Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα

Έπειτα από την αναβάθμιση σε 2.1 κατέβασα το z4root κι έκανα root το κινητό και μετα έβαλα το titanium για να ξεφορτωθώ κάποιες εφαρμογές του firmware

απεγκατέστησα το sims3 και κάτι άλλα(δεν θυμάμαι). Δεν μπορώ όμως να βρω το facebook και το twiter για να τα απεγκαταστήσω:wacko:

Γιατί η εφαρμογή δε λέγεται έτσι, λέγεται "SNS" και είναι και για τα 2. Αν την ξηλώσεις βγαίνει και το "Facebook for LG" αλλά και το "Twitter for LG".

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πόσο κοστίζει το τηλέφωνο στη Wind αυτή τη στιγμή;

Τελικά εμένα ήθελε πάλι αλλαγή πλακέτας, και μετά απο ένα μήνα χωρίς κινητό, και 500 τηλ στην LG τελικά αποφασίσανε να μου δώσουμε refund.. Πάω για Sony Ericcson X8 δυστυχώς γιατι το optimus one θα αργήσει..ή να ξαναπάρω το lg?? Πείτε μια γνώμη ρε παιδιά, το lg μου αρέσει πολύ περισσότερο τι να κάνω;; Την 2.1 που την κατεβάσανε για vodafone, θα μπορώ κάπως να την ξαναβάλω; Edited by Papp0us

Τελικά εμένα ήθελε πάλι αλλαγή πλακέτας, και μετά απο ένα μήνα χωρίς κινητό, και 500 τηλ στην LG τελικά αποφασίσανε να μου δώσουμε refund.. Πάω για Sony Ericcson X8 δυστυχώς γιατι το optimus one θα αργήσει..ή να ξαναπάρω το lg?? Πείτε μια γνώμη ρε παιδιά, το lg μου αρέσει πολύ περισσότερο τι να κάνω;; Την 2.1 που την κατεβάσανε για vodafone, θα μπορώ κάπως να την ξαναβάλω;

LG P500 φίλε μου.

Διάβασε και το αντίστοιχο topic!

Πραγματικά είναι απο τις φορές που πραγματικά είμαι ικανοποιημένος από μια αγορά μου.

LG P500 φίλε μου.

Διάβασε και το αντίστοιχο topic!

Πραγματικά είναι απο τις φορές που πραγματικά είμαι ικανοποιημένος από μια αγορά μου.

To έχω σταμπάρει και αυτό φίλε μου, αλλα δυστυχώς έχω vodafone, και το πιστωτικό θα είναι για vodafone. Απο οτι μου είπαν στην LG το One θα είναι τουλάχιστον 2 μήνες αποκλειστικό της Cosmote πριν διατεθεί με άλλα συμβόλαια.

Καλημέρα σε όλους

Έγινε και εγώ κάτοχος του GT540 αλλά έχω σπαστεί πολύ με το support tool της LG, ενώ το έχω κατεβάσει η μπάρα της εγκατάστασης δεν προχωράει με τίποτα, έχω windows home premium 64bit και θέλω να το συχρονίσω αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχετε κάτι υπόψην σαν πρόβλημα?

Ευχαριστώ

Κωνσταντίνος

oxi ..............

ok :)

Με απλα λογια : συνδεω το κινητο με τον η/υ,αγνοω οτι autorun βγαζει,και τρεχω σαν αντμιν το flasher?

Μπορει καποιος να περιγραψει την ολη διαδικασια και το τι θα αντιμετωπισω? :O

μου ηρθε και εμενα ο πρωτος λογαριασμος :cold: λες και :dash: και ψιλο:dizzy: , αυτα βεβαια για 2 μερες μετα μπηκα εδω και απενεργοποιησα τις ρυθμισεις, αλλα το κακο ειχε γινει 135 απο 35 με 40 καθε μηνα, στραβωσα πηρα τηλ. δεν γινετε βεβαια να μην πληρωθουν, τους ειπα να μου απενεργοποιησουν την καρτα και να θελω να μην μπορω να μπω και εγινε, τωρα ηρεμισα

Βλέπω πολύ κόσμο να την πατάει έτσι, ο νεοέλληνας δυστηχώς δε ψάχνει πριν αγοράσει επαρκώς το τι παίζει. Αυτό είναι το πρώτο μου smartphone, αλλά το πρώτο app που έβαλα είναι το APNdroid. Κι αυτό γιατι απλά διαβασα αρκετά forums πρίν το πάρω.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

ρε παιδια αξιζει τον κοπο το gt 540 η ειναι προτιμοτερο το optimus one παρα τη διαφορα τιμης?? υπαρχει στην ελλαδα σε titanium??

Περίμενε κανα 2 βδομάδες να πέσει η τιμή του One και πάρε αυτο. Η 2.2 απο μόνη της είναι ενας πολύ καλός λόγος για να το προτιμήσεις!

Επιτέλους πήρα το νέο απο τη Vodafone. Αυτή τη φορά ολα ρολόι. 2.1 απο την μάνα του, κλήσεις κανονικά, και η κάρτα μνήμης μια χαρά! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Έκανα την αναβάθμιση με τις οδηγίες από εδώ:

http://android.modaco.com/content-page/318798/android-2-1-update-from-lg/page/80/

Όλα φαίνονται να έγιναν ΟΚ, αλλά τώρα παίρνω συνεχώς μηνύματα για εξαναγκασμένους τερματισμούς διαφόρων εφαρμογών.

Τι έκανα λάθος;

edit: Τελικά διάβασα το θέμα στο λινκ που έδωσα και κάνοντας ένα hard reset όλα ΟΚ πλέον και είμαι και εγώ ένα ευτυχής κάτοχος της έκδοσης 2,1 :D

Edited by nitro912gr
MS βγάλε νέο lumia!

Διακρίνω πως η πλειονότητα των post είναι για προβλήματα του κινητού . Σίγουρα έχει προβλήματα αλλά με το google νομίζω πως όλα λύνονται . Γιαυτό θα γράψω για άλλη μια φορά κάτι άκυρο . Θα γράψω περί εφαρμογών που χρησιμοποιώ όπου μπορεί να φανούν χρήσιμες σε αρκετούς χρήστες του εν λόγου κινητού

Παιχνίδια

-Angry Birds (Παιχνιδάρα και με την αναβάθμιση παίζει άψογα)

-City Jump (Τρελό κόλλημα . Το score μου είναι 29913)

-Pandas vs Ninjas (Παρόμοιο με angry Birds-αν και δεν φτάνει την κλάση του είναι αρκετά καλό)

-Duck Hunter (σκοτώνεις πάπιες που πετάνε...αν και είναι λίγο βαρετό μόλις ξεκλειδώσεις όλα τα όπλα έχει την πλάκα του)

Εφαρμογές

-Android Windows 7(Η καλύτερη εφαρμογή που έχω.Μετατρέπει όλο το home σε στυλ windows 7 !! Δεν λαγκάρει και είναι τρομερά εύχρηστο)

-Tape Machine (Μια γενική προσωπική απογοήτευση των κινητών ήτανε η κακής ποιότητας ηχογράφηση . Με αυτό το app ηχογραφείς σε Wav . Τρομερή ποιότητα

-SlideIT (Ένα εναλλακτικό πρόγραμμα γραφής μηνυμάτων . Δεν το χρησιμοποιώ αλλά έχει την πλάκα του για κανά σύντομο μήνυμα)

-Dolphin browser(Εναλλακτικός browser . Τον θεωρώ πιο εύχρηστο από τον μαμίσιο)

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ GOOGLE ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΥΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ
HONOR 3C H30-T00

Διακρίνω πως η πλειονότητα των post είναι για προβλήματα του κινητού . Σίγουρα έχει προβλήματα αλλά με το google νομίζω πως όλα λύνονται . Γιαυτό θα γράψω για άλλη μια φορά κάτι άκυρο . Θα γράψω περί εφαρμογών που χρησιμοποιώ όπου μπορεί να φανούν χρήσιμες σε αρκετούς χρήστες του εν λόγου κινητού

Παιχνίδια

-Angry Birds (Παιχνιδάρα και με την αναβάθμιση παίζει άψογα)

-Pandas vs Ninjas (Παρόμοιο με angry Birds-αν και δεν φτάνει την κλάση του είναι αρκετά καλό)

-Duck Hunter (σκοτώνεις πάπιες που πετάνε...αν και είναι λίγο βαρετό μόλις ξεκλειδώσεις όλα τα όπλα έχει την πλάκα του)

Εφαρμογές

-Android Windows 7(Η καλύτερη εφαρμογή που έχω.Μετατρέπει όλο το home σε στυλ windows 7 !! Δεν λαγκάρει και είναι τρομερά εύχρηστο)

-Tape Machine (Μια γενική προσωπική απογοήτευση των κινητών ήτανε η κακής ποιότητας ηχογράφηση . Με αυτό το app ηχογραφείς σε Wav . Τρομερή ποιότητα

-SlideIT (Ένα εναλλακτικό πρόγραμμα γραφής μηνυμάτων . Δεν το χρησιμοποιώ αλλά έχει την πλάκα του για κανά σύντομο μήνυμα)

-Dolphin browser(Εναλλακτικός browser . Τον θεωρώ πιο εύχρηστο από τον μαμίσιο)

Εεεε δωσε και κανα link, ιδιως για το Android Windows 7

Ρε θηρίο έχεις 29913 score; Πρέπει να ξεκωλώθηκες, εγώ έχω 16500 και αυτό με το ζόρι:lol::p

Ρε θηρίο έχεις 29913 score; Πρέπει να ξεκωλώθηκες, εγώ έχω 16500 και αυτό με το ζόρι:lol::p

Φίλε με το πρώτο city jump το είχα φτάσει μετά από άπειρο κάψιμο 19831 . Μόλις έκανα το τελευταίο update όπου έχει κάποιες μικρές βελτιώσεις στα γραφικά και δεν κολλάνε τα frames νομίζω πως το κάνανε λίγο πιο αργό . Γιατί με το που το έκανα update μου φαινόταν πιο εύκολο.Μπορεί να είναι ιδέα μου δεν ξέρω .Ξέρεις κανένα εξίσου καμένο παιχνιδάκι;

Κάτι άλλο ρε παιδιά. Τo App2SD το έχετε δοκιμάσει;; Πόσο επικίνδυνο είναι;(δεν έιμαι άσχετος, ξέρω τι να κάνω, δε μιλάω για περίπτωση λάθους, αλλα δυσλειτουργίας). Αν το κάνω σωστά, μετα στο μέγεθος της μνήμης του τηλεφώνου, θα εμφανίζονται και τα mb της μνήμης;

Έγινε αναβάθμιση από 1.6 σε 2.1 και άλλαξε η πλακέτα (έτσι λένε στην LG, άλλο ΙΜΕΙ συσκευής), το έκανα ρουτ, ΚΑΙ επιτέλους έχω adfree, app2sd, titanium και όλα τα καλά (μένει να δοκιμάσω το tethering). Φαίνεται να έχει λυθεί το πρόβλημα με τη Vodafone. Για να δούμε...

ΑΛΛΑ, το τηλέφωνο δεν είναι αυτό που περίμενα στο κομμάτι της τηλεφωνίας. Π.Χ. αν μιλάς και πρέπει να πληκτρολογήσεις κάτι, πρέπει να κάνεις 4-5 πατήματα ή slides σε soft keys. (Η διαχείριση των επαφών και των κλήσεων είναι ένα άλλο πονεμένο θέμα, ειδικά αν κάποιος έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί κανονικό κινητό με κανονικά κουμπιά και κανονικό - όχι smart - μενού).

Επίσης δεν σορτάρει σωστά τις επαφές και όταν αναζητάς ένα γράμμα του καταλόγου (π.χ. το κάπα), δεν σε πάει στο πρώτο επώνυμο από το γράμμα κάπα, αλλά στο πρώτο γράμμα κάπα που βρίσκει.

Δεν το γλιτώνω να κυκλοφορώ με δύο κινητά!

Κάτι άλλο ρε παιδιά. Τo App2SD το έχετε δοκιμάσει;; Πόσο επικίνδυνο είναι;(δεν έιμαι άσχετος, ξέρω τι να κάνω, δε μιλάω για περίπτωση λάθους, αλλα δυσλειτουργίας). Αν το κάνω σωστά, μετα στο μέγεθος της μνήμης του τηλεφώνου, θα εμφανίζονται και τα mb της μνήμης;

Έχω βάλει app2sd εδω και καιρό, κανένα πρόβλημα. Εκεί που δείχνει το ποσό μνήμης ΔΕΝ λαμβάνει υπόψη την SD card, αυτό θα πρεπει να το βλέπεις μόνος σου.

kalispera se olous!!!

exo diavasei sxedon oles tis selides alla oi apories panta yparxoun!!!

exo kollisei me ta parakato:

-an ginei to update se 2.1 yparxei dynatotita na epistrepsei se 1.6??

-kalytera na to kano monos mou i' na to steilo stin lg (dorean i' kostizei?)?

-exo katargisei to logariasmo gmail kai logiko einai den mou anoigei to market kai alles ypiresies kai yparxei synexeia i endeiksi stis eidopoiisis na syndetho. pos mporo na kataxoriso ena neo gmail? pos ginetai diladi, kai prepei oposdipote na einai gmail? tora mou vgazei to onoma apo auto pou exo katargisei kai zitaei kodiko. diladi apo pou allazei auto me to gmail

Edited by johnysbe

Έχω βάλει app2sd εδω και καιρό, κανένα πρόβλημα. Εκεί που δείχνει το ποσό μνήμης ΔΕΝ λαμβάνει υπόψη την SD card, αυτό θα πρεπει να το βλέπεις μόνος σου.

To έβαλα, όντως κανένα πρόβλημα. Έχεις κάνει το full app2sd;(και cache και όλα;) Εγώ επέλεξα τα apps only, αλλα και πάλι γλιτωνω ΠΟΛΥ χώρο!

kalispera se olous!!!

exo diavasei sxedon oles tis selides alla oi apories panta yparxoun!!!

exo kollisei me ta parakato:

-an ginei to update se 2.1 yparxei dynatotita na epistrepsei se 1.6??

-kalytera na to kano monos mou i' na to steilo stin lg (dorean i' kostizei?)?

-exo katargisei to logariasmo gmail kai logiko einai den mou anoigei to market kai alles ypiresies kai yparxei synexeia i endeiksi stis eidopoiisis na syndetho. pos mporo na kataxoriso ena neo gmail? pos ginetai diladi, kai prepei oposdipote na einai gmail? tora mou vgazei to onoma apo auto pou exo katargisei kai zitaei kodiko. diladi apo pou allazei auto me to gmail

1) Οχι δεν μπορείς να γυρίσεις στη 1.6. Αν όλα πάνε καλά, δεν υπάρχει και κανένας απολύτως λόγος.

2)Κατέβασε το lg update tool και κάντο απο εκεί. Αν είναι αγορασμένο απο Vodafone, καλύτερα στείλτο στην LG γιατι ουτως ή άλλως το Vodafone Update έχει "κατέβει" απο το update tool της LG

3)Ανοιξε την εφαρμογή του Gmail, πάτα το option button(το αριστερό κουμπάκι touch πάνω απο το κουμπί κλήσεων στη συσκευή σου) και πάτα "λογαριασμοί". Εκει προσθαφερείς κατα βούληση τους λογαριασμους Gmail σου. Και ναι πρέπει να είναι οπωσδήποτε gmail

• The title was changed to LG Optimus (GT540)