Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορω να αλλαξω την πολη μου στο ρολοι της αρχικης οθονης? Εχει επιλεγμενο το Ελσινκι, και δεν μπορω να επιλεξω την Αθηνα...:worry:

Δεν στο εντοπιζει.αν οχι πανε στα προγραμματα και απο εκει στον καιρο(ειναι σχεδον στο τελος της λιστας)

Πατα το + και προσθεσε οτι θες εφοσον υπαρχει

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι το έχω κάνει αυτό... Έχω σβήσει όλες τις ξένες πόλεις από εκεί και έχω προσθέσει τις ελληνικές... Αλλά στην τοποθεσία στο ρολόι έχει μείνει το Ελσίνκι...:worry: Κι από κάτω έχει και την Αθήνα, αλλά δεν μπορώ να την επιλέξω...:wacko:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Παιδια κολλησε το μυαλο μου...Στην αρχικη οθονη με λειτοπυργικο windows ποσα εικονιδια μπορουμε να βαλουμε και πως ? Πως προσθαφαιρουμε εικονιδια ?Τωρα εχω 4 εικονιδια .

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators

Γιάννη εδώ συζητάμε για το Android στο HD2. Για windows mobile απευθύνσου καλύτερα στο επίσημο για τη συσκευή thread.

Όσον αφορά την ερώτησή σου τώρα, πατώντας το δεξί soft key (Μενού) επέλεξε "Επεξεργασία quick links" και εκεί μπορείς να αφαιρέσεις όσα θέλεις ή να προσθέσεις άλλα.

Modpic.gif

Ενώ η 1.5 MDJrev έβγαζε καλές φωτό αν και 3MP απ' ότι λέτε εδώ ,η 1.6 ενώ βγάζει

5MP είναι χάλια λόγω λάθους χρωματικής θερμοκρασίας (wb) , λένε στο xda βάλε φθορισμού ή δεν ξέρω τι άλλο , έχει βρεθεί καμιά καλύτερη λύση ; αλλαγή kernel ;ποιόν ;

edit: ο kernel s6.1 , το λύνει ή μου φαίνεται ;

edit2: @mikemilos άρχισε να διαβάζεις από δω και ίσως βγάλεις άκρη ,δεν είναι πάντα μία η αιτία .Ξέρω είναι πολλές οι σελίδες κλπκλπκλπ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151&page=80

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Administrators
Αυτό δεν είναι γενικό φαινόμενο, είναι πολλοί που δεν έχουν πρόβλημα με την μπαταρία.

Modpic.gif

Eμένα η μπαταρία από το πρωί, με μηνύματα και κλήσεις, έχει πάει μόλις στο 91%!! Πολύ ευχαριστημένος!!

Και γενικά από το android!! Αφήνει πολύ ωραία αίσθηση, κι επιτέλους, μετά από πολλές προσπάθειες, τρέχει απροβλημάτιστα!!:happy:

Και μένα μου κρατάει μια χαρά η μπαταρία, δεν έχω κανένα πρόβλημα!!Εντάξει άμα είμαι συνέχεια με wifi και το λειτουργώ συνέχεια σίγουρα δε κρατάει και πολύ, όπως όλα τα κινητά του είδους του..
Xiaomi Mi Mix 3

οποτε τι φταιει? στα windows κραταει μια χαρα.... λετε να φταιει το radio η android rom.... ας μας πει καποιος που δεν εχει προβλημα με την αυτονομια τι εχει βαλει και του τρεχει ενταξει.

• Administrators
Με windows mobile Omega rom, radio 2.15 και android rom αυτή του mdeejay 1.6 δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία.

Modpic.gif

Ακριβώς αυτόν το συνδυασμό έχω κι εγώ!!;)

Να ρωτήσω κάτι... Καταρχήν την ερώτηση μου για την πόλη στο κεντρικο ρολόι δεν την απάντησε κανένας...:rolleyes:

Για να βγεις από τις εφαρμογές, πατάς απλά το πίσω, αφού δεν υπάρχει το αντίστοιχο Χ όπως στα wm... Μετά όμως όλες αυτές οι εφαρμογές που μπορεί να έχω ανοίξει, μένουν και τρέχουν στο background? Πρέπει κάθε φορά να τις κλείνω μόνος μου (με ένα πρόγραμμα που έχει μέσα το android που τρέχω), αλλιώς θα καταναλώνουν μπαταρία?

• Administrators
Η λογική στα android είναι διαφορετική. Δεν απαιτείται task killer για τις εφαρμογές που τρέχουν στο background. Από εκεί και πέρα κρίνεις και πράττεις. Και εμένα μου φαίνεται κάπως όταν βλέπω το πόσες εφαρμογές μένουν ανοιχτές στο background χωρίς λόγο. Είναι θέμα λειτουργικού φυσικά αυτό και όχι συσκευής.

Modpic.gif

Με windows mobile Omega rom, radio 2.15 και android rom αυτή του mdeejay 1.6 δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία.

θα μου δωσετε ενα link να κατεβασω την mobile omega rom? γιατι ραδιο εχω το 2.15.50.14 android mdeejay 1.6 οποτε μονο αυτο μενει να αλλαξω...

οποτε τι φταιει? στα windows κραταει μια χαρα.... λετε να φταιει το radio η android rom.... ας μας πει καποιος που δεν εχει προβλημα με την αυτονομια τι εχει βαλει και του τρεχει ενταξει.

φταιει και η καρτα... αν εχεις την μαμισια μαλλον πρεπει να παρεις αλλη

εγω πηρα μια sandisk και σωθηκα!! 4mA σε standby

O mdj είναι σίγουρα ο κορυφαίος μάγειρας στις android rom για το hd2

Εκτός από τα εξαιρετικά builds βγάζει πλέον και πολύ καλούς kernels

α.σίγουρα έτσι είναι , τώρα που τα παράτησε ο darkstone , αλλά έχει αφήσει πίσω τα froyoHD3.7 , EVO2.3revolution,FroyoSence2.7 , ούτε με τα nexus ασχολείται όπως οι περισσότεροι .

β.αν βάλουμε τον s6.1 στο1.6build θα γίνει φαντάζομαι 1.7 ;

a.Το desire hd πιστεύω θα ξαναβγεί όταν και αν καταφέρουν να δουλέψει η κάμερα

b.Θα μείνει 1.6 με kernel s6.1.Για να γίνει 1.7 πρέπει να αλλάξεις και το system.ext2

την εβαλα για να δουμε τωρα..... αν μπορεσουν να βελτιωσουν και λιγακι την φωτογραφια και να τραβαει 720π βιντεο πιστευω θα ειναι το σουπερ τηλεφωνο ο ογκος του δεν με ενοχλει καθολου ειναι σκετη απολαυση στο ιντερνετ με τα αντροιντ!!!!!

παιδια εβαλα το ανδροιδ φακελο στην καρτα αλλα δεν εβαλα τους αλλους 2 φακελους data_512 και τον data_1024 ειναι αναγκεοι αυτοι οι φακελοι???????????? παντως το κινητο μου τρεχει ανδροιτ μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!

Όχι δεν είναι... Ούτε εγώ τους έχω βάλει...;)

Έχω εντυπωσιαστεί από το android!! Πολύ γρήγορο λειτουργικό και πολύ καλαίσθητο!!

Γίνεται με κάποιο τρόπο να περάσω τις επαφές και τις σημειώσεις ημερολογίου μου, από τα wm? Αν καταφέρω κι αυτό, δεν θα τα χρειάζομαι πλεον τα wm και θα τρέχω μόνιμα android...

βάζω διάφορες πάντα σε desirehd γυρίζω .....

mdj hd 3.6....

Όχι δεν είναι... Ούτε εγώ τους έχω βάλει...;)

Έχω εντυπωσιαστεί από το android!! Πολύ γρήγορο λειτουργικό και πολύ καλαίσθητο!!

Γίνεται με κάποιο τρόπο να περάσω τις επαφές και τις σημειώσεις ημερολογίου μου, από τα wm? Αν καταφέρω κι αυτό, δεν θα τα χρειάζομαι πλεον τα wm και θα τρέχω μόνιμα android...

αυτο ψαχνω και εγω βρε φιλε αμα βρεις τπτ πες μου κ μενα να χαρεις!! :)

η ποιό "universal" λύση είναι με google sync από wm ....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3093035#post3093035