Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπόν θέλω να περάσω μία ρομ με το

clockworkmod. έχω περασμένο το

magldr 1.13 .μετά περνάω το clockwork 1.3

αυτό με τα 150 Μ. με το magldr 1.13 πηγαίνω

στο ad recovery και μετά επιλέγω advanced και

έπειτα partitions sd card . μετά πρέπει να επιλέξω

το μέγεθος του ext partitions δηλαδή τι επιλέγω ?

δεν το έχω κάνει ακόμα απλά ρωτάω για τα βήματα

μέχρι εδώ είναι σωστά . έχω πάρει back up της κάρτας

στο pc . και προτείνετε κάποια clockworkmod nand rom

να είναι γρήγορη . έχω καιρό να φλασάρω και μου έχει

λήψει. αν γίνει εντέλει το ext partitions μετά όταν περαστεί

η nand με τη μέθοδο του clockworkmod θα αποθηκεύονται

οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης ? θα υπάρχει ελεύθερος χώρος

στο κινητό ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πω.. δε κατάλαβα τιποτα απ οτι λες. μαλλον απέχω πολύ από το άθλημα. καμιά βοήθεια βρε παιδιά για nand rom?

Φιλε Karhariasgr δες μια σελιδα πισω υπαρχη ενα link για το clockworkmod 1.3 και μεσα εχει και ενα πολυ καλο video με το πως το περναμε εγω ετσι το περασα, πρωτα απο ολα ομως πρεπει να εχεις περασει το magldr 1.13 το βρισκεις στο xda και το περνας με το romupdateUtility που εχει μεσα μεσω active sync! Μετα για rom περνα την MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6 απλα αυτην την rom που θα κατεβασεις να ειναι cwm για να μπορεις να την φορτωσης απο την καρτα!

Πέδες στην rom του mdj γιατι οταν παταω να γραψω νεο μηνυμα δεν μπορω να προσθεσω παραληπτη μονο να γραψω το νουμερο μπορω. οταν παταω προς δεν μου εμφανιζει να επιλεξω παραληπτη πρεπει απο της επαφες μου να βρισκω το ονομα και να παταω για μηνυμα η' κατι δεν κανω σωστα;

Edited by enick

αν γίνει εντέλει το ext partitions μετά όταν περαστεί

η nand με τη μέθοδο του clockworkmod θα αποθηκεύονται

οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμης ? θα υπάρχει ελεύθερος χώρος

στο κινητό ?

Εξαρτάται τον τρόπο που η ρομ χρησιμοποιεί το ext partition.Δες το ποστ μου πιο πάνω με αριθμό 3122

εγώ είχα του mdj την 2.6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 και τώρα έχω βάλει αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899

Εξαρτάται τον τρόπο που η ρομ χρησιμοποιεί το ext partition.Δες το ποστ μου πιο πάνω με αριθμό 3122

εγώ είχα του mdj την 2.6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 και τώρα έχω βάλει αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899

εγώ λέω να περάσω αυτήν

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=908528

αν κάνω ext partition θα αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην

κάρτα μνήμης ?το ποστ σου 3122 είδα και μου μπήκε να

περάσω ξανά ρομ.μου έβαλες φυτίλια

Nαι υποστηρίζει data2ext οπότε για εσωτερική μνήμη θα έχεις το ext partition.βασικά χωρίς ext partition αυτή η ρομ,δε θα δουλέψει στο ευρωπαϊκό hd2.και επίσης για να εγκατασταθεί,πρέπει να κάνεις clockwork partition στα 400mb

Nαι υποστηρίζει data2ext οπότε για εσωτερική μνήμη θα έχεις το ext partition.βασικά χωρίς ext partition αυτή η ρομ,δε θα δουλέψει στο ευρωπαϊκό hd2.και επίσης για να εγκατασταθεί,πρέπει να κάνεις clockwork partition στα 400mb

οπότε μάλλον θα περάσω την δικιά σου . υποστηρίζει και αυτή data2ext?

έχεις μεγάλη μνήμη εσύ . είναι καλή ?

όχι αυτή υποστηρίζει app2sd+ που σημαίνει ότι θα μειώνεται και η εσωτερική μνήμη.η ελεύθερη μνήμη με τον τρόπο που ανέφερα πιο πάνω,ξεκινά στα 235mb.η δεύτερη που ανέφερα δεν έχει ραδιόφωνο,οπότε αν το χρησιμοποιείς βάλε του mdj ή κάποια άλλη

έκανα όλη τη διαδικασία

έκανα ext partition και μετά

πάω με την επιλογή 8 ad recovery

να περάσω την nand πηγαίνω

install zip from sdcard και μέσα δεν

έχει κανένα zip ανώ εγώ πριν πέρασα

τη συγκεκριμένη . η φάση είναι ότι τώρα δεν

μπαίνει το κινητό στη nand που είχα και

δεν μπορώ να μπω στη κάρτα μνήμηης για να

δω αν υπάρχει η όχι μέσα

καμιά ιδέα τι να κάνω ?

Αφού κάνεις το ext partition η sd γίνεται format.Περνώντας το clockwork γίνεται φορματ η nand μνήμη.οπότε είτε βάζεις την sd σε ένα card reader την και αντιγράφεις πάλι τα αρχεία ή αν δεν έχεις card reader πήγαινε μέσω clockwork.ξεκίνα το clockwork και πήγαινε στην επιλογή mounts and storage και μετά στην τελευταία κάτω επιλογή mount usb storage.επέλεξε το και σύνδεσε το καλώδιο και έτσι θα μπορέσεις να αντιγράψεις τα αρχεία από τo pc στην sd.

Φιλε bbb εσυ με την rom του mdj ειχες προβλημα στα μηνυματα; εμενα δεν μου βγαζει να προσθεσω παραληπτη μονο αριθμο με αφηνει να βαλω! αυτη την rom που γραφεις οτι εβαλες πως την βλεπεις καλυτερη απο αυτην του mdj σαν rom;

δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.αρχίζω να γράφω τα γράμματα της επαφής που θέλω και εμφανίζονται τα ανάλογα αποτελέσματα και επιλέγω

τώρα για την άλλη ρομ μου άρεσε το μαύρο σκιν που έχει και η ανάλυση στα 167dpi που δίνει αρκετό χώρο στην οθόνη.επίσης γενικότερα στην gingerbread επιτέλους δουλεύει η επιλογή font size του spare parts για όλη τη συσκευή.ενώ με την froyo δούλευε μόνο για τη σελίδα των spare parts.

Edited by bbbb

εντέλει πέρασα αυτήν

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=908528

σε ευχαριστώ πολύ Κοζανίτη για την

βοήθεια σου. μπορώ να πω ότι από

την λίγη ώρα που την έχω φαίνεται

πολύ καλή. ξεκίνησα τώρα και την στήνω .

το έκανα με ext partition 400m

παιδια εχω την superam 2 μηνες τωρα και εδω και 2 εβδομαδες μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της διαδικασιας android.process.media προσπαθηστε αργοτερα..

ξερει κανεις πως το λυνουμε ?

αν αυτό το πρόβλημα δε στο παρουσίασε μετά από εγκατάσταση κάποιου προγράμματος,τότε μάλλον ειναι πρώτο δείγμα καταστροφής του data.img το γνωστό data corruption.πάρε με το titanium backup ένα backup των εφαρμογών σου και μετά ξεκίνα νέα εγκατάσταση με ένα καθαρό data.img

αν αυτό το πρόβλημα δε στο παρουσίασε μετά από εγκατάσταση κάποιου προγράμματος,τότε μάλλον ειναι πρώτο δείγμα καταστροφής του data.img το γνωστό data corruption.πάρε με το titanium backup ένα backup των εφαρμογών σου και μετά ξεκίνα νέα εγκατάσταση με ένα καθαρό data.img

θα το δοκιμασω ευχαριστω..

edit :

οταν περνω backup με το titanium τα παιχνιδια(γιατι τα πιο πολλα που εχω παιχνιδια ειναι για αυτο ρωταω) περνω παραληλα και τα save των παιχνιδιων η χανονται και παλι πρεπει να παιζω ατελειωτες ωρες?

Edited by takisxx

ή με το my backup pro όλο το σύστημα , σωστά ;

Επειδή παίρνω titan.backup μια-μια τις εφαρμογές που κατεβάζω από το market σε διαφορετικά builds , φοβάμαι μην μου τα κάνει μπάχαλο στην επαναφορά τους , δεν έχω βρει άλλο τρόπο στο titanium .

edit δεν το έχουμε λύσει το θέμα data corruption μόνιμα ;

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.αρχίζω να γράφω τα γράμματα της επαφής που θέλω και εμφανίζονται τα ανάλογα αποτελέσματα και επιλέγω

τώρα για την άλλη ρομ μου άρεσε το μαύρο σκιν που έχει και η ανάλυση στα 167dpi που δίνει αρκετό χώρο στην οθόνη.επίσης γενικότερα στην gingerbread επιτέλους δουλεύει η επιλογή font size του spare parts για όλη τη συσκευή.ενώ με την froyo δούλευε μόνο για τη σελίδα των spare parts.

εχεις δουλεψει καθολου αυτη τη ρομ?ολα καλα αλλα δεν εχς βρει ελληνικο πληκτρολογιο να δουλευει σε αυτη την αναλυση(167dpi).επισης γνωριζετε τα default dpi της συσκευης μας για να κανω επαναφορα?βρηκα οτι του nexus και του galaxy ειναι στα 240.τοσο ειναι και το δικο μας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Καλησπερα σας.

Σας διαβαζω καιρο αλλα τωρα ηρθε η ωρα να κανω και εγω την χαζη μου ερωτηση.

Περασα εχθες την darkstone superram froyo v1.5.

Ειχα και αρκετο καιρο μια αλλη απλα ειπα να ανανεωθω.

Το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω πως να ενεργοποιησω το Ελληνικο πληκτρολογιο.

Διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και κατεβασα απο το market ολες τις εφαρμογες με τα

Ελληνικα πληκτρολογια,ποτε μου ομως δεν καταφερα να τα δω στην πραξη.

Ξερω οτι κατι χαζο θα ειναι αλλα δεν μπορω να το βρω.

Μηπως κατι δεν παει καλα με την rom η με εμενα:O

Η μπαταρια τα επεξε κιολας.....bt ανοιχτο ολη την ημερα 73mA καταναλωση....lol

One Plus 8pro 12/256

htc_ime_jonasl_hires22_27

λέγεται το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιούμε όλοι

αφού το επιλέξεις από τις ρυθμίσεις / πληκτρολόγιο , μετά στην κυψέλη που γράφεις κείμενο παρατεταμένο πάτημα και επιλέγεις αυτό σαν πληκτρολόγιο

το bt είναι ίσως το σοβαρότερο πρόβλημα της superam , εκτός του data corruption βέβαια ....

Edited by mimo

Φίλε bbb για θύμισε μου λίγο πώς περνώ backup όλης της rom για να περάσω αυτην την Rom που λες και αν θέλω να επανέλθω. Στην παλιά!

ξεκινάς το clockwork και πηγαίνεις στην επιλογή backup and restore και κάνεις backup.αφού τελειώσει και για να είσαι σίγουρος ότι με την νέα ρομ,δε θα έχεις τίποτε περίεργα force close,κάνεις ένα wipe data/factory reset και μετά φλασάρεις την ρομ.αν θέλεις να επιστρέψεις στην πάλια,κάνεις πάλι wipe data/factory reset και από την επιλογή backup and restore--->restore επαναφέρεις την παλιά ρομ

το bt είναι ίσως το σοβαρότερο πρόβλημα της superam , εκτός του data corruption βέβαια ....

με το έξτρα initrd.gz που δίνει ο darkstone στην πρώτη σελίδα του θέματος,όσο καιρό χρησιμοποιούσα την super ram,δε μου έκανε κάποιο data corruption

Edited by bbbb

με το έξτρα initrd.gz που δίνει ο darkstone στην πρώτη σελίδα του θέματος,όσο καιρό χρησιμοποιούσα την super ram,δε μου έκανε κάποιο data corruption

μπορεις να μου εξηγησεις την διαδικασια για το πως θα βαλω το καινουριο initrd.gz σε παρακαλω πολυ? γιατι δεν καταλαβενω απο αγγλικα...

κατέβασε αυτό http://www.mediafire.com/?ebwijry3m9k6p3u το ονομάζεις σε newinitrd.gz και αντικαθιστάς αυτό που έχεις τώρα στο φάκελο android

θορυβήθηκα γιαυτό και ρώτησα πριν , αφού τ' έχω ξεχάσει λίγο , ότι τ' χαμε λύσει με το νέο initrd...