Jump to content

LG Optimus (GT540)

Spidey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προχθές το αγόρασα και εγώ, τρομερή συσκευή για τα λεφτά της.

Με το android 2.1 τι γίνεται; Αν κάνω αναβάθμιση τι χάνω από ρυθμίσεις και εφαρμογές;

Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν είναι να κάτσω να κατεβάσω ένα σορό πράγματα και να ρυθμίσω τα πάντα για να ξανά μπω στην διαδικασία μετά, καλύτερα να περιμένω.

MS βγάλε νέο lumia!

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/popup/help_management_view.jsp?brd_seq=2641&ret=1&curPage=1

δες εδω λεει πως να κανεις buck up στο κινιτο σου......κατευασε το astro file manager απο το Market...

παιδια για να περασεισ την προσορινη αναβαθμιση με το κολπακι πως το λενε αυτο...πρπει να κανεισ και μονταρισμα με τον υπολογιστη? η μονο την επιλογη ''εντοπισμοσ σφαλματων usb''?

Καλά δεν έχω και τίποτα να κρατήσω, μόλις το πήρα.

Δεν βλέπω να έχει βγει η νεότερη έκδοση ακόμα όμως (2.1) για το android, νόμιζα ότι είχε βγει.

MS βγάλε νέο lumia!

εχει βγει μια αλλα οχι η επισιμη..αυτην προσπαθω να περασω τωρα..δεσ λιγο στην σελιδα 33 η 34 η 32 :S δες τι λεει

εχει βγει μια αλλα οχι η επισιμη..αυτην προσπαθω να περασω τωρα..δεσ λιγο στην σελιδα 33 η 34 η 32 :S δες τι λεει

Πιο επισημη δεν γινεται βρε παιδια απλα ΔΕΝ ειναι για την ευρωπη.(η μονη ευρωπαικη γλωσσα ειναι τα αγγλικα που γιαυτο και την εβαλα) :)

http://blog.gsmarena.com/lg-gt540-optimus-2-1-eclair-update-goes-live-screenshots-inside/

Edited by georgis_4

παιδια για να περασεισ την προσορινη αναβαθμιση με το κολπακι πως το λενε αυτο...πρπει να κανεισ και μονταρισμα με τον υπολογιστη? η μονο την επιλογη ''εντοπισμοσ σφαλματων usb''?

Mονο εντοπισμος σφαλματων και να εχεις αποεπιλεγμενο το μαζικη αποθηκευση(δεν θυμαμαι που ακριβως βρισκεται

ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΕ 2.1 ΜΗ ΕΠΙΣΗΜΗ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Συσκευή μετά απο προσπάθεια επαναφοράς σε 1.6 για να μπορούμε να έχουμε ελληνικά έγινε ( τούβλο ).

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΣΕ 2.1 ΜΗ ΕΠΙΣΗΜΗ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Συσκευή μετά απο προσπάθεια επαναφοράς σε 1.6 για να μπορούμε να έχουμε ελληνικά έγινε ( τούβλο ).

Αν δεν εκανε σωστα το flashαρισμα (οπως την πρωτη φορα) η κατεβασε αλλοιωμένη ROM (πολλοι την πατησαν ετσι οχι απο πισωγυρισμα μονο απο 2.1) φταιει ο ιδιος ο χρηστης.(δοκιμαστικα γυρισα πισω στην 1.6 και εβαλα ξανα την 2.1)

Να μη το λεμε συνεχεια η 2.1 που κυκλοφορει ΕΙΝΑΙ επισημη απλα οχι για ευρωπη!

Αν δεν εκανε σωστα το flashαρισμα (οπως την πρωτη φορα) η κατεβασε αλλοιωμένη ROM (πολλοι την πατησαν ετσι οχι απο πισωγυρισμα μονο απο 2.1) φταιει ο ίδιος ο χρήστης.(δοκιμαστικα γυρισα πισω στην 1.6 και εβαλα ξανα την 2.1)

Να μη το λεμε συνεχεια η 2.1 που κυκλοφορεί ΕΙΝΑΙ επίσημη απλά όχι για ευρωπη!

Συμφωνώ με τον georgis_4 η 2.1 ROM είναι επίσημη αλλά είναι για χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Πάντως μπορείς να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο καθώς και πολλές ελληνικές ρυθμίσεις με τα greek ime και morelocale2. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΕΛΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ 1.6. ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ "ΤΟΥΒΛΟ", ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ 2.1 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ 1.6

Edited by dagas
Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Αν δεν εκανε σωστα το flashαρισμα (οπως την πρωτη φορα) η κατεβασε αλλοιωμένη ROM (πολλοι την πατησαν ετσι οχι απο πισωγυρισμα μονο απο 2.1) φταιει ο ιδιος ο χρηστης.(δοκιμαστικα γυρισα πισω στην 1.6 και εβαλα ξανα την 2.1)

Να μη το λεμε συνεχεια η 2.1 που κυκλοφορει ΕΙΝΑΙ επισημη απλα οχι για ευρωπη!

Φίλε μου μιλάμε για ελληνικά, και προφανώς για την επίσημη ελληνική.

Το τηλ. δεν ήταν ακριβώς τούβλο αλλά όταν συνδεόταν με τον υπολογιστή δεν έβρισκε την σειριακή θύρα του τηλ. ενώ έβρισκε modem και κάτι άλλα και δεν μπορούσε να περαστεί άλλο firmware.

Όσο για τα έχτρα προγράμματα για τα ελληνικά να μην τα χαρακτηρίσω γιατί ήταν !!!!

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Το τηλ. δεν ήταν ακριβώς τούβλο αλλά όταν συνδεόταν με τον υπολογιστή δεν έβρισκε την σειριακή θύρα του τηλ. ενώ έβρισκε modem και κάτι άλλα και δεν μπορούσε να περαστεί άλλο firmware.

Όσο για τα έχτρα προγράμματα για τα ελληνικά να μην τα χαρακτηρίσω γιατί ήταν !!!!

Μονο το greek ime αξιζει για να γραφεις ελληνικα...μια χαρα με βολευουν τα αγγλικα.

Η περιγραφη που δινεις στο προβλημα πιο πανω φωτογραφιζει θεμα DRIVERS ;)

Πέρασα το app2sd σήμερα, όλα πήγαν καλά, το μόνο σπαστικό ήταν οτι έπρεπε να ξαναρυθμίσω τα home screens γιατί τα widgets δε φόρτωναν ξαφνικά. Ένα uninstall/reinstall του ADW launcher και ρύθμιση από την αρχή ήταν όλο κι όλο αυτό που χρειάστηκε. Αυτά σε stock rom με την V10d greek.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Πέρασα το app2sd σήμερα, όλα πήγαν καλά, το μόνο σπαστικό ήταν οτι έπρεπε να ξαναρυθμίσω τα home screens γιατί τα widgets δε φόρτωναν ξαφνικά. Ένα uninstall/reinstall του ADW launcher και ρύθμιση από την αρχή ήταν όλο κι όλο αυτό που χρειάστηκε. Αυτά σε stock rom με την V10d greek.

οπα οπα...υπαρχει καποιος οδηγος για να βαλουμε το app2sd???δεν εχω βρει τπτ πουθενα...

Φαντάζομαι εννοείς η δούλεψεη συγκεκριμένη εφαρμογή ΑΦΟΥ πέρασες την 2.1, σωστά;

Καλησπέρα και απο μένα! Επειδή το έβαλα στο μάτι το κινητο:ninja: έχω μερικές βασικές απορίες(διάβασα όλο το thread αλλα δεν έβγαλα ακριβώς άκρη) για αυτό αν κάποιος είχε την καλοσύνη να με ξεμπερδέψει θα ήμουν υπόχρεος.

1)Θα το πάρω με επιδότηση Vodafone. Το πρόβλημα με τις κλήσεις είναι στάνταρ, ή μπορεί να είμαι τυχερός και να μην το αντιμετωπίσω; Με την 2.1 λύνεται;

2)Το μόνο πρόβλημα της μή ευρωπαικής 2.1 είναι η απουσία Ελληνικών menu;

3) Επειδή λέτε για το Optimus One, είναι δυνατόν να ξαναβγάλει το ίδιο κινητό απλά με τη Froyo;; Μακάρι να το κάνει δηλαδή γιατι με ένα port θα μπαίνει η 2.2 και στο GT αλλα δεν το βλέπω

4) Οσοι έχετε μεγάλα χέρια, έχετε πρόβλημα με το typing;

Αυτά τα λίγα, καλό φαίνεται το κινητάκι, και το android το κάνει λουκούμι!

Φαντάζομαι εννοείς η δούλεψεη συγκεκριμένη εφαρμογή ΑΦΟΥ πέρασες την 2.1, σωστά;

Όχι, σε 2.1 ΔΕΝ θα πάω καθώς κάνει τα πράγματα χειρότερα με την Vodafone. Δε λύνει που δε λύνει το πρόβλημα με το 2G, χάνεις το 3G data connection με την 2.1 Baltic. Όσοι έχετε cosmote η wind είστε ελεύθεροι να δοκιμάσετε μια και δεν αναφέρθηκαν τέτοιου τύπου προβλήματα. Το app2sd το έβαλα στην 1.6 με τρόπο που περιγράφετε στα forum του modaco.com ειδικά για το GT540.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Φίλε μου τι περίμενες όταν βάλεις ξένο firmware όλα τα μενού θα είναι στα αγγλικά και το μόνο που θα έχεις είναι ένα ελληνικό πληκτρολόγιο για να μπορείς να γράφεις στα ελληνικά αυτό ισχύει σε όλα τα smart phone. Τέλος πάντων αν ψάξεις στο modaco.com θα δείς ότι υπάρχουν και άλλοι σαν και εσένα και περιγράφει κάπου και τον τρόπο που θα μπορέσεις να το κάνεις ξανά λειτουργικό περνώντας όμως την 2.1 rom

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Να συμπληρώσω ότι είναι πολλοί οι χρήστες που πάνε να κάνουν αναβάθμιση σε 2.1 και έχουν επιλεγμένη την επιλογή να φαίνεται το τηλέφωνο σαν συσκευή αποθήκευσης μόνο, πράγμα που κάνει την διαδικασία αδύνατο να γίνει. Όποιος δεν ακολουθεί τις οδηγίες κατα γράμμα αυτός χάνει. Και πάντα υπάρχει κάποιο ρίσκο, χρήστες που φαινομενικά flashaρανε το GT540 σωστά έχουν παρόλα αυτά προβλήματα. Όσοι έχετε αμφιβολίες, καθήστε στα αυγά σας και περιμένετε επίσημη. Ο καθένας αποφασίζει μόνος του.

Όχι, σε 2.1 ΔΕΝ θα πάω καθώς κάνει τα πράγματα χειρότερα με την Vodafone. Δε λύνει που δε λύνει το πρόβλημα με το 2G, χάνεις το 3G data connection με την 2.1 Baltic. Όσοι έχετε cosmote η wind είστε ελεύθεροι να δοκιμάσετε μια και δεν αναφέρθηκαν τέτοιου τύπου προβλήματα. Το app2sd το έβαλα στην 1.6 με τρόπο που περιγράφετε στα forum του modaco.com ειδικά για το GT540.

ΕΥχαριστώ για την διευκρίνηση. Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε.

καλημερα,ειμαι και εγω κατοχος του lg gt 540

μου κανει και εμενα το προβλημα με τις κλησεις.

ανηκω στο δικτυο της vodafon αλλα εχω παρατηρησει το κανει οταν δεν εχω σημα σε συγκεκριμενα σημεια.οταν ειμαι στη δουλεια εχω προβλημα.

σπιτι και οπουδηποτε αλλου ειναι μια χαρα.

η μπαταρια οντως πεφτει πολυ γρηγορα σχεδον καθε μερα το φορτιζω.

πειτε μου σας παρακαλω ποιες μαμησιες εφαρμογες αξιζουν και ποιες πρεπει να κατεβασω απο το market για να μου κανουν τη ζωη ευκολη......

αυτο που ψαχνω ειναι ενα καλο navigator αλλα να ειναι σαν αυτα που χρησιμοποιουν τα αυτοκινητα να μην χρειαζεται internet κλπ.

διαβασα ενα καλο ειναι το mapdroyd.εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο?

τελος θα ηθελα μια εφαρμογη για τον καιρο γιατι αυτη που εχει το κινητο.......δειχνει ηλιο και βρεχει εξω......

σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων......

Edited by eviexa

• The title was changed to LG Optimus (GT540)