severoth Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 παιδιά τα φώτα σας... (όσοι έχουν κάνει αναβάθμιση με την 2.3) πως κάνατε Backup Τα δεδομένα σας με πια εφαρμογή? μετά έγινε επαναφορά στις επαφές? αν είναι όλα καλά ας με βοηθήσει κάποιος με την διαδικασία... προσπάθησα να τις επαναφέρω αλλά τίποτα... άλλαξα κάρτα sd μήπως έφταιγε που ήταν χαλασμένη αλλά και πάλι τίποτα.. Εγω κατεβασα την εφαρμογη Mybackup απο το μαρκετ πριν να κανω την αναβαθμιση,εκανα backup στις εφαρμογες,στις επαφες μου κτλ.οταν εκανα την αναβαθμιση κατεβασα την εφαρμογη Mybackup root και εκανα restore και επανηλθαν ολα κανονικα.ελπιζω να σε βοηθησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markonpower11 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 τελικά τα κατάφερα με λίγη ταλαιπωρία βέβαια γύρισα πίσω στην 2.1 έκανα Restore με το titanium όπου και είχα το backup τα έκανα όλα backup πάλι εκεί με το mybackup ξαναπέρασα πριν λίγο την 2.3 και όλα κομπλέ τελικά όπως μου έλεγαν και στο androidforum έχει πρόβλημα το titanium με την 2.3 δουλεύει μόνο με το mybackup!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 pedia ekana ena test gia na dw pws einai to kinito mou se sxesi me ta alla phones. http://i54.tinypic.com/2qx23rb.jpg pws to blepete ? μπορει και πολυ καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μετά λύπης μου παιδιά να σας πληροφορήσω ότι εγκαταλείπω την υπόθεση Link2SD. Μού έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την (κάθε - όχι μόνο μία) εγκατάσταση. Δυστυχώς. Οι λινκ-αρισμένες εφαρμογές έβγαζαν πολύ τακτικά μηνύματα σφάλματος και κλεισίματος, χωρίς καν να τις έχω τρέξει μετά από κάποιο boot. Και μετά από κάποιες μέρες συσσώρευσης μηνυμάτων (με boot ενδιάμεσα του τηλεφώνου) δεν άνοιγαν καν οι εφαρμογές. Τώρα θα πρέπει να κρατήσω μόνο τα εντελώς απαραίτητα και να λειτουργώ το κινητό όπως έκανα και πριν. To good to be true, δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hli4S Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 μπορει και πολυ καλυτερα kamia protasi pws na to kanw na treksi kalitera ? aa pedia exei kaneis dokimasi ta new HD games tis gameloft ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Μετά λύπης μου παιδιά να σας πληροφορήσω ότι εγκαταλείπω την υπόθεση Link2SD. Μού έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα από την (κάθε - όχι μόνο μία) εγκατάσταση. Δυστυχώς. Οι λινκ-αρισμένες εφαρμογές έβγαζαν πολύ τακτικά μηνύματα σφάλματος και κλεισίματος, χωρίς καν να τις έχω τρέξει μετά από κάποιο boot. Και μετά από κάποιες μέρες συσσώρευσης μηνυμάτων (με boot ενδιάμεσα του τηλεφώνου) δεν άνοιγαν καν οι εφαρμογές. Τώρα θα πρέπει να κρατήσω μόνο τα εντελώς απαραίτητα και να λειτουργώ το κινητό όπως έκανα και πριν. To good to be true, δυστυχώς! Περίεργο.. εμένα μου δουλεύει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Κανένα μειονέκτημα, απο τη στιγμή που στις νέες εκδόσεις δεν χρειάζετε ούτε καν restart.. Λέω να ξεκινήσω και εγώ για C-rom, ποια είναι η πιο σταθερή να βάλω;;(και ένα καλός αγγλόφωνος ή ελληνόφωνος οδηγός θα βοηθούσε!) Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Περίεργο.. εμένα μου δουλεύει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Κανένα μειονέκτημα, απο τη στιγμή που στις νέες εκδόσεις δεν χρειάζετε ούτε καν restart.. Λέω να ξεκινήσω και εγώ για C-rom, ποια είναι η πιο σταθερή να βάλω;;(και ένα καλός αγγλόφωνος ή ελληνόφωνος οδηγός θα βοηθούσε!) Μπορεί να φταίει η έκδοση του λειτουργικού που έχω βάλει. Έχω μια 2.1 που μου σύστησε για προσωρινά ο geil. Δεν έχω την επίσημη της LG. Αν βρω λίγο χρόνο θα δοκιμάσω να βάλω εκείνη και να βάλω το Link2SD με διαφορετικό root -άρισμα από αυτό που έκανα εγώ. Ίσως τότε δουλέψει καλύτερα. Εσύ με ποιον τρόπο το λειτουργικό και ποια έκδοση έχεις; Πώς έκανες Link2SD? Edited April 6, 2011 by koolxs2973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μπορεί να φταίει η έκδοση του λειτουργικού που έχω βάλει. Έχω μια 2.1 που μου σύστησε για προσωρινά ο geil. Δεν έχω την επίσημη της LG. Αν βρω λίγο χρόνο θα δοκιμάσω να βάλω εκείνη και να βάλω το Link2SD με διαφορετικό root -άρισμα από αυτό που έκανα εγώ. Ίσως τότε δουλέψει καλύτερα. Εσύ με ποιον τρόπο το λειτουργικό και ποια έκδοση έχεις; Πώς έκανες Link2SD? Επίσημη 2.1 της LG είχα (πριν 2 ώρες την άλλαξα), root με z4root και το link2sd(εκει έχω βήμα βήμα τι έκανα). Πλέον έβαλα cyanomod πάντως και ησύχασα.. Δε κολάει καθόλου, πολύ πιο όμορφο και 2.3 Μόνο που δεν πρέπει να αντέχει και τόσο η μπαταρία απο όσα διάβασα Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Επίσημη 2.1 της LG είχα (πριν 2 ώρες την άλλαξα), root με z4root και το link2sd(εκει έχω βήμα βήμα τι έκανα). Πλέον έβαλα cyanomod πάντως και ησύχασα.. Δε κολάει καθόλου, πολύ πιο όμορφο και 2.3 Μόνο που δεν πρέπει να αντέχει και τόσο η μπαταρία απο όσα διάβασα Η αληθεια ειναι πως δεν κραταει πολυ, σχεδον οσο κρατουσε η 2.1. Αυτη που κρατουσε πολυ ηταν η 2.2 και ηταν αρκετα πιο γρηγορη (τουλαχιστον ετσι μου φαινοταν) αλλα το κακο ηταν πως σταματησε η δημιουργια της ενω ηταν ακομα σε Alpha σταδιο και ειχε καποια προβληματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Η αληθεια ειναι πως δεν κραταει πολυ, σχεδον οσο κρατουσε η 2.1. Αυτη που κρατουσε πολυ ηταν η 2.2 και ηταν αρκετα πιο γρηγορη (τουλαχιστον ετσι μου φαινοταν) αλλα το κακο ηταν πως σταματησε η δημιουργια της ενω ηταν ακομα σε Alpha σταδιο και ειχε καποια προβληματακια. Αν κρατάει όσο η 2.1 τότε είμαστε μια χαρα. Έτσι και αλλιώς δε του κάνω εξοντωτική χρήση του τηλεφώνου. Το μόνο πρόβλημα που έχω στην 2.3 είναι οτι δε μπορώ να αλλάξω τα launcher buttons που έχει, και δε θέλω να το φορτώσω με έξτρα launcher τώρα.. edit http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7914789&postcount=323 αυτό το δοκίμασες; Edited April 6, 2011 by Papp0us Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tayler7 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Hello guys .Μετά από την απογοήτευση των 2.2 και 2.3 κυρίως λόγω γενικότερης αστάθειας και του τρομερού προβλήματος μπαταρίας γύρισα ξανά στην 2.1. Έβαλα κάποιες costumed roms του MMXTREM .To orignal topic εδώ (είναι στα ρώσικα οπότε παίξτε με google translate) . Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά .Μήπως ξέρετε καμιά άλλη customized rom βασισμένη στην 2.1 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται και πώς να εγκαθιτώ τις εφαρμογές που κατεβάζω απο το market στην SD,γιατί απο προεπιλογή πάνε στη μνήμη του κινητού... Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται και πώς να εγκαθιτώ τις εφαρμογές που κατεβάζω απο το market στην SD,γιατί απο προεπιλογή πάνε στη μνήμη του κινητού... αν δεις λιγο πιο πανω υπαρχει η απαντηση πρεπει να κανεις root στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitro912gr Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 καληπερα σε ολους.αν και βλεπω οτι το θεμα βρισκεται γυρο απο διαφορες roms εγω θα ηθελα να μου εξηγησετε κατι αλλο.ειμαι με την 2,1 και χωρις να εχω πειραξει-αλλαξει κατι τον τελευταιο καιρο αποφασισα να χρησιμοποιησω το gps.πριν κανα 2μηνο που το χρειαστηκα ηταν ολα οκ αλλα τωρα δεν κλειδωνει μα τιποτα δορυφορο ή σε ορισμενες περιπτωσεις κλειδωνει αλλα με μεγαλη καθυστερηση.και το 2ο που παρατηρησα ειναι οτι πλεον μου ζηταει και συνδεση στο ιντερνετ.καθως δεν εχω data plan, χρησιμοποιω το navigon που δουλευει offline αλλα και σε αυτο μου λεει οτι η συνδεση με τον διακομιστη δεν ηταν εφικτη.ξαναδοκιμαστε.τι μπορει να συνεβη;καμια γνωμη ρε παιδια;και ημουν ετοιμος να πουλησω το gps που ειχα γιατι νομιζα οτι με το κινητο ειμαι ενταξει. Δυστυχώς φαίνεται ότι η έκδοση 2.1 σκοτώνει το GPS. Όταν είχα πάρει το κινητό με την 1.6 δούλευε μια χαρά, μόλις έβαλα την 2.1 (την official αλλά με πλάγιο τρόπο) όλα δούλεψαν καλά εκτός από το GPS που ότι app και να δοκίμασα, δε μπορεί να εντοπίσει δορυφόρο με τίποτα. Και σε άλλους το έχει βγάλει το πρόβλημα, είναι το μόνο αρνητικό που αποκόμισα από την 2.1 :mad: Παράθεση MS βγάλε νέο lumia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 (edited) Υπάρχει αναλύτικά κάπου γραμμένη η διαδικασία root?Είναι ασφαλής η αναβάθμνιση σε 2,3? Edited April 10, 2011 by orfeas92 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Υπάρχει αναλύτικά κάπου γραμμένη η διαδικασία root?Είναι ασφαλής η αναβάθμνιση σε 2,3? Αν εχεις σκοπο να το αναβαθμισεις σε 2.3 η 2.2 τοτε δεν χρειαζεται να το κανεις root γιατι θα ειναι απο μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Πώς θα γίνει αυτο?Το έχω αναβαθμίσει κανονικά με το πρόγραμμα της lg αλλά στις πληροφορίες γράφει:"έκδοση kernel:2.1-update 1" Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Τσεκαρεις αυτον τον οδηγο και το προχωρας μεχρι το σημειο που λεει ''Kλειστε το κινητο. Οταν ειναι κλειστο κρατηστε το κουμπι της καμερας πατημενο και ανοιξτε το κινητο (κρατοντας την καμερα πατημενη). Οταν ανοιξει θα εμφανιστει το σημα της ελ-τζι και μετα μια μαυρη οθονη που σημαινει πως βρησκεστε στο fastboot.'' Aν θελεις την 2.2 τρεχεις αυτο http://www.mediafire.com/?kdttz5s9i95k4rk Αν θελεις την 2.3 τρεχεις αυτο http://www.mediafire.com/?hw03ruc1qeiancu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) Stefanos92 θα είναι στα ελληνικά μετά το update???το πρόγραμμα περιμένει,όλα οκ δηλαδή,αλλά κάνω ακριβώς τη διαδικασία με το κουμπί της κάμερας και δν μπαίνει σε fastboot...μήπως φταίει το γεγονός οτι έχω εγκαταστήσει το τελευταίο update??Αν και δν νομίζω...αυτές οι λειτουργίες πηγάζουν απο το "bios"της συσκευής.... Edited April 11, 2011 by orfeas92 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Stefanos92 θα είναι στα ελληνικά μετά το update???Έβαλα το soft boot,και τους drivers,αλλά όταν μπαίνω σε soft boot και ανοίγω του πρόγραμμα(cmd)αποτυγχάνει να εγκαταστήσει τους drivers του android,καμιά ιδέα??? Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Stefanos92 θα είναι στα ελληνικά μετά το update???Έβαλα το soft boot,και τους drivers,αλλά όταν μπαίνω σε soft boot και ανοίγω του πρόγραμμα(cmd)αποτυγχάνει να εγκαταστήσει τους drivers του android,καμιά ιδέα??? κατέβασε τα drivers απο εδώ http://www.multiupload.com/QIXE4BA0ST Για τη γλώσσα, ναι θα έχεις επιλογή να βάλεις ελληνικά κατα την εκκίνηση Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Το θεμα ειναι πως για να εχει φλασαρει το κινητο με το fastboot σημαινει πως εχει ηδη εγκατεστημενα τα drivers αλλιως δεν θα δουλευε το kdz. Κανε μια εγκατασταση ξανα παντως και αν συνεχιζει να βγαζει το ιδιο μηνυμα απλα συνεχισε και τρεξε το προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Δυστυχώς πάλι τπτ...κάνω την εγκατάσταση,αλλά όταν βάζω το usb,στην αναζήτηση γράφει οτι τα windows δεν βρήκαν driver...έχω φτάσει ως εδώ,και με μπλοκάρουν οι drivers...@stefanos:το πρόγραμμα δν μπορεί να τρέξει,αφου αναζητά τη συσκευη... :mad: Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan0s_7 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Και εμενα το ιδιο μου εβγαζε αλλα το επερνε κανονικα. Δοκιμασε να κανεις ενα ρεσταρτ το πσ. Τι ερρορ σου βγαζει στο cmd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) Φαίνεται πως ο driver δεν λειτουργεί όταν το κιν. βρήσκεται σε fast boot...δεν βγλαζει error,γράφει waiting for device,και κολλάει εκεί... Edited April 11, 2011 by orfeas92 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts