aeroporos Δημοσιεύτηκε July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2010 Παιδιά help.Έχω ένα startac 130 σε κατάσταση τζιτζιλόνι και είπα να το ανοίξω να το λειτουργήσω. Δυστηχώς βέβαια η μπαταρία του τα έχει παίξει τελείως και κρατάει μόνο τρείς ώρες!!! Ξέρετε που μπορώ να βρώ μια αυθεντική slim μπαταρία; Λέω slim γιατί κυκλοφορούν και κάτι γκουμούτσες χοντρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 αυθεντικη δε ξερω, αλλα γενικα μπαταρια ισως βρεις στο ebay :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Όπως εδώ για παράδειγμα: http://cgi.ebay.com/BATTERY-MOTOROLA-STARTAC-70-85-130-/270598073966?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f00e6ee6e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. July 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Όπως εδώ για παράδειγμα: http://cgi.ebay.com/BATTERY-MOTOROLA-STARTAC-70-85-130-/270598073966?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f00e6ee6e Ευχαριστώ πολύ.Έχω βρεί τέτοιες.Ψάχνω να βρω τη slim μπαταρία.Έχω φάει τον κόσμο και δεν υπάρχει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Βρήκα ενα star tac 70 GSM 900 αγορασμένο το 1998 ,είναι σε άριστη κατάσταση αλλά η μπαταρία του (υδριδίου του μετάλλου )δεν είναι στα καλύτερα της,ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ μια ίδια? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Βρήκα ενα star tac 70 GSM 900 αγορασμένο το 1998 ,είναι σε άριστη κατάσταση αλλά η μπαταρία του (υδριδίου του μετάλλου )δεν είναι στα καλύτερα της,ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ μια ίδια? Φίλε μου έχω ένα startac 130 και ψάχνω εδώ και 4 μήνες για την slim μπαταρία και δεν μπορώ να βρω πουθενά.Έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω ούτε στο ebay ούτε πουθενά.Οπότε καταλαβαίνεις, δεν θέλω να σε απογοητεύσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 (edited) Ενδιαφέρον για όσους ψάχνουν StarTac http://www.motorolaphones.net/old-motorola-startac-comes-in-new-colors/ http://www.lekki.fr/ Edited October 30, 2010 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Θα έρθουν πάλι στη μόδα αυτά κάποια στιγμή! Ωραία δουλειά! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Βλεποντας ενα βιντεακι στο youtube τυχαια για το μοτορολα star-tac,εψαξα και βρηκα τα 2 που ειχα απο το 1998. Βαζω τον φορτιστη ολη νυχτα.Το πρωι βαζω sim ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!:lol: Τι αναμνησεις,το ειχα ολο το καλοκαιρι του 1999 στην παρο που δουλευα. Τωρα φορτιζει και το δευτερο(!!!!!) που εχει και την μεγαλη μπαταρια,που.....εξεχει!:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εχω ενα σταρτακ 130, το οποίο δεν ανοιγει παρα μονο οταν ειναι συνδεδεμενο με το φορτιστή. και παλι, βάζοντάς το πιν αυτο επανεκκινει. και. βγάζει. το κλασικό : ταχεια φορτιση ολοκληρώθηκε. τι μπορεί να του συμβαίνει? και χωρίς μπαταρια τα ιδια κανει. ειναι θέμα λειτουργικού η η μπαταρια δεν επαρκει για να τροφοδοτησει τη συσκευη να συνεχίσει? μηπως υπαρχει κανα κρυφο μενου η καποιος συνδιασμος κουμπιων που να ενεργοποιει καποιο τρικ? ευχαριστω πολυ! υ.γ. να σημειωσω οτι πριν ενα δίμηνο ειχα καταφερει να το λειτουργησω. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. April 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 εχω ενα σταρτακ 130, το οποίο δεν ανοιγει παρα μονο οταν ειναι συνδεδεμενο με το φορτιστή. και παλι, βάζοντάς το πιν αυτο επανεκκινει. και. βγάζει. το κλασικό : ταχεια φορτιση ολοκληρώθηκε. τι μπορεί να του συμβαίνει? και χωρίς μπαταρια τα ιδια κανει. ειναι θέμα λειτουργικού η η μπαταρια δεν επαρκει για να τροφοδοτησει τη συσκευη να συνεχίσει? μηπως υπαρχει κανα κρυφο μενου η καποιος συνδιασμος κουμπιων που να ενεργοποιει καποιο τρικ? ευχαριστω πολυ! υ.γ. να σημειωσω οτι πριν ενα δίμηνο ειχα καταφερει να το λειτουργησω. Φίλε μου εμένα λειτουργεί και με την μπαταρία,αλλά οχι με αυτή που είχα πριν 12 χρόνια.Είχα πάρει απλλη από ebay γνήσια της motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Δηλαδή ισχυρίζεσαι πως είναι αποκλειστικά θέμα μπαταρίας; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. May 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Δηλαδή ισχυρίζεσαι πως είναι αποκλειστικά θέμα μπαταρίας; Ναι φίλε μου, έτσι πιστέυω. Σ εμένα λειτουργεί μόνο με την καινούρια μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 παιδια εχω ενα προβληματακι. εχω ενα startac 70 και ενω ανοιγει κανονικα και βρισκει δυκτιο, δε κανει και δε δεχεται κλησεις. τι μπορει να φταιει? παιρνω καποιο νουμερο και μου κανει τον ηχο σα να μιλαει και μετα κλεινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 παιδια εχω ενα προβληματακι. εχω ενα startac 70 και ενω ανοιγει κανονικα και βρισκει δυκτιο, δε κανει και δε δεχεται κλησεις. τι μπορει να φταιει? παιρνω καποιο νουμερο και μου κανει τον ηχο σα να μιλαει και μετα κλεινει Tι κάρτα του περνάς μέσα; Eμένα το 85άρι και το 130άρι δεν βλέπουν Cosmote... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 vodafone. μηπως παιζει ρολο που δεν εχει τις μεγαλες επαφες η sim? αν και πατανε ολες οι επαφες απο το τηλεφωνο στη sim, και βρισκει και δυκτιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 vodafone. μηπως παιζει ρολο που δεν εχει τις μεγαλες επαφες η sim? αν και πατανε ολες οι επαφες απο το τηλεφωνο στη sim, και βρισκει και δυκτιο Εμένα με Wind κάνει κανονικά κλήσεις, δεν σκαλώνει... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Και πανω που λεω οτι εχει προβλημα, μου ερχεται SMS. Αρα δουλευει. Μηπως παιζει κατι με τις ρυθμισεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MickWellington Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Εγώ είχα ένα Startac 7860 νομίζω, δώρο από συγγενείς από Αμερική το οποίο όμως το επιστρέψαμε USA γιατί ήταν CDMA :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Καλησπέρα μας, Πλέον είμαι κάτοχος τριών Startac 130 και είμαι σε διαδικασία αναζήτησης λεπτής μπαταρίας. :D (slim extended bat) Ψάχνω να βρω διάφορα tricks του κινητού (ή κρυφά μενού) ή ακόμα ενδεχόμενο αναβάθμισης / επαναπρογραμματισμού . Μόλις ανακάλυψα ότι οι αναβαθμίσεις γίνονταν μέσω του emmibox :p , θυμάται κανένας τίποτα; Είχε κανείς το Jaguar; :rolleyes: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts