Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, με το που το πήρα έχασα τα ακουστικά :angry:

Που μπορώ να βρω καινούρια ΚΑΙ να μην κάνουν κανένα 50αρικο; (να λειτουργούν και σαν handsfree όμως)

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Ρε παιδιά, με το που το πήρα έχασα τα ακουστικά :angry:

Που μπορώ να βρω καινούρια ΚΑΙ να μην κάνουν κανένα 50αρικο; (να λειτουργούν και σαν handsfree όμως)

http://shop.ebay.co.uk/i.html?rt=nc&LH_PrefLoc=2&_nkw=dell%20streak%20hands%20free&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283

Modpic.gif

Και για οσους δεν προλαβουν απο MediaMarkt, υπαρχει και στο http://www.expansys.com.gr/ .

Με το κουπονι SPEC10PC εχει εκπτωση 49 Ευρω και βγαινει τελικη περιπου 455.

καλησπερα,,,,

δοκιμασα τον κωδικο στο expansys kai μου λεει οτι δεν ισχυει .

εχει κανεις καποιο αλλο κωδικο οτι μπορεσουμε να κερδισουμε απο τν αγορα

Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών

Μια βοήθεια ρε παιδιά. Γιατί αντιστέκεται στο root???

SuperOneClick v1.6.5.0

Killing ADB Server...

OK

Starting ADB Server...

* daemon not running. starting it now on port 5037 *

* daemon started successfully *

OK

Waiting for device...

OK

Pushing psneuter...

error: closed

FAILED

Τελικά ήθελε την 1.5.5 έκδοση του SuperOneClick. Έπαιξε με την πρώτη. :yahoo::dance:

Κωνσταντίνος

ρε v@geli συγνώμη που σε πρήζω αλλά αν μπορείς εξήγησε και πως φλασάρω με fastboot το recovery...αν και από ότι διάβασα σε συσκευές 00 όπως η δική μου ούτε το alternative δούλεψε αλλά ας το δοκιμάσω και αυτό....
Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Εχει οντως τοση διαφορα αυτη η 1.7 απο την official 2.2;Με την official βγαζω 800 κατι στο quadrant ,αν και στην πραξη το αισθανομαι αρκετα γρηγορο.Γρηγοροτερο και απο το galaxy με την 2.2.1 που δινει σχεδον 1500 στο quadrant.

Αυτό το έχω κι εγώ απορία. Γιατί δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορο από το X10 μου, που στο quadrant βγάζει 1400???

Δηλαδή όταν κάνουμε όλα τα "πειράγματα" που κυκλοφορούν και βγάλει το streak 2000+ πως θα φαίνεται. Να πετάει??? Με 893 quadrant δείχνει να πηγαίνει σφαίρα.

Μήπως το τεστ δεν είναι τόσο έγκυρο / αξιόπιστο και υπάρχουν κι άλλες παράμετροι για το θέμα της ταχύτητας?

Κωνσταντίνος

@psail

Αν διαβασεις με προσοχη το thread που σου εδωσα θα κατατοπιστεις πληρως

fastboot flash recovery recovery.img

ειναι η εντολη, και στα 4 ουσιαστικα streak που περασαν απο τα χερια μου, επαιξε κανονικα το CWR Recovery

@tasgr86

Ναι η διαφορα ειναι μεγαλη, ειδικα αν βαλεις την 1.6.1 (που εχει το perfmod ενεργοποιημενο) η την 1.7.0 επιλεγοντας στο .txt αρχειο της εγκαταστασης να βαλεις και το perfmod.

Μετα την αναβαθμιση αν θελετε δοκιμαστε και overclock με setcpu.

Εγω παιζω με 1267 MHz, χωρις το παραμικρο κολλημα και βλεπω quadrant scores απο 2100 εως 2400 και γενικα τα παντα να ανοιγουν ταχυτατα και το streak πιο απολαυστικο στη χρηση απο ποτε...

@ freco

Απλα θα δεις μια εντελως smooth και γραμμικη συμπεριφορα απο τη συσκευη, χωρις κανενα δισταγμο - σκαλωμα κατα την εκκινηση του launcher η των εφαρμογων και το ιδιο αψογη συμπεριφορα ακομα και μετα την εγκατασταση 70+ εφαρμογων.

Με τη 2.2 ηταν καλα τα πραγματα, αλλα απο την 1.6.1 κι επειτα ο stephen hyde εδωσε "αλλο αερα" στη συσκευη.

Μεταξυ συσκευων και ακομη χειροτερα διαφορετικων εκδοσεων android, γινονται λανθασμενες συγκρισεις (καποιοι συγκρινουν, ακυρα, την 2.1 με τη 2.2 και τη 2.3), αλλα εδω συγκρινουμε stock rom (2.2 επισημη), με μια Modified, βασισμενη εξ'ολοκληρου στην επισημη 2.2.

Αρα τα αποτελεσματα ειναι αξιοπιστα...

Υ.Γ.

το εντυπωσιακοτερο ολων, ειναι πως ολα αυτα υλοποιουνται με μηδενικη αλλοιωση στην αυτονομια της μπαταριας. Το βραδυ ειμαι με 10-20%, μια χαρα δηλαδη με τη χρηση που κανω στη συσκευη μου -και ακριβως στα ιδια επιπεδα με τη stock 2.2

Για την ιστορια, το desire hd, με την ιδια ακριβως χρηση, στις 17:00 το πολυ ζηταγε επιτακτικα φορτιση ;)

Edited by v@gelis

Μετά από παράκληση δικιά μου και άλλων χρηστών τα παλικάρια του smart keyboard pro έβγαλαν σήμερα ελληνική ορθογραφία. Άμα κάνετε search στο market για Greek for smart keyboard θα το βρείτε. Δουλεύει άψογα.

Sent from my Dell Streak using Tapatalk

χαχα, πράγματι δουλεύει πολύ καλά το λεξικό, πολύ καλό πληκτρολόγιο..εγώ σε αυτό έχω καταλήξει αφού δοκίμασα πάρα πολλά...βέβαια έχω και το swype μέσα για κανα γρήγορο μήνυμα στα αγγλικά.

v@gelis θα κάτσω τετάρτη πέμπτη που δεν έχω τίποτα να το μελετήσω όλο το thread και θα δοκιμάσω ξανά. θέλω πολύ να την βάλω την ρομ του djsteve γιατί η official τα κάνει τα νερά της καμιά φορά...όχι ότι έχω κανά τρελό παράπονο αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

Πρέπει να αρχίσω και εγω να ψάχνομαι μιας και μερικές φορές μένει η οθόνη στο ιδιο σημειο ενω εχω πατήσει μια εφαρμογη να ανοιξει.Το κακο ειναι δεν ξέρω απο που να αρχίσω.Παρακολουθω το thread και σίγα σιγά θα βρω άκρη του τι παίζει.Λιγο με τις ορολογίες εχω ενα θέμα ως προς το τι κανει τι οπως rom etc.Anyway,i ll give it a try.

• Administrators
βέβαια έχω και το swype μέσα για κανα γρήγορο μήνυμα στα αγγλικά.

Ενημερωτικά... υποστηρίζει και ελληνικά.

Modpic.gif

Ενημερωτικά... υποστηρίζει και ελληνικά.

Γιαννη η εκδοση που εχει η μαμισια 2.2 στο streak δεν εχει την ελληνικη γλωσσα.

Οποτε, ξηλωμα (με titanium backup) κι εγκατασταση μιας που να εχει (η φλασαρισμα μιας custom του dj steve, με κατ'επιλογη εξαιρεση του swype για να βαλεις μετα την εκδοση που θελεις).

Κι εχουμε κλεισει απο πληκτρολογιο, το εχω συνηθισει (κι εκπαιδευσει με το... καθημερινο μου λεξιλογιο, κι ειναι εξαιρετικο) :)

Υ.Γ. Το thumb keyboard ειναι εξαιρετικο πληκτρολογιο, με πολλα layouts και μερικα ειδικα φτιαγμενα για ταμπλετες (εχει και mode για 5αρι tablet).

Δυστυχως, δεν υποστηριζει ακομα ελληνικα...

Υ.Γ. 2

Στο modaco παιζει μια εκδοση του quickoffice (hd), ριπαρισμενη απο advent vega, που ειναι ετη φωτος καλυτερη απο την κλασικη που διανεμεται με το streak.

Περιεργως, δε τη βλεπω και στο site τους για αγορα.

Οσοι ειστε με root και θελετε, ξηλωστε την υπαρχουσα και καντε μια βολτα απο το android.modaco... ;)

Μη ζητατε λινκ, γιατι ειναι εμπορικη εφαρμογη κι ως εκ τουτου... αν και θεωρητικα το πλαισιο για εφαρμογες που περιεχονται ηδη, νομιμα, σε μια rom κι απλα δεν αναβαθμιζονται ειναι ασαφες.

Ο viewer του ειναι τοσο καλος, πλεον, που με εκανε να παροπλισω ολες τις αλλες εφαρμογες που ειχα για αυτη τη δουλεια.

Y.Γ 3

Ο stephen hyde εδωσε το πρωτο τυρακι - φωτογραφιες απο τη honeycomb εκδοση που ετοιμαζει για το streak...

Edited by v@gelis

• Administrators
Γιαννη η εκδοση που εχει η μαμισια 2.2 στο streak δεν εχει την ελληνικη γλωσσα.

Φαντάζομαι όμως ότι μπορείς να βάλεις και αυτό με τα ελληνικά.

Modpic.gif

- @ OFF TOPIC

Αστα να πανε. Δυστυχως δε μπορω να ασχοληθω, πλεον, με οτιδηποτε κατω απο 5 ιντσες. Κι οι σοβαρες επιλογες ειναι ελαχιστες...

...... Ειναι πολυ ομορφα σχεδιασμενο...

- Ετσι ...

- ... εγω περιμενω την αναδιπλουμενη οθονη :cool:

- .... φαντασου το streak να ανοιγει στα δυο σαν βιβλιο 180 μοιρες, ή με μηχανισμο slide ,το κατω μερος-οθονη να εφαπτεται στο επανω και ετσι να διπλασιαζεται η επιφανεια της .... φορητοτητα και λειτουργικοτητα κατα περισταση :rolleyes: ... ή μηπως υπαρχει κατι τετοιο στα σκαρια;;

--- Kyocera echo for sprint ----

- Τι διαλο ... σκατα να φαω!!! ... δεν περασαν δυο μηνες απο τοτε που το ειπα και το εκαναν πραξη;;; !!!!

- ... Θα ζητησω δικαιωματα ... μου εκλεψαν την σκεψη :mad: .... :X

- ... απιστευτο!!!!!!

- Stathis -

Μάλλον έχω γίνει κουραστικός αλλά δεν βρίσκω την απάντηση που έχει βάλει και κάποιος άλλος στο xda “Downgrade to StrakeDroid 1.6.1 to Official 2.2 OTA” πως γυρίζω πίσω από την 1.7.0 στην 2.2 . Με το Titanium Back up μάλλον επαναφέρω ότι έχω κατάβαση αλλά το κυρίως λειτουργικό πως επιστρέφει;;;

Μήπως με hard reset επανέρχεται στην 1.6 που ήταν στην αρχή το τηλέφωνο και μετά κάνω αναβάθμιση στην 2.2 ;;;;

• Administrators
Μήπως με hard reset επανέρχεται στην 1.6 που ήταν στην αρχή το τηλέφωνο και μετά κάνω αναβάθμιση στην 2.2 ;;;;

Όχι, θα πρέπει να βρεις την official rom για να την φλασάρεις στη συσκευή σου.

Modpic.gif

αυτο με το φλασάρισμα εχει κάποιος την καλοσύνη να το εξηγήσει τι είναι; :X

Έρχονται καλύτερες μέρες :w00t::clap::yahoo::dance:

Dell Streak gets Honeycomb SDK port, starting to look like a real tablet

Πηγή engadget.

Για να περάσεις λειτουργικό στα smartphones η διαδικασία λέγεται "φλασάρισμα".

Edited by freco
Κωνσταντίνος

• Administrators

Απλά να περάσεις την official rom.

Modpic.gif

Μήπως ξέρεις που βρίσκω την official 2.2.

Μήπως ξέρεις που βρίσκω την official 2.2.

http://mobileupdate.dell.com/?version=GAUSB1A121100

Να ρωτήσω κι εγώ σαν νεούδι, αν ανοίξω τη συσκευή σε recovery mode (volume Up + volume Down + Power) μπορώ να την φορτώσω από την κάρτα SD?

Edited by freco
Κωνσταντίνος

http://mobileupdate.dell.com/?version=GAUSB1A121100

Από εδώ http://mobileupdate.dell.com/?version=GAUSB1A121100 δεν κατεβαίνει απλά κάνει μονό του Update εφόσον έχεις την 1.6 μέσα στο τηλέφωνο.

Διαβάζω οτι το streak θα πάρει honeycomb....

Δεν έχω καταλάβει όμως, το honeycomb θα υποστηρίζει και τηλέφωνα? Θα μπορείς δηλαδή να κάνεις κλήσεις κανονικά?