nikchris Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Kαι εγω ελπιζω Τεταρτη-Πεμπτη να το εχω πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 παιδια,εχει δουλεψει σε κανεναν το app2sd?? προσπαθω εδω και μερες αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα...:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 παιδια,εχει δουλεψει σε κανεναν το app2sd?? προσπαθω εδω και μερες αλλα δεν εχω καταφερει τιποτα...:(:( Σε εμενα :p Στην αρχη δεν δουλευε και εμενα γιατι ενω ειχα κανει partition ενα μερος της καρτας σε ext δεν ειχα επιλεξει να ειναι primary partition στο προγραμμα διαμορφωσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HarrisTsioumos Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 παιδια οποιοσ εχει το copilot να μοθ στιλει πμ να μου το δωσει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 παιδια οποιοσ εχει το copilot να μοθ στιλει πμ να μου το δωσει :D Φίλε αυτό που ζητάς είναι παράνομο. Εαν θέλεις κάποιο πρόγραμμα οφείλεις να το αγοράσεις. Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis7 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Αγαπητέ κύριε ΧΧΧ, Παρακαλούμε ακολουθείστε τον σύνδεσμο: http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=GT540&matchedModelCode=6100001880&searchEngineModelCode=GT540&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 2104800564, Δευτέρα με Σάββατο, από τις 9 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα. Με εκτίμηση, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών LG Electronics ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Received Date : 29/10/2010 21:24 37 The type of inquiry : Software/Hardware updates Product/Model No. : WCDMA/GT540 Γεια σας! Θέλω να αναβαθμίσω την εκδοσή android από 1.6 σε 2.1. Δεν έχω την δυνατότητα να έρθω σε κάποιο κατάστημα LG λόγω του ότι δεν μένω Αθηνά. Μπορείτε να μου στείλετε το αρχείο ώστε να το αναβαθμίσω εγώ από το Pc Suite Iv ή όπως αλλιώς μου υποδείξετε; Ευχαριστώ εκ τον πρότερων! Πηγα στο Link αλλα δεν εχουν βαλει την 2.1.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Φίλε αυτό που ζητάς είναι παράνομο. Εαν θέλεις κάποιο πρόγραμμα οφείλεις να το αγοράσεις. κανεις δεν ειπε αν θα το παρει αγορασμενο η κατεβασμενο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 (edited) κανεις δεν ειπε αν θα το παρει αγορασμενο η κατεβασμενο :mad: Μα ακόμα και εάν του δώσουν ένα αγορασμένο πρόγραμμα δεν θα έχει την άδεια να το χρησιμοποιεί, εκτός και εάν αυτός που το έχει αγοράσει σταματήσει να το χρησιμοποιεί ο ίδιος και μεταβιβάσει την άδεια στον φίλο μας. Μην προσπαθείς λοιπόν να το παίξεις έξυπνος. Edited November 1, 2010 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Σε εμενα :p Στην αρχη δεν δουλευε και εμενα γιατι ενω ειχα κανει partition ενα μερος της καρτας σε ext δεν ειχα επιλεξει να ειναι primary partition στο προγραμμα διαμορφωσης... Μπορεις να μου δωσεισ οδηγιες για την ολη διαδικασια(προγραμμα για partition κτλ..)?θα το εκτιμουσα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Μα ακόμα και εάν του δώσουν ένα αγορασμένο πρόγραμμα δεν θα έχει την άδεια να το χρησιμοποιεί, εκτός και εάν αυτός που το έχει αγοράσει σταματήσει να το χρησιμοποιεί ο ίδιος και μεταβιβάσει την άδεια στον φίλο μας. Μην προσπαθείς λοιπόν να το παίξεις έξυπνος. Εσύ τι ακριβώς προσπαθείς να το παίξεις; Δε ζήτησε να δημοσιεύσουν κάνα λινκ, και στο κάτω κάτω ο καθένας κάνει ότι θέλει και δε δίνει λογαριασμό, αν θέλει να παρανομήσει θα το κάνει, δε σου πέφτει λόγος (εκτός αν είσαι κάνας αστυνομικός ή τίποτα τέτοιο).Σε pm μπορεί να πει και να κάνει ότι θέλει, μέχρι και τρομοκρατική επίθεση να οργανώσει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 Μπορεις να μου δωσεισ οδηγιες για την ολη διαδικασια(προγραμμα για partition κτλ..)?θα το εκτιμουσα:) Πανε στο σχολιο 922 οτι χρειαζεσαι αναφερεται εκει :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pch13 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 ξερει κανεις που ειναι η lg στους Αμπελοκήπους ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 ξερει κανεις που ειναι η lg στους Αμπελοκήπους ? Πισω απο τον Πυργο Αθηνων..Συνωπης νομιζω... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) Εσύ τι ακριβώς προσπαθείς να το παίξεις; Δε ζήτησε να δημοσιεύσουν κάνα λινκ, και στο κάτω κάτω ο καθένας κάνει ότι θέλει και δε δίνει λογαριασμό, αν θέλει να παρανομήσει θα το κάνει, δε σου πέφτει λόγος (εκτός αν είσαι κάνας αστυνομικός ή τίποτα τέτοιο).Σε pm μπορεί να πει και να κάνει ότι θέλει, μέχρι και τρομοκρατική επίθεση να οργανώσει:p Φυσικά και με ενοχλεί όταν βλέπω μια παράνομη πράξη να συζητείται δημόσια, κανονικά θα έπρεπε να επέμβει ο moderator και να διαγραφεί το πιο πάνω αίτημα, να σου θυμίσω επίσης ότι ο φίλος ζήτησε το πρόγραμμα δημόσια και όχι σε πμ (δεν είμαι ούτε αστυνόμος ούτε κάτι τέτοιο όπως αφελώς ισχυρίζεσαι, αλλά σέβομαι τον κόπο των ανθρώπων που κάθισαν και έγραψαν το κάθε πρόγραμμα το οποίο εσύ κλέβεις, γιατί αυτό κάνεις, μιας και το χρησιμοποιείς χωρίς να σου ανήκει). Edited November 2, 2010 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 ξερει κανεις που ειναι η lg στους Αμπελοκήπους ? ειναι στην Σινωπης νομιζω 16 στον πυργο των Αθηνων απεξω λεει με μεγαλα γραμματα VODAFONE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Φυσικά και με ενοχλεί όταν βλέπω μια παράνομη πράξη να συζητείται δημόσια, κανονικά θα έπρεπε να επέμβει ο moderator και να διαγραφεί το πιο πάνω αίτημα, να σου θυμίσω επίσης ότι ο φίλος ζήτησε το πρόγραμμα δημόσια και όχι σε πμ (δεν είμαι ούτε αστυνόμος ούτε κάτι τέτοιο όπως αφελώς ισχυρίζεσαι, αλλά σέβομαι τον κόπο των ανθρώπων που κάθισαν και έγραψαν το κάθε πρόγραμμα το οποίο εσύ κλέβεις, γιατί αυτό κάνεις, μιας και το χρησιμοποιείς χωρίς να σου ανήκει). Έχεις δίκιο σε αυτά που λες (αντικειμενικά και ηθικά) αλλά και πάλι νομίζεις ότι λέγοντας του αυτό θα τον αποτρέψεις από το να το κάνει;:p ή οτιδήποτε άλλο; Τέσπα, απλά μην ασχολήσε με τον κοσμάκι, και υποστήριξε τα πιστεύω σου κάνοντάς τα πράξη.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Ξερει κανεις κανεναν ευκολο τροπο να κλεινουν οι εφαρμογες που τρεχουν πχ ανοιξα το sims αλλα για καποιο λογο δεν το ανοιγει δςν με πολυενδιαφερει κιολας αλλα μετα απο μια μερα που τελειωσε η μπαταρια μου λεει μεσα οτι αυτη η ******* μου εφαγε 58% της μπαταριας μου ελεος !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doros_antoniadis Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Μετά από αλλαγή πλακέτας στο LG Service, όλα κανονικά με κλήσεις 2G σε Vodafone. 4 Εργάσιμες το είχαν. Παράθεση Δώρος Αντωνιάδης www.tradeordonate.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) Έχεις δίκιο σε αυτά που λες (αντικειμενικά και ηθικά) αλλά και πάλι νομίζεις ότι λέγοντας του αυτό θα τον αποτρέψεις από το να το κάνει;:p ή οτιδήποτε άλλο; Τέσπα, απλά μην ασχολήσε με τον κοσμάκι, και υποστήριξε τα πιστεύω σου κάνοντάς τα πράξη.;) Και για να την κλείσουμε την συζήτηση και εγώ, όπως και κάθε άλλος που ασχολείται είτε από χόμπι είτε επαγγελματικά με την πληροφορική (σε όλες της εκφράσεις της), έχω χρησιμοποιήσει, έστω και για να το δοκιμάσω, ένα πρόγραμμα χωρίς άδεια χρήσης, δεν βγήκα ποτέ όμως σε ένα forum να ζητήσω προκλητικά να "κλέψω" ένα πρόγραμμα προσβάλλοντας και όλους τους υπόλοιπους που παρακολουθούν το forum. Edited November 2, 2010 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Μετά από αλλαγή πλακέτας στο LG Service, όλα κανονικά με κλήσεις 2G σε Vodafone. 4 Εργάσιμες το είχαν. με 1.6 στο γυρίσανε, ή με 2.1;; Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VickNick Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) Γεια χαραντάν και τα κουκιά μπαγκλάν! :P οποτε δεν δουλευει το κινητο το βριζουμε! ξεκιναω... $!%$%$@^@$^%^%^&%&%^&^&^#*&^* δεν με βαζει στο ιντερνετ. μεχρι εχτες ολα κανονικα. τωρα εκανα και reset αλλα τζιφος :( οποιος ξερει κατι ας με help. PS: μου πεταει ενα μηνυμα δεν ειναι δυνατη η σαρωση δικτυου Edited November 2, 2010 by VickNick Παράθεση «Και όταν θα ‘ρθουνε οι καιροί, που θα ‘χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα, υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doros_antoniadis Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Με 2.1 μου το επέστρεψαν Παράθεση Δώρος Αντωνιάδης www.tradeordonate.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Μετά από αλλαγή πλακέτας στο LG Service, όλα κανονικά με κλήσεις 2G σε Vodafone. 4 Εργάσιμες το είχαν. Και εγω το πηγα πισω στην LG, για προβληματα με το 2G. Μιλοντας με το service, μου ειπαν οτι ειναι μαλλον πλακετα (ειχα αναβαθμισει ο ιδιος επισημα σε 2.1) αρα ειναι συχνο φαινομενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Μολις μιλησα με την LG, μεσω chat!!!!!!, και μου ειπαν οτι και σε μενα αλλαξαν την πλακετα και εκαναν αναβαθμιση σε 2.1 Επισης, ολα αυτα εγιναν Θεσ/νικη, κατι που δεν ηξερα. Και τελος, το κινητο θα ξαναγυρισει σε μενα με κουριερ, οπως ακριβως πηγε σε αυτους. Απο support η LG παιρνει 20 με αριστα το 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Μολις μιλησα με την LG, μεσω chat!!!!!!, και μου ειπαν οτι και σε μενα αλλαξαν την πλακετα και εκαναν αναβαθμιση σε 2.1 Επισης, ολα αυτα εγιναν Θεσ/νικη, κατι που δεν ηξερα. Και τελος, το κινητο θα ξαναγυρισει σε μενα με κουριερ, οπως ακριβως πηγε σε αυτους. Απο support η LG παιρνει 20 με αριστα το 10. Μια απο τα ίδια και σε μένα. Πήρε το κινητό κούριερ, άλλαξαν πλακέτα, και άυριο καταφτάνει. Βέβαια δεν ξέρω αν θα έχει 2.1 ή 1.6(με 2.1 το έστειλα) Θα έχει ξεμείνει απο πλακέτες η LG!! Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts