,ελπίζω να δοκιμάζεις στην ίδια κάρτα ... Πριν κάνεις αυτά δες στις ρυθμήσεις/sd μήπως είναι "αφαιρεμένη" η κάρτα να την προσαρτήσεις ... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Φιλε mino την καρτα την εκανα format οπως και ναι μου την εχει αφαιρεμένη και ενω την κανω προσαρτησει αλλα παλι τιποτα! ενω σε αλλες rom που δοκιμασα δεν μου το εκανε. να πω οτι πρην παω σε nand rom την ειχα αυτην την rom αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα τωρα που ειπα να ξαναγυρισω σε windows μου κανει νερα αυτη η rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Η εκδικηση των wm !!! Ποια wm rom έβαλες ; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Εχω την omega v23 ELL XT λες να φταινε τα wm; Να πω οτι εχω και μια αλλη sd card και δοκιμασα και σε αυτην να βαλω την android rom φυσικα μετα απο format της καρτας αλλα παλι τα ιδια! παλια την ετρεχα αυτην την android rom απο την ιδια εκδοση wm που εχω και τωρα αλλα τι φταιει ποιος ξερει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ξανακατεβασε την και κυριως κρατα στην ακρη το δικο της data , και χρησιμοποιησε καθαρο-νεο data . Εννοώ βέβαια το android build... Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Την ξανακατευασα αλλα παλι τιποτα τωρα αυτο με νεο data δεν το ειχω δοκιμαση αλλα θα το δοκιμασω. Νεο data απο που το κατευαζω; απλος σβηνω το data της rom και κανω νεα εγκατασταση και αυτο δημιουργη νεο data η' το κατεβαζω απο καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Οκ' κατεβασα νεο data απο το xda αλλα παλι τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπέρα παιδια!Θελω να μου προτείνετε την καλύτερη εκδοση Anroid για να την τρεξω απο την καρτα μνημης του HD2 μου.Ψάχνω την MDJ 4.6 απο το XDA αλλά επειδή είμαι καινούριος χρήστης δεν μπορώ να την κατεβάσω.Μπορεί κάποιος να μου στείλει σε e-mail μια δοκιμασμένη Ελληνική καλή ή να μου πεί απο που μπορώ να την κατεβάσω; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 ακομα καλυτερες ειναι αυτες που τρεχουν απο την ram γιατι bootαρουν πολυ γρηγορα.. δοκιμασμενη-κλασικη-οτι πρεπει αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Καλησπέρα παιδια!Θελω να μου προτείνετε την καλύτερη εκδοση Anroid για να την τρεξω απο την καρτα μνημης του HD2 μου.Ψάχνω την MDJ 4.6 απο το XDA αλλά επειδή είμαι καινούριος χρήστης δεν μπορώ να την κατεβάσω.Μπορεί κάποιος να μου στείλει σε e-mail μια δοκιμασμένη Ελληνική καλή ή να μου πεί απο που μπορώ να την κατεβάσω; Δοκιμασε αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=941989 ειναι η πιο "ελαφρια" και γρηγορη desire hd sense Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 (edited) Aυτή η sense και light rom είναι πράγματι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν.Με ένα όμως πρόβλημα.Το flash κρασάρει σε κάποιες ιστοσελίδες Aπό ότι βλέπω στο git tree ,ξεκίνησε και το port του νέου kernel 2.6.35 Moυ αρέσει πραγματικά που οι developers συνεχίζουν να υποστηρίζουν τόσο δυναμικά το hd2 Edited February 23, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Με ελληνικο πληκτρολογιο τι ειπαμε οτι κανουμε? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 ακομα καλυτερες ειναι αυτες που τρεχουν απο την ram γιατι bootαρουν πολυ γρηγορα.. δοκιμασμενη-κλασικη-οτι πρεπει αυτη Αυτή προσωπικά δεν την συνιστώ γιατί αν και έχει όντως απίστευτη ταχύτητα, το Interface της είναι πρωτόγονο και δεν συγκρίνεται με τις roms που έχουν htc sense.Ούτε smart dialing δεν έχει.Μιά καλή με htc sense ψάχνω και εγώ γιατί αυτή του MDJ έχει τρελό lag... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 24, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Με ελληνικο πληκτρολογιο τι ειπαμε οτι κανουμε? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergpant Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Την χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=954030 Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts