v@gelis Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 (edited) Ηρθε κι η επισημη θηκουλα της Dell. Το βραδυ θα κανω μια αναφορα και στις 3 θηκες που εχω στα χερια μου. Υ.Γ. Επειδη καποιοι με ρωτατε με pm απο που τις προμηθευτηκα (δε θα βρειτε καμια φυσικα στη χωρα μας), σας ενημερωνω πως οι 2 θηκες (Dell Streak premium (φωτο παραπανω) και η original) πωλουνται. Αν ενδιαφερεστε στειλτε μηνυμα (προτιμω να τις δωσω στο φορουμ). Το βραδυ θα φλασαρω και την 1.6.0 για να δω τι ψαρια πιανει... Edited January 18, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slekkas Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Καλημέρα φίλε Σωτήρη (slekkas) και εγώ έχω την 2.2 της Dell, θα ήθελα να ξέρω αν είναι δύσκολο να περάσω την 1.5.3 του dj_steve ( δεν ξέρω πως γίνετε ). Είναι εύκολο αν δεν μου αρέσει να γυρίσω στην 2.2 που έχω τώρα ;; και επίσης αν αλλάξω από 2.2 στην 1.5.3 του dj_steve θα χάσω όλα μου τα δεδομένα ;; ( επαφές προγράμματα). Ειδα πως βγήκε και η 1.6.0 Φίλε μου δεν είναι πολύ δυσκολο αλλά αξιζει τον κοπο. Εγώ δεν εχασα τα δεδομένα μου με την αναβαθμιση αλλά λένε ότι είναι καλό να κάνεις ένα reset μετά. Τώρα να βγει και και το 1.6.1 το οποιο θα είναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 v@gelis επειδή δεν βλέπω πουθενα την φωτογραφία που αναφέρεις στο post σου,σου είναι εύκολο να την παρουσιάσεις ξανά ή να μου πείς τον αριθμό του post με την φωτογραφία των/της θήκης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris206xs Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Παιδιά για όσους δεν το ξέρουν ( Είναι πολλά τα παιδιά, που δέν το ξέρουν!!! ) αν το radio cd του αυτοκινήτου σας έχει ''AUX IN'' ( μονό καρφί stereo δηλ. αν είναι μπροστα, πλέον όλα έχουν ακόμα και των 50€ radio cd) με ένα απλό καλώδιο ήχου aux ΚΑΡΦΙ και απο τις δύο μεριές 3.5mm ( κάνει 3€ περίπου) συνδέεται άμεσα ΧΩΡΙΣ την χρήση άλλου καλωδίου, το Streak με το radio cd και ότι παίζει το Streak ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου με ''γαμ..τι'' απόδοση!!! Έχω περάσει μουσικά βίντεο και ταινίες στο Streak ( με το Free Video Converter V2.9.0.0 πολύ καλό, δωρεάν και με Ελληνικά) και σε συνδιασμό 5άρα οθόνη + ηχεία αυτοκινήτου έχω ένα αποτέλεσμα ''γαμ..το'' μέσα στο αυτοκίνητο, κλέβει τις εντυπώσεις!!! Αυτό γίνετε ΕΝΝΟΕΙΤΕ με όλα τα μοντέλα συσκευών με έξοδο ήχου 3.5mm όπως το Streak ( mp3 player, nokia κ.τ.λ.) Edited January 20, 2011 by aris206xs Παράθεση iPhone 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 αποκτησε ο αδερφος μου ενα streak- δευτερο χερι - ενω του εστησα καποια πραγματα παρομοια με αυτα που ειχα στον γαλαξια σημερα μου το εφερε αδυνατοντας να ανοιξει η συσκευη απο το on off ενω το εχω αφησει να φορτιζει κανενα μισαωρο εξακολουθει να μην ανταποκρινετε οταν το συνδεω στο pc μου βγαζει μηνυμα τα windows πρεπει να εγκαταστησουν λογισμικο οδηγησης qualcomm cdma technologies msm αρα την βλεπει την συσκευη και να υποθεσω οτι ειναι προβλημα της οθονης και οχι της τροφοδοσιας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greco99 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 αποκτησε ο αδερφος μου ενα streak- δευτερο χερι - ενω του εστησα καποια πραγματα παρομοια με αυτα που ειχα στον γαλαξια σημερα μου το εφερε αδυνατοντας να ανοιξει η συσκευη απο το on off ενω το εχω αφησει να φορτιζει κανενα μισαωρο εξακολουθει να μην ανταποκρινετε οταν το συνδεω στο pc μου βγαζει μηνυμα τα windows πρεπει να εγκαταστησουν λογισμικο οδηγησης qualcomm cdma technologies msm αρα την βλεπει την συσκευη και να υποθεσω οτι ειναι προβλημα της οθονης και οχι της τροφοδοσιας? Μια φορα μου ειχε συμβει το ιδιο. Αφου παραλιγο να το σπασω @#$%^!!!! , εβγαλα την μπαταρια, την ξαναεβαλα και πηρε μπρος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Μια φορα μου ειχε συμβει το ιδιο. Αφου παραλιγο να το σπασω @#$%^!!!! , εβγαλα την μπαταρια, την ξαναεβαλα και πηρε μπρος !!! το εκανα παμπολες φορες και ο πωλητης δεν μας εχει δωσει και την αποδειξη για εγγυηση επειδη δεν εχω ιδεα......... κανενας συνδυασμός κουμπιων ? κανενα hard reset ? τιποτα σε download mode ? κατι να το ξεκκολησω? Edited January 20, 2011 by milena03 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Έχω μεγάλο πρόβλημα με το Site μου ανοίγει πολύ δύσκολα τις σελίδες και δεν μπορώ να απαντήσω με παράθεση ή να στείλω PM, η σύνδεση μου είναι με ΟΤΕ conax . Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και είναι το μόνο Site που συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) το εκανα παμπολες φορες και ο πωλητης δεν μας εχει δωσει και την αποδειξη για εγγυηση επειδη δεν εχω ιδεα......... κανενας συνδυασμός κουμπιων ? κανενα hard reset ? τιποτα σε download mode ? κατι να το ξεκκολησω? - Παιζει ρολο τι του φορτωσες ?? .... παντως μπορεις να κανεις hard reset - Πριν κανεις τα παρακατω ,σιγουρεψου οτι δεν εχει μεινει απο μπαταρια !!!!! .... Συνδεσε το στον φορτιστη για καμια ωρα. Θα καταλαβεις οτι φορτιζει απο την θερμοκρασια του φορτιστη και την πλατη της συσκευης. - Ελεγξε να ειναι σωστα κουμπωμενη η πλατη της συσκευης ... αλλιως δεν ξεκιναει με τιποτα!!! - Πατα και κρατα πατημενο συνεχεια το on-off μεχρι να δεις να αναβουν τα πληκτρα επιλογης στα δεξια της συσκευης. .... Κανονικα πρεπει να εκκινησει. -- Ολικη επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις -- - 1. βγαζω την μπαταρια και μετα επανατοποθετω. Κλεινω σωστα το καπακι της μπαταριας ( κλεινει εναν διακοπτη , γι' αυτο αν δεν κλεισει σωστα το καπακι ,δεν ενεργοποιειται η συσκευη ) - 2. κρατας τα πληκτρα φωνης και τα δυο πατημενα χωρις να τα αφησεις και ενεργοποιεις την συσκευη . Μολις αναψει το πληκτρο on-off δεν χρειαζεται να το πατας, ομως συνεχιζεις να κρατας τα πληκτρα της φωνης πατημενα μεχρι να μπεις σε recovery ( μαυρη οθονη με ασπρα γραμματα ) - 3. μαρκαρεις την 1. επιλογη "full wipe data reset" ή κατι τετοιο. Το μαρκαρισμα γινεται με τα πληκτρα της φωνης και η επιβεβαιωση με το πληκτρο της καμερας - 4. περιμενεις να επαννεκινησει και εισαι οπως το εβγαλες απ' το κουτι. Χανεις τα παντα εκτος αυτων που εχεις στην καρτα μνημης . EDIT - "τα windows πρεπει να εγκαταστησουν λογισμικο οδηγησης qualcomm cdma technologies msm" ,αυτο στο ζηταει γιατι δεν πρεπει να εχεις εγκαταστησει το PC suite της dell ,ωστε να βρει και να εγκαταστησει τους οδηγους της συσκευης. Edited January 20, 2011 by hitech Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 - Παιζει ρολο τι του φορτωσες ?? .... παντως μπορεις να κανεις hard reset - 1. βγαζοντας την μπαταρια και μετα επανατοποθετηση - 2. κρατας τα πληκτρα φωνης και τα δυο πατημενα χωρις να τα αφησεις και ενεργοποιεις την συσκευη . Μολις αναψει το πληκτρο on-off δεν χρειαζεται να το πατας, ομως συνεχιζεις να κρατας τα πληκτρα της φωνης πατημενα μεχρι να μπεις σε recovery ( μαυρη οθονη με ασπρα γραμματα ) - 3. μαρκαρεις την 1. επιλογη "full wipe data reset" ή κατι τετοιο. Το μαρκαρισμα γινεται με τα πληκτρα της φωνης και η επιβεβαιωση με το πληκτρο της καμερας - 4. περιμενεις να επαννεκινησει και εισαι οπως το εβγαλες απ' το κουτι. Χανεις τα παντα εκτος αυτων που εχεις στην καρτα μνημης . EDIT - "τα windows πρεπει να εγκαταστησουν λογισμικο οδηγησης qualcomm cdma technologies msm" ,αυτο στο ζηταει γιατι δεν πρεπει να εχεις εγκαταστησει το PC suite της dell ,ωστε να βρει και να εγκαταστησει τους οδηγους της συσκευης. το ξεκολλησα πατωντας τα πληκτρα της φωνης και on off το pc suite το εκανα εγκατασταση αλλα συνεχεια μου το δειχνει disconnected πω πω χειροτερο παιδεμα και απο τον γαλαξια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) το ξεκολλησα πατωντας τα πληκτρα της φωνης και on off το pc suite το εκανα εγκατασταση αλλα συνεχεια μου το δειχνει disconnected πω πω χειροτερο παιδεμα και απο τον γαλαξια - Κωστα καλησπερα. - Το streak ειναι εργαλειο, ομως θελει τον τροπο του. Αν διαβασεις θα καταλαβεις . Εχει αλλη φορμουλα προσεγγισης απ'οτι το galaxy s. - Εχω ριξει κι εγω πολυ διαβασμα ,αλλα δεν ειναι τιποτα τραγικο .... απλα ο τροπος χειρισμου αλλαζει στο τομεα του modification .... απ' οσα εχω διαβασει ,λεγεται πως δεν μπρικαρει με τιποτα εκτος .... αν πας να κανεις τιποτα με το QDL tool και δεν ξερεις ... - Το pc suite οπως σου ειπα ,ειχε φτιαχτει για την 1.6 ... τωρα στην 2.2 δεν εχει χρηση γιατι η dell εχει ενσωματωσει στο 2.2 το δικο της "backup-restore" ,που μπορεις να κανεις ολη την συσκευη backup στην καρτα μνημης και να την επαναφερεις μετα απο hard reset .. ριξε μια ματια στις εφαρμογες και θα τη βρεις. @ EDIT - Τροποι μπουταρισματος απο το streak wiki - ( πρεπει να το διαβασεις αν σε ενδιαφερει να γνωρισεις εκ των εσω τη συσκευη και να ξερεις τι να κανεις οταν χρειαστει .. ) ---- Boot Modes ---- Safe Mode - Hold VolUp button while power on Recovery Mode - Hold VolUp+VolDown while power on Fastboot Mode - Hold Camera button while power on, then select Fastboot by touching top-right screen corner Device may not want to power on while holding any other button than power, so press only power button and then after the softbuttons light up, IMMEDIATELY press the wanted hardware buttons combination and hold while device powers on. - Φιλικα - Edited January 20, 2011 by hitech Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 - Κωστα καλησπερα. - Το streak ειναι εργαλειο, ομως θελει τον τροπο του. Αν διαβασεις θα καταλαβεις . Εχει αλλη φορμουλα προσεγγισης απ'οτι το galaxy s. - Εχω ριξει κι εγω πολυ διαβασμα ,αλλα δεν ειναι τιποτα τραγικο .... απλα ο τροπος χειρισμου αλλαζει στο τομεα του modification .... απ' οσα εχω διαβασει ,λεγεται πως δεν μπρικαρει με τιποτα εκτος .... αν πας να κανεις τιποτα με το QDL tool και δεν ξερεις ... - Το pc suite οπως σου ειπα ,ειχε φτιαχτει για την 1.6 ... τωρα στην 2.2 δεν εχει χρηση γιατι η dell εχει ενσωματωσει στο 2.2 το δικο της "backup-restore" ,που μπορεις να κανεις ολη την συσκευη backup στην καρτα μνημης και να την επαναφερεις μετα απο hard reset .. ριξε μια ματια στις εφαρμογες και θα τη βρεις...... γεια σου σταθη. δεν ειμαι και εγω πολυ των πειραγματων απλα μου το φεραν κολλημενο και λεω την κατσαμε απλα με αυτο τον τροπο.... Recovery Mode [/b]- Hold VolUp+VolDown while power on το ξυπνησα εχει μια αργοπορια στο touch αλλα δεν ξερω αν οφειλετε στον launcher που εχω περασει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 γεια σου σταθη. δεν ειμαι και εγω πολυ των πειραγματων απλα μου το φεραν κολλημενο και λεω την κατσαμε απλα με αυτο τον τροπο.... Recovery Mode [/b]- Hold VolUp+VolDown while power on το ξυπνησα εχει μια αργοπορια στο touch αλλα δεν ξερω αν οφειλετε στον launcher που εχω περασει - Εγω ειχα δοκιμασει για λιγο τον ADW launcher ( πολυ καλος ) ,αλλα τελικα το αφησα με τον επισημο δικο του ... επαιζε πολυ καλα με τον adw ,αλλα ειχα την εντυπωση οτι κατεβαζε την μπαταρια και τον εβγαλα. - Το πολυ modαρισμα δεν κανει παντα καλο και επισης οι "διαφορες κουκουρουκου εφαρμογες" μπορει να δημιουργησουν προβληματα .... τα ιδια ειχαμε και στο galaxy s .... βασικο!! κατεβαζω μονο οτι χρειαζομαι ,τα υπολοιπα τα αφηνω στο μαρκετ ... για τους αλλους !! :shifty: ... δεν σημαινει οτι επειδη υπαρχει χωρος ,ας κατεβασουμε οτι μπορουμε .... :ninja: - Αν ξερεις τι κανεις ,δεν θα εχεις ποτε προβλημα ... - Φιλικα - Παράθεση - Stathis - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Δεν αντεξα, κι ειπα να δοκιμασω την 1.6.1 του dj_steve, καθως διαβασα καλα λογια. Αψογη, με quadrant score στο 2100. Not bad ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 παιδιά έλεγα να δοκιμάσω και γω την ρομ του dj steve γιατί μου κάνει κάτι βλακείες η επίσημη, τώρα τελευταία πχ καμια φορά κλειδώνει στο portrait η οθόνη και δεν αλλάζει orientation, ή κάνει κάτι μικροκολλήματα... το θέμα είναι αν την βάλω θα χαθούν όλα?και αν όχι πως? δεν μπορώ να το ξαναστήνω το κινητό....μόνο οι πίστες που χω περάσει στο angry birds φτάνουν:lol: Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Κανονικα κανεις wipe data πριν και μετα το φλασαρισμα, αλλα στην περιπτωση μου φλασαρα απευθειας απο την επισημη 2.2 στην 1.6.1 και παιζει αψογα χωρις να χασω τιποτα. Μπορεις να χρησιμοποιησεις και το titanium backup για να κανεις επαναφορα, αν δεις οτι δε συμπεριφερεται σωστα, με αυτο τον τροπο. Παντως, γενικα, ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος απο τη συσκευη με την 1.6.1. Ειναι η καλυτερη ρομ για το streak, που εχω δει μεχρι σημερα. Υ.Γ. Υπερχρονισα σε 1,2 GHz και το quadrant αγγιξε το 2400. Πολυ καλα κι η συσκευη ειναι παραπανω απο snappy, χωρις επιπτωση στη μπαταρια. Απομενει να δω πως θα παει σε βαθος χρονου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 μπήκα στο xda να κατεβάσω την ρομ και να διαβάσω οδηγίες και μπερδεύτηκα, λέει ότι πρέπει να έχεις την 1.5.1 και να περάσεις μετα την 1.6.1 επίσης πρέπει να διαλέξεις ανάλυση και launcher...γιατί όλα αυτά? δεν γίνεται απλά να περάσω το αρχείο στην sd card να το ονομάσω install.txt και μετά να το φλασάρω από την επίσημη ρομ? Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 (edited) Ναι, μπορεις. Για την 1.5.1 το αναφερει, επειδη σε πολλους κολλαγε στο logo της dell μετα το φλασαρισμα και φαινεται πως η διαδικασια αυτη ελυνε το προβλημα. Αν βαλεις οπως λες το install.txt, απλα θα σου βαλει τα προεπιλεγμενα. Δηλαδη dell launcher (stage UI - εγω αυτο εχω αφησει εξαλλου), τη stock αναλυση και παει λεγοντας (κι εγω λιγα παραμετροποιησα - την επιλογη noswype γιατι εβαλα μετεπειτα εκδοση με ελληνικα και 2-3 αλλα σημεια). Εγω οπως σου ειπα φλασαρα απευθειας απο 318 επισημη 2.2 και σε δεκα λεπτα ειχα την αψογη (μεχρι τωρα) 1.6.1, χωρις καν να κανω wipe data , cache κλπ. Δε χρειαστηκε καν να ξαναστηστω το streak, κι αυτο με χαροποιησε ιδιαιτερα Απο baseband κλπ ειμαστε κομπλε, δεν χρειαζεται να πειραξεις κατι. Αξιζει να επισημανω και την αψογη γραμματοσειρα που χρησιμοποιει ο dj steve (και για την οποια δεν εχει γινει καμια αναφορα). Απλα εξαιρετικη. Edited January 24, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Καλησπέρα και εγώ διάβασα όλα αυτά στο xda αλλά μπερδεύτηκα αρκετά σαν νέος στο σπορ των android. Αν κατάλαβα baseband ή ρομ ή image είναι το λειτουργικό ;;;;δεύτερο τι είναι το wipe data ;;;πρέπει να κάνω backup με το titanium backup πριν κάνω Flash την καινούργια ρομ ;;;; οπότε αν δεν μου αρέσει πηγαίνω πίσω στην 2.2 ;;; Επίσης αν βγει καινούργια επίσημη αναβάθμιση θα πρέπει να ξαναγυρίσω στην 2.2 για να την περάσω ;;; Και τέλος βάζω την 1.6.1 στην SD card σαν zip και την τρέχω μέσω του ASTRO και γίνετε κανονικά η εγκατάσταση χωρίς να χάσω τίποτα σωστά κατάλαβα ;;;; ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 και γω έχω απορίες,την πέρασα στην κάρτα αλλά λέει το φλασαρισμα γίνεται μόνο απο clockwork manager, το οποίο κατέβασα αλλά θέλει root...πως όμως κανεις ροοτ την 2,2? ασε που η google έχει βγάλει από το μάρκετ όλα τα apps σχετικά με ροοτ όπως το z4root... οπότε τι κάνουμε?επίσης εφόσον δεν μου αρέσει ποια είναι η διαδικασία για να ξαναβάλω την κανονικά 2.2?πέρασμα του apk στην κάρτα και φόρτωμα από recovery? Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Καλημέρα δεν βρήκα το Clockwork Recovery το μόνο που βρήκα είναι το ROM Manager μέσα σε αυτό είναι το All ClockMod Recoveries. Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω αυτό για να έχω Clockwork Recovery. Όλα αυτά που έχω γράψει παραπάνω μπορεί κάποιος να απάντηση μήπως κάνουν και κάποιοι που δεν έχουν πολύ γνώση εγκατάσταση στην 1.6.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z125dragmachine Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 καλημερα παιδες...προσπαθω να βαλω την 2,2 και δν μπορω πια version να χρισιμοποιησω εχουν σπασει τα νευρα μου..... Παράθεση MINE:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 http://www.boxwave.com/images_bw/products/thumbnails/dell_streak_purecrystalslip_main_lg.jpg Εναλλακτική θήκη στην μαμίσια σκληρή (την οποία την έχω βολευτεί) : http://www.boxwave.com/products/purecrystalslip/dell-streak-pure-crystal-slip-case_4005.htm Με τη μαμά δερμάτινη με το kickstand δυστυχώς δε μπορείς να μιλήσεις !!! Έχει κανείς καμιά πρόταση για σκληρή θήκη με kickstand ? Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Τι έγινε το παρατήσατε το Streak ;; δεν βλέπω να γράφει κανείς τίποτα . Να κάνω ξανά τις ερωτήσεις ,σας παρακαλώ κάποιος ας βοηθήσει, ας απαντήσει .Πρώτον διάβασα στον v@gelis ότι φλάσαρισε από 2.2 κατευθείαν κανονικά sthn 1.6.1, οπότε αυτό είναι το εύκολο . Δεύτερον φλασάρο με το Rom Manager και αν ναι πως γίνεται ;;; Τρίτον θα χάσω τίποτα από τα προγράμματα που έχω περασμένα ;;; γιατί το μονό που δεν θέλω να χάσω είναι το Swype πληκτρολόγιο με Ελληνικά , επίσης μια ακόμη ερώτηση που δεν κατάλαβα το λειτουργικό θα είναι στα Ελληνικά ;;; Τέταρτον αν θέλω να επανέλθω στην 2.2 πως γίνεται ;;; έχω περάσει τι Titanium Backup πρέπει στην αρχή να κάνω κάτι συγκεκριμένο ;; γιατί τώρα πατώ στον Titanium/Αντ. Ασφαλείας και Επαναφορά και μου βγάζει σε όλα σχεδόν κάτι τρίγωνα με ερωτηματικό. Παράκληση όποιος μπορεί ας απάντηση, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ .( Έχω διαβάσει το κείμενο στο xda για την 1.6.1 αλλά μου παραμένουν αυτά τα ερωτήματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Πήρε τελικά κανείς κωδικό από Ο2 ή....? Δεν έγραψε κανείς κάτι νομίζω. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts