bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Στη sense ram μάλλον δεν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα για adhoc wifi δίκτυα.δες αυτό το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9691453&postcount=8 απλά επειδή είναι ram version δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις root explorer, πρέπει να βάλεις το αρχείο στο φάκελο android\root\system\etc\wifi και να κάνεις reboot οντως τα 100mb ειναι πολυ λιγα εβαλα το app2sd και εχω καπως βολευτει βεβαια εχω ελευθερα 17mb εσωτερικη αλλα η καταναλωση μπαταριας εχει τεραστια διαφορα απο οτι με data img μεσα με μια δοκιμη που εκανα με το data img εβγαλε μονο 17 ωρες με νορμαλ χρηση αντιθετως μονο με την εσωτερικη μνημη 100mb εβγαλε 17 ωρες και η μπαταρια ηταν στο 70% ελπιζω να το φτιαξουν αυτο το θεμα με την εσωτερικη μνημη. Αυτή τη στιγμή με 1 ώρα και 20 λεπτά internet με wifi,10 λεπτά κλήσεις και το data.img στην sd έχω 57% μπαταρία μετά από 20 ώρες λειτουργίας Edited January 5, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 bbbb ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση σου αλλα.... δε βρισκω το φακελο wifi. στην sd καρτα στο φακελο android δεν υπαρχει υποφακελος wifi επισης με droid explorer δε βρηκα τετοιο φακελο...μηπως αυτο αναφερεται σε αλλη rom και δεν ισχυει για τη superram. ευχαριστω κ παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Στη sense ram μάλλον δεν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα για adhoc wifi δίκτυα.δες αυτό το ποστ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9691453&postcount=8 απλά επειδή είναι ram version δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις root explorer, πρέπει να βάλεις το αρχείο στο φάκελο android\root\system\etc\wifi και να κάνεις reboot Αυτή τη στιγμή με 1 ώρα και 20 λεπτά internet με wifi,10 λεπτά κλήσεις και το data.img στην sd έχω 57% μπαταρία μετά από 20 ώρες λειτουργίας bbbb με data img απο δημιουργεια την ωρα του φλασαρισματος η με χυμα data πεταμενο μεσα?γιατι εγω ετσι το ειχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) με data.img που δημιουργήθηκε κατά την ώρα του φλασαρίσματος ή σωστότερα κατά την ώρα του πρώτου boot bbbb ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση σου αλλα.... δε βρισκω το φακελο wifi. στην sd καρτα στο φακελο android δεν υπαρχει υποφακελος wifi επισης με droid explorer δε βρηκα τετοιο φακελο...μηπως αυτο αναφερεται σε αλλη rom και δεν ισχυει για τη superram. ευχαριστω κ παλι. μέσα στο φάκελο android αν δεν υπάρχει θα φτιάξεις εσύ φάκελο root\system\etc\wifi αν θέλεις να επιστρέψεις στο original αρχείο,μπαίνεις πάλι στα windows και σβήνεις το αρχείο που έβαλες και μπουτάρεις πάλι σε android Edited January 5, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) bbb την πατησα....τελικα αυτο το αρχειο στη sense υπαρχει στο data/misc/wifi... η βλακεια μου ηταν οτι δεν κρατησα το παλιο κ τωρα μου βγαζει wifi error.... υπαρχει τροπος να βρω το παλιο η στησιμο παλι απο αρχη....προφανως αυτο που με παρεθεσες δουλευει για αλλη ρομ.....:wacko: αν καποιος μπορει να μου το στελει που να εχει τη superram sense... edit: ωχ τωρα το ειδα.... χμμμ....για να δω τι μπορω να κανω Edited January 5, 2011 by dimtsa75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) σβήσε ότι έβαλες στο φάκελο root\ και ξαναξεκίνα επόμενη λύση αφού πρώτα σβήσεις ότι έβαλες,αντέγραψε πάλι το system.ext2 edit Από ότι κατάλαβα το έσβησες από το data/misc/wifi που οι αλλαγές είναι μόνιμες βάλε αυτό για να το αντικαταστήσεις http://www.multiupload.com/3XZORFM74K θα χρειαστεί να ξαναβάλεις τους κωδικούς του δικτύου σου Edited January 5, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 έχει βρεί κάποιος, κάποιο τρόπο για να αλλάξομε το εικονίδιο της μπαταρίας, με τα άλλα που δείχνουν τι ποσοστό έχει μείνει? μόνο στην SenseRam το έχω δεί να δουλεύει σωστά, και για μένα εκείνο το build είναι πολύ χειρότερο απο την Mdj (η οποία είναι η καλύτερη για μένα μέχρι τώρα σε θέμα sense). Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Βρηκα χρονο σημερα και προσπαθω να στήσω την darkstone SuperRAM FroYo v1.5. Εβαλα data.img με ένα 1gb και δουλευει οκ. Υπαρχει data.img με 2gb που να δουλευει με την SuperRAM FroYo v1.5? Μπορω να βαλω το HTC flashlight? Υπαρχει σαν προγραμμα για να μπορω να το κανω εγκατασταση? Ελληνικα στο πληκτρολογιο δεν υπαρχουν ή εγω εχω ζαλιστεί και δεν μπορω να τα δω? έχει βρεί κάποιος, κάποιο τρόπο για να αλλάξομε το εικονίδιο της μπαταρίας, με τα άλλα που δείχνουν τι ποσοστό έχει μείνει? μόνο στην SenseRam το έχω δεί να δουλεύει σωστά, και για μένα εκείνο το build είναι πολύ χειρότερο απο την Mdj (η οποία είναι η καλύτερη για μένα μέχρι τώρα σε θέμα sense). Θοδωρή κατέβαζε από το market το Battery Indicator. Edited January 5, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) έχει βρεί κάποιος, κάποιο τρόπο για να αλλάξομε το εικονίδιο της μπαταρίας, με τα άλλα που δείχνουν τι ποσοστό έχει μείνει? μόνο στην SenseRam το έχω δεί να δουλεύει σωστά, και για μένα εκείνο το build είναι πολύ χειρότερο απο την Mdj (η οποία είναι η καλύτερη για μένα μέχρι τώρα σε θέμα sense). Δοκιμή για το ποσοστό της μπαταρίας κατέβασε το explore2fs http://uranus.chrysocome.net/linux/explore2fs-old.htm άνοιξε το system.ext2 της super sense ram και κάνε export το φάκελο framework φτιάξε στο φάκελο android της mdj φάκελο root\system και βάλε μέσα το φάκελο framework μπες στο android και λογικά θα δουλέψει.υποθέτω ότι η mdj έχει και αυτή το απλό sense και όχι του desiuire hd.αν έχει του hd θα πρέπει να βρεις το framework από ένα άλλο hd build του hd2 με ποσοστό μπαταρίας και να κάνεις το ίδιο αν σταματήσει να δουλεύει,απλά επανέφερε πάλι το παλιό system.ext2 και πριν ξεκινήσεις,σβήσε το φάκελο framework από το android\root\ @ioathe 2gb data.img http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301 Edited January 5, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 σβήσε ότι έβαλες στο φάκελο root\ και ξαναξεκίνα επόμενη λύση αφού πρώτα σβήσεις ότι έβαλες,αντέγραψε πάλι το system.ext2 edit Από ότι κατάλαβα το έσβησες από το data/misc/wifi που οι αλλαγές είναι μόνιμες βάλε αυτό για να το αντικαταστήσεις http://www.multiupload.com/3XZORFM74K θα χρειαστεί να ξαναβάλεις τους κωδικούς του δικτύου σου εισαι αψογος!!! δουλευει παλι καλα κ με γλυτωσες απο κοπο. σε ευχαριστω πολυ κοζανιτη:) (εδω γιαννενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ισως είμαι ο μόνος χρήστης του hd2 που θεωρεί ότι το android είναι πιο ανοιχτό από τα wm στην παραμετροποίηση,εφόσον ξεπεράσει κάποιος τον σκόπελο που λέγεται root και s-on σε κάποιες συσκευές.Μπορείς να πειράξεις-αλλάξεις αρχεία συστήματος(π.χ. so αρχεία που είναι περίπου σαν τα dll των wm),να αφαιρείς τελείως εφαρμογές από την ρομ κάτι που στα wm,μπορείς να τα αλλάξεις μόνο αν μάθεις να μαγειρεύεις ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ναι είσαι ο μόνος, τουλάχιστον εδώ μέσα :D Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Βρηκα χρονο σημερα και προσπαθω να στήσω την darkstone SuperRAM FroYo v1.5. Εβαλα data.img με ένα 1gb και δουλευει οκ. Υπαρχει data.img με 2gb που να δουλευει με την SuperRAM FroYo v1.5? Μπορω να βαλω το HTC flashlight? Υπαρχει σαν προγραμμα για να μπορω να το κανω εγκατασταση? Ελληνικα στο πληκτρολογιο δεν υπαρχουν ή εγω εχω ζαλιστεί και δεν μπορω να τα δω? Θοδωρή κατέβαζε από το market το Battery Indicator. ελληνικά δεν έχει δεν κάνεις λάθος κατέβασε από το μάρκετ το greek input και τοτε θα έχεις ;) Το έχω γράψει και εγώ μια σελίδα πίσω.Δυστυχώς αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι για τους χρήστες του ευρωπαϊκου hd2.εγώ τώρα έχω βάλει την "επίσημη" nand rom αλλά με το data.img στην sd http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=898778 και βλέπω κάπως καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας.Το σημαντικότερο όμως για μένα είναι η αίσθηση που σου δίνει κατά την λειτουργία της.Πολύ ταχύτερη από τις αντίστοιχες sd rom.Οπως έχω ξαναγράψει 2 λύσεις υπάρχουν για μένα πλέον.super ram ή nand rom @stinger Αν θυμάμαι καλά,όντως έχει κάποιο θέμα το bluetooth η super ram. πριν την φλασάρει καποιος την συγκεκριμένη πετάει χύμα μέσα στην sd το data image και μετά η διαδικασία είναι η γνωστή ? . χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο γιατί σαν πολλά γράφει αυτός και από αγγλικά δεν σκαμπάζουμε . είναι όντως τόσο γρήγορη όσο αναφέρει και με καλή κατανάλωση μπαταρίας ? δώσε και το αρχείο για να κατεβάσω το 1gb data αν μπορείς . Edited January 5, 2011 by ioathe Διπλο post Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) μέσα στο φάκελο της rom έχει ένα φάκελο data,ο οποίος έχει μέσα 2 αρχεία ανοίγεις το αρχείο config.txt και βλέπεις τα παρακάτω data_img=1--->το 1 σημαίνει data.img το 0 nand μνήμη data_size=512--->εδώ ρυθμίζεις το μέγεθος του data.img βάζεις 1024 για 1gb data.img copy_data=1--->αν έχεις φλασάρει ήδη την ρομ και χρησιμοποιείς την εσωτερική μνήμη θα κάνει αντιγραφή τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις σου στο data.img αποθηκεύεις το αρχείο, βάζεις το φάκελο data στο root της sd και μετά φλασάρεις την ρομ. το πρώτο boot θα αργήσει αρκετά γιατί θα δημιουργήσει το data.img Edited January 5, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 εχω xp,ειμαι στο βημα usb..usb μετα next,next,και μετα μου λεει error δεν φλασαρει,τι μπωρει να παιζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 εχω xp,ειμαι στο βημα usb..usb μετα next,next,και μετα μου λεει error δεν φλασαρει,τι μπωρει να παιζει ? το τρέχεις το πρόγραμμα DFT ή INSTALL με δεξί κλικ ως administrator ? απενεργοποίησες από το activsync την επιλογή all usb conection ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 @ioathe 2gb data.img http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=782301 Το δοκιμασα 2 φορες αλλα δεν μου δουλευει, ενω το 1gb δουλευει. Το εχει δοκιμασει κανενας? εγω κανω κατι λάθος ή εχει προβλημα? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Δεν το εχω δοκιμάσει.το 1gb μου είναι αρκετό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowtoos Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 να ρωτησω....σε περιπτωση που κανω εγκατασταση με clockwork της rom gingerbread του mdjay και αλλαξω sd μπορω να κανω copy paste τα αρχεια που εχει η παλια...?γιατι σκεφτομαι να την αναβαθμισω απο 2gb σε 8gb?η θα γινει τπτ περιεργο?υπαρχει ας πουμε καποια συνδεση στη λειτουργια μετα;ξυ rom & sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) να ρωτησω....σε περιπτωση που κανω εγκατασταση με clockwork της rom gingerbread του mdjay και αλλαξω sd μπορω να κανω copy paste τα αρχεια που εχει η παλια...?γιατι σκεφτομαι να την αναβαθμισω απο 2gb σε 8gb?η θα γινει τπτ περιεργο?υπαρχει ας πουμε καποια συνδεση στη λειτουργια μετα;ξυ rom & sd; Τραβας ενα backup και τσιμπας τον φακελο clockwork (που θα εχει το backup) και το μεταφερεις στην καινουργια καρτα ξανα εγκαταστεις το clockwork στην καινουργια καρτα και τραβας ενα restore στο backup...και ειναι ολα στην θεση τους η gingerbread του mjay η τελευταια 1.6beta παιζει κομπλε αλλα εχει τα εξης θεματακια. 1.wifi - εχει θεμα το dhcp , δεν παιρνει αυτοματα τις ρυθμισεις του δικτυου , πρεπει να τις βαλεις καρφωτες. 2.εγγραφη βιντεο σε 800χ480 παραμενει ενα μικρο θεματακι ... 3.θελει ροοτ (ψαξε για το αρχειο su-2.3.6.1-ef-signed.zip και περασε το με clockwork) 4.θελει τα google apps (ψαξε για το αρχειο gingerbread-gapps-hdpi-20101226.zip και περασε το με clockwork) 5.προσωπικα αλλαξα το lcd density απο 200 σε 220 στο αρχειο build.prop γιατι ηταν ολα πολυ μικρα (με καποιον root explorer -- εγω χρησιμοποιω τον droid explorer και πειραζω κατι αν θελω) 6.η ρομ εχει θεμα με το υsb disk (προσωπικα με τον droid explorer εχω βρει την υγεια μου δεν με απασχολει αυτο το θεματακι ) 7.επισης στο πρωτο ποστ ο meejay εχει καποια προγραμματακια ..καλο ειναι να τα περασεις και αυτα 8.η συγκεκριμενη ρομ δεν μου καθοταν με τιποτα , σε καποιο ποστ ενα παλικαρι ειχε λινκ στην ιδια ρομ που την ειχε πειραξει μπας και φτιαξει το wifi .Την κατεβασα και ω του θαυματος μου περασε κανονικα (παρολο που το wifi συνεχισε να εχει θεμα) οποτε αν δεν σου περναει η ρομ με τιποτα και σου κολαει στο λογοτυπο , πες μου να βρω το ποστ να σου δωσω το λινκ. Edited January 6, 2011 by mphx Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) παιδια μπορειτε να μου εξηγησετε κατι?γιατι οσα keyboard εχει βρει στο internet ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ βελακια δεξια και αριστερα!!?ειναι παραξενια των adroid? edit βρηκα το smart keyboard pro εχει και ελληνικα και βελακια το καλυτερο keyboard που εχω βρει οποτε το μονο που μενει να πω ειναι για τη φωτινοτητα,υπαρχει τροπος να χαμηλωνει μετα 15 δευτερα οπως γινεται σε αλλα os? Edited January 6, 2011 by kgian2007 Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowtoos Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Τραβας ενα backup και τσιμπας τον φακελο clockwork (που θα εχει το backup) και το μεταφερεις στην καινουργια καρτα ξανα εγκαταστεις το clockwork στην καινουργια καρτα και τραβας ενα restore στο backup...και ειναι ολα στην θεση τους η gingerbread του mjay η τελευταια 1.6beta παιζει κομπλε αλλα εχει τα εξης θεματακια. 1.wifi - εχει θεμα το dhcp , δεν παιρνει αυτοματα τις ρυθμισεις του δικτυου , πρεπει να τις βαλεις καρφωτες. 2.εγγραφη βιντεο σε 800χ480 παραμενει ενα μικρο θεματακι ... 3.θελει ροοτ (ψαξε για το αρχειο su-2.3.6.1-ef-signed.zip και περασε το με clockwork) 4.θελει τα google apps (ψαξε για το αρχειο gingerbread-gapps-hdpi-20101226.zip και περασε το με clockwork) 5.προσωπικα αλλαξα το lcd density απο 200 σε 220 στο αρχειο build.prop γιατι ηταν ολα πολυ μικρα (με καποιον root explorer -- εγω χρησιμοποιω τον droid explorer και πειραζω κατι αν θελω) 6.η ρομ εχει θεμα με το υsb disk (προσωπικα με τον droid explorer εχω βρει την υγεια μου δεν με απασχολει αυτο το θεματακι ) 7.επισης στο πρωτο ποστ ο meejay εχει καποια προγραμματακια ..καλο ειναι να τα περασεις και αυτα 8.η συγκεκριμενη ρομ δεν μου καθοταν με τιποτα , σε καποιο ποστ ενα παλικαρι ειχε λινκ στην ιδια ρομ που την ειχε πειραξει μπας και φτιαξει το wifi .Την κατεβασα και ω του θαυματος μου περασε κανονικα (παρολο που το wifi συνεχισε να εχει θεμα) οποτε αν δεν σου περναει η ρομ με τιποτα και σου κολαει στο λογοτυπο , πες μου να βρω το ποστ να σου δωσω το λινκ. ευχαριστω πολυ!υποχρεος!!!!:D:D:D:D!πως και δεν υπαρχει ελληνας να ασχολειται με το android στο hd2 ρε παιδια....?σε οσους εχουν βαλει multilanguage roms να φανταστω δεν εχουν ελληνικη υποστηριξη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsa75 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Η super RAM sense του darkstone εχει επιλογη ελληνικού sense. sent from my hd2 using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 οι περισσότερες ρομ έχουν ελληνικά κανονικά.κάποιες ρομ δεν έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά μπορείς εύκολα να βάλεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinezas133 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 χρονια πολλα και καλη χρονια. Εχω να ασχοληθω με android εδω και κανα εξαμηνο και εχω μεινει ακομη matt 1.8. Εχω χασει την μπάλα με αυτά που γράφετε ( καινουργιες rom που δουλεύουν από τη ram και αλλα τέτοια "τρελά".....) και γι΄αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουν αλλάξει πολλά από τότε ώστε να αξίζει να κάνω κάποια αλλαγή ή καλύτερα να το αφήσω έτσι; Ποιά rom προτείνετε με sense, camera, ελληνικά και wifi; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts