Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Γιάννη μπες στο market από το Android και κατέβασε ότι εφαρμογές θέλεις. Αν θέλεις να εγκαταστήσεις δικά σου .apk αρχεία κατέβασε από το market τουλάχιστον το Astro File Manager για να μπορείς να ψάχνεις τα αρχεία που θέλεις. Μετά ρίξε τα αρχεία σου από τον υπολογιστή κάπου στην κάρτα μνήμης σε έναν δικό σου φάκελο και θα τα τρέχεις βρίσκοντας τα με τον Astro File Manager. (Είναι όπως και στο Desire που έχεις, δεν αλλάζει κάτι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 λοιπόν επειδή έλιωσα την καρτούλα μου στο βάλε-βγάλε προσπαθώντας ν' φορτώσω κάτι καινούργια build του mdj (και κάποιες άλλες evo κλπ), και έχω δει πολλές δεκάδες φορές αυτό το μαύρο screen with green HTC logo πάρα πολλές ώρες χωρίς να φορτώνει τίποτα , και έκανα ότι ήξερα και δεν ήξερα θα γράψω παρακάτω τον τρόπο που δούλεψε τελικά το τελευταίο 1.6 του mdj : το startup το διαμόρφωνα πάντα κάπως έτσι : set mtype 2524 set ramaddr 0x11800000 set ramsize 0x1e400000 set KERNEL zImage set initrd initrd.gz set initrd_offset 0x00a00000 set cmdline "rel_path=AndrMdjEvOv._2.3Rev nand_boot=0" set cmdline "wifi.mac_address=00:11:22:33:44:55" boot εάν μεταφέρετε την σειρά :set cmdline "rel_path..... ακριβώς πάνω από το : boot (δεν πρέπει να παρεμβάλλεται η set cmdline "wifi.mac_ad....) voila εμένα τουλάχιστον έτσι μου δούλεψε ..... καληνύχτα ..... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) για τη wifi mac address δε χρειάζεται δεύτερη ξεχωριστή σειρά.μπορείς να το βάλεις στην ίδια σειρά με ένα κενό μετά το rel_path και επίσης στους τελευταίους kernels s3,s4,s5 και s6 που έβγαλε σήμερα η σωστή εντολή για να αλλάξεις τη wifi mac address είναι wifi.mac=.... Edited November 17, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 ναι αλλά μόλις το ξεζιπάρεις έχει αυτή την εικόνα (set cmdline "wifi.m............:33:44:55") , εγώ πείραζα μόνο το rel_path... και αυτή η γραμμή μπήκε τώρα τελευταία , από τώτε είχα το πρόβλημα και έσπαγα το κεφάλι μου και μου λέγανε τι ράδιο έχω και κάνε φορματ την φορμαρισμένη μου καρτα και άλλα τινα ... edit: το κατάλαβα με τον σκληρό τρόπο , είπα δεν ξανατρέχω android , αν θέλω να πάρω desire hd Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Γίνεται κάτι με τις φωτό στις επαφές?Μου τις δείχνει πολύ χάλια.Γίνεται και σε εσάς αυτό?Τράβηξα και απο android φωτό και την όρισα σε επαφή αλλά πάλι χάλια τη δείχνει.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Πως μπορω να αλλαξω την πολη μου στο ρολοι της αρχικης οθονης? Εχει επιλεγμενο το Ελσινκι, και δεν μπορω να επιλεξω την Αθηνα...:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Γίνεται κάτι με τις φωτό στις επαφές?Μου τις δείχνει πολύ χάλια.Γίνεται και σε εσάς αυτό?Τράβηξα και απο android φωτό και την όρισα σε επαφή αλλά πάλι χάλια τη δείχνει.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288261 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288261 Οκ θα το κοιτάξω γιατί δείχνουνε πολύ θολές και χάλια.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Πως μπορω να αλλαξω την πολη μου στο ρολοι της αρχικης οθονης? Εχει επιλεγμενο το Ελσινκι, και δεν μπορω να επιλεξω την Αθηνα...:worry: Δεν στο εντοπιζει.αν οχι πανε στα προγραμματα και απο εκει στον καιρο(ειναι σχεδον στο τελος της λιστας) Πατα το + και προσθεσε οτι θες εφοσον υπαρχει Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Ναι το έχω κάνει αυτό... Έχω σβήσει όλες τις ξένες πόλεις από εκεί και έχω προσθέσει τις ελληνικές... Αλλά στην τοποθεσία στο ρολόι έχει μείνει το Ελσίνκι...:worry: Κι από κάτω έχει και την Αθήνα, αλλά δεν μπορώ να την επιλέξω...:wacko: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Παιδια κολλησε το μυαλο μου...Στην αρχικη οθονη με λειτοπυργικο windows ποσα εικονιδια μπορουμε να βαλουμε και πως ? Πως προσθαφαιρουμε εικονιδια ?Τωρα εχω 4 εικονιδια . Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Γιάννη εδώ συζητάμε για το Android στο HD2. Για windows mobile απευθύνσου καλύτερα στο επίσημο για τη συσκευή thread. Όσον αφορά την ερώτησή σου τώρα, πατώντας το δεξί soft key (Μενού) επέλεξε "Επεξεργασία quick links" και εκεί μπορείς να αφαιρέσεις όσα θέλεις ή να προσθέσεις άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Ενώ η 1.5 MDJrev έβγαζε καλές φωτό αν και 3MP απ' ότι λέτε εδώ ,η 1.6 ενώ βγάζει 5MP είναι χάλια λόγω λάθους χρωματικής θερμοκρασίας (wb) , λένε στο xda βάλε φθορισμού ή δεν ξέρω τι άλλο , έχει βρεθεί καμιά καλύτερη λύση ; αλλαγή kernel ;ποιόν ; edit: ο kernel s6.1 , το λύνει ή μου φαίνεται ; edit2: @mikemilos άρχισε να διαβάζεις από δω και ίσως βγάλεις άκρη ,δεν είναι πάντα μία η αιτία .Ξέρω είναι πολλές οι σελίδες κλπκλπκλπ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151&page=80 Edited November 18, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 ρε παιδια γιατι δεν κραταει καθολου η μπαταρια??? ουτε μεχρι το μεσημερι!!!!!!!! τι να κανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Αυτό δεν είναι γενικό φαινόμενο, είναι πολλοί που δεν έχουν πρόβλημα με την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Eμένα η μπαταρία από το πρωί, με μηνύματα και κλήσεις, έχει πάει μόλις στο 91%!! Πολύ ευχαριστημένος!! Και γενικά από το android!! Αφήνει πολύ ωραία αίσθηση, κι επιτέλους, μετά από πολλές προσπάθειες, τρέχει απροβλημάτιστα!!:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Και μένα μου κρατάει μια χαρά η μπαταρία, δεν έχω κανένα πρόβλημα!!Εντάξει άμα είμαι συνέχεια με wifi και το λειτουργώ συνέχεια σίγουρα δε κρατάει και πολύ, όπως όλα τα κινητά του είδους του.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 οποτε τι φταιει? στα windows κραταει μια χαρα.... λετε να φταιει το radio η android rom.... ας μας πει καποιος που δεν εχει προβλημα με την αυτονομια τι εχει βαλει και του τρεχει ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Με windows mobile Omega rom, radio 2.15 και android rom αυτή του mdeejay 1.6 δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Ακριβώς αυτόν το συνδυασμό έχω κι εγώ!!;) Να ρωτήσω κάτι... Καταρχήν την ερώτηση μου για την πόλη στο κεντρικο ρολόι δεν την απάντησε κανένας...:rolleyes: Για να βγεις από τις εφαρμογές, πατάς απλά το πίσω, αφού δεν υπάρχει το αντίστοιχο Χ όπως στα wm... Μετά όμως όλες αυτές οι εφαρμογές που μπορεί να έχω ανοίξει, μένουν και τρέχουν στο background? Πρέπει κάθε φορά να τις κλείνω μόνος μου (με ένα πρόγραμμα που έχει μέσα το android που τρέχω), αλλιώς θα καταναλώνουν μπαταρία? Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Η λογική στα android είναι διαφορετική. Δεν απαιτείται task killer για τις εφαρμογές που τρέχουν στο background. Από εκεί και πέρα κρίνεις και πράττεις. Και εμένα μου φαίνεται κάπως όταν βλέπω το πόσες εφαρμογές μένουν ανοιχτές στο background χωρίς λόγο. Είναι θέμα λειτουργικού φυσικά αυτό και όχι συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Με windows mobile Omega rom, radio 2.15 και android rom αυτή του mdeejay 1.6 δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία. θα μου δωσετε ενα link να κατεβασω την mobile omega rom? γιατι ραδιο εχω το 2.15.50.14 android mdeejay 1.6 οποτε μονο αυτο μενει να αλλαξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 οποτε τι φταιει? στα windows κραταει μια χαρα.... λετε να φταιει το radio η android rom.... ας μας πει καποιος που δεν εχει προβλημα με την αυτονομια τι εχει βαλει και του τρεχει ενταξει. φταιει και η καρτα... αν εχεις την μαμισια μαλλον πρεπει να παρεις αλλη εγω πηρα μια sandisk και σωθηκα!! 4mA σε standby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 O mdj είναι σίγουρα ο κορυφαίος μάγειρας στις android rom για το hd2 Εκτός από τα εξαιρετικά builds βγάζει πλέον και πολύ καλούς kernels Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts