mimo Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 δεν πειράζει υπάρχει τρόπος ν'αλλάζουμε version χωρίς πολλά-πολλά (Zimage+system.ext2) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 από γραφικά καλά πάμε , αφασία αρχική οθόνη , το πα θα γίνει serial στην tv .... πάντως επρώτη εντύπωση : είναι γρήγορο, εαν κρίνω που δεν το αφησα να ηρεμήσει .... internet από το καλώδιο έχει ? τώρα την κατεβάζω Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Και εγω εβαλα το data.img απο την 4.3 και προς το παρον ολα καλα.μου φαινεται και πιο γρηγορη απο την 4.3 Edit Με το καλωδιο τωρα που γραφω ειναι οκ το ιντερνετ Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Καλησπερα μια ερωτηση αμεση αν μπορειται για να ξερω αν ειναι να ακυρωσω τη παραγγελια η οχι,παραγγειλα αυτη τη καρτα Kingston microsd 16 GB - Class 10 - SDHC θα δουλεψει στο Htc hd2 εληνικο???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Καλησπερα μια ερωτηση αμεση αν μπορειται για να ξερω αν ειναι να ακυρωσω τη παραγγελια η οχι,παραγγειλα αυτη τη καρτα Kingston microsd 16 GB - Class 10 - SDHC θα δουλεψει στο Htc hd2 εληνικο???????????? Ναι θα δουλέψει κανονικά και είναι και πολύ καλή κάρτα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Ναι θα δουλέψει κανονικά και είναι και πολύ καλή κάρτα. φιλε ioathe κοιτα και τιμη να παθεις πλακα.Α και τους πηρα τηλ για το 2 που δειχνει στη φωτο κα ιμου λενε 10 ειναι. http://www.getitnow.gr/prod/ilektronika/kartes-mnimis-analosima/kartes-mnimis/kingston-karta-mnimis-flash-16-gb-class-10-sdhc/prod890364pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) δε νομιζω οτι ειναι microsd η καρτα που παρηγγειλες Αλλο αν στη φωτογραφια εχει microSD (class 2 αντι για 10 , για να καταλαβεις ποσο οτι ναναι ειναι η φωτο) κατα 99% ειναι SD oxi microsd Για καντους ενα τηλεφωνο και ρωτα , μη σου ερθει τσαμπα Edited December 9, 2010 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 φιλε ioathe κοιτα και τιμη να παθεις πλακα.Α και τους πηρα τηλ για το 2 που δειχνει στη φωτο κα ιμου λενε 10 ειναι. http://www.getitnow.gr/prod/ilektronika/kartes-mnimis-analosima/kartes-mnimis/kingston-karta-mnimis-flash-16-gb-class-10-sdhc/prod890364pp/ Ξαναψάξτο γιατί κι εγώ είχα βρεί σε αυτή την τιμή απο μαγαζί στην Κρήτη Class 10 και όταν τους έστειλα μειλ για να το τσεκάρω μου απάντησαν οτι η καρτούλα είναι τελικά Class 4 και φυσικά δεν παρήγγειλα. Την αγόρασα απο Αγγλικό μαγαζί σε τιμή πολύ φθηνότερη απο οποιοδήποτε Ελληνικό. Επίσης μεγάλη προσοχή απο καταστήματα της Ασίας καθώς διαφημίζουν προς πώληση την Kingston 16GB Class 10 σε τιμές 12-15$ με free shipping μάλιστα. Όπως αντιλαμβάνεστε μόνο 10άρα δεν θα παραλάβετε. απόγευμα γιατί? ?!?!?! πάω να βάλω ένα γαλλικό και ξεκινάω Αν αρχίσω να φλασάρω και απο τη δουλειά ζήτω που κάηκα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) λετε ρε παιδια να νε μουφα δε με πειραζει εχω βαλει παραλαβει απο το καταστημα αν δεν ειναι αυτο που θελω δε τη πληρωνω,αλλα τους ειχα παρει τηλ οταν το ειδα και μου ειπαν οτι ειναι microsd class 10,τωρα αν κανουν λαθος αυτη θα χασουν οχι εγω,και αλλη μια ερωτηση κατεβασα το SetCPU και το εγκατεστησα και πανω απο 500 δε μπορω να ανεβασω γιατι????? Edited December 9, 2010 by haritos14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 εχω βαλει παραλαβει απο το καταστημα αν δεν ειναι αυτο που θελω δε τη πληρωνω,αλλα τους ειχα παρει τηλ οταν το ειδα και μου ειπαν οτι ειναι microsd class 10,τωρα αν κανουν λαθος αυτη θα χασουν οχι εγω Όταν παραλάβεις ενημέρωσε μας. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 κατεβασα το SetCPU και το εγκατεστησα και πανω απο 500 δε μπορω να ανεβασω γιατι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariszafeiratos Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδιά στο ebay υπάρχει μία κάρτα 16gb class 10 Kingmax ονομάζεται με 35$ δηλαδή γύρω στα 26 ευρώ με τα μεταφορικά για Ελλάδα! Έχει και site αυτή η μάρκα και φαίνεται οργανομένη εταιρία! Αξίζει να την παραγγείλω ή είνα μούφα? Γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Γενικώς οι κάρτες μνήμης στο ebay... μπορεί να είναι οτιδήποτε. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη εκτός και αν πάρεις κάποια από τις ευρέως γνωστές εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 κατεβασα το SetCPU και το εγκατεστησα και πανω απο 500 δε μπορω να ανεβασω γιατι????? πάτα μενού--->device selection--->autospeed detects Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Για κοιτάξτε εαν έχετε πρόβλημα γραφικών όταν ανοίγετε στην1.1 του mdj το ημερολόγιο μιας μέρας,και στην οθόνη δημιουργίας sms ;; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Nαι είναι κάπως περίεργα τα γραφικά.Στα μηνύματα όχι τόσο,όσο στο ημερολόγιο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Στο ημερολόγιο δεν μπορώ να δω το επάνω τμήμα της οθόνης δηλαδή το θέμα , δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot , κάνει μια "καμάρα" Ασχετο η εφαρμογή της πλαϊνής μπάρας πολλή καλύτερη της κάτω (software key panel) Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Nαι έτσι κάνει μια καμάρα.προφανώς κάτι του ξέφυγε.αύριο πιστεύω ότι θα βγάλει την 1.2 με διορθωμένο αυτό το πρόβλημα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Nαι είναι κάπως περίεργα τα γραφικά.Στα μηνύματα όχι τόσο,όσο στο ημερολόγιο Χρήστο κοίτα τα δικά μου. Υπάρχει πρόβλημα;;; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Κάτω από το προς έχει μια μικρή κυκλική καμπύλη ενώ στο ημερολόγιο στις λεπτομέρειες συμβάντος είναι μεγαλύτερη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Εμενα δουλευουν αψογα και το ημερ.και τα μηνυματα το μονο προβλημα που εχω στην1.1 του mdj ειναι ο ηχος στα μηνυματα οταν ερχεται μηνυμα δεν χτυπαει μονο η δονηση δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) Δες στο σχετικό thread και αποφάσισε... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Μιας και ίδιες είναι αλλά διαφοροποιούνται ως προς την εμφάνιση. Προτείνω την Omega XT v20 Με Co0kie's Home Tab v2.0 final με radio 2.15. athanaso77, μπαίνω να κατεβάσω την Omega XT v20 Με Co0kie's Home Tab v2.0 final αλλα δεν την βρίσκω. Με βγάζει σε Rapidshare αλλα δεν βλέπω C00kie's Tab... τί βλακεία κάνω.. ? Ποιά απο όλες τις CHT κατεβάζω? Edited December 10, 2010 by ultraxmode Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Εντάξει, βρήκα την σωστή OMEGA XT ROM τελικά και δούλεψαν όλα (τουλάχιστον μέχρι τώρα) ΤΕΛΕΙΑ. Το HD2 μου αυτή τη στιγμή τρέχει με OMEGA XT V2.0 με C00kies TAB. Κάποιες ερωτήσεις σίγουρα θα μου γεννηθούν οπότε ίσως σας ξαναενοχλήσω έτσι? Ευχαριστώ παιδιά! ΥΓ : Ρε παιδιά, ΤΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???? ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ !!!!!!! Πώς δεν την είχα βάλει αυτή τη ROM τόσο καιρό! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που δούλεψαν σε αυτό το θαύμα! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Ρε παιδιά ποιά είναι πιο σταθερή build η revolution 1.1. ή η desire hd 4.4? Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Απορίες σχετικά με το Titanium BackUp.. λοιπόν το κατέβασα και το έτρεξα. Έκανα back up τις εφαρμογές που θέλω αλλά πως θα κάνω backup τις επαφές μου και τα SMS? Τι πρέπει να διαλέξω από την λίστα? Επίσης που αποθηκεύονται τα backup αυτά? Δλδ αν θελω να φορμάρω την SD Card και να περάσω κάποια καινουργια version του Android ποιον φάκελο να παρω ώστε να μη χάσω και τα backup του Titanium? Ευχαριστώ! Ασχετο.. έχει παρατηρήσει κανείς με την 4.3 ή την 4.4 καμιά φορά όταν μιλάει στο τηλ να γίνονται αρνητικά τα χρώματα στην οθόνη? Μου συμβαίνει συχνά αλλά δε ξέρω τι να κάνω, καμιά φορά διορθώνεται μόνο του με την επόμενη κλήση ή θα πρέπει να κανω reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts