Jump to content

Dell streak

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά έκανα ότι ήθελα εύκολα με την 3.8'' οθόνη του HTC HD, με την 3.5'' οθόνη του iphone, με την 4" του Galaxy S(αυτό το δοκίμασα για λίγες μέρες μόνο) και με την 3.7" του Desire.Πανεύκολα θα ξαναπήγαινα σε οποιοδήποτε μέγεθος από αυτά που προανέφερα,δεν ξέρω κάποια εφαρμογή ή χρήση της συσκευής που θα ήθελα οπωσδήποτε μεγαλύτερη οθόνη

Κι εγω εκανα τη δουλεια μου με ολα αυτα που λες (οπως και με HD2, Χ10, milestone, palm pre plus και και και), αλλα απλα οταν πρωτοεπιασα το Dell Streak προ μηνος (τωρα για δευτερη φορα, ξεκλειδωτο ομως - κι οχι με τις πατεντες της rebelsim) καταλαβα για ακομη μια φορα πως για να σερφαρεις αξιοπρεπως, να διαβασεις ενα mail σε μια οθονη (χωρις τα κουραστικα scrolling), να πλοηγηθεις χωρις να κινδυνευεις στο δρομο, τοτε οι 4.3 (του HD2 π.χ.) κι ακομα περισσοτερο οι 5 του Streak ειναι μονοδρομος.

Κι οσο διαβαζω σε διαφορα reviews-φορα πως το streak ειναι ταμπλετα και on par με το ipad κι αλλες τετοιες ομορφιες απλα γελαω (με τα μαρκετιστικα τεχνασματα - που πρωτα οι εταιρειες που λανσαρουν τα αντιστοιχα προϊοντα ξεκινουν).

Το Streak ειναι ενα υπερμεγεθες τηλεφωνο, σε απολυτως αποδεκτα επιπεδα φορητοτητας - ευχρηστιας (για να μπορεις να μιλας και στο δρομο χωρις bluetooth και να μη σε κοιτανε περιεργα), με μια οθονη -one screen show.

Οι περισσοτεροι θα κοιταξουν και θα προσπερασουν, οι υπολοιποι που θα τυχει να το πιασουν στα χερια τους και να το περιεργαστουν (κι ακομα καλυτερα, να το "ζησουν" λιγες μερες, αξιοποιωντας ολα τα προτερηματα μιας ευμεγεθους οθονης), θα το αγαπησουν.

Edited by navi55
διαγραφή off topic

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά στα thread με τα iPhone, Ν8 και Galaxy S αλλά και εδώ; Πέρα απ' την πλάκα, το κοινό του Dell είναι απολύτως συνειδητοποιημένο και δεν περιμένει κανένα v@geli και bibon να τον πείσει για την επιλογή του. Για αυτό και δεν έχει νόημα αυτή ακριβώς η συζήτηση. Το Dell Streak είναι απλά το καλύτερο υβρίδιο. Το iPhone 4 είναι απλά ένα καλό κινητό. Και ο μαιντανός ανθεί στην πόλη. Δικαιολογημένα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά στα thread με τα iPhone, Ν8 και Galaxy S αλλά και εδώ; Πέρα απ' την πλάκα, το κοινό του Dell είναι απολύτως συνειδητοποιημένο και δεν περιμένει κανένα v@geli και bibon να τον πείσει για την επιλογή του. Για αυτό και δεν έχει νόημα αυτή ακριβώς η συζήτηση. Το Dell Streak είναι το απόλυτο υβρίδιο. Το iPhone 4είναι ένα καλό κινητό. Και ο μαιντανός ανθεί στην πόλη. Δικαιολογημένα.

Χαχα, α ρε Αγγελε, δε μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα.

+1, +10000, πως το γραφουν σε αυτες τις περιπτωσεις δηλαδη?

Root εκανες στη 2.1?

Δηλαδή τι το απίστευτο έχει από τεχνικά χαρακτηριστικά;Πέρα από την οθόνη 5" που για τους περισσότερους δεν είναι προσόν,δεν έχει κάτι που δεν το έχουν και άλλα κινητά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή

Το βασικό πλεονέκτημα του streak είναι ότι καλύπτει ένα κενό στην αγορά (4.3’’ – 7’’) όπου δεν υπάρχει άλλη σοβαρή συσκευή.

Για όποιον τον βολεύει αυτό το μέγεθος είναι σχεδόν μονόδρομος. Τώρα αν είναι καλύτερο το 4.3’’ ή το 10’’ είναι άλλη κουβέντα και η απάντηση είναι τελείως υποκειμενική.

Παρακολουθώ γενικά τις τοποθετήσεις σου για όλες τις καινούριες συσκευές,δεν διαφωνώ ότι έχεις εμπειρία χρήσης από τις περισσότερες από αυτές,απλά στο Streak πιστεύω ότι η άποψη σου είναι υπερβολική

Πραγματι, μπορει να ειναι υπερβολικη, καθολα υποκειμενικη, αλλα σε καμια περιπτωση βεβιασμενη.

Συνισταται κατα κυριο λογο απο το γεγονος, πως πλεον ειμαι διατεθειμενος να θυσιασω ενα κομματι της εννοιας "φορητοτητα-ευχρηστια" για να εχω τη μεγαλυτερη δυνατη ωφελιμη "επιφανεια εργασιας" σε μια συσκευη.

Κι οταν αυτη ειναι η πρωτη μετα απο χρονια ενασχολησης με αυτο το χομπυ (για το οποιο ειμαστε ολοι εδω μεσα), μετα απο συσκευες εντυπωσιακες μεν, ελαχιστα - και κατα περιπτωση- ευχρηστες δε (Nokia 9XXX, Qtek 9XXX, X7500 κλπ), τοτε δικαιολογειται εν μερει η "υπερβολη".

40 ευμεγέθη εικονίδια σε landscape, 35 σε portrait (η λεξη scrolling εδω ειναι αγνωστη εννοια).

12 widgets με ολη την πληροφορια που ειναι χρησιμη για τις δρατηριοτητες της ημερας σε 3 οθονες.

Το απολυτο screen... estate (με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω screenshots) κι η 2.1 -update 1, που "φορα" αυτη τη στιγμη εχει μεταμορφωσει το τηλεφωνο (το asphalt 5 με την 1.6 σερνοτανε, τωρα παιζει στο υψηλοτερο δυνατο framerate).

Το streak ειναι αλλου και το browsing, οι εφαρμογες γραφειου, τα emails κι εφαρμογες οπως το mindmapping κλπ αποκτουν αλλη αξια...

Υ.Γ. Για οποιον ενδιαφερεται, η συσκευη θα κυκλοφορησει καποια στιγμη τον Οκτωβρη στη χωρα μας.

Edited by v@gelis

Ξέρουμε αν θα είναι ξεκλείδωτη?

Ελλαδα εννοειται. Πανε πολλα χρονια απο τοτε που ειχαμε τετοια θεματα εδω.

Ενα ακομα πραγμα που μου κανει μεγαλη εντυπωση ειναι η ram της συσκευης. Με 20 ανοιχτα προγραμματα (μεταξυ των οποιων και βαρια, οπως sygic mobile, quick office, asphalt hd και 10 (!) widgets στο παρασκηνιο) κι ειναι στα 120 ΜΒ διαθεσιμα.

Ειναι η πρωτη android συσκευη (και τις δοκιμασα ολες) που δεν καταλαβαινει ΤΙΠΟΤΑ, οσες εφαρμογες κι αν τρεχουν στο παρασκηνιο. Τελευταιο παραδειγμα το galaxy s, στο οποιο μεσα στη μερα η διαθεσιμη μνημη μειωνοταν στα 40-50 ΜΒ κι αρχιζαν τα κολληματα κλπ lags.

Μπραβο στη Dell...

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, να πέσει και λίγο η τιμή του... :rolleyes:

Θα κυμανθει σε υψηλα επιπεδα.

Αλλα και παλι, οταν πλασαρουν iphone 4 στα 650, το Streak που ειναι μια κλαση πανω ειναι απολυτως λογικο να κοστιζει 600 ευρω (ολα υπερτιμημενα ειναι, αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα)...

• Administrators
Μια συσκευή όπως που δεν κυκλοφορεί ευρέως και δεν είναι από τις πιο δημοφιλείς... δεν μπορεί να διατηρήσει την τιμή της για πολύ σε υψηλά επίπεδα. Ίδωμεν.

Modpic.gif

Μια συσκευή όπως που δεν κυκλοφορεί ευρέως και δεν είναι από τις πιο δημοφιλείς... δεν μπορεί να διατηρήσει την τιμή της για πολύ σε υψηλά επίπεδα. Ίδωμεν.

Το Streak ειναι η πρωτη προσπαθεια της Dell στον χωρο. Θα το στηριξει πολυ και για αρκετο χρονικο διαστημα. Το τι θα πραξει με την τιμη σε βαθος χρονου ειναι ενα καλο ερωτημα, αλλα το βασικοτερο ειναι να κινηθει σωστα και να το κυκλοφορησει εγκαιρως -και στη χωρα μας- για να τη γνωρισει ο κοσμος...

Δυο λινκ για τη συσκευη, για οσους δε τα γνωριζουν:

http://www.streaksmart.com/

http://www.mydellmini.com/forum/dell-streak/

Edited by v@gelis

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ.

Η συσκευή είναι πράγματι πολύ καλή αλλά δεν γίνεται να αποτελέσει top selling product γιατί απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό.

Σε αυτό συμφωνώ και εγώ.

Η συσκευή είναι πράγματι πολύ καλή αλλά δεν γίνεται να αποτελέσει top selling product γιατί απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό.

To οτι η συσκευη θα παραμεινει ξεχωριστη και για πολυ συγκεκριμενο κοινο καθ'ολη την διαρκεια του κυκλου ζωης της δεν ειναι παντα κακο (για μενα, μονο θετικο ειναι).

Φλασαρες τη 2.1 στο Streak σου? Ειναι πραγματικα πολυ καλη και τα οποια bugs της ελεγχομενα πλεον (μεχρι την ελευση της 2.2).

Ο Paul του Modaco, ισως και αυριο, θα ανεβασει την custom rom του με 2.1...

• Administrators
To οτι η συσκευη θα παραμεινει ξεχωριστη και για πολυ συγκεκριμενο κοινο καθ'ολη την διαρκεια του κυκλου ζωης της δεν ειναι παντα κακο (για μενα, μονο θετικο ειναι).

Αυτό που λες είναι και καλό και κακό ταυτόχρονα. Καλό γιατί όντως θα έχεις μια ξεχωριστή συσκευή που δεν θα βαριέσαι να την βλέπεις παντού και κακό γιατί μια συσκευή που δεν λαμβάνει ευρείας αποδοχής, δεν υποστηρίζεται softwarικά όσο θα έπρεπε, τόσο επίσημα, όσο και ανεπίσημα.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Μολις εκανα update σε v1.2 την rebel simcard . Αμεσως επιασε 3G και ολες οι ρυθμισεις ΑPN & MMS περαστηκαν αυτοματα . Βεβαια δεν καταφερα να στειλω mms ακομα και δεν καταλαβαινω γιατι. Να δουμε πως θα παει και αυριο και τα ξαναλεμε .

και εγω ειμαι 3 μερες με v1.2 rebel simcard και εχω να πω οτι δουλευει τελεια!!!εχει 3g κανονικα και δεν χανει σημα ουτε πεταει no service αν χασει σημα!mms σε μενα με cosmote στελνει κανονικα!

1.- η καμερα σε συγκριση με το iphone4 ειναι απλα μαπα

2.- επισης κανει επεξεργασια video ?? οπως το iphone4 ? (imovie)

3.- Οθονη ? πλησιαζει εστω και λιγο το 4 ??

4.- Αν θελει καποιος android why not galaxy ???

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Σχεδον 2 μερες τωρα με το v1.2 της rebel simcard και ολα πανε καλα. Βεβαια εχω απενεργοποιηση το data για να μην κατεβαζει μονο του απο το internet διάφορα, ετσι κι αλλιως την περισοτερη ωρα ειμαι σε καποιο ασυρματο.

Ελπιζω η sim card να συνεχισει ετσι !

Ολα καλα με την rebel simcard v1.2 .

Σχετικα με Android gps , μπορει καποιος να μου προτεινει κανενα ? Ακομα καλυτερα αν δουλευει και στο Streak ? Αυτη τη στιγμη το εχω δουλεψει λιγο αλλα με google maps. Ρωταω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να δουλευει μονο με το gps , χωρις να χρειαζεται να κατεβαζει χαρτες απο το internet.

Ξερει κανεις κατι για το παρακατω :

http://www.unlockallcellular.com/dell-streak-unlock-code-p-62157.html

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να συμπληρώσεις ή να διορθώσεις κάτι.

Edited by navi55

• Administrators
Σχετικα με Android gps , μπορει καποιος να μου προτεινει κανενα ?

Υπάρχει ειδικό θέμα όπου συζητάμε για αυτά τα θέματα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif