Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποιο ειναι το προγραμμα που μεταφερεις αρχεια στο κινητο?

Για να μεταφερεις αρχεια και γενικα να μπορει να αναγνωριστει το κινητο απο το pc

πανε εδω

http://www.lg.com/gr/mobile-phones/all-lg-phones/LG-bar-GT540.jsp

και κατεβασε τους drivers που λεει δεξια...

(παιδια τωρα το προσεξα οτι εχουν βαλει το sims3 για να κατεβασουμε και ειναι 85mb!)

ποιο ειναι το προγραμμα που μεταφερεις αρχεια στο κινητο?

Απο το site της lg θα κατεβασεις το εργαλειο υποστηριξης

http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=GT540&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile-mobile-redux

Θα το κανεις εγκατασταση. Θα σου βγαλει ενα προγραμμα το lg mobile support tool..Πας υποστηριξη πελατων και μετα ληψη εφαρμογης εγχειριδιου & και προγραμματος οδηγησης usb...

Θα σου ζητησει το IMEI το οποιο αναγραφεται πισω απο την μπαταρια..το βαζεις και μετα σου βγαζει να κατεβασεις το pc suite iv και τους drivers...τα κατεβαζεις τα κανεις εγκατασταση και μετα η θα χρησιμοποιεις το pc suite η θα θα βαζεις μουσικη κατευθειαν στην καρτα (γιατι οταν θα συνδεσεις το κινητο θα βλεπει την καρτα του κινητου σαν εξωτερικο σκληρο)...στα ειπα οσα απλα γινοταν

Τελικα τι εχει γινει το προβλημα με το 2g σημα διορθωνετε το εχω παει στην LG τι να περιμενω

καταφερα επιτελους και το συνδεσα με το λαπτοπ πως μπορω να βαλω καποια προγραμματα ή παιχνιδια ? εβαλα το copilotπου ειχα κατεβασει αλλα δεν μπορω να το βρω στο τηλεφωνο κατι κανω συγουρα λαθος αλλα τι? πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη πιο μπροστα ? αυτο που κανω υωρα ειναι να παιρνω αυτο που εχω κατεβασει και το σερνω μεσα στην sd που μου ανοιγει τα βλεπω με τον υπολογηστη αλλα απο το τηλ δεν μπορω να τα βρω μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω

κατεβαζω το Pc suite vi που μου λεει το προγραμμα και μολις τελειωνει η εγκατασταση μου λεει οτι "ακυρωθηκε" μηπως φταιει που εχω windows7? απο που αλλου μπορω να κατεβασω το συγκεκριμενο προγραμμα? ευχαριστω

καταφερα επιτελους και το συνδεσα με το λαπτοπ πως μπορω να βαλω καποια προγραμματα ή παιχνιδια ? εβαλα το copilotπου ειχα κατεβασει αλλα δεν μπορω να το βρω στο τηλεφωνο κατι κανω συγουρα λαθος αλλα τι? πρεπει να κατεβασω καποια εφαρμογη πιο μπροστα ? αυτο που κανω υωρα ειναι να παιρνω αυτο που εχω κατεβασει και το σερνω μεσα στην sd που μου ανοιγει τα βλεπω με τον υπολογηστη αλλα απο το τηλ δεν μπορω να τα βρω μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω

Συνδεσε το κινητο μεσω wi fi και μπες στο market.Εκει ψαξε και κατεβασε το astro file manager και με αυτο θα μπορεις να δεις τα αρχεια της sd απο το κινητο σου

κατεβαζω το Pc suite vi που μου λεει το προγραμμα και μολις τελειωνει η εγκατασταση μου λεει οτι "ακυρωθηκε" μηπως φταιει που εχω windows7? απο που αλλου μπορω να κατεβασω το συγκεκριμενο προγραμμα? ευχαριστω

Σε win7 64bit κανενα προβλημα οποτε κατι δεν κανεις σωστα...

Σε win7 64bit κανενα προβλημα οποτε κατι δεν κανεις σωστα...

εχω windows 7 32bit και μολις το ξανακανα. μου λεει η μεταμορφωση ακυρωθηκε. μπορω να το κατεβασω απο πουθενα αλλου το PC SUITE IV τοσο δυσευρετο ειναι?

εβαλα ιμει κατεβασε ολα τα αλλα εκτοσ απο αυτο..

Βρε παιδιά θέλω τα φώτα σας.. Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το site της LG ?

Δέν μπορώ με τίποτα να κατεβάζω το πρόγραμμα αναβάθμισης τους μου πετάει συνέχεια :

"Η ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://csmg.lgmobile.com:9002/client/app/B2CAppSetup.exe μπορεί να βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας ή ίσως έχει μεταφερθεί μόνιμα σε νέα διεύθυνση ιστού."

Ακόμα και με ένα κόλπο απο XDA που κατεβάζει αυτόματα τα roms και πάλι τρώω το ίδιο σφάλμα δλδ ουσιαστικά "ACESS DENIED !"

Μπορέι κάποιον να με βοηθήσει ή να μου δώσει την ελληνική 2,1 ή να μου πεί αν κάποιος γνωρίζει εάν η BALTIC υποστηρίζει/έχει ελληνική γλώσσα κ πληκτρολόγιο?

Το κινητό είναι unbranded και δέν έχω βονταφον άρα δεν θα έχω πρόβλημα με τισ κλήσεις (λογικά πάντα!)

Ευχαριστώ θερμά..

Βρε παιδιά θέλω τα φώτα σας.. Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το site της LG ?

Δέν μπορώ με τίποτα να κατεβάζω το πρόγραμμα αναβάθμισης τους μου πετάει συνέχεια :

"Η ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://csmg.lgmobile.com:9002/client/app/B2CAppSetup.exe μπορεί να βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας ή ίσως έχει μεταφερθεί μόνιμα σε νέα διεύθυνση ιστού."

Ακόμα και με ένα κόλπο απο XDA που κατεβάζει αυτόματα τα roms και πάλι τρώω το ίδιο σφάλμα δλδ ουσιαστικά "ACESS DENIED !"

Μπορέι κάποιον να με βοηθήσει ή να μου δώσει την ελληνική 2,1 ή να μου πεί αν κάποιος γνωρίζει εάν η BALTIC υποστηρίζει/έχει ελληνική γλώσσα κ πληκτρολόγιο?

Το κινητό είναι unbranded και δέν έχω βονταφον άρα δεν θα έχω πρόβλημα με τισ κλήσεις (λογικά πάντα!)

Ευχαριστώ θερμά..

Mαλλον σαν καποιο προβλημα να εχει ο σερβερ τους (προσωρινό φανταζομαι)

Την baltic τι να της κανεις απο τη στιγμη που εχει βγει η ελληνικη??:)

Ελληνικη ROM 2.1 την οποια μια χαρα μπορω να κατεβασω (μολις το δοκιμασα)

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/GT540/AGRCBK/V20a_00/V20A_00.kdz

Edited by georgis_4

βρε παιδια μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν παιζει παιχνιδια HD? το NEED FOR SPEED SHIFT μολις παω να το κανω εγκατασταση μου λεει δεν εχω χωρο ,αλλα εχω ελευθερα 100MB και το αρχειο ειναι 38mb,δοκιμαζω το Modern Combat: Sandstorm ουτε και αυτο,μετα δοκιμαζω και το avatar hd ουτε αυτο,τι πρεπει να κανω?μηπως πρεπει να τα περασω στην καρτα?και αν ναι πως?ευχαριστω

παιδια πατησα στην επιλογη αρχικης οθονης αντι για την LG που ειχε αρχικα,την android και τωρα θελω να την αλλαξω και δεν μπορω!μπορει να βοηθησει κανενας??

Πανεύκολο, βρες την εφαρμογή που μοιάζει με σπιτάκι, είναι το Home Selector.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

εχω windows 7 32bit και μολις το ξανακανα. μου λεει η μεταμορφωση ακυρωθηκε. μπορω να το κατεβασω απο πουθενα αλλου το PC SUITE IV τοσο δυσευρετο ειναι?

εβαλα ιμει κατεβασε ολα τα αλλα εκτοσ απο αυτο..

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ LG..ΕΑΝ ΣΑΣ ΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΞΑΝΑΠΑΡΤΕ....Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ

Edited by Spidey
Μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται.

Συνδεσε το κινητο μεσω wi fi και μπες στο market.Εκει ψαξε και κατεβασε το astro file manager και με αυτο θα μπορεις να δεις τα αρχεια της sd απο το κινητο σου

εδω εχουμε ενα αλλο προβλημα δεν μπορω να συνδεθω στο σπιτι μου, σε οποια αλλα εχω κανει συνδεση συνδεομαι, αλλα στο σπιτι ενω βαζω το σωστο κωδικο τιποτα, κανει προσπαθεια αλλα μετα απο λιγο γραφει διατηρηθηκε ασφαλισμενο με wpa2 καμια ιδεα

εδω εχουμε ενα αλλο προβλημα δεν μπορω να συνδεθω στο σπιτι μου, σε οποια αλλα εχω κανει συνδεση συνδεομαι, αλλα στο σπιτι ενω βαζω το σωστο κωδικο τιποτα, κανει προσπαθεια αλλα μετα απο λιγο γραφει διατηρηθηκε ασφαλισμενο με wpa2 καμια ιδεα

α και κατι αλλο εχθες ειχα συνδεθει σε καποιου φιλου και δοκιμασα να κατεβασω ενα παιχνιδι αλλα δεν εκανε εγκατασταση ελεγε αποτυχια, πρεπει να κατεβασω και για το παιχνιδι το αστρο πρωτα ?? ευχαριστω

Είχα γράψει ενα πρόβλημα που με απασχολεί με τον συχρονισμό πριν απο δυο σελίδες αλλά καμία απάντηση. Θα ξαναρωτήσω μπας και το διαβάσει κάποιος σχετικός με το θέμα.

Έχω ενα μικρό πρόβλημα. Όταν παω να κάνω συγχρονισμό απο το gmail στο κινητό μου, ολα είναι καλά. Όταν δοκιμάζω απο το κινητό στο gmail, δεν κάνει τίποτα. Υπάρχει πιθανότητα να κάνω κάτι λάθος? Ή πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό ή στο gmail μέσα?

Ευχαριστώ

Πήρα τηλεφωνώ στην LG για να ρωτήσω αν θα ξαναμπεί η 2.1 και μου είπε αν θέλω να κάνω αναβάθμιση να πάω στο service στους Αμπελόκηπους και θα το κάνουν αμέσως.

(Είναι ανοικτά από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 5)

Δυστυχώς όμως την Κυριακή φεύγω από Αθήνα και θα έρθω τα Χριστούγεννα.Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να την κάνω την αναβάθμισή και να εχει τα Ελληνικά?

(Το mymarket έμενα χτες δεν δούλευε σήμερα μια χαρά)

Edited by orestis7

Τι ωραία που τα λένε, εμείς που μένουμε πολυ μακριά απο Αθήνα/Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να μείνουμε χωρίς τηλέφωνο δηλαδή για τους το στείλουμε με courrier? Καλά που πρόλαβα να την βάλω πριν οι πανίβλακες της LG Ελλάς την ξηλώσουν. Σε καμία άλλη χώρα δεν έγινε αυτό.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

εστειλα και εγω το τηλεφωνο στο service για αναβαθμιση πριν 3 μερες ηρθαν απο την DHL να το παρουν και μου ειπαν πως τα στελουν θεσαλλονικη.. ψαξτε το λιγο

εστειλα και εγω το τηλεφωνο στο service για αναβαθμιση πριν 3 μερες ηρθαν απο την DHL να το παρουν και μου ειπαν πως τα στελουν θεσαλλονικη.. ψαξτε το λιγο

Χρεώνονται οι ίδιοι την courrier? Και πάλι όμως μένεις χωρίς το τηλέφωνο μέχρι να στο επιστρέψουν. 30min σκάρτα μου πήρε να το κάνω μόνος μου.

• The title was changed to LG Optimus (GT540)