andreas1022 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Το ειχα ολο το πρωι χωρις μπαταρια,του εχω κανει 3-4 επαννακινησεις αλλα παλι ΤΙΠΟΤΑ με τις κλησεις....τι να κανω?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Το ειχα ολο το πρωι χωρις μπαταρια,του εχω κανει 3-4 επαννακινησεις αλλα παλι ΤΙΠΟΤΑ με τις κλησεις....τι να κανω?? τι FMW έχεις;; V10 ή V20; Γενικά 1.6 έχεις ή 2.1; Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 τι FMW έχεις;; V10 ή V20; Γενικά 1.6 έχεις ή 2.1; To V20 αλλα ενταξει...με 2 αναζητησεις δικτυου ευτυχως λειτουργησε.... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Εχω software version την GT540-V10d-MAY-15-2010....το κινητο το πηρα απο το eshop...να προσπαθησω να κανω την αναβαθμιση η θα συναντησω προβλημα?? να περιμενω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Τι να σου πω... όπως γράφω πιο πάνω, κι εγώ απο το e-shop, την έκανα και πέτυχε. Ίσως το γεγονός οτι έβγαλα την SIM και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν κάνω οτιδήποτε να βοήθησε. Ίσως να μην έπαιξε ρόλο. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skorpios268 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Παιδιά το Pc Suite IV δουλεύει σε windows 7?Κάπου διάβασα οτι δεν γίνεται εγκατάσταση και εάν δεν γίνεται ποιό πρόγραμμα υπάρχει για αυτή την δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) και εγω απο το e-shop το πηρα το τηλεφωνο και πετυχε η αναβαθμιση με την μια χωρις κανενα προβλημα ουτε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανα ουτε τιποτα μονο backup τις επαφες μου εκανα Edited October 20, 2010 by admen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 και εγω απο το e-shop το πηρα το τηλεφωνο και πετυχε η αναβαθμιση με την μια χωρις κανενα προβλημα ουτε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανα ουτε τιποτα μονο backup τις επαφες μου εκανα απο e-shop το πηρα και ργω και ειμαι μιαχαρα με την cosmote και 2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Παιδιά το Pc Suite IV δουλεύει σε windows 7?Κάπου διάβασα οτι δεν γίνεται εγκατάσταση και εάν δεν γίνεται ποιό πρόγραμμα υπάρχει για αυτή την δουλειά? Να μη διαβαζεις ********...:lol::p Σε windows 7 64bit μια χαρα δουλευει...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarrisTsioumos Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 http://forum.phongcachmobile.com.vn/showthread.php?429-T%E1%BB%95ng-h%E1%BB%A3p-game-kh%E1%BB%A7ng-Android ΠΟΡΟΘΗΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ....ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΩ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 H εισαγωγη λεξης στο τ9 μπορει να γινει τη στιγμη που γραφει καποιος μηνυμα ή πρεπει να παει στη επιλογη? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Παω να κανω update και δεν μου αναγνωριζει την συσκευη..δεν την βλεπει καν... τι να κανω?drivers κτλ τα εχω βαλει ολα Edited October 20, 2010 by odintiatros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Μήπως εχεις επιλεγμένο να φαίνεται σαν συσκευή αποθήκευσης μόνο? Δες το, αν οχι, δε μπήκαν καλά οι drivers. Uninstall και απο την αρχή. Πρέπει να σου άνοιξε 4 - 5 διαδοχικά setup όταν έβαλες τους drivers, αν όχι, δε μπήκαν σωστά. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Μήπως εχεις επιλεγμένο να φαίνεται σαν συσκευή αποθήκευσης μόνο? που το βλεπουμε αυτο? ...μηπως ειναι αυτι..ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΡΤΑ SD> MAZIKH AΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ??? ( ειναι τσεκαρισμενο).....οι drivers μπηκαν καλα πιστευω...εγινε οπως ειπες....την καρτα την βλεπει Edited October 20, 2010 by odintiatros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Πάνε στο menu που βλέπεις πόση μνήμη σου έχει μείνει, είναι η πρώτη επιλογή. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) cca εισαι κορυφη.... δεν θα το εβρισκα με τιποτα ...τωρα βλεπει το κινητο..κανω backup και μπαινει χειρουργειο για lifting Edited October 20, 2010 by odintiatros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Good luck! Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tayler7 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 http://forum.phongcachmobile.com.vn/showthread.php?429-T%E1%BB%95ng-h%E1%BB%A3p-game-kh%E1%BB%A7ng-Android ΠΟΡΟΘΗΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ....ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΖΩ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ... :) Πολύ σωστός Harri. Σωστό λινκ . Έχεις να προτείνεις κανά game ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Το χειρουργειο πετυχε..εβαλα την 2.1...εχω μερικες αποριες ομως και εαν μπορει καποιος να μου απαντησει...τα apps μπορουν να αποθηκeυτουν στην καρτα sd? εαν ξερει κανεις καινουργια αpps για μηνυματα κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Το χειρουργειο πετυχε..εβαλα την 2.1...εχω μερικες αποριες ομως και εαν μπορει καποιος να μου απαντησει...τα apps μπορουν να αποθηκeυτουν στην καρτα sd? εαν ξερει κανεις καινουργια αpps για μηνυματα κτλ... Για εφαρμογές στην sd, μόνο με hack, πρώτα θέλει να το κάνεις root και μετά να ακολουθήσεις μια διαδικασία, λίγο περίπλοκο για άπειρους χρήστες. App για μηνύματα, αν εννοείς SMS, τότε προτείνω το "Handcent SMS", θα το βρεις στο market, είναι free. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) Δεν ειμαστε για root κτλ (εγω δηλαδη).....οποτε συμβιβαζομαστε με αυτο που εχουμε....παρατηρησα οτι δεν εχει screensaver αλλα εχει κινουμενες ταπετσαριες!!! και στις επαφες εχει μια καθετη γραμμη με μικρα γραμματα και εχει μια μαυριλα ασε.... Edited October 21, 2010 by odintiatros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 (edited) Οδηγός για να κάνουμε Root το κινητό μας εάν φοράει την 2.1 1. Πηγαίνουμε: Ρυθμίσεις - -> Εφαρμογές --> Ανάπτυξη --> τικάρουμε το εντοπισμός σφαλμάτων USB. 2. Συνδέουμε το τηλ στο υπολογιστή (που έχουμε περάσει τους drives της Lg ). 3. Κατεβάζουμε το rootgt540.zip http://rapidshare.com/files/426313286/rootgt540.zip, το αποσυμπιέζουμε και τρέχουμε το root.bat. Περιμένουμε να τελειώσει τη διεργασία και κάνουμε επανεκκίνηση. Το κινητό μας είναι Root. • Δεν ξεχνάμε να ξετικάρουμε το εντοπισμός σφαλμάτων USB. Αφού κάνουμε Root το κινητό μας μπορούμε να περάσουμε το app2sd ως εξής : 1. Περνάμε από το Market Gscript Lite 2. Με ένα Partition manager (gparted) ετοιμάζουμε μια κάρτα micro sd ώστε να έχει ένα partition Fat32 και ένα μικρότερο Εxt2 (για παράδειγμα σε μια 4 GB κάνουμε πρώτο partiton 3,2 GB Fat32 και δεύτερο 0,8 GB Εxt2) βάζουμε την κάρτα στο κινητό τηλέφωνο. 3. Κατεβάζουμε το app2sd_GT540_gscript.zip http://rapidshare.com/files/426313482/app2sd_GT540_gscript.zip 4. Το αποσυμπιέζουμε και αντιγράφουμε τους δυο φάκελους (app2sd, gscript) στην κάρτα μας όπως είναι. 5. Τρέχουμε το Gscript πατάμε το πλήκτρο Μενού του επιλέγουμε add script -> load file -> a2sd.sh 6. Κανουμε το ίδιο και για το άλλο script check.sh 7. Τώρα θα πρέπει να βλέπουμε τα δύο script στην αρχική οθόνη του Gscript. 8. Πατάμε πανω στο a2sd.sh και επιλέγουμε Run αφού τελειώσει επανεκινούμε. 9. Μπορούμε να ελέγχουμε εάν όλα πήγαν καλά τρέχοντας το check.sh Όλα τα παραπάνω γίνονται με δική σας ευθύνη, ο γράφων δεν φέρει καμία ευθύνη εάν κάτι δεν πάει καλά και προξενήσετε βλάβη στο τηλέφωνο σας. Edited October 21, 2010 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδιά στο GT540 το angry birds η τελευταία έκδοση, μόνο την πρώτη φορά που το εγκατέστησα και το έτρεξα ακούστηκε ήχος χωρίς τίποτα στην οθόνη και από τότε μαύρη μαυρίλα και άκρα του τάφου σιωπή. Τι γίνεται; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδιά στο GT540 το angry birds η τελευταία έκδοση, μόνο την πρώτη φορά που το εγκατέστησα και το έτρεξα ακούστηκε ήχος χωρίς τίποτα στην οθόνη και από τότε μαύρη μαυρίλα και άκρα του τάφου σιωπή. Τι γίνεται; Ξέρει κανείς; μαλλον κανενα πουλακι ειχε γριππη (ιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδιά στο GT540 το angry birds η τελευταία έκδοση, μόνο την πρώτη φορά που το εγκατέστησα και το έτρεξα ακούστηκε ήχος χωρίς τίποτα στην οθόνη και από τότε μαύρη μαυρίλα και άκρα του τάφου σιωπή. Τι γίνεται; Ξέρει κανείς; Έχεις περάσει την αναβάθμιση στο τηλέφωνο; Στην 1.6 δεν τρέχει σωστά πολλές φορές. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts