odintiatros Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) Εχθες παρελαβα το κινητο απο το e shop.. Η πρωτη μου εντυπωση ειναι δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλη...Προτου παρω αυτο το κινητο ειχα το Lg arena το οποιο το αλλαξα δυο φορες λογου προβληματων και ειπα να μην το ξαναπαρω (αφηνε σκιες στην οθονη, και η καμερα ηταν χαλασμενη) και πηρα το lg gt540.. Η οθονη αφης δεν ειναι πολυ ευκολη στον χειρισμο της και καμια σχεση με το αρενα....Ιδιως τα δυο κουμπια κατω (το βελακι προς τα πισω) θελουν πιεση να δουλεψουν...(capacitive kai resistive).. Οταν σε παιρνουν τηλεφωνο και σου στελνουν μηνυμα στην κυρια οθονη δεν γραφει τιποτα..μονο στο πανω μερος της οθονης εχει δυο μικρα εικονιδια....Εαν μπεις στα μηνυματα τα εχει ολα ολα μαζι εισερχομενα, εξερχομενα κτλ το οποιο ειναι εκνευριστικο...δεν γραφει τι ωρα σου εστειλαν το μηνυμα, εαν εχει παραδοθει το μηνυμα που εστειλες κτλ.....Εαν εχει βρει καποιος καποιο προγραμμα για τα μηνυματα (να εχει μενου που να γραφει εισερχομενα, απεσταλμενα κτλ)...η ποιοτητα ηχου ειναι φτωχη...δεν εχει προφιλ...(να φτιαχνεις τους ηχους)..για να το βαλεις στο αθορυβο πρεπει να μπεις σε 10 μενου μεσα...εαν μπορει να βοηθησει καποιος και να μου πει για χρησιμες εφαρμογες για μηνυματα, κλησεις κτλ θα το εκτιμουσα.....Kαι εαν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κατεβασω το pc suite iv και τους usb drivres απο καποιο site για να τους εγκαταστησω στο pc στο σπιτι στο οποιο δεν εχω Internet Edited July 14, 2010 by odintiatros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAT3 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Εχθες παρελαβα το κινητο απο το e shop.. Η πρωτη μου εντυπωση ειναι δεν θα ελεγα οτι ειναι και πολυ καλη...Προτου παρω αυτο το κινητο ειχα το Lg arena το οποιο το αλλαξα δυο φορες λογου προβληματων και ειπα να μην το ξαναπαρω (αφηνε σκιες στην οθονη, και η καμερα ηταν χαλασμενη) και πηρα το lg gt540.. Η οθονη αφης δεν ειναι πολυ ευκολη στον χειρισμο της και καμια σχεση με το αρενα....Ιδιως τα δυο κουμπια κατω (το βελακι προς τα πισω) θελουν πιεση να δουλεψουν...(capacitive kai resistive).. Οταν σε παιρνουν τηλεφωνο και σου στελνουν μηνυμα στην κυρια οθονη δεν γραφει τιποτα..μονο στο πανω μερος της οθονης εχει δυο μικρα εικονιδια....Εαν μπεις στα μηνυματα τα εχει ολα ολα μαζι εισερχομενα, εξερχομενα κτλ το οποιο ειναι εκνευριστικο...δεν γραφει τι ωρα σου εστειλαν το μηνυμα, εαν εχει παραδοθει το μηνυμα που εστειλες κτλ.....Εαν εχει βρει καποιος καποιο προγραμμα για τα μηνυματα (να εχει μενου που να γραφει εισερχομενα, απεσταλμενα κτλ)...η ποιοτητα ηχου ειναι φτωχη...δεν εχει προφιλ...(να φτιαχνεις τους ηχους)..για να το βαλεις στο αθορυβο πρεπει να μπεις σε 10 μενου μεσα...εαν μπορει να βοηθησει καποιος και να μου πει για χρησιμες εφαρμογες για μηνυματα, κλησεις κτλ θα το εκτιμουσα.....Kαι εαν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να κατεβασω το pc suite iv και τους usb drivres απο καποιο site για να τους εγκαταστησω στο pc στο σπιτι στο οποιο δεν εχω Internet Για τα δύο κουμπιά αφής συμφωνώ αν και δεν θεωρώ πως είναι κάτι ενοχλητικό. Για να παίρνεις αναφορά μηνυμάτων, μπές στα μηνύματα και πάτα το κουμπί αφής (πάνω από αυτό που είναι για να κάνεις κλήση) και πάνε ρυθμίσεις->αναφορές παράδοσης. Για το αν τελικά εμφανίζετε η ώρα που σου έστειλαν μήνυμα καλό είναι να μας απαντήσει και άλλος χρήστης android για να δούμε αν είναι θέμα λειτουργικού ή κινητού. Για την ποιότητα του ήχου όπως και για την ένταση του ηχείου επίσης συμφωνώ ότι υστερούν λίγο. Για να το βάζεις αθόρυβο μπορείς να μπεις μέσα στο market και να κατεβάσεις ένα widget με το οποίο θα ρυθμίζεις τον ήχο (αθόρυβο - δόνηση κτλ) από την αρχική οθόνη του κινητού (εγώ χρησιμοποιώ το silent toggle widget). Για να κατεβάσεις το Pc Suite καθώς και usb drivers (οι οποίοι σε εμένα λειτουργούν με προβλήματα) θα πρέπει να πας πρώτα εδώ http://gr.lgmobile.com/web/web.support.retrieveSoftwareUpdate.laf και να κατεβάσεις το Support Tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) Παντως εαν μπορουμε να βρουμε κανενα προγραμμα για τα μηνυματα (να τα εχει τακτοποιημενα σε εισερχομενα εξερχομενα) εαν γινετε αυτο καλο θα ειναι...υπαρχει site να κατεβαζουμε προγραμματα στο pc και μετα να τα βαζουμε στο κινητο? και ποια ειναι χρησιμα? Οπως gps χωρις να ειμαστε στο internet, ημερολογιο να γραφουμε ραντεβου κτλ γιατι αυτο που εχει πανω ζηταει λογαριασμο google κτλ...και παιχνιδια... Και κατι αλλο..οταν παιρνουμε τηλεφωνο βγαζει πληκτρολογιο με μαυρα στρογγυλα εικονιδια αλλα το ειδα στο youtube με χρωματιστα τετραγωνα πληκτρα...που τα βρηκε?? thanks Edited July 14, 2010 by odintiatros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 (edited) Ρε παιδιά επειδή πήρα και γω το κινητό και είμαι πλήρης ευχαριστημένος, θέλω να ρωτήσω για κάτι που μου έχει πρίξει τα @@. Μπορώ να αλλάξω τον ήχο όταν μου έρχεται μήνυμα και να βάλω έναν δικό μου, που έβαλα εγώ δλδ στη μνήμη; Γιατί έχω φάει όλο το κινητό και με αφήνει να βάλω μόνο τις ******** που έχει από μόνο του. EDIT: Το ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑ!!! Στην κάρτα μνήμης κάνεις ένα φάκελο που λέγεται Media και μέσα σε αυτόν έναν που λέγεται Notifications και εκεί βάζεις όσους ήχους θες για μηνύματα (τους βρίσκει βέβαια και σαν ήχους από τις υπόλοιπες εφαρμογές) Edited July 14, 2010 by afentiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Ειμαι νεος στο χωρο του android και εντελως ασχετος θα ελεγα.. θα ηθελα να με βοηθησετε να βρω καποιες εφαρμογες οπως ειναι ημερολογιο, για την γραφη μηνυματων sms και να τα κατατασει σε εισερχομενα, εξερχομενα κτλ γιατι τι lg gt540 που αγορασα τα εχει ολα μαζι σε ενα μενου, ακομα εαν υπαρχει εφαρμοργη να αλλαξουμε το πληκτρολογιο των κλησεων που εμφανιζεται στην οθονη γιατι στο lg ειναι πολυ μετριο...και τελος θα ηθελα να μου πει καποιος εαν μπορουμε αυτες τις εφαρμογες μπορουμε να τις κατεβασουμε στο pc και να τις να τις περασουμε απο το pc στο κινητο και με ποιον τροπο...εαν μπορει καποιος να βοηθησει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 (edited) Ρε παιδιά πόση ώρα παίρνει για να φορτίσει, το έχω περίπου 2,30-3 ώρες και ακόμα δε φόρτωσε; Φταίει που φορτώνει με usb; EDIT: Μόλις τελείωσε, περίπου 3 ώρες, μήπως επειδή είναι η δεύτερη φόρτιση; Μετά από 4-5 θα γεμίζει πιο γρήγορα; Edited July 16, 2010 by afentiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAT3 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Ρε παιδιά πόση ώρα παίρνει για να φορτίσει, το έχω περίπου 2,30-3 ώρες και ακόμα δε φόρτωσε; Φταίει που φορτώνει με usb; EDIT: Μόλις τελείωσε, περίπου 3 ώρες, μήπως επειδή είναι η δεύτερη φόρτιση; Μετά από 4-5 θα γεμίζει πιο γρήγορα; 2.5 ώρες περίπου κάνει το δικό μου, οπότε καλά είσαι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Ρε παιδιά πόση ώρα παίρνει για να φορτίσει, το έχω περίπου 2,30-3 ώρες και ακόμα δε φόρτωσε; Φταίει που φορτώνει με usb; EDIT: Μόλις τελείωσε, περίπου 3 ώρες, μήπως επειδή είναι η δεύτερη φόρτιση; Μετά από 4-5 θα γεμίζει πιο γρήγορα; μεσω usb φορτωνει πολυ πιο αργα απ οτι με τον κανονικο φορτιστη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GankerGR Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Παιδιά να ρωτίσω σχετικά με αυτό το κινητό μήπως κολάει στο μενού μεσα καθόλου και γενικότερα αξίζει η αγορά του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Φίλε μου και το χειρότερο κινητό να πάρεις, δε θα κολάει πουθενά τις πρώτες μέρες. Το θέμα είναι μετά από κάνα 2 χρόνια πώς θα είναι. Εννοείται ότι πάει σφαίρα στα πάντα (3 μέρες το έχω) αλλά δεν ξέρω αν θα ισχύει το ίδιο σε κάνα 6μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 εχω απο τον Ιανουαριο το KM900 Arena [epic fail αν και ειδα αρκετες ταινιες στα λελε μου...] ... Αξιζει να παρει ποδι το Arena για το Optimus ? xD Θα ηθελα μερικες φωτο απο το μενου του, καποια βιντεο απο media players και γενικα αποκρισιμοτητα και τα σχετικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 (edited) Θα μπορούσε κάποιος φίλος να με ενημερώσει για την απόδοση του GPS της συσκευής και εάν έχει περάσει κάποιο navigation Software 3ου κατασκευαστή (πχ IGO), επίσης κατά το browsing με wifi πόσο γρήγορα φορτώνουν οι σελίδες. Edited July 18, 2010 by dagas Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Παιδιά τώρα που το συνηθίσατε, έχετε να κάνετε κανένα νεότερο σχόλιο για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας? Το θέλω για δεύτερο, αλλά είναι βασικό κριτήριο για μένα να κρατάει 2-3 ημέρες με mild χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Λοιπον εχω το κινητο μια βδομαδα τωρα και πεταει! Πολυ γρηγορο στο μενου και σε ολες τι εφαρμογες που πετανε ακομη και σε συγκριση με ακριβα android οπως το htc hero μη σας πω και το legend.Iκανοποιητiκο video σιγουρα καλυτερο αο οτι περιμενα. Παιζει τελεια τα xvid video και τα divx χαμηλης αναλυσης.Καλη ποιοτητα ηχου. ΣΟΥΠΕΡ ειναι το gmail , to youtube και το browsing τοσο με τον default browser οσο και με τον opera mini.Eιδικα με τον οπερα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα ακριβα κινητα στο τομεα αυτο εκτος απο το φλας. Η οθονη ειναι ετσι κσι ετσι. Εχει καλουτσικη αναλυση και καλη αποκριση για resistive οθονη. Εμενα προσωπικα η οθονη με βολευει πολυ γιατι ειναι πολυ καλη για γραψιμο αφου ειναι μεγλυτερης ακριβιας απο οτι oi capacitive.Στον τομεα πλοηγηση η κατασταση ειναι επισης καλη εγω εβαλα το copilot live 8 και η πλοηγηση ειναι καταπληκρικη με μονο μελανο σημειο το αρχικο λοκαρισμα που θελει κανα πενταλεπτο σε ανοιχτο χωρο. Στα μειον ειναι η ποιοτητα κατασκευης που αν και τα υλικα ειναι σιγουρα αρκετα καλα, το πλαστικο απο μια μερια κουνιεται ανεπαισθητα χωρις ομως να δημιουργει προβλημα.Τελος, η εκδοση του λειτουργικου ειναι λιγο outdated με αποτελεσμα λιγοτερες εφαρμογες και κυριως 3d games στα οποια το κινητο πεταει. Για παραδειγμα το raging thunder 2 παιζει απιστευτα γρηγορα. Αυτα προς το παρον ελπιζω να μην σας κουρασα. Edited July 19, 2010 by terrah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAT3 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Και εμένα κουνιέται λίγο το ένα πλαϊνό πλαστικό! Το gps κάνει γύρω στο 1.5 λεπτό να εντοπίσει την θέση αν το ανοίξω για πρώτη φορά σε κάποιο μέρος. Όσο για την μπαταρία, αν δεν το χρησιμοποιώ πολύ κρατάει και 2 ημέρες. Υ.Γ.1: Το Πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη (Π.Π.Γερμανού) έφερε σήμερα λίγα κομμάτια και σε Λευκό! Υ.Γ.2: Μήπως βρήκε κανείς αν και που εμφανίζεται η ώρα που σου έστειλε κάποιος ένα μήνυμα? Μια βδομάδα τώρα δεν το βρήκα και δυστυχώς αρχίζω να αμφιβάλω άμα φαίνεται πουθενά! (Δεν αναφέρομαι στη ώρα λήψης του μηνύματος από την προβολή λεπτομερειών). Edited July 19, 2010 by MAT3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Αυτα προς το παρον ελπιζω να μην σας κουρασα. Δεν κούρασες, απλά με έκανες να αρχίσω να ξαναψήνομαι, πάνω που είχα αρχίσει να κοιτάω και άλλα. Για μπαταρία κάποιο σχόλιο? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Δεν κούρασες, απλά με έκανες να αρχίσω να ξαναψήνομαι, πάνω που είχα αρχίσει να κοιτάω και άλλα. Για μπαταρία κάποιο σχόλιο? :( Η μπαταρια ειναι αρκετα καλη. Με ΠΟΛΛΗ χρηση αντεχει μια μερα ανετα.Και οταν λεω πολλη χρηση εννοω κανα 5ωρο anoixto wifi 10 μαιλ 30 sms 2ωρες browsing,και καμια20 λεπτα τηλ και συνεχει 3g on. Επιπλεον εχω ανοιχτα widgets me synexh update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Και εμένα κουνιέται λίγο το ένα πλαϊνό πλαστικό! Το gps κάνει γύρω στο 1.5 λεπτό να εντοπίσει την θέση αν το ανοίξω για πρώτη φορά σε κάποιο μέρος. Όσο για την μπαταρία, αν δεν το χρησιμοποιώ πολύ κρατάει και 2 ημέρες. Υ.Γ.1: Το Πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη (Π.Π.Γερμανού) έφερε σήμερα λίγα κομμάτια και σε Λευκό! Υ.Γ.2: Μήπως βρήκε κανείς αν και που εμφανίζεται η ώρα που σου έστειλε κάποιος ένα μήνυμα? Μια βδομάδα τώρα δεν το βρήκα και δυστυχώς αρχίζω να αμφιβάλω άμα φαίνεται πουθενά! (Δεν αναφέρομαι στη ώρα λήψης του μηνύματος από την προβολή λεπτομερειών). Απο οτι διαβασα πρεπει να ειναι προβλημα του android! Για περισσοτερα απο εδω http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=2989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Η μπαταρια ειναι αρκετα καλη. Με ΠΟΛΛΗ χρηση αντεχει μια μερα ανετα.Και οταν λεω πολλη χρηση εννοω κανα 5ωρο anoixto wifi 10 μαιλ 30 sms 2ωρες browsing,και καμια20 λεπτα τηλ και συνεχει 3g on. Επιπλεον εχω ανοιχτα widgets me synexh update. οκ καλύφθηκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Λοιπον εχω το κινητο μια βδομαδα τωρα και πεταει! Πολυ γρηγορο στο μενου και σε ολες τι εφαρμογες που πετανε ακομη και σε συγκριση με ακριβα android οπως το htc hero μη σας πω και το legend.Iκανοποιητiκο video σιγουρα καλυτερο αο οτι περιμενα. Παιζει τελεια τα xvid video και τα divx χαμηλης αναλυσης.Καλη ποιοτητα ηχου. ΣΟΥΠΕΡ ειναι το gmail , to youtube και το browsing τοσο με τον default browser οσο και με τον opera mini.Eιδικα με τον οπερα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα ακριβα κινητα στο τομεα αυτο εκτος απο το φλας. Η οθονη ειναι ετσι κσι ετσι. Εχει καλουτσικη αναλυση και καλη αποκριση για resistive οθονη. Εμενα προσωπικα η οθονη με βολευει πολυ γιατι ειναι πολυ καλη για γραψιμο αφου ειναι μεγλυτερης ακριβιας απο οτι oi capacitive.Στον τομεα πλοηγηση η κατασταση ειναι επισης καλη εγω εβαλα το copilot live 8 και η πλοηγηση ειναι καταπληκρικη με μονο μελανο σημειο το αρχικο λοκαρισμα που θελει κανα πενταλεπτο σε ανοιχτο χωρο. Στα μειον ειναι η ποιοτητα κατασκευης που αν και τα υλικα ειναι σιγουρα αρκετα καλα, το πλαστικο απο μια μερια κουνιεται ανεπαισθητα χωρις ομως να δημιουργει προβλημα.Τελος, η εκδοση του λειτουργικου ειναι λιγο outdated με αποτελεσμα λιγοτερες εφαρμογες και κυριως 3d games στα οποια το κινητο πεταει. Για παραδειγμα το raging thunder 2 παιζει απιστευτα γρηγορα. Αυτα προς το παρον ελπιζω να μην σας κουρασα. Σ' ευχαριστώ μου κάλυψες αρκετές απορίες Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Τη μέρα πώς είναι η ορατότητα της οθόνης σε εξωτερικό χώρο τώρα το καλοκαίρι; Παλεύεται; Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Γιατί παλεύονται οι υπόλοιπες στον ελληνικό ήλιο? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Κανένα νέο για PC Suite έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Κανένα νέο για PC Suite έχουμε; To pc suite IV το κατεβαζεις απο επισημο site της lg...παρε τους τηλεφωνο και θα σε βοηθησουν...χρειαζεσαι το imei της συσκευης και κατεβαζεις drivers, pc suite κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dobroveche Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Παιδιά τελικά δεν αντιστάθηκα και το πήρα το Life is Good μου. :p Σας ευχαριστώ όλους για τα reviews σας, είναι πανέμορφο, speedάτο και ως ώρας είμαι πανευτυχής με τη μπαταρία. :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts