bbbb Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Το build.prop για mdj 1.7 που διορθώνει τα χρώματα του flash της κάμερας http://rapidshare.com/files/433246455/build.prop Με root explorer ή android mate το αντιγράφετε στο /system αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον Οσο για το market σε μεγάλες εφαρμογές κυρίως,πράγματι αργεί αρκετά και την ώρα που κάνει την εγκατάσταση έχει κάποιο lag αλλά οκ παλεύεται.Λες και όλη μέρα θα ασχολούμαστε με το κατέβασμα εφαρμογών από το market Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in_flames Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 παιδια εχω περασει την Core Droid V0.8 και εχω κατεβασει και το active sync. μου κανει τον συγχρονισμο αλλα δεν μπορω να μπω στο internet ή να κανω τις ρυθμισεις για τον καιρο(ενημρωση).δεν εχω ασυρματη συνδεση οποτε μονο μεσω active sync γινεται η δουλεια.υπαρχει καμια λυση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3397465#post3397465 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3396982#post3396982 Edited November 26, 2010 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joihnja Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Το build.prop για mdj 1.7 που διορθώνει τα χρώματα του flash της κάμερας http://rapidshare.com/files/433246455/build.prop Με root explorer ή android mate το αντιγράφετε στο /system αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον Οσο για το market σε μεγάλες εφαρμογές κυρίως,πράγματι αργεί αρκετά και την ώρα που κάνει την εγκατάσταση έχει κάποιο lag αλλά οκ παλεύεται.Λες και όλη μέρα θα ασχολούμαστε με το κατέβασμα εφαρμογών από το market Καλησπερα σε ολους. Αυτο εκτος απο το φλας μηπως διορθωνει και και την ληψη του video ? γιατι ενω τραβας με τσεκαρισμενη επιλογη mpeg4 οταν το μεταφερεις στο pc το αρχειο ειναι 3gp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 3gp συνεχίζει να γράφει αλλά αν δε κάνω λάθος και το desire 3gp γράφει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 @karhariasgr Ακριβώς αυτό εννοεί.Δε δουλεύει η κάμερα.Ειναι γενικά ένα θέμα με την κάμερα αυτό στα desire hd builds.Από όσο γνωρίζω ούτε και στο απλό desire δεν έχουν καταφέρει ακόμη να δουλέψει η κάμερα σε desire hd rom Με τα αρχεία στην κάρτα,μην ασχολείσαι.Τα μόνο αρχεία που μπορείς να σβήσεις και πιάνουν τσάμπα χώρο είναι κάποια fsck.rec που δημιουργούνται μετά από αποτυχημένη προσπάθεια εκκίνησης του android.Εφόσον στην κάρτα σου έχεις χώρο,μπορείς να βάλεις περισσότερες από μια ρομ.Βάλε στα wm τον exceller android loader και μετά φτιάξε τους φακέλους και τα startup.txt ανάλογα Εγώ αυτή την στιγμή εχω την revolution 1.7 σε φάκελο Android και την phireMOD_Ace_v1.0 σε φάκελο Android1 και από τα wm με τον loader που σου είπα ξεκινώ όποια θέλω Στην πρώτη περίπτωση στο startup.txt έχω set cmdline "rel_path=Android" και στην δεύτερη set cmdline "rel_path=Android1" Μου πήρε λίγο μέχρι να βρω τι εννοείς ακριβώς αλλά τα κατάφερα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Καλημέρα!Έχω την android Mdeejay_FroYo_Revolution_v._1.5_S1 , η νεότερη είναι η 1.7 απο ότι βλέπω.Έχει μεγάλη διαφορά με τη δική μου , αξίζει να ασχοληθώ να την αλλάξω? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Καλημέρα!Έχω την android Mdeejay_FroYo_Revolution_v._1.5_S1 , η νεότερη είναι η 1.7 απο ότι βλέπω.Έχει μεγάλη διαφορά με τη δική μου , αξίζει να ασχοληθώ να την αλλάξω? οχι φιλε εχει προβλημα στη καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 τι πρόβλημα με την κάμερα έχει η 1.7 ? σε μένα λειτουργεί κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 eVo Carbon Remix V0.3.2 Features Τι γνώμη έχετε για την παραπάνω σε σχέση με την Mdeejay_FroYo_Revolution_v._1.7???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 η 1.6 έχει πρόβλημα με το white balance σε φλας , με τον καινούργιο kernal λύθηκε στην 1.7 ... έτσι λένε .... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 η 1.6 έχει πρόβλημα με το white balance σε φλας , με τον καινούργιο kernal λύθηκε στην 1.7 ... έτσι λένε .... οταν τραβας φωτογραφια με φλας τα δειχνει ολα πρασινα εκανα αυτο που λενε με το αρχειο αλλα δε δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Με το rotation έχετε πρόβλημα στις roms του MdeeJay; Στη rom της υπογραφής μου την οποία χρησιμοποιώ 24/7, το κινητό χρειάζεται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να κάνει περιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzyman Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Παιδια απ οτι βλεπω πολλα γραφονται για την διαρκεια της μπαταριας οταν τρεχουμε Android στο HD2 αλλα ακομα δεν το εχω καταλαβει... ειναι λογικο να κραταει μια μονο μερα ηγ μπαταρια η μηπως με αλλαγη του ραδιο η με την βοηθεια καποιου προγραμματος κερδιζουμε κατι παραπανω? Εχω μπερδευτει εντελως...:wacko: Παράθεση HTC HD2 Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5 Radio: 2.15.50.14 HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Με radio 2.14/2.15 και τις android rom του mdeejay, έχω δει παραπλήσιες καταναλώσεις με τα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzyman Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εγω εχω ραδιο 2.15 και δεν κραταει πανω απο 24 ωρες ενω με τα WM (Energy ROM)κραταει εως και 5 μερες... Παράθεση HTC HD2 Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5 Radio: 2.15.50.14 HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 5 μέρες αυτονομία με Energy ROM; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozzyman Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ακριβως! Απο 3 μεχρι 5 μερες αναλογως χρησης εννοειται... Παράθεση HTC HD2 Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5 Radio: 2.15.50.14 HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ακριβως! Απο 3 μεχρι 5 μερες αναλογως χρησης εννοειται... να υποθεσω οτι το εχεις συνεχεια μεσα στην θηκη και το κοιταζεις ? γιατι 5 μερες δεν δινει ουτε η ιδια η..htc !!!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ακριβως! Απο 3 μεχρι 5 μερες αναλογως χρησης εννοειται... Δηλαδή με "βαριά" χρήση σου κρατάει 3 ημέρες; :confused: Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, μάλλον μιλάμε για τη συσκευή θαύμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Συγνώμη...με μπαταρία αυτοκινήτου το έχεις συνδεμένο; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Με το rotation έχετε πρόβλημα στις roms του MdeeJay; Στη rom της υπογραφής μου την οποία χρησιμοποιώ 24/7, το κινητό χρειάζεται περίπου 10 δευτερόλεπτα για να κάνει περιστροφή. Με την 1.7 το δικό μου οριζόντια γυρνάει σχεδόν άμεσα.Στην κάθετη επαναφορά αργεί κάποιες φορές λίγο παραπάνω αλλά σίγουρα κάτω από 10 δευτερόλεπτα οταν τραβας φωτογραφια με φλας τα δειχνει ολα πρασινα εκανα αυτο που λενε με το αρχειο αλλα δε δουλεψε http://rapidshare.com/files/433246455/build.prop το δικό μου build.prop από την 1.7 δούλευε κανονικά με τον 6.1 kernel και τώρα πλέον με τον 7.1 αντιγράφετε στο /system αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον Edited November 27, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ελπίζω ο φίλος να επιστρέψει να μας το διασαφηνίσει τι κάνει για να το κάνουμε και εμείς. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Εγω εχω ραδιο 2.15 και δεν κραταει πανω απο 24 ωρες ενω με τα WM (Energy ROM)κραταει εως και 5 μερες... εχω ρομ nrg και ιδιο android με το δικο σου και η μπαταρια δεν κραταει πανω απο μιαμιση μερα. Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis111 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ξαφνικα δεν παιζει ο internet browser,πατησα μηδενισμο cookies,μου βγαζει μηνυμα:υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Internet (διαδικασια com.android.browser).Προσπαθηστε ξανα.Καμια ιδεα?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts