Jump to content

MOTOROLA STARTAC 130

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά help.Έχω ένα startac 130 σε κατάσταση τζιτζιλόνι και είπα να το ανοίξω να το λειτουργήσω. Δυστηχώς βέβαια η μπαταρία του τα έχει παίξει τελείως και κρατάει μόνο τρείς ώρες!!! Ξέρετε που μπορώ να βρώ μια αυθεντική slim μπαταρία; Λέω slim γιατί κυκλοφορούν και κάτι γκουμούτσες χοντρές.

Ευχαριστώ πολύ.Έχω βρεί τέτοιες.Ψάχνω να βρω τη slim μπαταρία.Έχω φάει τον κόσμο και δεν υπάρχει πουθενά.

• 1 month later...
Βρήκα ενα star tac 70 GSM 900 αγορασμένο το 1998 ,είναι σε άριστη κατάσταση αλλά η μπαταρία του (υδριδίου του μετάλλου )δεν είναι στα καλύτερα της,ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ μια ίδια?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• 1 month later...
Βρήκα ενα star tac 70 GSM 900 αγορασμένο το 1998 ,είναι σε άριστη κατάσταση αλλά η μπαταρία του (υδριδίου του μετάλλου )δεν είναι στα καλύτερα της,ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ μια ίδια?

Φίλε μου έχω ένα startac 130 και ψάχνω εδώ και 4 μήνες για την slim μπαταρία και δεν μπορώ να βρω πουθενά.Έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω ούτε στο ebay ούτε πουθενά.Οπότε καταλαβαίνεις, δεν θέλω να σε απογοητεύσω.

Ενδιαφέρον για όσους ψάχνουν StarTac

http://www.motorolaphones.net/old-motorola-startac-comes-in-new-colors/

http://www.lekki.fr/

Edited by bomber21

• 3 weeks later...
  • 6 months later...

Βλεποντας ενα βιντεακι στο youtube τυχαια για το μοτορολα star-tac,εψαξα και βρηκα τα 2 που ειχα απο το 1998.

Βαζω τον φορτιστη ολη νυχτα.Το πρωι βαζω sim ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!:lol:

Τι αναμνησεις,το ειχα ολο το καλοκαιρι του 1999 στην παρο που δουλευα.

Τωρα φορτιζει και το δευτερο(!!!!!) που εχει και την μεγαλη μπαταρια,που.....εξεχει!:lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• 10 months later...

εχω ενα σταρτακ 130, το οποίο δεν ανοιγει παρα μονο οταν ειναι συνδεδεμενο με το φορτιστή. και παλι, βάζοντάς το πιν αυτο επανεκκινει. και. βγάζει. το κλασικό : ταχεια φορτιση ολοκληρώθηκε.

τι μπορεί να του συμβαίνει? και χωρίς μπαταρια τα ιδια κανει.

ειναι θέμα λειτουργικού η η μπαταρια δεν επαρκει για να τροφοδοτησει τη συσκευη να συνεχίσει? μηπως υπαρχει κανα κρυφο μενου η καποιος συνδιασμος κουμπιων που να ενεργοποιει καποιο τρικ?

ευχαριστω πολυ!

υ.γ. να σημειωσω οτι πριν ενα δίμηνο ειχα καταφερει να το λειτουργησω.

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

εχω ενα σταρτακ 130, το οποίο δεν ανοιγει παρα μονο οταν ειναι συνδεδεμενο με το φορτιστή. και παλι, βάζοντάς το πιν αυτο επανεκκινει. και. βγάζει. το κλασικό : ταχεια φορτιση ολοκληρώθηκε.

τι μπορεί να του συμβαίνει? και χωρίς μπαταρια τα ιδια κανει.

ειναι θέμα λειτουργικού η η μπαταρια δεν επαρκει για να τροφοδοτησει τη συσκευη να συνεχίσει? μηπως υπαρχει κανα κρυφο μενου η καποιος συνδιασμος κουμπιων που να ενεργοποιει καποιο τρικ?

ευχαριστω πολυ!

υ.γ. να σημειωσω οτι πριν ενα δίμηνο ειχα καταφερει να το λειτουργησω.

Φίλε μου εμένα λειτουργεί και με την μπαταρία,αλλά οχι με αυτή που είχα πριν 12 χρόνια.Είχα πάρει απλλη από ebay γνήσια της motorola.

• 2 weeks later...
Δηλαδή ισχυρίζεσαι πως είναι αποκλειστικά θέμα μπαταρίας;

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Δηλαδή ισχυρίζεσαι πως είναι αποκλειστικά θέμα μπαταρίας;

Ναι φίλε μου, έτσι πιστέυω. Σ εμένα λειτουργεί μόνο με την καινούρια μπαταρία.

• 8 months later...
παιδια εχω ενα προβληματακι. εχω ενα startac 70 και ενω ανοιγει κανονικα και βρισκει δυκτιο, δε κανει και δε δεχεται κλησεις. τι μπορει να φταιει? παιρνω καποιο νουμερο και μου κανει τον ηχο σα να μιλαει και μετα κλεινει

παιδια εχω ενα προβληματακι. εχω ενα startac 70 και ενω ανοιγει κανονικα και βρισκει δυκτιο, δε κανει και δε δεχεται κλησεις. τι μπορει να φταιει? παιρνω καποιο νουμερο και μου κανει τον ηχο σα να μιλαει και μετα κλεινει

Tι κάρτα του περνάς μέσα; Eμένα το 85άρι και το 130άρι δεν βλέπουν Cosmote...

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

vodafone. μηπως παιζει ρολο που δεν εχει τις μεγαλες επαφες η sim? αν και πατανε ολες οι επαφες απο το τηλεφωνο στη sim, και βρισκει και δυκτιο

vodafone. μηπως παιζει ρολο που δεν εχει τις μεγαλες επαφες η sim? αν και πατανε ολες οι επαφες απο το τηλεφωνο στη sim, και βρισκει και δυκτιο

Εμένα με Wind κάνει κανονικά κλήσεις, δεν σκαλώνει...

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Και πανω που λεω οτι εχει προβλημα, μου ερχεται SMS. Αρα δουλευει. Μηπως παιζει κατι με τις ρυθμισεις ;

Εγώ είχα ένα Startac 7860 νομίζω, δώρο από συγγενείς από Αμερική το οποίο όμως το επιστρέψαμε USA γιατί ήταν CDMA :p

• 3 years later...

Καλησπέρα μας,

Πλέον είμαι κάτοχος τριών Startac 130 και είμαι σε διαδικασία αναζήτησης λεπτής μπαταρίας. :D (slim extended bat)

Ψάχνω να βρω διάφορα tricks του κινητού (ή κρυφά μενού) ή ακόμα ενδεχόμενο αναβάθμισης / επαναπρογραμματισμού . Μόλις ανακάλυψα ότι οι αναβαθμίσεις γίνονταν μέσω του emmibox :p , θυμάται κανένας τίποτα;

Είχε κανείς το Jaguar; :rolleyes:

• The title was changed to MOTOROLA STARTAC 130