VickNick Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Βάλε το παρακάτω αρχείο (αφού αλλάξεις το όνομά του σε Lang_Greek.gro) στο φάκελο lang που βρίσκεται με την παρακάτω διαδρομή (σβήσε ότι άλλο ελληνικό έχεις όπως επίσης και τις άλλες γλώσσες εκτός από τα αγγλικά). (στην SD): iGO-->content-->lang και ξανατρέξε τον wizard(οδηγό) για τις αρχικές ρυθμίσεις και διάλεξε πάλι ελληνικά. Το πιο γρήγορο και ωραίο πρόγραμμα πλοήγησης που δοκίμασα στο GT450 είναι το NDRIVE (έχει και αποφυγές). δουλεψε μια χαρα! σ ευχαρισω πολυ :D Παράθεση «Και όταν θα ‘ρθουνε οι καιροί, που θα ‘χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα, υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Εχεις φωτο απο την μεμβρανη? http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Screen-Protector/Nortonline-Screen-Protectors-LG-GT-540-3003009001.htm Το πακετακι εχει 1 ζελατινα και ενα πανακι καθαρισμου....η τοποθετηση δεν ειναι πολυ δυσκολη φτανει να μην εχει παρκινσον καποιος (black humor!) Eιναι και κομμενη καταλληλα στο κατω μερος για να εφαπτει με τα κουμπια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Εβαλα το handcent sms αλλα δουλευε και το μαμισιο και το handcent sms ....ξερει κανει πως απενεργοποιουμε το μαμισιο?? ( οχι να το κανουμε unistall) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markonpower11 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 καλησπέρα σας αν μπορεί κάποιος ας μου πει γιατί έβγαλαν της αναβαθμίσεις στην lg δεν ξέρουν τίποτα ας το δοκιμάσει κάποιος που δεν έχει κάνει ακόμα αναβάθμιση γιατί στην lg μου λένε πως υπάρχει και δεν έχουν ενημερωθεί για κάτι. ετοίμασα το κινητό με backup και επαναφορά όπως μου είπαν από τα κεντρικά και όταν πήγα να κάνω την αναβάθμιση μέσω του lg update tool με την έκδοση V10D μου έγραφε πως είναι η νεότερη έκδοση... να σημειωθεί πως είχα ξαναδοκιμάσει να ξανακάνω πριν μια εβδομάδα και κόλλησε και εμένα στο 4%. παίρνοντας πάλι την Lg τηλ κατάφερα να το ξεκολλήσω και να δουλεύει κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) Πλάκα πλάκα, έριξα μια ματιά στο LGMobile Update και στην λίστα των διαθέσιμων αναβαθμίσεων πουθενά το GT540! Ούτε καν η παλιά V10d δεν υπάρχει! Μετά τα παράπονα στο service ίσως την βγάλανε απο το σύστημα για προληπτικούς λόγους (όχι άλλα τούβλα!). Σημείωση: Μιλάω για την ελληνική ROM, κανονική και Vodafone. Οι ROM άλλων χωρών φαίνονται κανονικά. Edited October 23, 2010 by cca Διευκρίνηση Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) To εχει γυρισει κανεις πισω για το γνωστο προβλημα με τη Voda? Ημουν 4 μερες Αστρος, οπου εχει μονο 2g στο παραλιο, και δεν ειχα τηλεφωνο!!!!! Αναβαθμισμενος σε 2.1!!! Παλια με την 1.6, επιανε καπου καπου ακομα και με 2g, τωρα με τιποτα! Το εχω παρει απο Πλαισιο, λεω να το επιστρεψω εκει και να παρω πιστωτικο ή μετρητα. Edited October 23, 2010 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Καλσηπέρα σε όλους. Επανέρχομαι για το θέμα της αναβάθμισης με την "μέθοδο mixlis". Λοιπόν έκανα λάθος σχετικά με τις επαφές, τις οποίες τις έσβησε όλες. Ξεγελάστηκα, διότι είχα περάσει τις περισσότερες στιν ΣΙΜ οπότε όταν το κινητό ξεκίνησε, είδε αυτές τις επαφές (που είναι πολλές) και νόμιζα ότι δεν έσβησα τίποτα. Πάντως τώρα το κινητό φυσάει στα περισσότερα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 αν μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να συνδεσω το τηλ με τον υπολογιστη εχω κανει τα παντα εχω φτασει στο σημειο που βαζουμε ιμει διαλεγουμε μοντελο, κατεβαζω την λιστα αρχειων συνδεω το τηλ αλλα δεν κανει τιποτα πρεπει να κανω κατι αλλο, που μπορω να βρω το μονταρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 αν μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να συνδεσω το τηλ με τον υπολογιστη εχω κανει τα παντα εχω φτασει στο σημειο που βαζουμε ιμει διαλεγουμε μοντελο, κατεβαζω την λιστα αρχειων συνδεω το τηλ αλλα δεν κανει τιποτα πρεπει να κανω κατι αλλο, που μπορω να βρω το μονταρισμα Στο τηλέφωνο θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την επιλογή που λέει ότι το τηλέφωνο θα συνδέεται με Η/Υ μόνο σαν mass storage. Μετά συνδέεις το usb και κατεβάζεις την μπάρα από πάνω στο κινητό, επιλέγεις εκείνο που λέει για το usb και πατάς μοντάρισμα. Περιμένεις λίγο και κανονικά θα πρέπει να συνδεθεί το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 τελικα οσοι εχουν αγορασει το κινητο απο vodafone και δουλευουν vodafone sim τι εχει γινει με της 2g ?Ποια rom εχετε ? Αυτοι που πηραν το κινητο απο αλλου και δουλευουν sim vodafone ? Ποια rom εχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 τελικα οσοι εχουν αγορασει το κινητο απο vodafone και δουλευουν vodafone sim τι εχει γινει με της 2g ?Ποια rom εχετε ? Αυτοι που πηραν το κινητο απο αλλου και δουλευουν sim vodafone ? Ποια rom εχετε Το πήρα απο αλλού με V10d greek, προβλήματα στο 2G με Voda. Αναβάθμισα σε V20a greek με το LGMobile update, κανένα πρόβλημα πλέον με 2G. Υπόψιν οτι η V20a greek(κανονική και Vodafone) αποσύρθηκε απο το official update της LG. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 (edited) Υπόψιν οτι η V20a greek(κανονική και Vodafone) αποσύρθηκε απο το official update της LG. Τι κουτοπονηριές είναι αυτές τύπου "πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι" . Eπειδή δεν μπορούν να φτιάξουν ένα αξιοπρεπές τρόπο αναβάθμισης αποσύρουν την αναβάθμιση, γελοία πράγματα μπράβο στην Αντιπροσωπία της LG. Edited October 24, 2010 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Τι κουτοπονηριές είναι αυτές του τύπου "πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι" επειδή δεν μπορούν να φτιάξουν ένα αξιοπρεπές τρόπο αναβάθμισης αποσύρουν την αναβάθμιση γελοία πράγματα μπράβο στην Αντιπροσωπία της LG. Επειδη ανφερετε σε πολλα ποστ για αντιπροσωπιες,να ξερετε πως οι ανα χωρα αντιπροσωπειες ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα (που λενε :lol: ). οτι εχει να κανει με το κινητο αναβαθμισεις κτλ στη μεση ειναι η LG η ιδια δηλαδη η ΚΟΡΕΑ! Αν αυτοι καθυστερουν η δεν ενημερωνουν τις ανα χωρα επισημες αντιπροσωπειες/σερβις τους δεν φταινε οι κατα τοπους αντιπροσωποι.... Τωρα οσο αναφορα τα προβληματα που ειχαν πολλοι με τις αναβαθμισεις σορυ ρε παιδια αλλα ειμαι 99% σιγουρος πως ειναι προσωπικα λαθοι ειτε απο βιασυνη ειτε μη γνωριζοντας ακριβως πως και τι πρεπει να κανετε πρωτα :O....στα android αυτο ειναι το κακο οτι δεν μπαινει απλα το καλωδιο (οπως αλλα λειτουργικα πχ symbian) πατησες ενα οκ και περιμενεις να αναβαθμιστει η συσκευη. (υποψην δεν εχω καμμια σχεση με την LG χρυσοχοος ειμαι :lol::lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Το πήρα απο αλλού με V10d greek, προβλήματα στο 2G με Voda. Αναβάθμισα σε V20a greek με το LGMobile update, κανένα πρόβλημα πλέον με 2G. Υπόψιν οτι η V20a greek(κανονική και Vodafone) αποσύρθηκε απο το official update της LG. Και εγω αναβαθμισα σε v20a, αλλα το τηλεφωνο εχει πεθανει σε 2g. Να το παω πισω και να παρω κανα Wildfire/Galaxy3; Δεν ειναι κατασταση αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Και εγω αναβαθμισα σε v20a, αλλα το τηλεφωνο εχει πεθανει σε 2g. Να το παω πισω και να παρω κανα Wildfire/Galaxy3; Δεν ειναι κατασταση αυτη. Αυτό είναι που δε καταλαβαίνω, από τα γραφόμενα εδώ μέσα βγάζω το συμπέρασμα ότι μόνο σε εμένα έφτιαξε το 2G της Vodafone με την V20A. Γιατί όμως; Ιδού το ερώτημα. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Αυτό είναι που δε καταλαβαίνω, από τα γραφόμενα εδώ μέσα βγάζω το συμπέρασμα ότι μόνο σε εμένα έφτιαξε το 2G της Vodafone με την V20A. Γιατί όμως; Ιδού το ερώτημα. Παιδια εδω κ 2-3 μερες αφοτου το γυρισα σε GSM /WCDMA πρωτιμωνται κ οχι αυτοματα το προβλημα με τις 2G κλησεις εξαφανιστηκε χρησιμοποιω την καταραμενη V10D 1,6 ακομα σας λεω δοκιμαστε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 επισης κατι αλλο το NDRIVE free ελληνικο υπαρχει για 1,6 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markonpower11 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Παιδια εδω κ 2-3 μερες αφοτου το γυρισα σε GSM /WCDMA πρωτιμωνται κ οχι αυτοματα το προβλημα με τις 2G κλησεις εξαφανιστηκε χρησιμοποιω την καταραμενη V10D 1,6 ακομα σας λεω δοκιμαστε το που την βρισκουμαι αυτη την επιλογη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 που την βρισκουμαι αυτη την επιλογη?? ρυθμισεις ρυθμισεις ,δικτυου κινητης ,λειτουργια δικτυου,κ επιλεγεις πρωτιμονται GSM/ WCDMA σε μενα δεν εκανε παλι αυτο το πραγμα τελος Κ ΠΛΖ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ NDRIVE ΥΠΑΡΧΕΙ FREE??? κ αν ναι που (ελληνικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 LOL! μα καλά, αφαίρεσαν το Update;; Τι γίνετε ρε παιδιά; Αυριο θα πάει στην LG το κινητό ελπίζω να βγάλω άκρη. Και εντάξει, 2.1 δε θα δώ το παίρνω απόφαση, με την 1.6 τι θα γίνει; θα κάνω 30 restart μέχρι να πιάσει το 2g;; Θα πάω να πάρω κανα νοκια 3330 να ησυχάσω! Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 LOL! μα καλά, αφαίρεσαν το Update;; Τι γίνετε ρε παιδιά; Αυριο θα πάει στην LG το κινητό ελπίζω να βγάλω άκρη. Και εντάξει, 2.1 δε θα δώ το παίρνω απόφαση, με την 1.6 τι θα γίνει; θα κάνω 30 restart μέχρι να πιάσει το 2g;; Θα πάω να πάρω κανα νοκια 3330 να ησυχάσω! Εχετε δοκιμασει με αλλη καρτα sim ( wind, cosmote??) ....ενας φιλος μου ειπε οτι ειχε προβλημα με τις κλησεις το πηγε για επιστροφη και του ειπαν φταει η πλακετα.......ψαξτε το..παρτε και ενα τηλεφωνο στην Lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk04 Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Στο τηλέφωνο θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την επιλογή που λέει ότι το τηλέφωνο θα συνδέεται με Η/Υ μόνο σαν mass storage. Μετά συνδέεις το usb και κατεβάζεις την μπάρα από πάνω στο κινητό, επιλέγεις εκείνο που λέει για το usb και πατάς μοντάρισμα. Περιμένεις λίγο και κανονικά θα πρέπει να συνδεθεί το τηλέφωνο. δεν το τηλ πολυ καλα μηπως θα μπορουσες να μου πεις που θα βρω το mass storage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dess Δημ. October 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2010 Tα κολλήματα δεν είχαν τέλος και του έκανα Hard Reset. Είχα πάρει μπακ απ με astro. Μετά το σετ απ, google κλπ, για κάποιο λόγο δεν μου κατεβάζει το άστρο από το android market. Κάποιος με καλή ιδέα γιατί γίνεται αυτό?? Πως το παρακάμπτω αυτό? Μπορώ να τρέξω από την κάρτα μνήμης κάποια εφαρμογή με άλλο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgis_4 Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Tα κολλήματα δεν είχαν τέλος και του έκανα Hard Reset. Είχα πάρει μπακ απ με astro. Μετά το σετ απ, google κλπ, για κάποιο λόγο δεν μου κατεβάζει το άστρο από το android market. Κάποιος με καλή ιδέα γιατί γίνεται αυτό?? Πως το παρακάμπτω αυτό? Μπορώ να τρέξω από την κάρτα μνήμης κάποια εφαρμογή με άλλο τρόπο? Oχι δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο αν δε κατεβασεις το astro και συμπτωματικα χτες το βραδυ εμενα δεν κατεβαζε ΤΙΠΟΤΑ απο το μαρκετ για καποιο αγνωστο λογο ενω ιντερνετ εμπαινα κανονικα και εβλεπα mail κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Oχι δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο αν δε κατεβασεις το astro και συμπτωματικα χτες το βραδυ εμενα δεν κατεβαζε ΤΙΠΟΤΑ απο το μαρκετ για καποιο αγνωστο λογο ενω ιντερνετ εμπαινα κανονικα και εβλεπα mail κτλ... και εγω ο ιδιο προβλημα ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts