Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέδες μπορω ολα αυτα τα αρχεια που εμφανιζονται με το ονομα DiskCacheIndex να τα ορισω να εμφανιζονται - δημιουργουνται σε καποιον συγκεκριμενο φακελο και οχι χιμα στην καρτα; γιατι μου εχουν δημιουργηθει παρα πολλα τετοια αρχεια.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι κάτω απο τα 4 εικονίδια το δεύτερο link.Το ονομά του είναι EBL2.1a._PlusUbuntu.

Το κατέβασα του έκανα εγκατάσταση έχω βάλει και στην κάρτα αποθήκευσης στο φάκελο που τον ονόμασα adroid την έκδοση Mdeejay_FroYo_Revolution_v._1.6_S3.1. Τρέχω τον loader μου βγάζει την επιλογή ποιο λειτουργικό θέλω επιλέγω adroid ξεκινάει βγάζει το λογότυπο HTC με πράσινα γράμματα και κολαει εκεί. Δεν κάνω κάτι καλά?

Edited by atvelos

Το κατέβασα του έκανα εγκατάσταση έχω βάλει και στην κάρτα αποθήκευσης στο φάκελο που τον ονόμασα adroid την έκδοση Mdeejay_FroYo_Revolution_v._1.6_S3.1. Τρέχω τον loader μου βγάζει την επιλογή ποιο λειτουργικό θέλω επιλέγω adroid ξεκινάει βγάζει το λογότυπο HTC με πράσινα γράμματα και κολαει εκεί. Δεν κάνω κάτι καλά?

Nα σου πω την αλήθεια τον loader το έκανε εγκατάσταση ένας φίλος μου που είναι πιο γνώστης.Δυστυχώς δε ξέρω να σου απαντήσω.Παλεψέ το λίγο και αν είναι θα σου απαντήσουν οι πιο ειδικοι εδω μέσα.Εσύ με τις εαφές σου είσαι εντάξει?Δεν έχεις κάποιο bug?

Xiaomi Mi Mix 3

Ποια rom/radio έχεις στα wm;

Πόση ώρα περιμένεις στο "κολλημένο" λογότυπο;

• Administrators

Την πρώτη φορά θα αργήσει πολύ να φορτώσει (γύρω στα δέκα λεπτά με ένα τέταρτο). Εσύ περιμένεις περισσότερη ώρα;

Modpic.gif

όπως είπαν και τα παιδιά πριν :

rom-radio είναι android friendly ?

περίμενες 10-15 λεπτά ;

έχεις κάνει format32 την κάρτα σου ;

έχει ελεύθερο χώρο πάνω από 1.5gb ; (η κάρτα)

είναι >= class4 ;

ονόμασες και στο startup.txt το ίδιο όνομα του folder ;

πχ για folder :AndrMdjEvOv._2.3Rev

γράφεις στην αντίστοιχη γραμμή : set cmdline "rel_path=AndrMdjEvOv._2.3Rev"

την πρώτη φορά δοκίμασε να τρέξεις χειροκίνητα από τον file manager το build

όλα τα παραπάνω είναι προϋποθέσεις για να τρέξει ...

α! ελπίζω να το ξεζίπαρες με το σωστό πρόγραμμα 7z εάν χρειάζεται

edit : @boltsis το μεσσαίο hardware button menu όταν είσαι στις επαφές ανοίγει ένα menu με επιλογή ποιές θέλεις να βλέπεις

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Οταν πατάω το κουμπι κλήσης βλέπω το ιστορικό επαφών, πατάω το μεσαίο hardware κουμπί δε μου βγάζει κάτι να επιλέξω παρα μαζι με τα κλασσικά μου βγάζει την επιλογη "πρόσωπα" που όταν το πατάω πάει να μπει κάπου και με πετάει εξω.

Επίσης έχω βγάλει τη συντόμευση στην αρχική οθόνη και όταν το πατάω μου βγάζει κανονικά όλες τις επαφες.Όταν κάνω κλικ σε μια επαφή πάει να μπει πάλι σε μια καρτέλα αλλά με πετάει έξω με το γνωστό μηνυμα.Όπως ειμαι πατάω και το μεσαίο hardware κςι μου βγάζει τις κλασσικές επιλογές και όχι να επιλέξω κάτι.Δε βλέπω κάποια συντόμευση άλλη να γράφει επαφές..

Xiaomi Mi Mix 3

Λοιπόν εχθές βρήκα λίγο χρόνο και ασχολήθηκα λίγο ώστε να το ξεκινήσω πάλι απο την αρχή.Σε πρώτη φάση έσβησα το φάκελο data και μετά επανεκκίνηση.Δεν έκανε τίποτα.Μετά έσβησα και ένα άλλο αρχείο data 1.00G έγραφε και μετά έτρεξα το HARET όπου όλα ξεκινήσανε όλα απο την αρχή.Κατα το σετάρισμα δεν έκανα συγχρονισμό με το gmail όπου έχω backup τις επαφές μου και τώρα λειτουργούνε όλα κανονικά εκτός απο την αρχή που μου βγάζει το μήνυμα "Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής.Άνοιγμα SensePluginManager.(Διαδικασία com.htc.open.sense.pluginmanager)"Τώρα μπορώ να δώ επιτέλους κανονικά το μενού των επαφών (προσθήκη επαφής,ομάδες, κτλπ) και επίσης την επιλογή για προβολή των επαφών της sim η του τηλεφώνου.

Τώρα πριν κάνω συγχρονισμό με το gmail.com πρέπει να προσέξω κάτι ώστε να μην έχω πάλι προβλήματα?Να ξετσεκάρω κάτι όσον αφορά την προβολή των επαφών μου?Υπόψιν πως στη κάρτα sim δεν έχω επαφές..

Edit:Τα κατέφερα!!Πήγα στη προβολή επαφών και τσέκαρα τα "μόνο επαφές με αριθμό τηλεφώνου" και τις επαφές τηλεφώνου και μετά πήγα και έκανα συγχρονισμό με το google.Tώρα μπορώ να δω τα πάντα στη κάθε επαφή.Τώρα στη προβολή επαφών μου βγάζει επίσης Google(181 επαφές) τσεκαρισμένο και επίσης την εμφάνιση αυτόματων επαφών ξετσεκαρισμένο.Δε ξέρω τι είχε πάθει πριν και αν έπαιξα ρόλο το τσεκάρισμα αυτό που έκανα αλλά λειτουργεί μια χαρα απο ότι βλέπω.

Edited by boltsis
Xiaomi Mi Mix 3

χαίρομαι που έφτιαξε αλλά σε τέτοια build δεν δικαιολογείται ούτε αυτό το αρχικό κόλλημα που είπες στο sense manager , μην "φορτώσεις" πολλές εφαρμογές μαζεμένες να δεις πως θα εξελιχθεί .

Παιδια δυο τριες ερωτησουλες να ξεκαθαρισω καποια πραγματα.

Γινεται σε hd2 να ορισουμε ποιο λειτουργικο θελουμε για προεπιλεγμενο ?

Αφου αν καταλαβα καλα το android τρεχει απο την καρτα μνημης δεν το κανει αργο το κινητο αυτο ?

Update σε android εκδοσεις μπορoυμε να παιρνουμε ?

Τα πληκτρα hardware για αποδοχη /απορριψη κλισης που εχει το hd2 σε περιβαλλον android δουλευουν ?

Οι εφαρμογες απο market που σε desire αποθηκευοντε αναγκαστικα στο τηλεφωνο που αποθηκευοντε σε hd2?

Συγνωμη για οτι εχει απαντηθει και δεν διαβασα ή δεν καταλαβα.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Έκανα 2 επανεκιννήαεις και δε μου το ξαναέβγαλε, καλό αυτό!!Δε ξέρω αν έκανε κάποιο συγχρονισμό και με αυτό.Επίσης μπορώ να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα της android και να κάνω συγχρονισμό,backup κτλπ.:Για να μη μπερδευτώ, ένα λινκ για να το κατεβάσω αν γίνεται?
Xiaomi Mi Mix 3

Παιδια δυο τριες ερωτησουλες να ξεκαθαρισω καποια πραγματα.

Γινεται σε hd2 να ορισουμε ποιο λειτουργικο θελουμε για προεπιλεγμενο ?

Αφου αν καταλαβα καλα το android τρεχει απο την καρτα μνημης δεν το κανει αργο το κινητο αυτο ?

Update σε android εκδοσεις μπορoυμε να παιρνουμε ?

Τα πληκτρα hardware για αποδοχη /απορριψη κλισης που εχει το hd2 σε περιβαλλον android δουλευουν ?

Οι εφαρμογες απο market που σε desire αποθηκευοντε αναγκαστικα στο τηλεφωνο που αποθηκευοντε σε hd2?

Συγνωμη για οτι εχει απαντηθει και δεν διαβασα ή δεν καταλαβα.

Ευχαριστω.

1.Γίνεται άνετα.

2.Οχι αναγκαστικά.

3.Μεσα απο το λειτουργικό αν εννοείς όχι.

4.Δουλεύουν κανονικά.

5.Αποθηκεύονται στο data.img που βρίσκεται φυσικά στη κάρτα μνήμης.

Καλημέρα σε όλους.

1.Γίνεται άνετα.

2.Οχι αναγκαστικά.

3.Μεσα απο το λειτουργικό αν εννοείς όχι.

4.Δουλεύουν κανονικά.

5.Αποθηκεύονται στο data.img που βρίσκεται φυσικά στη κάρτα μνήμης.

Καλημέρα σε όλους.

Ευχαριστω πολυ.Το 1 και 4 με ενδιαφερουν πιο πολυ.Με ενοχλει το συρσιμο οθονης για να απαντησω ή οχι σε μια κλιση.

Update πως κανουμε ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Έκανα 2 επανεκιννήαεις και δε μου το ξαναέβγαλε, καλό αυτό!!Δε ξέρω αν έκανε κάποιο συγχρονισμό και με αυτό.Επίσης μπορώ να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα της android και να κάνω συγχρονισμό,backup κτλπ.:Για να μη μπερδευτώ, ένα λινκ για να το κατεβάσω αν γίνεται?

Titanium backup κάνει την δουλειά (προγράμματα-ρυθμίσεις ,εγκατάσταση -απεγκατάσταση εφαρμογών), sms backup-restore κάνει αυτό που λέει , contacts-calendar από google ,

από market τα κατεβάζει άνετα και ωραία , και εγκαθίστανται αυτόματα ....

--- πολυειπωμένο και γνωστό επίσης ότι το data.img είναι όλο το στήσιμο που έκανες στο build ....

@Γιάννη update αν κάνει ο "μάγειρας" του build κατεβάζουμε το νέο και μεταφέρουμε το προηγούμενο data.img

Edited by mimo

Επειδη εχω και το hd2 και το galaxy s, να πω οτι το titanium ειναι πολυ καλο αλλα σε καποιους δεν δουλευει το restore καποιες φορες.

Για να ειστε πιο σιγουροι βαλτε το mybackup pro το οποιο ειναι πολυ καλο επισης και δουλευει πιο σωστα συμφωνα με τις αποψεις των περισσοτερων.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

αν εννοείς συνολικά το restore δεν το ξέρω , μου έχει συμβεί σε συγκεκριμένο συνδυασμό εφαρμογής (world newspapers αν θυμάμαι σωστά)-build

edit : κάνω "ανακαίνιση" στην 16gb κάρτα μου σε format fat32 64k κλπ , ξέρει να μου πει κάποιος αν πρέπει να επαναφέρω ΟΛΑ τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί από τα android builds και αν υπάρχει κάποιο απολύτως απαραίτητο για να τρέξουν ξανά , ή να τα ξαναβάλω όλα και ποιο να αποφύγω ;; κάποιο σταμάτησε να λειτουργεί (Mdeejay_eVo_S ense_v._2.3Revolution) και γιαυτό κάνω αυτή τη δουλειά

@boltsis : μετρητή δεν χρησιμοποιώ γιατί είμαι πάντα με wifi , αλλά στο market θα υπάρχει 1000%

Edited by mimo

Οκ ευχαριστώ mimo.Και ένα τελευταίο, απο ότι βλέπω δεν έχει κάποιο μετρητή όγκου δεδομένων όσον αφορά για το σερφάρισμα που κάνω μέσω κινητού.Υπάρχει κάτι γι' αυτό?
Xiaomi Mi Mix 3

• Administrators
Οκ ευχαριστώ mimo.Και ένα τελευταίο, απο ότι βλέπω δεν έχει κάποιο μετρητή όγκου δεδομένων όσον αφορά για το σερφάρισμα που κάνω μέσω κινητού.Υπάρχει κάτι γι' αυτό?

Traffic counter.

Modpic.gif

Παιδια εγω σημερα περασα για πρωτη φορα Android στο HD2 αυτη εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823491 και ολα ειναι τελεια! Η ερωτηση μου ειναι αν υπαρχει καποιος τροπος να περασω τις επαφες μου απο την καρτα sim και ποιος ειναι αυτος η αλλιως πως να συγχρονισω τις επαφες μου απο το outlook? Σορρυ αν εχει ειπωθει και αλλες φορες... θα εκτημουσα πολυ οποιον μου πει η μου δωσει καποιο λινκ που να μου λυσει την απορροια!

HTC HD2

Nandroid: MDJ's CyanogenMod 7 v2.5

Radio: 2.15.50.14

HTC Wildfire with Official Android 2.2.1 (Froyo)

• Administrators
Από την κάρτα sim δύσκολα, έχει απαρχαιωμένες δυνατότητες. Για συγχρονισμό android με outlook κάνε μια αναζήτηση στο internet, θα βρεις πολλές λύσεις.

Modpic.gif

Για Συγχρονισμό outlook με droid , πας στο site της HTC , στο desire και στα software downloads κατεβάζεις το HTC Sync 3.0.... και όλα κομπλέ....επίσης άμα έχεις hotmail , στον 1ο συγχρονισμό mail τις τραβάει και απο εκεί αρκεί το hotmail να το έχεις και σεταρισμένο με outlook....

Απο ότι θυμάμαι έχει επιλογή για αντιγραφή των επαφών της sim sτο τηλέφωνο.Δε θα τις γράψει καλά?
Xiaomi Mi Mix 3

• Administrators
Για να το λέω αυτό παραπάνω... δεν προτείνεται η χρήση της sim. Μπορείς να το δοκιμάσεις και να το διαπιστώσεις μόνος σου.

Modpic.gif

να κάνω μια γενική ερώτηση :

με ένα καινούργιο kernel(ex. hastarin8.2) μπορούμε "ν' αναβαθμίσουμε" οποιοδήποτε και οσοδήποτε παλιό build ; (ex. mattc1.8 )

ή υπάρχουν περιορισμοί που όμως δεν είδα να αναφέρονται πουθενά ;